Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl 13.12.05, 21:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Typer Re: Nieznane plany piłkarskiej reprezentacji IP: 83.9.50.* 13.12.05, 21:46 Z brazylią lepiej nie ...mogli by nabawic sie kompleksow. Grecja to odpowiedni przeciwnik tuż przed startem MŚ. ___ Tylko do końca roku bonus w Betandwin dla nowych graczy. Nie przegap szansy i odkryj świat zakładów sportowych! Sprawdź na bukmacherzy.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O) Nieznane plany szmacianki podworkowej IP: *.server.ntli.net 13.12.05, 21:47 Szmaciarzom sie udalo losowanie na MS... trzeba im to przyznac... Jezeli zagraja jednak z jakims porzadnym zespolem to bedzie masakra. Beda tak grac i szmacic jak z angolami(nastepne cieniasy). Do kazdego kibica-polaka: 'Wez sie lepiej lajzo za robote a nie tracisz czas na ogladanie takich samych szmaciarzy jak ty!!!' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Nieznane plany szmacianki podworkowej IP: *.sympatico.ca 13.12.05, 21:52 skoro tak znasz sie na pilce ze wiesz co sie stanie jak nasi zagraja z braxzylja to sam sie wez do roboty "szmaciarzu" a nie ogladaj z wypiekai na twarzy i piwem w recwe jak nasi sie mecza z angolami czy innym burkina faso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olewus szmacianka podwórkowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 06:20 tak, Polacy grali z Brazylią w Meksyku (1986.); wpierw Jan Karaś strzelił w poprzeczkę, Jan Furtok w słupek, a potem Brazylijczycy strzelili 4 bramki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Nieznane plany szmacianki podworkowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 22:21 kwiestie szmat to zostaw politykom, w rządzie są szmaty. A meczy niech nam nie załatwiają Ci co mają załatwiać transmisje bo kadra może zagra tylko z rwandą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Analogia. IP: 193.192.62.* 13.12.05, 23:47 Gość portalu: jacek napisał(a): > A meczy niech nam nie załatwiają Ci co mają załatwiać transmisje bo kadra > może zagra tylko z rwandą Chyba gorzej... Gdyby to były te same osoby, to skończyłoby się tak, że wszyscy na świecie z kimś by grali mecze towarzyskie, a my byśmy oglądali symulację jakiegoś meczu na planszach w TVN24. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 21:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Zuraw nie gra w klubie, Krzynowek nie gra... IP: *.eds.net 13.12.05, 21:56 bez dwoch podstawowych zawodnikow chyba lepiej zapomnijmy o tych mistrzostwach, trzy mecze towarzyskie formy nie zrobia, chocby nawet Brazylia sie zgodzila laskawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Że co?! IP: 193.192.62.* 13.12.05, 22:17 Gość portalu: kibic napisał(a): > bez dwoch podstawowych zawodnikow chyba lepiej zapomnijmy o tych mistrzostwach Nie grają, bo są po ciężkich kontuzjach. Czy będą grać w klubach w 2006 roku? Myślę, że tak. Dlaczego już przesądzasz ich los? Mistrzostwa ruszają w czerwcu 2006. > trzy mecze towarzyskie formy nie zrobia, chocby nawet Brazylia sie zgodzila > laskawie Bo też nie z takich meczy bierze się forma. Czy masz pojęcie o czym piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Że co?! IP: *.eds.net 13.12.05, 22:25 >Czy masz pojęcie o czym piszesz? Pewnie nie, najwazniejsze ze Ty nie watpisz w swoje pojecie... PS. Czytalem, ze Zurawskiemu wlasnie odnowila sie kontuzja, a Krzynowek nie ma 'oka' u nowego trenera, nawet gdyby nie byl po kontuzji... to co zawalifikujesz mnie do 'majacych pojecie'... czy jeszcze mi brakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Re: Że co?! IP: 193.192.62.* 13.12.05, 23:43 Gość portalu: kibic napisał(a): > PS. Czytalem, ze Zurawskiemu wlasnie odnowila sie kontuzja, > a Krzynowek nie ma 'oka' u nowego trenera, nawet gdyby nie > byl po kontuzji... > > to co zawalifikujesz mnie do 'majacych pojecie'... czy jeszcze mi brakuje? Wybacz, ale twój poprzedni post świadczył o tym, że pojęcia nie masz. Może niedokładnie się wyraziłeś, może miałeś coś innego na myśli - nie wiem, swoją opinię już wyraziłem. A jeśli bardzo chcesz jakąś kategorię to niech będzie "szukający informacji". :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic zaraz zaraz IP: *.eds.net 14.12.05, 00:53 Napisales, ze: "Nie grają, bo są po ciężkich kontuzjach. Czy będą grać w klubach w 2006 roku? Myślę, że tak. Dlaczego już przesądzasz ich los? Mistrzostwa ruszają w czerwcu 2006." No wlasnie, Zurawski jest po ciezkiej kontuzji i ma nowa czyli juz nie gra 3 miesiace i nie wiadomo jak dlugo jeszcze nie bedzie mogl trenowac, o wywalczeniu miejsca w druzynie i ograniu sie nawet nie mowie. Nie gra w Polsce zeby mial zapewnione miejsce w druzynie, nieprawdaz? To samo z Krzynowkiem, ktorego trener odsadzl. Ja nie przesadzam ich losu, wrecz przeciwnie, bardzo mi zalezy na ich formie, ale wydaje mi sie ze te 6 miesiecy co zostalo do MS, to wcale nie tak duzo (zakladajac ze ostatni miesiac juz nie bedzie zadnych rozgrywek to jest tylko 5 miesiecy). W tej chwili (no moze za 2 tygodnie czyli styczen/luty) powinien odbywac sie powazny trening a w marcu/kwietniu powazne granie. Niestety ale nie widze powodow do optymizmu w tej chwili, obym sie mylil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas A Rasiak to gips ?.... IP: *.43.220.203.acc07-dryb-mel.comindico.com.au 14.12.05, 02:12 Z gipsu nie jest,wiadomo, ze to solidne drewno, dobrze wysuszone na trybunach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieaussie te australian, przyjmujesz zaklady??? IP: *.eds.net 14.12.05, 05:18 Dostaniecie dwucyfrowke na MS czy sie uda obronic 6-ke lub 7-mke? Ja sie zakladam ze bedziecie z USA skalifikowani ex. na 31 miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas No dobra,powiem ci wyniki meczow... IP: *.82.220.203.acc06-dryb-mel.comindico.com.au 14.12.05, 10:34 AUSTRALIA - Brazylia 0:0,AUSTRALIA - Chorwacja 1:0,AUSTRALIA - Japan 2:1,do cwiercfinalu wchodzi AUSTRALIA i BRAZYLIA.O Polsce nic tobie nie napisze, bo nie chce miec ciebie na sumieniu.Trener Jajas i Rasiak wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bimbo [...] IP: 216.217.131.* 13.12.05, 22:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Może z Kamerunem, albo Nigerią IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.12.05, 00:58 Proponuję zagrać z Nigerią lub kamerunem. Odpoczywajachłopaki, a klasa nie najgorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Dudek czy dupek IP: *.asko / 82.177.183.* 14.12.05, 04:31 Patrze na reklamy z Dudkiem i się zastanawiam.Dudek czy dupek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Nie gadaj tak,Dudek i Rasiak to podstawa.... IP: *.82.220.203.acc06-dryb-mel.comindico.com.au 14.12.05, 10:42 druzyny Jajasa. Odpowiedz Link Zgłoś
dastro Bilety na mistrzostwa. 14.12.05, 08:51 Chciałem kupić bilet na stronie fifa, ale takie zasady mogą sobie wsadzić. Bilet imenny, wystawiany na osobę, która dokonuje zapłaty kartą kredytową + bilet dla osoby towarzyszącej, to beznadziejny system. Jedynym posiadaczem takiej karty (można płacić tylko mastercard) jest moja mamusia, która mistrzostwami interesuje się tak jak ja Mandaryną. www.lekcjegitary.pl Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Bilety na mistrzostwa. 14.12.05, 09:28 Pogadaj i idz na jakis uklad - w koncu kase jej oddasz (chyba:) Wole 0:4 z Brazylia niz 0:1 z Grecja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryku a moze by tak... IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 14.12.05, 11:16 A może by tak z Czadem zagrać. Dobrymi przeciwnikami byli by też: Mongolia, Kirgistan czy Uzbekistan. Tylko niech zagrają na neutralnym boisku - proponuję zmarznięte rejony Grenlandi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaziu a co z transmisja MS????? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 14.12.05, 11:44 wczoraj czeska i Niemiecka TV podaly, ze jestesmy jedynym krajem z 32 bioracych udzial w MS w 2006 r ktora nie wykupila prawa do transmisji... i juz chyba nie bedzie miala mozliwosci kupna. Poza tym nie ma juz stanowisk komentatorskich.O co tu k...wa chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś