Gość: bronko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.12.05, 22:45 263 derby nasze!!!!!!!!! Forza ragazzi!!!Forza Grande Inter!!!!! Grazie Imperatore:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Barca Inter wygrał dreby Mediolanu IP: *.elpos.net 11.12.05, 22:45 Super, wolę Inter niż Milan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossonero9 Re: Inter wygrał dreby Mediolanu IP: *.chello.pl 11.12.05, 23:37 fajny masz komentarz do meczu ,wiesz mam dla Ciebie propozycje zebys zostal redaktorem pisma np "Mały Jas" Na marginesie ja wole morele niz wisnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossonero9 czy wygrywasz czy nie -Milanie kocham Cie IP: *.chello.pl 11.12.05, 23:43 coz bylismy gorsi tracimy zbyt wiele bramek ,musimy usystematyzowac gre w obronie bo tracimy zbyt duzO(w styczniu przyjdzie zapewne jakis obronca)ale juz po scudetto.Nie weim co sie dzieje z Dida puszcza wszystko co jest do puszczenia.Bedzie lepiej :))moze w Champions.Nie chce mi sie pisac nic wiecej bo komentarz barcy i jeszcze jakiegos goscia powalił mnie fachowoscia. orgoglio rossonero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariu Re: Inter wygrał dreby Mediolanu IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 11.12.05, 22:52 Te dreby musialy byc niesamowite, a redaktorzy pijani:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: może Re: Inter wygrał dreby Mediolanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 23:03 chyba draby? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gites Re: Inter wygrał dreby Mediolanu IP: *.usinet.it / *.gruppocredit.it 12.12.05, 10:00 O tak, te derby byly niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
skretek Re: Inter wygrał dreby Mediolanu 11.12.05, 22:54 Ehhh byłem za milanem...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcelinho Re: Inter wygrał dreby Mediolanu IP: *.echostar.pl 11.12.05, 23:09 Po pierwsze to derby wygral zespol gorszy. A po drugie to jesli inter jset taki dobry to czemu jest za milanem i czemu nie potrafil wygrac w derbach przez tyle lat. Dla mnie zenada. Caly inter to banda nieudacznikow z wyjatkiem adriano, stare dziady nie potrafiace grac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vadeck Re: Inter wygrał dreby Mediolanu IP: *.chello.pl 11.12.05, 23:38 Marcelinho... nieto ,ze chce mi sie gadac z toba ale Inter jest drugi a milan 4 sport.gazeta.pl/sport/2,65930,,,,48933478,P_SPORT_WYDARZENIA.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek ale matoły w tej wyborczej - dreby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 23:13 co to za operator który nie rozróznia derby od dreby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adriano Re: Inter wygrał dreby Mediolanu IP: *.olsztyn.mm.pl 11.12.05, 23:32 Bramki ze spotkania: dl10.rapidshare.de/files/9006464/67836219/mff-20051211_inter_vs_milan_highlights.avi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Inter wygrał dreby Mediolanu IP: *.eich.swh.uni-giessen.de 11.12.05, 23:54 ty jak zobaczyc te bramki bo ten link jakis taki niebardzo:/Klikam i jakies pierdoly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adriano Re: Inter wygrał dreby Mediolanu IP: *.olsztyn.mm.pl 12.12.05, 00:14 rapidshare.de/files/9008918/mff-20051211_inter_vs_milan_highlights.avi.html kliknij potem na dole na free Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfk Re: Inter wygrał dreby Mediolanu IP: *.centertel.pl 12.12.05, 11:16 Gratulacje dla Interu! Brawo Juventus! brawo za wygraną 4:0! forza Juve! Scudetto i tak bedzie bianconerich;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goalie Re: Inter wygrał dreby Mediolanu IP: *.icpnet.pl 12.12.05, 11:24 Karny dla Interu był, bo beznadziejny wczoraj Nesta zagrał ręką a nie faulował Martinsa, a kto oglądał mecz widzoał że tego dnia Inter był lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ligi włoskie Re: Inter wygrał dreby Mediolanu IP: 217.153.180.* 12.12.05, 16:35 Fajny mecz. I wynik po mojej myśli. Mam nadzieję, że Juve nie roztrwoni tej przewagi. 10 pkt. to dużo ale już w tamtym sezonie była podobna przewwaga i losy scudetto ważyły się do 31-ej kolejki. Wystarczy dwie porażki i dwa remisy i już jest ciekawie. We włoszech wszystko jest możliwe bo nikt nie lubi juve tak jak w Polsce nie lubi się legii. Wszystko jak na razie przemawia za juve. Z 15 meczy wygrać 14 to sztuka. Forza Juve. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossonero9 Re: Inter wygrał dreby Mediolanu IP: *.chello.pl 12.12.05, 16:58 albo jestes slepy ,albo ogladałes moze jakies derby sprzed lat... w powtorce wyraznie widac jak atakujacy Martins odpycha prawa reka Neste blokujacego dostep do pilki ,powodujac utrate rownowagi obroncy Milanu i jego upadek i w konsekwencji dotkniecie piłki reką. Zreszta całe pilkarskie Włochy mowia ,ze karnego nie było.A watpliwy karny dla diavolo to inna kwestia. Odpowiedz Link Zgłoś