Dodaj do ulubionych

Inter wygrał dreby Mediolanu

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.12.05, 22:45
263 derby nasze!!!!!!!!!
Forza ragazzi!!!Forza Grande Inter!!!!!
Grazie Imperatore:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Barca Inter wygrał dreby Mediolanu IP: *.elpos.net 11.12.05, 22:45
      Super, wolę Inter niż Milan!
      • Gość: rossonero9 Re: Inter wygrał dreby Mediolanu IP: *.chello.pl 11.12.05, 23:37
        fajny masz komentarz do meczu ,wiesz mam dla Ciebie propozycje zebys zostal
        redaktorem pisma np "Mały Jas" Na marginesie ja wole morele niz wisnie
      • Gość: rossonero9 czy wygrywasz czy nie -Milanie kocham Cie IP: *.chello.pl 11.12.05, 23:43
        coz bylismy gorsi tracimy zbyt wiele bramek ,musimy usystematyzowac gre w
        obronie bo tracimy zbyt duzO(w styczniu przyjdzie zapewne jakis obronca)ale juz
        po scudetto.Nie weim co sie dzieje z Dida puszcza wszystko co jest do
        puszczenia.Bedzie lepiej :))moze w Champions.Nie chce mi sie pisac nic wiecej
        bo komentarz barcy i jeszcze jakiegos goscia powalił mnie fachowoscia.
        orgoglio rossonero
    • Gość: mariu Re: Inter wygrał dreby Mediolanu IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 11.12.05, 22:52
      Te dreby musialy byc niesamowite, a redaktorzy pijani:)
      • Gość: może Re: Inter wygrał dreby Mediolanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 23:03
        chyba draby? ;)
        • markus.kembi Re: Inter wygrał dreby Mediolanu 11.12.05, 23:12
          A może dredy?
      • Gość: Gites Re: Inter wygrał dreby Mediolanu IP: *.usinet.it / *.gruppocredit.it 12.12.05, 10:00
        O tak, te derby byly niesamowite.
    • skretek Re: Inter wygrał dreby Mediolanu 11.12.05, 22:54
      Ehhh byłem za milanem...:(
    • Gość: Marcelinho Re: Inter wygrał dreby Mediolanu IP: *.echostar.pl 11.12.05, 23:09
      Po pierwsze to derby wygral zespol gorszy. A po drugie to jesli inter jset taki dobry to czemu jest za milanem i czemu nie potrafil wygrac w derbach przez tyle lat. Dla mnie zenada. Caly inter to banda nieudacznikow z wyjatkiem adriano, stare dziady nie potrafiace grac.
      • Gość: vadeck Re: Inter wygrał dreby Mediolanu IP: *.chello.pl 11.12.05, 23:38
        Marcelinho... nieto ,ze chce mi sie gadac z toba ale Inter jest drugi a milan 4

sport.gazeta.pl/sport/2,65930,,,,48933478,P_SPORT_WYDARZENIA.html
    • Gość: maciek ale matoły w tej wyborczej - dreby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 23:13
      co to za operator który nie rozróznia derby od dreby
    • Gość: adriano Re: Inter wygrał dreby Mediolanu IP: *.olsztyn.mm.pl 11.12.05, 23:32
      Bramki ze spotkania:

dl10.rapidshare.de/files/9006464/67836219/mff-20051211_inter_vs_milan_highlights.avi
      • Gość: mat Re: Inter wygrał dreby Mediolanu IP: *.eich.swh.uni-giessen.de 11.12.05, 23:54
        ty jak zobaczyc te bramki bo ten link jakis taki niebardzo:/Klikam i jakies pierdoly
        • Gość: adriano Re: Inter wygrał dreby Mediolanu IP: *.olsztyn.mm.pl 12.12.05, 00:14
          rapidshare.de/files/9008918/mff-20051211_inter_vs_milan_highlights.avi.html
          kliknij potem na dole na free
    • Gość: pfk Re: Inter wygrał dreby Mediolanu IP: *.centertel.pl 12.12.05, 11:16
      Gratulacje dla Interu!

Brawo Juventus! brawo za wygraną 4:0!
      forza Juve!
      Scudetto i tak bedzie bianconerich;)
    • Gość: goalie Re: Inter wygrał dreby Mediolanu IP: *.icpnet.pl 12.12.05, 11:24
      Karny dla Interu był, bo beznadziejny wczoraj Nesta zagrał ręką a nie faulował
      Martinsa, a kto oglądał mecz widzoał że tego dnia Inter był lepszy
      • Gość: kibic ligi włoskie Re: Inter wygrał dreby Mediolanu IP: 217.153.180.* 12.12.05, 16:35
        Fajny mecz. I wynik po mojej myśli. Mam nadzieję, że Juve nie roztrwoni tej
        przewagi. 10 pkt. to dużo ale już w tamtym sezonie była podobna przewwaga i
        losy scudetto ważyły się do 31-ej kolejki. Wystarczy dwie porażki i dwa remisy
        i już jest ciekawie. We włoszech wszystko jest możliwe bo nikt nie lubi juve
        tak jak w Polsce nie lubi się legii. Wszystko jak na razie przemawia za juve. Z
        15 meczy wygrać 14 to sztuka.
        Forza Juve.
      • Gość: rossonero9 Re: Inter wygrał dreby Mediolanu IP: *.chello.pl 12.12.05, 16:58
        albo jestes slepy ,albo ogladałes moze jakies derby sprzed lat...
        w powtorce wyraznie widac jak atakujacy Martins odpycha prawa reka Neste
        blokujacego dostep do pilki ,powodujac utrate rownowagi obroncy Milanu i jego
        upadek i w konsekwencji dotkniecie piłki reką.
        Zreszta całe pilkarskie Włochy mowia ,ze karnego nie było.A watpliwy karny dla
        diavolo to inna kwestia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka