Dodaj do ulubionych

Walter chce mistrzostwa już teraz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:01
Legia i Wisła maja najgorszych kibiców -zakaz stadionowy dla nich
Obserwuj wątek
    • Gość: PASY ASY Walter chce mistrzostwa już teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:03
      Legia i Wisła ma najgorszych kibiców-walczyć z nimi
      • Gość: j77 Re: Walter chce mistrzostwa już teraz IP: *.42.29.23.62.rev.coltfrance.com 25.11.05, 13:12
        najlepiej siekierami i tasakami, taki krakauer style
        • Gość: observer czyli Walter przyznał,że porozumienia nie chciał IP: *.prezydent.pl / 217.153.190.* 25.11.05, 15:13
          wcale, i to od początku.
          Tak to jest, jak dać małpie brzytwę do ręki i otoczyć ją innymi małpami, które
          dopiero "uczą się na błędach" nowego zajęcia
          • Gość: dzenks nieprawda! KORONA BYLA PIERWSZA!!!!! IP: *.autocom.pl 25.11.05, 15:37
            prosze sprawdzic nawet dostala odznaczenie z tego tytulu!!!
          • Gość: el_bujo Karnety prostaku jak na Wiśle!!!! IP: *.zbymar.tarnow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 20:13
            Czemu ludzie z W-wy są tacy zasciankowi!!! Trzeba podrozowac i uczyc sie od
            lepszych. Do Berlina, Sztokholmu czy Bubapesztu nie jest tak daleko prostaczki
            jak wam sie wydaje!!!
          • Gość: kibol-wodka-bejsbo Re: czyli Walter przyznał,że porozumienia nie chc IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 27.11.05, 22:50
            no nie chcial,bo niby z kim....z przyglupami?daj spokoj.powaznie mozna
            traktowac powaznych ludzi...
      • Gość: wi$l@k Walter, pojęcia ty o piłce za bardzo nie masz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.11.05, 14:31
        Na telewizji to ty może i się znasz całkiem, całkiem, ale w dziedzinie piłki
        nożnej jesteś nemtudom. Dlatego wybaczamy ci gafę, że kupiłbyś do ległej
        Zurawskiego, Szymkowiaka i Frankowskiego. Gdybyś o piłce miał jako takie
        pojęcie, tobyś wiedział, że piłkarze ci publicznie wypowiedzieli się już, że
        mogą zagrać wszędzie, ale nie w ległej. Franek wielokrotnie ironicznie
        krytykował twój klub i myślisz, że mógłby założyć koszulkę z elką na piersi?
        Albo Zuraw, czy Szymek? Najpierw skonsultuj się z Wdowczykiem, a później rób
        wywiady. W niedzielę Cupiał i jego drużyna pokaże ci jak robi się biznes w
        Polsce. Wisła - legia 2-0
        • Gość: rollo Re: Walter, pojęcia ty o piłce za bardzo nie masz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 17:03
          wszystkich da sie kupic synku!
      • Gość: tswisla1906krakow Re: Walter chce mistrzostwa już teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:25
        Za to craxa ma super
    • Gość: cenzyt Walter chce mistrzostwa już teraz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.05, 13:19
      Oczywiscie nalezy popierac walke z chuliganami, ale czy na Zylecie sa sami
      chuligani? Czegos tu nie rozumiem.Zyleta od pewnego czasu swieci pustakami
      (bo chyba 5-6 kibicow nie mozna uznac za tlum) A moze wlasnie , zdaniem
      włodarzy Legii, taka ilosc to prawdziwi kibice, reszta to chuligani? Wiem,
      wiem ciezko jest wycofac sie z wczesniej zajmowanego stanowiska, ale moze
      czasem warto? Moze, zdaniem wlodarzy Legii, wszyscy kibice z Zylety to
      narkomani, dealerzy, chuligani, nieroby, po prostu motłoch? A co z Kryta, tam
      tez tłumow nie widac - tez chuligani, co? No moze dealerzy (maja wiecej
      pieniedzy i stac ich na karnety po dachem )Prawda?. Nie nalezy obrazac
      wszystkich kibicow, nie tedy droga! Ja, kibic, nie obrazam prezesow, nie
      wrzucam wszystkich prezesow, dyrektorow do jednego worka, bo przeciez
      niejeden prezes banku, dyrektor jakiejs powaznej firmy to po prostu zlodziej
      i oszust (jest mnostwo takich przykladow),ale ja nie uogólniam i potrafie (i
      chyba nie tylko ja) odroznic co jest biale, a co czarne. I TEGO SAMEGO ZYCZE
      WLASCICIELOM I PREZESOM LEGII. Troche dobrej woli Panowie. To na pewno lezy w
      interesie wszystkich!

PS moze nie warto pisac, kto z wlascicieli Legii to przeczyta lub wezmie pod
      uwage - przeciez jestem tylko kibicem (to ten niedobry czlowiek). Pozdrawiam
      wszystkich kibicow LEGII
      • Gość: kibic z dzieckiem na trybuny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.11.05, 13:25
        wyobraź sobie ilu tatusiów z latoroślami by przychodziło na stadiony gdyby nie
        tych 'kilku' jak to eufemistycznie określiłeś. Jak wytłumaczyć dziecku
        zachowanie bydła, które ma fizjomomie człowieka? No..?
        • Gość: szczuro76 podbój europy IP: *.pzuzycie.pl 25.11.05, 13:53
          najpierw może ktoś na prawą obronę (sasin? kuś?), lewą pomoc (grzelak?) i do
          ataku (jeleń?) bo inaczej w pucharach znów baty
        • Gość: kibic inny Re: z dzieckiem na trybuny IP: *.aster.pl 25.11.05, 20:26
          Popieram w całej rozciągłości.
          Wierzę że jednak tylko 50% żylety to bandziory. Ta lepsza połowa mam nadzieję że
          wkrótce wróci na nią a może i pociągnie innych którzy stadion omijali wielkim
          łukiem. Byłem na kilku meczach Legii. Poczekam jeszcze chwilę na efekty pracy
          Zygo i Waltera (oraz innych). Brawo Panowie tak trzymać.
          Miejsce dla bydła jest 50km od stadionu.
          Pozdrawiam i życzę by na Legii miały miejsca wielkie bezpieczne widowiska.
          Wtedy sponsorzy i wileka piłka przyjdzie tu sama.
          Pseudokibice jeśli odejdziecie to LM zawita tu szybciej niż się można spodziewać....
          Pozdrawiam
      • Gość: calagan Re: Walter chce mistrzostwa już teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 20:24

A czy jestes wstanie sprawic, zeby tych kilku opuscilo trybuny? Przeciez
        protestujacy nawet nie chca/chcieli zgodzic sie na ochrone na Zylecie, bo
        jakoby miala agresje u kibicow wzbudzac (sic!). Jak klub ma cokolwiek zrobic z
        ta niewielka banda, skoro tlum ich chroni i za nic nie chce wydac ich
        wlodarzom. Tak, klub wali troszke na oslep. Z braku lepszych pomyslow zapewne.
        Rzecz w tym, zeby ta normalniejsza czesc fanow byla wstanie wykopac ze swojego
        grona czarne owce. A protest pokazal, ze do tego jest baaaaardzo daleko.
    • Gość: smoke_a [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:31
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: politolog Re: Walter chce mistrzostwa już teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:48
        Dzieki smoke_a za tego posta , dzieki niemu cała polska ma już czarno na białym
        dowód że to zarzad Legii ma racje a po drugiej stronie są tacy wynaturzeni
        bandyci jak ty. Pozdrawiam prawdziwych kibiców.

Gość portalu: smoke_a napisał(a):

> Zydowski pomiocie zaklamany powiedz wprost ze chcesz wymienic publike na ta
        > bogatsza co nie bedzie protestowac o ceny biletow. Ze masz w dupie doing i ruch
        > ultras i pod przykrywka walki z chuliganami chodzi ci tylko o jedno. jak kazdem
        > u
        > zydowi o wiecej pieniedzy. Wspolczuje Wam Legionisci. cala Polska trzyma za Was
        > kciuki co dobitnie pokazuje solidarnosc kibicow w calej Polsce. powodzenia.
        > legia to Wy anie zygo i jego psy !!!!
        • Gość: observer odsyłam do podstawówki na lekcje czytania IP: *.prezydent.pl / 217.153.190.* 25.11.05, 15:15
          jak dowód? Zejdź na ziemię. I pojaw się kiedyś na meczu, co zweryfikuje bzdury
          które opowiadasz.
          a tak w ogóle to twój przedmówca, co zdążył sam oznajmić, nie jest bynajmniej
          kibicem Legii.
      • Gość: tome Re: Walter chce mistrzostwa już teraz IP: *.zasp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:50
        sformulowanie"psy" ktorego urzyles w stosunku do prezesa i włascicieli legii,
        bardziej moim zdaniem pasuje do tych chlopcow z "ruchu ultras", ktorzy jakis
        czas temu pobili pod stadionem, wychodzacych z niego kibicow wlasnego klubu.
        misiu kolorowy, spojrz prawdzie w oczy. "ruch ultras" na legii i wiekszosc tych
        napuchnietych karkow w bluzach pit bull to nie kibice pilki noznej, tylko
        niewyzyci, agresywni beje, ktorzy znalezli sobie dobry pretekst do tego zeby
        kogos obic, i na dotatek moc mowic zarowno o honorze jak i przywiazaniu do
        barw...sa smieszni. kibice, nawet jesli czuja sie lekcewarzeni/upokorzeni przez
        prezesa, etc. raczej koncentruja sie na wynikach i grze druzyny, anie na tym
        zeby pobic i zniewazyc ludzi ktorzy tej druzynie kibicuja.
        co do twojej wypowiedzi na temat "zydow" to mam jedno zasadnicfze pytanie:ilu
        zydow poznales w swoim zyciu? bo cos mi sie wydaje ze niezbyt wielu:)
        widzisz w 1 pol 20 w w niemczech pewni ludzie zaczeli klasc innym ludziom do
        glowy takie stereotypowe hasla, i skonczylo sie to nienajlepiej. moze warto
        przemyslec je i glebiej sie zastanowic do czego proweadza.
        pozdrawiam
        • Gość: ultras Re: Walter chce mistrzostwa już teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:30
          zle rozpatrujesz pojęcia. Jest zasadnicza różnica między ultrasami a hoolsami.

Kibicami mogą nie być hoolsi (których określiłeś karkami wraz z innymi
          epitetami) bo ich zdania to raczej walka (o przeróżne interesy) często pod
          przykrywką klubowych barw. I u nich owszem agresja się przejawia znaczna.

Co innego Ultrasi. To grupa fanatyków naprawdę zakochanych w zespole, którzy
          zdzierają sobie gardła głośnym dopingiem dla drużyny. Dbają o oprawę meczową -
          kolorowe oflagowanie, pirotechnikę, kartoniady czy inne wizualne atrakcje. Oni
          robią z meczu święto piłkarskie. I uwierz mi - spędzają na tych przygotowaniach
          mnóstwo czasu i wydają ogromne kwoty pieniężne! Więc proszę nie obrażaj
          Ultrasów słowami że "sa smieszni".

Żeby być formalnym podam że są też pikniki. Ich odznacza zainteresowanie
          ogólnie futbolem. No i czasem te nieszczęsne trąbki... :/
          • Gość: anty-hools Re: Walter chce mistrzostwa już teraz IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 27.11.05, 22:56
            no madralo jesli choc raz ultrasi przeszkodzili w robieniu zadymy hoolsom
            wlasnego klubu,to podaj kiedy???jak jest dym to wszyscy razem sie nap...z
            Policja.i o zgrozo Wisla z Legia,przyklad pierwszy z brzegu.wiec nie wymadrzaj
            sie.jesli wam-ultrasom naprawde zalezy na swoich klubach,to pierwsi powinniscie
            wyp...to bydlo ze swoich sektorow,nieprawdaz madralo?.a na
            marginesie,normalnego czlowieka nie interesuja roznice miedzy ultras a hools.a
            co piknikow,to daj wam Boze choc 10% kultury,ktora oni posiadaja.mam
            nadzieje,ze nie jest obce dla ciebie slowo kultura osobista....?
    • Gość: ryt Re: Walter chce mistrzostwa już teraz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:51
      Co za podła kłamliwa szuja !

Najpierw wkłada do jednego worka ultrasów, chuliganów, narkomanów, pijaków i
      bandytów, a potem przeciwstawia to tak zwanym "prawdziwym kibicom", którzy w
      jego mniemaniu oznaczają szarą masę konsumencką, która bezwiednie zasiądzie na
      ponumerowanych krzesełkach, naje się popcornu, kupi szalik z nowym logo i będzie
      krzyczeć "gol!", nie mając pojęcia z przeciwko komu gra Legia, co to jest
      spalony, nie wiedząc nawet czym jest ultrasowska oprawa meczowa. Zamiast
      rozśpiewanych, kolorowych trybun Serie A będziemy mieli angielskie wzorce
      Premiership - kibiców pozbawionych poczucia jedności i solidarności.

Stowarzyszenie zrzeszające kibiców jest dla Waltera niereprezentatywne, bo część
      kibiców, którzy są przez SKLW reprezentowani obrzuciła go kamieniami albo
      wyłamywała bramki na Jagielloni. Kiedy zaś mówi o nieudaczniku Zygo, twierdzi,
      że wszystko jest w porządku "bo błędów nie popełnia tylko ten, kto nic nie
      robi". Więc ja Ci Walter mówie - na trybunach będziesz miał porządek tylko
      wtedy, gdy nie będzie nikt na nich zasiadał.
      • Gość: ironlord Re: Walter chce mistrzostwa już teraz IP: *.lodz.agora.pl 25.11.05, 17:01
        Tylko prostak i ograniczony emocjonalnie imbecyl reaguje agresją, wszczyna
        burdy i dewastuje co popadnie. Skoro tak kochacie swój klub, to czemu go
        niszczycie ? Dlaczego dewastujecie to na co klub wydaje pieniądze ??? Jak klub
        ma się bogacić i mieć na lepszych zawodników jak ciągle musi wydawać na naprawy
        tego co nadpobudliwi kibole zniszczą ??? Skąd klub ma czerpać dochody skoro na
        stadiony przychodzi garstka ekstremistów tylko po to żeby sie poobijać ??
        Dlaczego ludzie nie chcą przychodzić na mecze piłkarskie, tak jak ściągają np.
        na mecze siatkówki, koszykówki ? Nieprzychodzą bo nikt nie chce stracić życia
        lub być okaleczony przez jakąś grupe skundlonych kretynów, którzy powinni pić
        poczwórną dawkę herbatki paracelsus, a i tak pewnie by im to nie pomogło.

Tacy "palący się do pracy" kibice powinni pracować społecznie w kamieniołomach,
        albo w kopalni ręcznie kilofem obracać. 20-latpracy w takim reżimie może by ich
        troche ostudziło.

A na koniec jeszcze buńczucznie grozisz że Walter będzie miał porządek jak nie
        będzie kibiców. To Ty jesteś pospolitym bandytą który nie liczy się z niczym i
        nikim, będzie bił i niszczył. Nie różnisz się niczym od wściekłego psa obaj
        jesteście chorzy.
    • Gość: Sakho Duża kultura Waltera w przeciwieństwie... IP: 87.207.122.* 25.11.05, 13:54
      ...do zawsze aroganckich i butnych wywiadów "profesora" Filipiaka, z których
      pozniej albo sie wycofuje, albo udaje ze nic takiego nie mowil.

Cóz, kto się urodził burakiem temu nawet nadana profesura za działalnosc w PZPR
      nie pomoże...

• Gość: gol [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:58
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: adam81w W sumie przy cienkiej wiselce Mistrza moze miec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:01
      Legia juz teraz . ale zeby tylko prosze zeby tylko pan walter byl wiekszym
      cierpliwcem od pana basalaja . nie ze jakies niepowodzenie i od razu rozpirzamy
      klub . legia jest dobrze budowana
      • Gość: szczuro76 Re: W sumie przy cienkiej wiselce Mistrza moze mi IP: *.pzuzycie.pl 25.11.05, 14:11
        czy dobrze? na pewno oszczędnie a szansa na mistrza zrodziła się ze względu na
        obniżenie poziomu całej ligi wyrównanie poziomu a nie ze względu na rewelacyjną
        grę, na ligę to starczy a puchary? znów będzie wstyd?
    • Gość: toster (L) Panie Walter chyba sie Pan troche przeliczyl. IP: *.man.olsztyn.pl 25.11.05, 15:04
      Pewnie marzy mu sie Panu scenariusz "Abramowicz + Chelsea", ale to nie tedy
      droga. Roman kupil sobie klub z bogatej dzielnicy Londynu, tam nie ma zadnych
      ultrasow, hoolsow i tym podobnych, jest tylko bogata, nudna i niemrawa masa na
      trybunach ktora przychodzi na mecze, kupuje gadzety i ogolnie laduje kase w
      klub tylko dlatego ze Chelsea wygrywa jak chce i kiedy chce, jak zacznie
      przegrywac to i tych "kibicow" nie bedzie. Panie Walter, nie w Warszawie taki
      scenariusz, kibice to ludzie, piłka to emocje, nie da sie tak "na sucho".
      Jestem przeciw jakiejkolwiek przemocy i obrazaniu kogokolwiek, ale Pan chcac
      wymieść bandytw ze stadionow chyba wylewa dziecko z kąpielą, podobnie robi to
      teraz Juventus (kosmiczne ceny biletow i karnetow). Dopoki wygrywaja to jakos
      jest (choc i tak Stadio delle Alpi swieci pustkami), ale jak sie zaczna porazki
      to bedzie katastrofa. Prosze sie opamietac!!!
      • Gość: szczuro76 Re: Panie Walter chyba sie Pan troche przeliczyl. IP: *.pzuzycie.pl 25.11.05, 15:11
        ej no trochę przedobrzyłeś - chelsea kibiców miała zawsze, w anglii jest inna
        kultura bo nawet gdy drużyna przegrywa to chodzą na stadion spójrz na
        frekwencję u nas tak jest że jak pogoń czy lech wygrywały to było po 15-20
        tysięcy a teraz? a juve ma inny problem bo ma stadion za miastem, źle wyszła
        włochom budowa stadionów na mundial w 1990
        • Gość: toster (L) Re: Panie Walter chyba sie Pan troche przeliczyl. IP: *.man.olsztyn.pl 25.11.05, 15:22
          nie chodzi o liczbe kibicow bo wiadomo ze ligi zachodnie maja kilkakrotnie
          wiecej niz nasza, chodzi mi o ogolna tendencje, Walter chce zrobic z trybun
          LEGII miejsce na piknik dla krawaciarzy z kasa, ktorzy przyjda tu miedzy wizyta
          w operze a partyjka biznesowego golfa, paranoja
          • Gość: DetektywMonk Brawo!!!!Walter!!!! IP: *.gessel.com.pl / 217.153.172.* 25.11.05, 16:02
            Brawo Walter!!!!!
            Wykopać bydło z Łazienkowskiej!
          • Gość: ironlord Re: Panie Walter chyba sie Pan troche przeliczyl. IP: *.lodz.agora.pl 25.11.05, 17:06
            A dlaczego nie mieli by przychodzić ??? Niech przychodzą zagorzali fani i tacy
            krawaciarze, a klub będzie mieć z tego kasę na lepszych zawodników, na lepszego
            trenera. Byle nie musiał co tydzień restaurować połowy stadionu, bo "paru"
            kibiców go zdemoluje.
    • waldemarkoc1 Re: Walter chce mistrzostwa już teraz 25.11.05, 15:28
      Takich ludzi trzeba eliminować ze stadionów.
      Najważnmiejszy tekst o Stowarzyszeniu Kibiców(?) Legii Warszawa. Wasz czas się
      już skończył. chuligani won z Żylety
      • Gość: Qubak(L) Walter nie chce bydla i ja to popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:40
        Hola,

Walter raczej wie co mówi. To że ktoś - jakiś forumowicz - nie odróżnia
        Ultrasów od hoolsów (hehehe, ja odróżniam ale zasadniczo wszystko mi jedno od
        kogo mogę dostać bęcki) wisi mu zupełnie i słusznie. Ktos napisał, że coś dla
        Waltera jest czarne albo białe - bo tak naprościej. Jakby zaczał się
        zastanawiać kto jest dobry bo robi oprawę meczową a kto zły bo tylko szuka
        zaczepki to by ugrzązł. Też uważam że najlepiej wy...ać wszystkich cenami i
        nawet niech w to miejsce przychodzą mnie uświadomieni krawaciarze. Jeśli ma być
        to z pożytkiem dla SSA Legia to niech tak będzie. Kolesie ktorzy tu bluzgają
        na "pikniki" nie kumają że ten gość może i lubi piłkę ale nie z miłości do niej
        wkłada miliony w ten klub. Pierwszy Kasiarz RP Kwinto mówił, że okradał
        banki "bo tam były pieniądze" i ITI też to robi dla pieniędzy. To źle? Lepiej
        żeby tego wcale nie robiła???

Nie jestem krawaciarzem. Nie boję się hoolsow, ultrasow i innych, nie raz wyłem
        z nimi na Zylecie. Bydło to okrutne - to trzeba zaznaczyć od razu, nie
        krzywdząc jednostek rzecz jasna. Chciałbym chodzić na mecze za dwie dychy. Ale
        jeśli to ma wyglądać tak jak do tej pory to fajno że ktoś chce to wyrwać z
        korzeniami. Nawet jeśli ucierpi widowisko, to od strony trybun rzecz jasna.
        • Gość: ironlord Re: Walter nie chce bydla i ja to popieram IP: *.lodz.agora.pl 25.11.05, 17:10
          popieram. Jak trzeba działać to zdecydowanie. Tu nie czas na wyrywanie pensetką
          pojedyńczych włosków bo sie pojawił pierwszy zarost. Tu trzeba wyrwać cały las,
          zrównać to z ziemią i zacząć budować od podstaw.
      • Gość: smoke_a Re: Walter chce mistrzostwa już teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:47
        Zal mi waszej niewiedzy. Odyslam do jedynego w miare obiektywnego artykulu o
        kibicach jaki powstal kiedys na lamach GW. Chuliganow Legii nie interesuje bojka
        na stadionie, rzucanie racami czy kamieniami. na stadionie gdzie sa kamery i
        gdzie sa znane icg dane personalne. Rozumiem ze najlepszym sposobem na sprzedaz
        narkotykow nie sa ustronne miejsca. Transakcje wedlug zygo najlepiej zrobic
        ponownie na stadionie gdzie jest policja i kamery. Zal czytac te klamstwa, Zal
        czytac obludne komentarze ludzi nie majacych pojecia o kibicowaniu. Zule i
        narkomani sa wszedzie. Na dyskotekach, w parkach jakis procent rowniez na
        stadionie. Ale wrzucanie wszystkich do jednego worka to karygodny niewybaczalny
        blad. Nie rozumiecie tego ze na Legie przychopdzili ludzie tworzyc widowiska,
        oprawy, kazdy z tych 10 tysiecy przyczynial sie do atmosfery i nie przychodzil
        zeby ogladac jakichs partaczy bo wielka pilka to jest w TV. Przychpodzil dla
        atmosfery, przychodzil lekarz, piekarz, robotnik i student podnies karton w gore
        i krzyknac ze Legia jest mistrzem Polski. Przychodzil dla jednosci, poczucia
        bycia kims waznym w grupie kibicow, bez wzgledu na przekoania. Zygo i Walter nie
        chca takich kibicow. Chca niemrawych piknikow skubiacych popcorn i atmosfery jak
        na Wimbledonie. Brawa po bramce i siad na krzeselko. Zal patrzec na to w jaki
        sposob ITI zabija na Legii to co dla niektorych stanowi sens zycia. Zal patrzec
        na Was jak mu w tym przyklaskujecie. Ogarnal mnie prawdziwy smutek. Dzisiaj ONI
        jutro WY.
        • Gość: ironlord Re: Walter chce mistrzostwa już teraz IP: *.lodz.agora.pl 25.11.05, 17:13
          a stadiony to sie same psują ?? a cześć kibiców to sama okalecza, sama się bije
          itd. itp. z kogo Ty chcesz zrobić idiotów ??
        • jusup Pełna racja smoke_a 25.11.05, 17:19
          Ci ludzie nie wiedzą co to mecz... Im w gruncie rzeczy wszystko jedno, czy
          obejrzą go w telewizji, czy na stadionie - może tylko będzie 'wypadać'
          pochwalić się że było na stadionie... A wszystkich, którzy oponują przeciw nim,
          od razu (w imię ich tolerancji0 wrzucają do worka 'bydło', 'bandyci' itd... Nie
          rozumieją co to atmosfera stadionu, nie mają pojęcia, jak angielskie stadiony
          Premier League są teraz smutne, wierzą Szpakowskiemu, gdy mówi, iż drużynę
          ManUtd wspierają cały mecz i w tej chwili śpiewami ich kibice, gdy wyraźnie
          słychać na stadionie tylko kibiców Benfiki... Którzy wcale nie zdemolowali ani
          tego, ani żadnego innego stadionu.... Wsród których może są i krawaciarza...
          Ale wśród których są w danej chwili tylko kibice, a nie widzowie
          Jasne, jeśli Legia Waltera będzie odnosiła sukcesy, będzie miała sporo ludzi na
          trybunach... Jeśłi jednak uda jej się owa wymiana kibiców, w chwili, gdy
          Walterowi ten biznes wyda się nieopłacalnym, kibice się skończą... A obecny
          tatuś może przyprowadzi swojego synka na mecz, ale ten synek swojego już
          niekoniecznie - bo drużyna przegrywa...
          Piszę to jako Widzewiak, szczerze cieszący sie z tego, że ITI nie zainwestowało
          jednak u nas... Choćby miało to oznaczać jeszcze wiele lat takiej stagnacji,
          jaka jest teraz... Ale oczywiście marzę o tym, że już w przyszłym sezonie
          zagramy w I lidze i pojedziemy na Legią i choć może przegramy 0:3 to pomożemy
          zrozumieć tym "nowym" widzom na Łazienkowskiej co to znaczy być kibicem... Tym
          razem bez rozkręcania płotów ;)
          • Gość: calagan Re: Pełna racja smoke_a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 20:41

Po czesci zgoda. Ale tylko po czesci. Nie moze byc tak, ze atmosfera meczowa
            zniechceca ludzi do przychodzenia na mecze. Nie moze byc tak, ze jak przyjdzie
            ktos nowy, to dostanie w jape bo nie spiewa. Nie wszyscy kibice sa fanatykami.
            Sa i pikniki i fanatycy. I nie kazdy piknik bedzie siedzial na krytej. Na mecze
            wyjazdowe w wiekszosci jezdza fanatycy. Ale u siebie to juz inna bajka.
            Niektore postulaty kibicow byly ewidentnie pod katem utrzymania tego co
            obecnie - pelna anonimowosc tlumu, bezkarnosc i samowola. Klub tez mial swoje
            piec minut glupoty. Tyle, ze w ich poczynaniach widac jakis cel generalny -
            oczyscic trybuny z elementu szkodliwego (zwyczajni chuligani, mlodociani
            napalency, dilerzy itp). Poklosiem tej walki bylo wywalanie ultrasow. Przykre,
            zle, ale znoiw czesciowo sprowokowane przez nich samych akcjami z racami (niby
            mowia, ze nie oni, ale w bajki nie wierze, ze nikt nic nie wiedzial). Grunt, ze
            udalo sie obu stronom dogadac. Troche jedni ustapili, troche drudzy. Oby na
            stadionie wrocily tlumy i znakomity, KULTURALNY doping. Bo o to w tym chodzi, a
            nie o jechanie po rywalu i PZPN.
        • Gość: dziwak Re: Walter chce mistrzostwa już teraz IP: *.nyc.res.rr.com 25.11.05, 17:21
          Zal patrzec na to w jaki
          sposob ITI zabija na Legii to co dla niektorych stanowi sens zycia - napisal
          smoke: hehe smoke teraz bedziesz musial znalezc sobie nowy sens zycia,
          proponuje kolekcjonowanie znaczkow, moglbys podgrzac ztmosere wsrod filatelistow
    • Gość: ja WSZYSTKO O FC BARCELONIE IP: *.kom / *.kom-net.pl 25.11.05, 16:48
      <B>=>WSZYSTKO O FC BARCELONIE</B>
    • Gość: Sosnofan Re Brawo Walter ! IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 25.11.05, 18:05
      Nareszcie ktoś odpowiedzialny wziął się za tą hołotę spod znaku "żylety".Już
      nawet u nas w Sosnowcu ci chłopcy ze swymi protestami wzbudzali śmiech i
      politowanie,mimo że mamy w sumie z Legią sztamę.Pozdrowienia dla tych którzy
      chcą wykpoać kretynów ze stadionów ! tylko Zagłębie !!!
    • Gość: zgrzyt brawo Walter IP: *.acn.waw.pl 25.11.05, 19:19
      brawo Walter, goń tę dzicz ze stadionów, już dawno prawdziwi kibice omijają
      stadiony, bo za dużo tam idiotów
      • jusup Re: brawo Walter 25.11.05, 19:45
        Omijajcie dalej... Walter jednak chyba nie do końca jest głupi i woli jednak tę
        jak mówicie 'dzicz i hołotę' bo dziś zawarł z nią porozumienie.... Jest
        nadzieja, że ci "prawdziwi kibice" nadal szerokim łukiem będą omijać stadiony,
        dzięki czemu atomosfera pozostanie tam normalna... Będzie doping, będą śpiewy,
        a nie będzie wcinania popkornu i okrzyków "siadaj bo nic nie widzę"
        • Gość: zgrzyt Re: brawo Walter IP: *.acn.waw.pl 28.11.05, 20:40
          trzeba gonić tych głupków, palantów, którzy zdominowali stado baranów, które
          kibicuje legii
    • Gość: Simeone1984@gaz.pl Re: Walter chce mistrzostwa już teraz IP: *.netcontrol.pl 25.11.05, 19:57
      ciesze się że taki gość jak Walter jest szefem mojego ukochanego klubu.
    • Gość: jolunia Re: Walter chce mistrzostwa już teraz IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 25.11.05, 20:23
      Chłop stary jak zsrr,a nazywa się Mariusz.Kto wtedy tak pięknie dzieci
      nazywał?????
    • elfhelm Wypowiedź Zygo o portfelu trafna :) 25.11.05, 20:39
      w PZPN też bym nie zostawił w szatni
    • Gość: tom Re: Walter chce mistrzostwa już teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 20:51
      Nie ma co sie bawić w szukanie złych i dobrych cholsów i innych bandytów.
      Wypieprzyć wszystkich ze stadionu i koniec. Jak nie umieją kibicować to won.
      Wole buraków w krawatach niż palantów z bejsbolami. A jak zawodnicy będą grać
      dobrze to i panowie w krawtach w końcu je poluzują i zaczną wyć legia gola.
      potem zaczną przyprowadzac swoje dzieci a te wniosą powiew młodości i
      temperamentu. I za parę lat atmosferka będzie a wandalizmu, bijatyk i
      dewastowanych stadionow nie.
    • Gość: narat Re: Walter chce mistrzostwa już teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 22:04
      Skisła - Legła - a co to mnie obchodzi. KORONA KIELCE NA MISTRZA.
    • Gość: JARAS Walter, chłopie, przestań śnić..... IP: *.udn.pl 26.11.05, 12:22
    • Gość: ja Re: Walter chce mistrzostwa już teraz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.11.05, 12:27
      Walter lachon
    • Gość: Robuś Re: Walter chce mistrzostwa już teraz IP: *.echostar.pl 26.11.05, 13:10
      wreszcie ktoś zaczął walkę z bandytami na stadionch oby w Lechu znaleźli się
      odważni ludzie i nie wpuszczali ich na stadion. Nie cierpie was ale gratuluje
    • Gość: AAA CO NAJWYZEJ DRUGA IP: 82.139.30.* 26.11.05, 14:41
      PIERWSZA TO BYLA KORONA KIELCE!! :) I PAJACE SIE USPOKOILY. TERAZ KOLEJNE KROKI
      TO KILKADZIESIAT KAMER I MIKROFONY ORAZ BRAK KLATEK NA NOWYM STADIONKU :))
    • francuz2 Re: Walter chce mistrzostwa już teraz 26.11.05, 23:31
      Brawo Walter! Tak trzymać! Mam już dosyć na lidze przekleństw na trybunach,
      puszczania dymów przykrywających murawę (sędzia musi mecz przerwać) i bijatyk
      na trybunach. Cała kulturalna piłkarska Polska jest z Tobą... A na świecie
      widać, że można inaczej! Jakby jeszcze telewizja się naprawdę futbolem zajęła -
      magazyn ligowy na TVP1, TVP2, Polsacie lub TVN-ie w normalnych godzinach (18.00-
      21.00) to zobaczycie ile ludzi zacznie na stadiony chodzić. Reklama dzwignią
      handlu!
    • Gość: Ricardo Patrese Walter chce mistrzostwa już teraz - Nie wierzę IP: *.aster.pl 27.11.05, 10:19
      Nie wierze, ze ITI jest zainteresowana inwestowaniem w klub pilkarski. Im chodzi
      o kontrakt na budowe Stadionu Narodowego. A przy okazji mozna utrzymanie klubu
      wrzucic w koszty. A te gadanie o kibicach i rozwoju klubu to tylko mydlenie oczu.
    • Gość: jestem_za Re: Walter chce mistrzostwa już teraz IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 27.11.05, 22:48
      o,wlasnie o takich prymitywach jak ty mowi Walter!jestem jek najbardziej za!
      popieram w 300procentach.miejsce niedorozwojow jest w psychiatrykach lub
      wiezieniach,a nie na stadionie.mam nadzieje,ze sie to Panu uda!a nastepna
      bedzie Wisla!natomiast na"papeskim" stadioniku przy Kaluzy pewnie jeszcze
      dlugo.dlugo nie,sadzac po tym co pisze ten "inteligentny"
      chlopiec...niestety.pozdrawiam ludzi!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka