Dodaj do ulubionych

Nieznane plany piłkarskiej reprezentacji

IP: *.aster.pl 13.12.05, 21:42
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Typer Re: Nieznane plany piłkarskiej reprezentacji IP: 83.9.50.* 13.12.05, 21:46
      Z brazylią lepiej nie ...mogli by nabawic sie kompleksow. Grecja to odpowiedni przeciwnik tuż przed startem MŚ.
      ___
      Tylko do końca roku bonus w Betandwin dla nowych graczy. Nie przegap szansy i odkryj świat zakładów sportowych! Sprawdź na bukmacherzy.250free.com
    • Gość: :O) Nieznane plany szmacianki podworkowej IP: *.server.ntli.net 13.12.05, 21:47
      Szmaciarzom sie udalo losowanie na MS... trzeba im to przyznac... Jezeli
      zagraja jednak z jakims porzadnym zespolem to bedzie masakra. Beda tak grac i
      szmacic jak z angolami(nastepne cieniasy).
      Do kazdego kibica-polaka:
      'Wez sie lepiej lajzo za robote a nie tracisz czas na ogladanie takich samych
      szmaciarzy jak ty!!!'
      • Gość: marcin Re: Nieznane plany szmacianki podworkowej IP: *.sympatico.ca 13.12.05, 21:52
        skoro tak znasz sie na pilce ze wiesz co sie stanie jak nasi zagraja z
        braxzylja to sam sie wez do roboty "szmaciarzu" a nie ogladaj z wypiekai na
        twarzy i piwem w recwe jak nasi sie mecza z angolami czy innym burkina faso
        • Gość: olewus szmacianka podwórkowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 06:20
          tak, Polacy grali z Brazylią w Meksyku (1986.); wpierw Jan Karaś strzelił w
          poprzeczkę, Jan Furtok w słupek, a potem Brazylijczycy strzelili 4 bramki
      • Gość: jacek Re: Nieznane plany szmacianki podworkowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 22:21
        kwiestie szmat to zostaw politykom, w rządzie są szmaty. A meczy niech nam nie
        załatwiają Ci co mają załatwiać transmisje bo kadra może zagra tylko z rwandą
        • Gość: marcy Analogia. IP: 193.192.62.* 13.12.05, 23:47
          Gość portalu: jacek napisał(a):

> A meczy niech nam nie załatwiają Ci co mają załatwiać transmisje bo kadra
          > może zagra tylko z rwandą

Chyba gorzej...
          Gdyby to były te same osoby, to skończyłoby się tak, że wszyscy na świecie z kimś by grali mecze towarzyskie, a my byśmy oglądali symulację jakiegoś meczu
          na planszach w TVN24.
    • Gość: ja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 21:51
    • Gość: kibic Zuraw nie gra w klubie, Krzynowek nie gra... IP: *.eds.net 13.12.05, 21:56
      bez dwoch podstawowych zawodnikow chyba lepiej zapomnijmy o tych mistrzostwach,
      trzy mecze towarzyskie formy nie zrobia, chocby nawet Brazylia sie zgodzila
      laskawie.
      • Gość: marcy Że co?! IP: 193.192.62.* 13.12.05, 22:17
        Gość portalu: kibic napisał(a):

> bez dwoch podstawowych zawodnikow chyba lepiej zapomnijmy o tych mistrzostwach

Nie grają, bo są po ciężkich kontuzjach. Czy będą grać w klubach w 2006 roku? Myślę, że tak. Dlaczego już przesądzasz ich los? Mistrzostwa ruszają w czerwcu 2006.

> trzy mecze towarzyskie formy nie zrobia, chocby nawet Brazylia sie zgodzila
        > laskawie

Bo też nie z takich meczy bierze się forma. Czy masz pojęcie o czym piszesz?
        • Gość: kibic Re: Że co?! IP: *.eds.net 13.12.05, 22:25
          >Czy masz pojęcie o czym piszesz?

Pewnie nie, najwazniejsze ze Ty nie watpisz w swoje pojecie...

PS. Czytalem, ze Zurawskiemu wlasnie odnowila sie kontuzja,
          a Krzynowek nie ma 'oka' u nowego trenera, nawet gdyby nie
          byl po kontuzji...

to co zawalifikujesz mnie do 'majacych pojecie'... czy jeszcze mi brakuje?
          • Gość: marcy Re: Że co?! IP: 193.192.62.* 13.12.05, 23:43
            Gość portalu: kibic napisał(a):

> PS. Czytalem, ze Zurawskiemu wlasnie odnowila sie kontuzja,
            > a Krzynowek nie ma 'oka' u nowego trenera, nawet gdyby nie
            > byl po kontuzji...
            >
            > to co zawalifikujesz mnie do 'majacych pojecie'... czy jeszcze mi brakuje?

Wybacz, ale twój poprzedni post świadczył o tym, że pojęcia nie masz. Może niedokładnie się wyraziłeś, może miałeś coś innego na myśli - nie wiem, swoją opinię już wyraziłem.

A jeśli bardzo chcesz jakąś kategorię to niech będzie "szukający informacji".

:]
            • Gość: kibic zaraz zaraz IP: *.eds.net 14.12.05, 00:53
              Napisales, ze:
              "Nie grają, bo są po ciężkich kontuzjach. Czy będą grać w klubach w 2006 roku?
              Myślę, że tak. Dlaczego już przesądzasz ich los? Mistrzostwa ruszają w czerwcu
              2006."

No wlasnie, Zurawski jest po ciezkiej kontuzji i ma nowa czyli juz nie gra 3
              miesiace i nie wiadomo jak dlugo jeszcze nie bedzie mogl trenowac, o
              wywalczeniu miejsca w druzynie i ograniu sie nawet nie mowie. Nie gra w Polsce
              zeby mial zapewnione miejsce w druzynie, nieprawdaz? To samo z Krzynowkiem,
              ktorego trener odsadzl. Ja nie przesadzam ich losu, wrecz przeciwnie, bardzo mi
              zalezy na ich formie, ale wydaje mi sie ze te 6 miesiecy co zostalo do MS, to
              wcale nie tak duzo (zakladajac ze ostatni miesiac juz nie bedzie zadnych
              rozgrywek to jest tylko 5 miesiecy). W tej chwili (no moze za 2 tygodnie czyli
              styczen/luty) powinien odbywac sie powazny trening a w marcu/kwietniu powazne
              granie. Niestety ale nie widze powodow do optymizmu w tej chwili, obym sie
              mylil.
              • Gość: paul jeanas A Rasiak to gips ?.... IP: *.43.220.203.acc07-dryb-mel.comindico.com.au 14.12.05, 02:12
                Z gipsu nie jest,wiadomo, ze to solidne drewno, dobrze wysuszone na trybunach.
                • Gość: nieaussie te australian, przyjmujesz zaklady??? IP: *.eds.net 14.12.05, 05:18
                  Dostaniecie dwucyfrowke na MS czy sie uda obronic 6-ke lub 7-mke?
                  Ja sie zakladam ze bedziecie z USA skalifikowani ex. na 31 miejscu.
                  • Gość: paul jeanas No dobra,powiem ci wyniki meczow... IP: *.82.220.203.acc06-dryb-mel.comindico.com.au 14.12.05, 10:34
                    AUSTRALIA - Brazylia 0:0,AUSTRALIA - Chorwacja 1:0,AUSTRALIA - Japan 2:1,do
                    cwiercfinalu wchodzi AUSTRALIA i BRAZYLIA.O Polsce nic tobie nie napisze, bo
                    nie chce miec ciebie na sumieniu.Trener Jajas i Rasiak wystarczy.
    • Gość: Bimbo [...] IP: 216.217.131.* 13.12.05, 22:04
    • Gość: fan Może z Kamerunem, albo Nigerią IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.12.05, 00:58
      Proponuję zagrać z Nigerią lub kamerunem. Odpoczywajachłopaki, a klasa nie
      najgorsza.
    • Gość: kibic Dudek czy dupek IP: *.asko / 82.177.183.* 14.12.05, 04:31
      Patrze na reklamy z Dudkiem i się zastanawiam.Dudek czy dupek?
      • Gość: paul jeanas Nie gadaj tak,Dudek i Rasiak to podstawa.... IP: *.82.220.203.acc06-dryb-mel.comindico.com.au 14.12.05, 10:42
        druzyny Jajasa.
    • dastro Bilety na mistrzostwa. 14.12.05, 08:51
      Chciałem kupić bilet na stronie fifa, ale takie zasady mogą sobie wsadzić. Bilet imenny, wystawiany na osobę, która dokonuje zapłaty kartą kredytową + bilet dla osoby towarzyszącej, to beznadziejny system. Jedynym posiadaczem takiej karty (można płacić tylko mastercard) jest moja mamusia, która mistrzostwami interesuje się tak jak ja Mandaryną.

www.lekcjegitary.pl
      • profes79 Re: Bilety na mistrzostwa. 14.12.05, 09:28
        Pogadaj i idz na jakis uklad - w koncu kase jej oddasz (chyba:)
        Wole 0:4 z Brazylia niz 0:1 z Grecja :)
    • Gość: bryku a moze by tak... IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 14.12.05, 11:16
      A może by tak z Czadem zagrać. Dobrymi przeciwnikami byli by też: Mongolia, Kirgistan czy Uzbekistan. Tylko niech zagrają na neutralnym boisku - proponuję zmarznięte rejony Grenlandi.
    • Gość: Kaziu a co z transmisja MS????? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 14.12.05, 11:44
      wczoraj czeska i Niemiecka TV podaly, ze jestesmy jedynym krajem z 32 bioracych
      udzial w MS w 2006 r ktora nie wykupila prawa do transmisji... i juz chyba nie
      bedzie miala mozliwosci kupna. Poza tym nie ma juz stanowisk komentatorskich.O
      co tu k...wa chodzi??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka