Dodaj do ulubionych

Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja

IP: *.finemedia.pl 01.01.06, 18:05
Jak dla mnie to artykul taki o niczym... Troche bez sensu .......
Obserwuj wątek
    • Gość: Baqu Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 18:16
      bardzo mi sie podobał art. sens całości nie jest podany na tacy i można samemu snuć ciekawe wątki i wnioski :>
      • Gość: kk Mile rozczarowanie IP: *.host.net 04.01.06, 15:27
        Unikam czytania Steca, bo na ogol pieprzy od rzeczy i mija sie z faktami, ale
        tym razem wyjatkowo mi sie spodobal. Czyzby podmienili nam Steca?
    • Gość: gosc Rafał Stec to Sztuczna pseudointeligencja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.01.06, 18:36
    • Gość: celt www.kadra.boo.pl IP: *.astra-net.com 01.01.06, 19:14
      hehehe taki tekst moglby napsiac tylko pan stec, brawo hehe :)
      • Gość: paul jeanas STEC jest nieludzko STUKNIETY,ale ciagle.... IP: *.35.221.203.acc14-dryb-mel.comindico.com.au 02.01.06, 06:36
        nieludzko perspektywistyczny.
    • Gość: Żmijens STEC vs WOŁEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 07:39
      Już nie wiem kto z nich jest bardziej przeintelektualizowany. Myślałem że Wołek
      uznawany za tzw "znawcę futbolu południowoamerykańskiego", ale Stec zaczyna go
      przebijać. Pojedynek trwa...
    • Gość: mily Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.range81-159.btcentralplus.com 02.01.06, 11:40
      taki troche na kacu...przerwalem w polowie...panie Stec...bez jaj
    • Gość: bacon Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.chello.pl 02.01.06, 12:41
      Panie Rafale bardzo dobra ROBOTA i robi wrażenie swobodnie napisanej - tak
      właśnie ma być!!!
    • Gość: Tom Stall Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 13:57
      Panie Rafale, chyba pPan nieco przybalował, bo tak, jak zazwyczaj pisze Pan z
      sensem, tak dzisiaj - za grzyba nic nie rozumiem... a może to ja nie doszełem
      jeszcze do siebie?
    • Gość: kane nic z tego nie rozumiem IP: *.compower.pl 02.01.06, 14:21
      • Gość: PW Piłkarze = Maszyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 19:45
        Zgadzam się z redaktorem . Piłkarze , pod naciskiem właścicieli ( pośrednio
        pieniędzy ) są eksploatowani niemiłosiernie ( jak roboty ) i tu widać różnice
        np. z polską ligą , bo jak może konkurować robot ( mający wszystkie elemęty
        gry "zaprogramowane" ) z człowiekiem robiącym czasem błędy ....
    • Gość: Sporty Girl Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.homechoice.co.uk 02.01.06, 21:38
      Bardzo ciekawy artykul. Zawsze powownywalam koszykarzy NBA i zawodnikow
      footballu amerykanskiego do robotow. Zgadzam sie z Rafalem, ze pilka nozna tez
      zrobila sie taka mechaniczna i przewidywalna. Czekam caly czas na nieco
      bardziej optymistyczny artykul od Rafala...
    • vonl Sztuczna inteligencja 03.01.06, 02:06
      Niesamowita sprawa, wręcz sensacyjna - trzydziestoparoletni piłkarze, niemal
      cyborgi, znak czasów... itd. A przecież byli już i przeszło 40-letni (nie byle
      jacy): Danny Blind, Roger Milla (ten nawet strzelił gola na MŚ mając 42 lata),
      Lotar Matthaus... czy też nasz (!) Gucio Warzycha, albo słynni bramkarze: Peter
      Shilton i Dino Zoff, by wymienić pierwszych, którzy przychodzą do głowy. Trzeba
      coś wiedzieć o historii piłki nożnej, gdy chce się o niej pisać,
      panie 'redaktorze'.
    • Gość: CALA HISTORIA [...] IP: *.range86-129.btcentralplus.com 03.01.06, 19:40
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: dud Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: 61.142.112.* 04.01.06, 06:53
      Dotrwalem do polmetka... ktos z nas jeszcze nie wytrzezwial i to chyba nie
      jestem ja bo nie pilem...
    • Gość: canuck Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.01.06, 05:35
      Po przeczytaniu nastepnego artykulu p. Steca, teraz jus nie mam zdnych
      watpliwosci. Pan Stec to pseudo-intelektualista, ktory jest oplacany przez
      swoja gazete, ze wzgeldu na swoja sztuczna inteligancje. AI tak naprawde to
      jego inicjaly. Nie wrodzona inteligencja, nie penetrujaca inteligencja, ale
      sztuczna. Jednym slowem, AI!

Ten czlowiek jest na etacie Gazety, a jego rola to oglupianie czytelnikow, jako
      robot-dziennikarz ze sztuczna inteligencja. Pan Stec zostal zaprogramowany
      przez Gazeta w najlepszym przypadku, do oglupiania czytelnikow, a jak nie to do
      siania fermentu. Jego program wymaga podszywania sie pod tzw. popularne trendy
      albo psedo-trendy, albo pseduo-intelektualne dywagacje. Naczelny mowi "Panie
      Stec, panska rola robota-dziennilarza z AI to zbulwesowac naszych kochanych
      czytelnikow Gazety", a tak naprawde to mowi "panie Stec, oczywiscie chodzi o
      to aby komentowali oraz kupowani." Czy Pan rozumie swoj program?

Moje noworoczne zyczenia dla p. Steca jest nastpujace. Niech Panski program nie
      bedzie jtaki ak angielska pilka tzn. publikujemy co sie da, a o tego jak
      najczesciej. Zycze Panu troche prawdziwej inteligencji, oraz minimum
      dziennikarniej przyzwoitosci aby napisac cos z sensem (przynajniej raz na jakis
      czas!). Moze sie to da zaprogramowac na nowo!
      • Gość: Ryszard Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.ed.shawcable.net 05.01.06, 18:04
        Mysle ze pon Rafaf pokazal droge przemian i tredu w pilce . Nie znaczy to ze
        nasz system w lidze jest dobry . Smieszy bardzo placz naszych pilkarzy na
        przepracowanie . Prosze zobaczyc jak sie gra w NHL w Canadzie i USA co 3 dni .
        Ponadto pilkarze grajac zarabiaja krociowe pieniadze . Powiekszyc limit zmian
        na boisku do 6 zawdnikow rozwiazac moze problem calkowicie . Panie Rafale dobry
        artykul.
    • Gość: muka a ... analfabetyzm IP: *.chello.pl 05.01.06, 20:29
      Ludzie - czytajcie ze zrozumieniem ! Czyżby wtórny analfabetyzm stał się
      zjawiskiem masowym ?

Więcej i więcej i więcej rozgrywek, kasy, rekordów - myślę sobie, że
      opisywana intensywność rozgrywek doprowadzona została do granic absurdu.
      Mniejsza z kopaczami, ich zdrowiem, kondycją psychiczną - taki mają zawód.

Gdy zjesz zbyt dużo pysznego tortu to musi się to skończć ... wymiotami. Z
      piłką tak właśnie jest.
    • Gość: Hrabia Nikodem Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 22:17
      A mi się tekst podobał.
      Dziś mamy 2006 rok i całość może wydawać się z leksza absurdalna, ale za 100
      lat, kto wie... Może faktycznie cyborgi pojawią się na boiskach.
      Już teraz kupuję bilety na polską ligę. :P

Panie Rafale, całkiem fajny artykuł na pograniczu sci-fi i dziennikarstwa
      sportowego, pozdrawiam. :)
    • Gość: adaś Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 09:25
      BZDETY
    • Gość: achu Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 10:51
      Fajna konstrukcja i pomysł. Podoba mnie się.
      Trochę się nie zgadzam , że "trochę bez sensu".
      Pozdrawiam,
      Achu
    • Gość: revo "sztuczna inteligencja" to chyba o Rasialdinio!?? IP: 195.8.101.* 06.01.06, 11:13
      ;-)
    • Gość: nigger Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: 212.160.172.* 06.01.06, 14:01
      temat artykulu bardzo potrzebny - jakim cudem udaje sie ukryc doping w pilce?
      Ale forma zalosna jak zwykle, kalectwo jezykowe i stylistyczne.
    • Gość: kamil Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.elsat.net.pl 07.01.06, 11:27
      Ten artykul przypomina mi o onetowym jasiu smietanie czasem mysle ze te 2 osoby
      to jedna.

• Gość: juster Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.elsat.net.pl 07.01.06, 11:33
        :) dobre haha
    • Gość: greg Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 17:02
      hehe w końcu bez napuszenia, nawet stek napisze całkiem ładnie
    • Gość: Y Re: Rafał Stec: A.I. Sztuczna inteligencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 18:30
      nie wiem panie Rafale co pan pali, ale ja też chce !!!
      Uwielbiam Pana artykuły - wreszcie ktoś pisze w naszym stylu
      TAK TRZYMAJ !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka