Dodaj do ulubionych

Afera czy mrzonki Tomaszewskiego?

IP: *.satbit.pl / 81.219.210.* 23.12.05, 00:23
Tak, z pewnoscia to mrzonki..korupcja? jaka korupcja!?? :)))) To metoda "na
idiote", udawac ze sie jest niewidzialnyma mecze sa uczciwe, pzpn to
krysztalowoi ludzie i takie inne bzdury dla 'ciemnego ludu":)
Obserwuj wątek
    • Gość: Andre Afera czy mrzonki Tomaszewskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 00:29
      To nam Tomek dobrobyt buduje. Repre wykluczą z mundialu, a klubów nie
      dopuszczą do europejskich rozgrywek przez 10 lat! Ciekawe co na to panowie:
      Cupiał, Walter, Klicki, Rutkowski i Drzymała? Uciekną gdzie pieprz rośnie, a
      boiska sie zaorze i buraki zasieje...
      • Gość: MO Re: Afera czy mrzonki Tomaszewskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 01:14
        Klubow nie dopuszcza ? Bardzo dobrze moze przynajmniej nie bedzie kompromitacji.
        • pndzelek takie zabawy i jesli beda udowodnione 23.12.05, 02:47
          moga sie skonczyc wykluczeniem przynajmniej polskich zespolow /jesli nie i
          reprezentacji/
          • Gość: PREZES TOMASZEWSKI TO NIEDOUK !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 07:59
            TOMECZKU ODEJDZ I NIE ROB ZAMIESZANIA, NIE MASZ DO TEGO GLOWY, TAK WIDZE CIEBIE
            NA EKRANIE !!! Prezes - m.z.k.s s/a podlaskie.
            • Gość: manhu Re: TOMASZEWSKI TO NIEDOUK !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 12:10
              JT to LOL, robi dużo szumu i nic z tego nie wychodzi. A ta "afera", buhahaha, co za burak, chciałby by ktoś miał marżę 5%. Co za baran, 29% jest w sam raz za takie ryzyko. Gdyby to była tylko prowizja i Płaczyński by nic nie ryzykował, to może być i 5%.
      • Gość: Guby A wiesz ja bym to nawet zniosl i te 10 lat IP: 82.177.10.* 23.12.05, 09:21
        Chociaz byl by to dramat...jeli mieli by oczyscic to bagno...w imie tego byl
        bym na "tak" skoro inaczej nie da rady? skoro ma sie to zawsze krecic i konczyc
        jak ostatni zjazd?
        Pozdro dla kiboli
        (L)
    • Gość: marcy Szkoda słów. IP: 193.192.62.* 23.12.05, 00:41
      Prezes Listek dostał wielkie "F!CK" od wszystkich kibiców piłkarskich w Polsce i tego nic nie zmieni.

Jak mu się prokuratura nie dobierze do d*py to pomęczymy się z tym niegodziwcem jeszcze trochę i potem odejdzie jako hańba polskiej piłki nożnej.

Dzieci za 20 lat z otwartymi buziami będą słuchały o wielkim Kazimierzu Górskich i jego Orłach z jednej strony i nędznym prezesinie kłamcy z przełomu wieków, który uwielbiał szambo wokół siebie - z drugiej strony.

Historia już cię oceniła, Liściu!
      • Gość: gosc Re: Po co posrednik IP: *.hrl.com 23.12.05, 01:00
        Oczywiscie ze PZPN moze sam kupowac licencje na transmisje meczow rozgrywanych
        na wyjezdzie, nie robi tego poniewaz , obecny posrednik dzieli sie z
        paratczykami PZPN (np szkolenie na Bermudach). Po drugie TVP jako spolka
        panstwowa nie przejmuje sie cena za prawa transmisji, poniewaz wlasnie rowniez
        chce kupic od obecnego posrednika, ktory obdarza pracownika z TVP ktory
        podpisuje kontrakt kieszonkowym w wysokosci 100 tys dolarow. I tak sie kreci,
        dopoki sprytny kontroler nie sprawdzi rozchodow posrednika
        • Gość: romo [...] IP: *.ras02.jfk01.dial.cogentco.com 23.12.05, 16:33
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Tomaszewski Re: Afera czy mrzonki Tomaszewskiego? IP: *.f650.pl.eu.org 23.12.05, 02:05
      członek PRONuz czasów Stanu Wojennego mówi o uczciwości :))))
    • Gość: arafat Re: Afera czy mrzonki Tomaszewskiego? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.12.05, 02:48
      Tomaszewski odkrył jak w Polsce można zrobić karierę, a nawet zostać
      prezydentem. Po prostu, odkryć aferę i robić dużo szumu. Dajcie mi człowieka, a
      ja znajdę na niego paragraf. Podobno tak mawiał prok.Wyszyński od Józia Stalina.
    • Gość: smar02 Re: Afera czy mrzonki Tomaszewskiego? IP: 195.205.64.* 23.12.05, 02:57
      Tomaszewski to nasz skarb narodowy. tyle jadu nie mieści się w żadnym innym
      człowieku. jak w indiach łapią kobry w celu pozyskiwania jadu tak u nas powinno
      się wykorzystywać fenomen pana janka
      • Gość: kibic Re: Afera czy mrzonki Tomaszewskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 03:07
        a skad wiesz czy w tym przypadku nie ma racji? poczekajmy na wyniki sledztwa.
        • Gość: Oswiecony Re: Afera czy mrzonki Tomaszewskiego? IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 23.12.05, 05:02
          Ja tam mysle ze w polskiej pilce nie bylo za grosz uczciwosci i Janek
          Tomaszewski napewno ma duzo racji. Gdyby udalo mu sie "podczepic" do jakiegos
          kontraktu to napewno by tak nie gardlowal. Faktycznie pora zaorac nasze ligowe
          stadiony i zasiac buraki, przynajmniej bedzie jakis pozytek..................
          Janku, czy pamietasz ze swoich czasow w Slasku Wroclaw bramkarza Klausa
          Masellego.............?
          • Gość: Biedny kibic Re: Afera czy mrzonki Tomaszewskiego? IP: *.ed.shawcable.net 23.12.05, 05:36
            Brawo Tomaszewski !!!! Dziurewicz byl pierwszy , ale byl za maly na na Listka .
            Tomaszewski jest drugi ale nie ostatni . Nastepni czekaja na co stac nowego
            ministra sportu . Rura pekla strasznie smierdzi.
            • koprofag4 Re: Afera czy mrzonki Tomaszewskiego? 23.12.05, 07:50
              Dajcie spokoj, przeciez tomaszewski to zero. Jak slusznie zauwazono na zjezdzie
              siedzial cicho. Ciekawe dlaczego?
              • Gość: majch Tomaszewski jest chory!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.25.150.* 23.12.05, 10:50
                Chory na głupotę,chory na zawiśc,chory na popularnosc.ten człowiek powie
                wszystko aby tylko zaistniec w mediach.Poci sie,gestykuluje,pieni-robi to
                wszystko nie wiedząc co gada.raz jest po jednej stronie barykady,zaraz po
                drugiej.Jest jak chorągiewka.Smialo nazywam go kretynem.A do tego jest
                konfidetem.Przypomnijcie sobie sprawe polskich juniorów w Finlandii.Ile on o
                tym gadał,ile sapał,donosil na policje polska i finską....w koncu okazalo sie
                ze chlopaki są niewinni.Jestem przekonany iz człek ten oszalał,bo normalny
                czlowiek tak sie nie zachowuje.Ten człowiem ma leczyc Polską piłkę??To juz wole
                ja taka jaka jest.Tomaszewski od zawsze robi to samo.Krytykuje wszystkich i
                wszystko.To potrafi.Krytykowanie nie jest trudne,jest za to medialne.Zastanawia
                mnie tez,dlaczego ta osoba jest przedstawiana jako ekspert :/ Faktem jest ze
                kiedys obronil kilka meczy,leczod tamtej pory minelo juz ponad 30
                lat.Tomaszewski nie tylko zatrzymal anglie,lecz zatrzymal sie tez w
                rozwoju.Jako trener osmieszyl sie,jako dzialacz nie zrobil nic.Zawodem Clowna
                jest -krytykanctwo.Kiedy co i rusz widze jego spocone lico w tv,robi mi sie
                niedobrze.Podsumowując.Janek zwany tomkiem to hipokrytwa,pieniacz,czlowiek
                dwulicowy,pozer i układowicz.mam dosc jego osoby.
    • Gość: zyx Znowu ten Mr.Placek i znowu afera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 08:44
      Pzpn toczy gangrena. Trzeba odciąć chore komórki.
    • Gość: paul jeanas Jedyna rada to.... IP: *.52.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 23.12.05, 08:49
      'GRUBA KRESKA'i bedzie mozna zaczac wszystko od poczatku, najwazniejszy jest w
      sporcie 'swiezy start' .Listkiemicz to dobry i uczciwy czlowiek, ktory ciezko
      pracuje i nalezy mu sie szacunek i zaufanie. PLASZCZYNSKI wyrosl na biznesmena
      cala geba, jak to sie mowilo w tym robotniczym, zapomnianym zargonie.A
      Tomaszewski, no coz,kiedys byl dobrym bramkarzem,A TERAZ PUSZCZA SZMATY i nawet
      sam sobie gole strzela.Starosc nie radosc!!
    • Gość: Alek Rozwiązać PZPN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 08:53
      czas oczyścić to bagno.
    • Gość: Marek Wywalą nas z mistrzostw - zdajecie sobie sprawę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 09:08
      Czy nie. Mógłby zaczekać do zakończenia przez nas mistrzostw, naprawdę...
      • pzsmok Ciebie też wywalą 23.12.05, 14:09
        po pierwsze za co niby mają nas wywalić, za złe zarządzanie pieniędzmi ???? heheh
        myśle że wywalenie naszych zespołów mogłoby nastąpić po likwidacji PZPN lub
        jakimś przekupstwie na arenie wlasnej lub międzynarodowej (mecze) - słaby
        argument przeciwko Tomaszewskiemu
        po drugie O wywalaniu z mistrzostw prawdopodobnie piszą zainteresowni
        zachowaniem tego układu, który obecnie jest (nikt nie chce w pierdlu siedziec) -
        pozdro
    • Gość: jk28 Tym razem ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 09:10
      Nie lubię Tomaszewskiego, ale tym razem jestem po jego stronie. SprtFive działa
      na polskim rynku już parę ładnych lat i to jak. W TV można oglądać jakieś
      powtórki z jakiejś IV ligi. Magazyn w TVN jest tak żenujący i takiej porze, że
      szkoda czasu i zdrowia (tylko tuba Legii). MŚ w Korei nie było i tych w
      Niemczech też nie będzie i to wszystko dzięki SportFive. Mamy za to pakiet
      Listkiewicz i kolesie.
      • gromax Re: Tym razem ... 23.12.05, 09:48
        > szkoda czasu i zdrowia (tylko tuba Legii). MŚ w Korei nie było i tych w

a ty myslisz ze alter nie wydał na to kasy? nie jest w stanie zasponsorowac
        wszystkich klubów w polsce tylko wybrał jeden. i jak się zacznie ten interes
        rozkrecać to na pewno zacznie tam pakowac kasy jak ciupiał w wisłę
    • Gość: R.Grajber Re: Afera czy mrzonki Tomaszewskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 09:14
      Jasiu jestes zly.ze kasa nie idzie dla ciebie.
      • Gość: kapselus Re: Afera czy mrzonki Tomaszewskiego? IP: *.hsd1.co.comcast.net 23.12.05, 09:20
        jasiu sie wkurzyl bo działy nie dostał
    • Gość: rocco Płaczyński - były esbek i prawa rynku? IP: 217.96.36.* 23.12.05, 09:29
      "Andrzeja Placzyńskiego z firmy SportFive zarzuty śmieszą. - To nie jest
      prowizja, lecz marża. Kupiłem od PZPN prawa do transmisji za 11 mln dolarów, a
      za ile je później sprzedałem, to już moja sprawa i mój biznes. Pan Tomaszewski
      nie rozumie podstawowych zasad rynku."

Jakim prawa esbek - utrwalacz władzy systemu komunistycznego powołuje się dziś
      na podstawowe prawo kapitalizmu - wolny rynek? Z kim pzpn robi biznes? Czy też
      cały pzpn to gniazdo byłych towarzyszy?
    • Gość: mariuszekc Re: Afera czy mrzonki Tomaszewskiego? IP: 217.98.242.* 23.12.05, 10:13
      TPMASZEWSKI juz sie tam nie pucuj! Won na Madagaskar pingwinami rzadzic
      buehehehe. Tylko czerwony nosek doprawic i prawdziwy clown bedzie.
    • Gość: Kubek Re: Afera czy mrzonki Tomaszewskiego? IP: *.lexell.com.pl 23.12.05, 10:34
      Tomek tak trzymaj!!! Pozdrawiam.
    • waldiwaldi Tomaszewski 23.12.05, 11:14
      Ehh...Tomaszewski ma tylko gadane..Przypomnijmy sobie jak to było kilka
      miesięcy temu...Skandale i afery.Tomaszewski miał uzdrowić polską piłkę.Dostał
      stanowskio w PZPNie i już tak nie krzyczy;]
    • Gość: józek Re: Afera czy mrzonki Tomaszewskiego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 11:30
      Panie Tomaszewski to co Pan robi nie można nazwać inaczej jak pieniactwo.
      Domyślam się,że nie pan sam dotarł do tych dokumentów a został Pan wpuszczony w
      nie przez ludzi którzy Pana rękami(ustami) rozgrywają swoje interesy.
      Tak myślę bo do tego należy mieć odpowiednie wykształcenie a nie wiem czy
      poza "bramkarskim" jakieś inne posiada.
      Zawiadom Pan jeszcze o tych urojeniach UEFA a na pewno zostaniemy
      organizatorami ME.

• Gość: romo [...] IP: *.ras02.jfk01.dial.cogentco.com 23.12.05, 16:05
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka