Gość: POLAK POTRAFI !!!! ANGLICY TO SWINIE i ZLODZIEJE !!!!!!!!!! IP: *.range86-130.btcentralplus.com 09.12.05, 19:27 A CO ANGLICY POTRAFIA , OSZUKAC INNYCH i BIC PEJCZEM , CZARNEGO PO PLECACH ? TEZ MI POWODY DO DUMY . CIEKAWE DLACZEGO ICH NIKT NIE LUBI ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aabytakdalej TVN 24 ZOBACZ 20.30 IP: *.system / *.system-net.pl 09.12.05, 19:45 Sprawdziłem, TVN 24 pokaże relacje na żywo !!!! Tylko po co ja płacę abonament ? To będzie moje postanowienie noworoczne...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Taaa i będzie studio z zaproszonymi gośćmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 19:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TVN24 Re: Taaa i będzie studio z zaproszonymi gośćmi IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 19:48 TVN24 Program specjalny 20:30 Relacja „na żywo” z przebiegu losowania grup piłkarskich Mistrzostw Świata 2006. Wydarzenia w Lipsku komentują m.in. Andrzej Strejlau, Jan Tomaszewski i Dariusz Tuzimek. Prowadzi Grzegorz Kalinowski. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantart Tylko niech... 09.12.05, 19:48 Tylko niech smutni panowie z telewizora nie mowia ze strasznie im szkoda. Za abonament RiTV potrafia scigac do upadlego, tylko szkoda za do konca nie wiedza o co chodzi w prawdziwym biznesie TV. Twarz telewizji sie zmienila i tylko w polsce jakos mordeczki z TV pozostaly niezachwiane w swych przekonaniach. Bez wzgledu na to czy to publiczna czy prywatna stacja. Smutne to niestety jest straszliwie, ale cale szczescie ze za granica sa ludzie w Tv z glowa na karku. Pozdrawiam wszystkich kibicow futbolu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funRealu TV Biznes to transmituje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.miecznet.pl / *.miecznet.pl 09.12.05, 19:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funRealu TV Biznes to transmituje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.miecznet.pl / *.miecznet.pl 09.12.05, 19:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: TV Biznes to transmituje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 09.12.05, 19:56 tv24 jest kodowana a TV Biznes jest niekodowany na platwormach cyfrowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka mundial IP: *.aster.pl 09.12.05, 19:56 przeciez transmisja "na żywo" ma byc w TVN24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magic Czeska telewizja CT2 IP: *.clnet.cz 09.12.05, 19:58 365dni.sms.cz/index.php?typ=televize&podtyp= Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorpl2005 Rece opadly!!! Cisnie sie: Skur....y 09.12.05, 20:06 Ciezko mi wyrazic moja wscieklosc z tego powodu. TVP po raz kolejny pokazala ze ma w dupie swoich abonentow. Zaloze sie ze w dwojce bedzie mozna obejrzec w tym czasie jakas cudowna opere mydlana, w ktorych polska telewizja sie lubuje. Dziekujemy ;( Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Losowanie grup mistrzostw świata: szkoda, że pa... 09.12.05, 20:09 Alez to tragedia. Polska glupota jak zwykle w krzyk!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosna :/ IP: *.torun.mm.pl 09.12.05, 20:10 Wstyd...Wydaje mi się, że to zdarzenie nie wymaga większego komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Transmisja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 20:15 A ja mam gdzieś Polską TV ,czeską 1i 2 lepiej odbieram niż polską 1( Wrocław) a na czeskiej 2 zaczyna się transmisja 0 20.30.U braci Pepików można,nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dirt ale po co ? IP: *.lipno.com.pl / 80.48.21.* 09.12.05, 20:23 Po co kupowac prawa do transmisji, wystarczy jak pokaza tylko te trzy mecze naszej reprezentacji, bo przeciez wiecej ich nie bedzie z grupy i tak nie wyjdziemy, naprawde szkoda kasy a mistrzem i tak Niemcy :D hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daraska TV Biznes 21.20, zapraszam:)) IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.12.05, 20:25 link www.tvbiznes.pl/online.php wystarczy sciagnac program VLC i sprawa zalatwiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Powero Losowanie grup mistrzostw świata: szkoda, że pa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 20:31 I znowu się sprawdziło stwierdzenie, że Polska jest 100 lat za murzynami. Wszystkie afrykańskie kraje wykupiły prawa do transmisji a Polska nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
asimek1 Re: Losowanie grup mistrzostw świata: szkoda, że 09.12.05, 20:35 ARD nieczego nie koduje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemas ARD 109 IP: *.telia.com 09.12.05, 20:34 Kto ma pakiet polsatu moze ogladac live na kanale 109 ARD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrabD Jest na ARD IP: *.sttb.pl 09.12.05, 20:34 Jest i jak pisalem nie jest zakodowane.... Strasznie nie lubie jak robia mi wode z mozgu> Dziennikarzyki;;)))))))))))))) Pzdr DrabD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic losowanie na zywo! IP: *.Boleslawiecka.ip.WRO.Korbank.PL 09.12.05, 20:36 cyfra + kanal 118 moze nie zaczna kodowac, gdy dojdzie do wlasciwego losowania a swoja drogą to czy to jest ta podobno super piekna panna? kur...a mac..! ona po prostu nie jest brzydka. do bycia super pieknoscia to jej lata swietlne brakuja... typowa przasna Niemka:-) pozdrawiam polskie piekne panie kibic ps. czy tu moze o wzrost chodzi? no to Goska Dydek jest najpiekniejsza na swiecie hehehehhehehhehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic losowanie na zywo!! IP: *.Boleslawiecka.ip.WRO.Korbank.PL 09.12.05, 20:38 cyfra + kanal 118 moze nie zaczna kodowac, gdy dojdzie do wlasciwego losowania a swoja drogą to czy to jest ta podobno super piekna panna? kur...a mac..! ona po prostu nie jest brzydka. do bycia super pieknoscia to jej lata swietlne brakuja... typowa przasna Niemka:-) pozdrawiam polskie piekne panie kibic ps. czy tu moze o wzrost chodzi? no to Goska Dydek jest najpiekniejsza na swiecie hehehehhehehhehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeb A JA OGLĄDAM NA ŻYWO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 20:41 Mieszkam 25 km od czeskiej granicy i mam 2 program CTV zw idealnej jakosci. Zreszta odbieram 4 czeskie kanały. Poprzednie mistrzostwa tez ogladalem w czeskiej telewizji. Te sobie tez obejrze. TVP mam w głąbokim poważaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrabD Re: losowanie na zywo!! IP: *.sttb.pl 09.12.05, 20:46 Cytat roku: "Jak pisaliśmy już kilkanaście dni temu, relacji z gali nie będzie można zobaczyć w Polsce także w kablówkach i na platformach cyfrowych, które mają w swojej ofercie np. niemiecką ARD czy włoski RAI. Sprzedaż praw do MŚ jest bowiem obwarowana licznymi zakazami. I tak np. ARD, relacjonując galę, może ją pokazać wyłącznie w Niemczech. Sygnał, który będą emitować polskie kablówki, musi być zakodowany." Pytanie czy jedeni drugi G.... dziennikarzyna zadal sobie troche trudu sprawdzic jak to wygladalo by technicznie przeciez na Europe idzie jedna wiazka sygnalu z satelity.. co oznaczalo by, ze naprzyklad Niemiec tez by tego nie zobaczyl juz widze jak biegaja po kablowkach i sprawdzaja buuuuchhhhaha. Normalni kretyniii DrabD Odpowiedz Link Zgłoś
tadlodz Re: LOSOWANIE NA ZYWO 09.12.05, 20:51 Idz do: ussoccer.com Teransmisja na zywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gheera TVN24 to nadaje ! IP: *.asta-net.com.pl 09.12.05, 20:39 TVN24 podało, że będzie to nadawać z 15 sek. opóźnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr myślę,że niewiele będzie komentarzy na tym forum.. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.12.05, 20:45 bo 99,9% będą łamać regulamin.Ja się powstrzymam bo to słów brak...Całe szczęście że były chociaż transmisje ze spotkania Radia M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barat leci transmisja na żywo na ARD z cyfry IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 09.12.05, 20:48 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic no przeciez napisalem, kolego! IP: *.Boleslawiecka.ip.WRO.Korbank.PL 09.12.05, 20:53 15 minut temu... pare linijek wyzej wystarczy czytac :-) kibic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barat Re: no przeciez napisalem, kolego! IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 09.12.05, 20:56 > pare linijek wyzej > > wystarczy czytac > nie czytalem forum tylko poprostu dodalem opinie do artykułu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede cyfra plus kanał 264 Lider Tv Aze może nie zakoduj IP: *.msi.pl 09.12.05, 20:59 oby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ośćość Koszmarny głos ma ta kobieta n.t. IP: *.infonet.ee / *.infonet.ee 09.12.05, 21:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszfeliks jak Boga Kocham chu..jom nigdy nie zaplace abobona IP: *.orange.pl 09.12.05, 21:05 mentu. Ja pie.....do...le Co to za TV publiczna.W murzynowie mają przekaz z losowania. NIgdy, i te wiedzę jak Bóg da przekarze swoim potomkom NIE~PŁACIĆ TVP abonementu Będziemy mieli k...wa mać teraz MŚ w chodzniu NA rynek marsz s....y i seriale je......ba.......ne Dworak ty pało z...aj....ba....na SERIALOWY LESZCZU, Złodzieju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nonckiewicz moja grupa marzeń!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.12.05, 21:06 ja + Heidi Klum + jej 2 koleżanki Odpowiedz Link Zgłoś