Gość: LGA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 23:38 A od kiedy Maciusiu zrobiłes sie taki zabijaka na boisku ? ty lamusie wołowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darek Terlecki - kretyn IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 09:30 Czy ja dobrze zrozumiałem, że jemu wydaje się, że o tym jak drużyna agresywnie gra świadczy liczba fauli????? - prymityw. Mam wrażenie że to świadczy raczej o braku umiejętności takiego grania (na pograniczu faulu - jak powiedział, a chciałby to "pogranicze" przekraczać). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brazil okkk1 panie Bińczyk idź pan do Leppera IP: 193.192.169.* 23.10.02, 10:56 Redaktorze Bińczyk, judzisz, jątrzysz idz do Leppera jak z Ciebie taki ksenofob, w ogóle Wyborcza nie lubi Widzea, co widać po tekstach i komentarzach, Hermes i Guliano nie grali źle z Groclinem do 70 minuty, a gdzie buyła reszta, Dymkowski, Andjelkovic czy psujący wszytko Grzelak, jakby nie brazylijczycy to Widzew grałby tak jak Pogoń albo gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derek Re: Terlecki: Brazylijczycy nie umieją się dostos IP: proxy / *.public.lawson.webtv.net 23.10.02, 14:52 przestan dyskryminowac obcokrajowcow,bo wielu z nich lepiej gra niz ty i tez potrafia walczyc za swoja druzyne,wedlug mnie gadasz glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Terlecki: Brazylijczycy nie umieją się dostos IP: *.interdata.net.pl 23.10.02, 15:28 Od kiedy Maciek terlecki tak sią identyfikuje z Widzewem? Zapomniał już co opowiadał o tym klubie grając w ŁKS, orlenie czy Stomilu? A panowie redaktorzy też macie coś na sumieniu. przecież to wy całkiem niedawno pisaliście o "wspaniałym brazylijskim stylu prezentowanym przez Widzew". Już wam sią ten styl nie podoba. Je.li dobrze pamiętam, to bodaj red. Iwańczyk kilka tygodni temu przekonywał czytelników, że "Giuliano, to najlepszy obcokrajowiec jaki kiedykolwiek występował w polskiej lidze". Jak się coś mówi lub pisze, to trzeba to najpierw prze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMA TERLECKI CO TY GADASZ? IP: *.monitorek.net.pl / 192.168.3.* 23.10.02, 20:37 W 1996 roku po meczu ŁKS-Raków Częstochowa piłkarz na pytanie kibica czemu tak słabo zagrał odpowiedział cyt."jak ci się nie podoba to spi.....aj na Żydzew". Wtedy wydawało mi się że identyfikuje się z ŁKSem. Teraz wiem że wszystkie jego wypowiedzi są pod tzw.publiczkę! Podobnie ma się rzecz z Widzewem.Jeśli za rok przejdzie do Legii będzie deklarował się jako kibic tego klubu i to od kołyski.Dlatego takich piłkarzy nazywam tak:TERLECKI TO JUDASZ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaRts Re: Terlecki: Brazylijczycy nie umieją się dostos IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 16:21 weżmy Majaka jest wolny waleczny jest nasz i nie ma kontraktu a Terlecki ma racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Terlecki: Brazylijczycy nie umieją się dostos IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 19:42 Brawo Maciek, wracaj szybko! Odpowiedz Link Zgłoś