Gość: Lord IP: *.finemedia.pl 01.01.06, 18:05 Jak dla mnie to artykul taki o niczym... Troche bez sensu ....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Baqu Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 18:16 bardzo mi sie podobał art. sens całości nie jest podany na tacy i można samemu snuć ciekawe wątki i wnioski :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Mile rozczarowanie IP: *.host.net 04.01.06, 15:27 Unikam czytania Steca, bo na ogol pieprzy od rzeczy i mija sie z faktami, ale tym razem wyjatkowo mi sie spodobal. Czyzby podmienili nam Steca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Rafał Stec to Sztuczna pseudointeligencja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.01.06, 18:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celt www.kadra.boo.pl IP: *.astra-net.com 01.01.06, 19:14 hehehe taki tekst moglby napsiac tylko pan stec, brawo hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas STEC jest nieludzko STUKNIETY,ale ciagle.... IP: *.35.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 02.01.06, 06:36 nieludzko perspektywistyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żmijens STEC vs WOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 07:39 Już nie wiem kto z nich jest bardziej przeintelektualizowany. Myślałem że Wołek uznawany za tzw "znawcę futbolu południowoamerykańskiego", ale Stec zaczyna go przebijać. Pojedynek trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mily Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.range81-159.btcentralplus.com 02.01.06, 11:40 taki troche na kacu...przerwalem w polowie...panie Stec...bez jaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacon Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.chello.pl 02.01.06, 12:41 Panie Rafale bardzo dobra ROBOTA i robi wrażenie swobodnie napisanej - tak właśnie ma być!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Stall Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 13:57 Panie Rafale, chyba pPan nieco przybalował, bo tak, jak zazwyczaj pisze Pan z sensem, tak dzisiaj - za grzyba nic nie rozumiem... a może to ja nie doszełem jeszcze do siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PW Piłkarze = Maszyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 19:45 Zgadzam się z redaktorem . Piłkarze , pod naciskiem właścicieli ( pośrednio pieniędzy ) są eksploatowani niemiłosiernie ( jak roboty ) i tu widać różnice np. z polską ligą , bo jak może konkurować robot ( mający wszystkie elemęty gry "zaprogramowane" ) z człowiekiem robiącym czasem błędy .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sporty Girl Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.homechoice.co.uk 02.01.06, 21:38 Bardzo ciekawy artykul. Zawsze powownywalam koszykarzy NBA i zawodnikow footballu amerykanskiego do robotow. Zgadzam sie z Rafalem, ze pilka nozna tez zrobila sie taka mechaniczna i przewidywalna. Czekam caly czas na nieco bardziej optymistyczny artykul od Rafala... Odpowiedz Link Zgłoś
vonl Sztuczna inteligencja 03.01.06, 02:06 Niesamowita sprawa, wręcz sensacyjna - trzydziestoparoletni piłkarze, niemal cyborgi, znak czasów... itd. A przecież byli już i przeszło 40-letni (nie byle jacy): Danny Blind, Roger Milla (ten nawet strzelił gola na MŚ mając 42 lata), Lotar Matthaus... czy też nasz (!) Gucio Warzycha, albo słynni bramkarze: Peter Shilton i Dino Zoff, by wymienić pierwszych, którzy przychodzą do głowy. Trzeba coś wiedzieć o historii piłki nożnej, gdy chce się o niej pisać, panie 'redaktorze'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CALA HISTORIA [...] IP: *.range86-129.btcentralplus.com 03.01.06, 19:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dud Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: 61.142.112.* 04.01.06, 06:53 Dotrwalem do polmetka... ktos z nas jeszcze nie wytrzezwial i to chyba nie jestem ja bo nie pilem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canuck Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.01.06, 05:35 Po przeczytaniu nastepnego artykulu p. Steca, teraz jus nie mam zdnych watpliwosci. Pan Stec to pseudo-intelektualista, ktory jest oplacany przez swoja gazete, ze wzgeldu na swoja sztuczna inteligancje. AI tak naprawde to jego inicjaly. Nie wrodzona inteligencja, nie penetrujaca inteligencja, ale sztuczna. Jednym slowem, AI! Ten czlowiek jest na etacie Gazety, a jego rola to oglupianie czytelnikow, jako robot-dziennikarz ze sztuczna inteligencja. Pan Stec zostal zaprogramowany przez Gazeta w najlepszym przypadku, do oglupiania czytelnikow, a jak nie to do siania fermentu. Jego program wymaga podszywania sie pod tzw. popularne trendy albo psedo-trendy, albo pseduo-intelektualne dywagacje. Naczelny mowi "Panie Stec, panska rola robota-dziennilarza z AI to zbulwesowac naszych kochanych czytelnikow Gazety", a tak naprawde to mowi "panie Stec, oczywiscie chodzi o to aby komentowali oraz kupowani." Czy Pan rozumie swoj program? Moje noworoczne zyczenia dla p. Steca jest nastpujace. Niech Panski program nie bedzie jtaki ak angielska pilka tzn. publikujemy co sie da, a o tego jak najczesciej. Zycze Panu troche prawdziwej inteligencji, oraz minimum dziennikarniej przyzwoitosci aby napisac cos z sensem (przynajniej raz na jakis czas!). Moze sie to da zaprogramowac na nowo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.ed.shawcable.net 05.01.06, 18:04 Mysle ze pon Rafaf pokazal droge przemian i tredu w pilce . Nie znaczy to ze nasz system w lidze jest dobry . Smieszy bardzo placz naszych pilkarzy na przepracowanie . Prosze zobaczyc jak sie gra w NHL w Canadzie i USA co 3 dni . Ponadto pilkarze grajac zarabiaja krociowe pieniadze . Powiekszyc limit zmian na boisku do 6 zawdnikow rozwiazac moze problem calkowicie . Panie Rafale dobry artykul. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka a ... analfabetyzm IP: *.chello.pl 05.01.06, 20:29 Ludzie - czytajcie ze zrozumieniem ! Czyżby wtórny analfabetyzm stał się zjawiskiem masowym ? Więcej i więcej i więcej rozgrywek, kasy, rekordów - myślę sobie, że opisywana intensywność rozgrywek doprowadzona została do granic absurdu. Mniejsza z kopaczami, ich zdrowiem, kondycją psychiczną - taki mają zawód. Gdy zjesz zbyt dużo pysznego tortu to musi się to skończć ... wymiotami. Z piłką tak właśnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hrabia Nikodem Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 22:17 A mi się tekst podobał. Dziś mamy 2006 rok i całość może wydawać się z leksza absurdalna, ale za 100 lat, kto wie... Może faktycznie cyborgi pojawią się na boiskach. Już teraz kupuję bilety na polską ligę. :P Panie Rafale, całkiem fajny artykuł na pograniczu sci-fi i dziennikarstwa sportowego, pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 09:25 BZDETY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achu Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 10:51 Fajna konstrukcja i pomysł. Podoba mnie się. Trochę się nie zgadzam , że "trochę bez sensu". Pozdrawiam, Achu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revo "sztuczna inteligencja" to chyba o Rasialdinio!?? IP: 195.8.101.* 06.01.06, 11:13 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigger Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: 212.160.172.* 06.01.06, 14:01 temat artykulu bardzo potrzebny - jakim cudem udaje sie ukryc doping w pilce? Ale forma zalosna jak zwykle, kalectwo jezykowe i stylistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.elsat.net.pl 07.01.06, 11:27 Ten artykul przypomina mi o onetowym jasiu smietanie czasem mysle ze te 2 osoby to jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juster Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.elsat.net.pl 07.01.06, 11:33 :) dobre haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 17:02 hehe w końcu bez napuszenia, nawet stek napisze całkiem ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 18:30 nie wiem panie Rafale co pan pali, ale ja też chce !!! Uwielbiam Pana artykuły - wreszcie ktoś pisze w naszym stylu TAK TRZYMAJ !!! Odpowiedz Link Zgłoś