Gość: ebi IP: *.astra-net.com 22.02.06, 20:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bobsley Makarony dali ciała.Chociaż remis to kupon wejdzie IP: *.icpnet.pl 22.02.06, 21:39 Nawet Niedzielan z NEC zremisowali w Amsterdamie.Co robi Martins z Adriano? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lary [...] IP: *.range81-129.btcentralplus.com 22.02.06, 21:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer Ciekawe rewanże - ciekawe kursy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 09:06 Nie jest źle. Zapowiadaja sie ciekawe rewanże, a kursy u buków też będą niezłe ___ Ogladaj mecze na żywo za darmo! Bonus 100zł w Sportingbet i 140zł w Betandwin! Sprawdź to na bukmacherzy.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHELSEA !!!!!!!!!! Re: Makarony dali ciała.Chociaż remis to kupon we IP: *.ifd.uni.wroc.pl 23.02.06, 14:46 The Blues będą musieli niestety skopać dupę wieśniackiej Barsie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamper Re: Makarony dali ciała.Chociaż remis to kupon we IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:01 barsie może bursie, sam jesteś wieśniakiem, dumy Kataloni sioę tak nie obraża Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: LM: przedwczesny finał w Londynie 22.02.06, 22:05 No nareszcie brawo Chelsea! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: LM: przedwczesny finał w Londynie IP: *.chello.pl 22.02.06, 22:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Messi - ten gość za parę lat zakasuje wszystkich IP: *.chello.pl 22.02.06, 22:09 a Brca ma jeszcze 25 min więc będzie 1:2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARCA!!!!!!!!!!!!! BRAWO TERRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SUP ER GOL!!!!! IP: *.chello.pl 22.02.06, 22:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARCA!!!!!!!!!!!!! 2:1!!!!! jadą z burakami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.chello.pl 22.02.06, 22:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pannamigotka3 Re: LM: przedwczesny finał w Londynie IP: *.imp.lodz.pl 23.02.06, 14:06 a ja i tak uważam, że Chelsea była lepsza i zawsze lepsza bedzie. Mieli po prostu pecha. Daj Panie Boze żeby wszystcy tak grali jak oni w dziesiątke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gol Re: LM: przedwczesny finał w Londynie IP: *.54.139.24.tisdip.tiscali.de 22.02.06, 22:31 wcale nie po asyscie Larssona tylko Marqueza :) (za BBC) Odpowiedz Link Zgłoś
silesia Re: koniec-BURAKI przegrały!! 22.02.06, 22:48 Brytyjski futbol strasznie blady przy pięknie gry Dumy Kataloni ,Motta często takie sytuacje prowokuje, trudno taka rola obrońców .. bramkę 1 dla Barcy strzelił Marqez.Barca!!! Barca !!! dziś się upiję z radości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emil Brawo Larson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 08:19 to własnie wejście na boisko Larsona dało Barcelonie upragnione zwyciestwo!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roads Szkoda ze to nie byl final... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 22:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sodhead [...] IP: *.gemini.net.pl / 193.25.0.* 22.02.06, 22:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sentar Glupi jestescie IP: *.chello.pl 22.02.06, 22:55 Zapominacie ze Chelsea GRALA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blekota [...] IP: *.chello.pl 22.02.06, 23:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el [...] IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 22.02.06, 23:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej [...] 22.02.06, 23:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blekota Cała Polska ? Tak Cała Polska Śpiewa: IP: 87.207.210.* 22.02.06, 23:21 "Pierdo.. CHELSEA lalalalalalala, Pierdo.. CHELSEA lalalalalalala,Pie... CHELSEA lalalalalalala" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrpear Pan z przerostem języka... IP: *.ath.cx / *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.06, 22:52 czyli Gmoch. Jak go jeszcze raz zaproszą do komentowania meczu to ja normalnie wyjdę z domu i nie wrócę. Nie mogę go zcierpieć. Czego on dokonał, że tak krytykuje np. murinio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R2D2 Pan się myli, Panie mrpear IP: *.agh.edu.pl 22.02.06, 23:10 a mnie się bardzo podoba, chociaż zdarza się mu przesadzać. Co powiesz na temat Szpakowskiego, bo ja miałem nadzieje że zostanie w Turynie i będzie trwał przy chlewie komentując hokej (buhahahaha-"to było tag zwane kros czeking"-nieudolny komentatorek)? ... tego to dopiero ciężko znieść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutach Visca el Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:14 Chelsea capullos de mierda!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afiag Re: Visca el Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.mofnet.gov.pl 23.02.06, 14:02 nazywasz się kutas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO niewiedzieć czemu chelsea bezsensownie się odkryło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 22:56 chelsea gralo ofensywniej w 10 niz grając w 11...zamiast czekać na kontrę 3-4 zawodnikami atakowac oni sie odkryli; dziura taka była w środku pola ze barca rozgrywala sobie potem spokojnie pod ich polem karnym i doigrali się, tak czy siak ten szczeniak Messi moze juz po MŚ bedzie największą gwiazdą w futbolu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ropcioz [...] IP: *.bulldogdsl.com 22.02.06, 22:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papamobil Re: sędziego poyebalo - czerwona kartka z kapelus IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 08:14 to Ciebie p o j e b a ł o , bo czerwona kartka należała się już wcześniej zawodnikowi Chelsea za brutalny atak wyprostowaną nogą na nogi Messiego , tylko sędzia zapóźno sie zreflektował i nie zareagował więc kolejny atak na napastnika Barcy potraktował należycie . Co się odwlecze to nie uciecze :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darvin I jeszcze 2 karne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 12:15 Popieram - tylko sędzia powinien po prostu dać 2 żółte. A tak w ogóle powinny być jeszcze 2 karne dla Barcy - ręka Geremi'ego w polu karnym i faul Terry'ego na Messim... I byłoby po dwumeczu - ale chociaż za 2 tygodnie będzie ciekawie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arpk Re: I jeszcze 2 karne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 13:43 > faul Terry'ego > na Messim najpierw faul, a później przytrzymanie piłki rękami, ale na pocieszenie można powiedzieć że w końcówce zagwizdali Drogbie spalonego, a nie było (spalonego), i pewnie wykorzystałby sytuacje sam na sam gdyby nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrpear Jak ja się cieszę... IP: *.ath.cx / *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.06, 22:58 kilka miesięcy czekałem na ten mecz, a ten Gmoch zepsuł wszystko swoimi komentarzami. Nie wiem dlaczego wszyscy leją z Chucka Norrisa, przecież Gmoch jest 5 razy lepszym agregatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R2D2 mrpear IP: *.agh.edu.pl 22.02.06, 23:17 aleś się kolego przyczepił!!! Miesiące czekałeś na transmisję w TVP1?? Ciesz się że nie komentował Maciek Kozłowski z Edytą Górniak, ale obserwując te firmę myślę że wszystko przed nami. Wypowiedz się na temat Szpakowskiego, słynnego autora "Sziry" (Shearera) który dziś jest sztandarowym przykładem idiotyzmu na zajęciach dziennikarstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoń Re: Jak ja się cieszę... IP: 62.87.210.* 23.02.06, 08:21 Zgadzam sie, nie można tego słuchać. Ale ja mam w kablu też polsat sport i tam sobie oglądałem. Super i jeszcze nie słuchałem tego "żabiego oczka" Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowe_kary Debil mourino 22.02.06, 23:03 Autor powinien najpierw go przeczytac jeszcze raz swoj wysamzony artykulik po meczu a potem dopiero publikowac. Chelsea zagrala b. dobrze na poczatku 2 pol. ale to Barca byla lepsza w 1 i 2 polowce (ile celnych strzalow oddali londynczycy?). A wielki trener Chelsea teraz mowi ze powinno sie oceniac TYLKO 35 pierwszych minut meczu!!!! Bo oczywiscie sedzia nie widzial a ten "dzieciak jest swietnym aktorem". Dlatego powinni przegrac 0:6 w katalonii to sie moze zamknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: Debil mourino IP: 213.77.50.* 23.02.06, 09:19 Barca strzela, gdy gra w przewadze... a historia lubi się powtarzać i stawiam na 2:4 w Barcelonie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brillo Re: LM: przedwczesny finał w Londynie 22.02.06, 23:11 barca zrownala z ziemia londynskich proli. wygladali jak ich boisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej W kartoflisko. 22.02.06, 23:16 To była ta słynna angielska trawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ew wiesniacko wygladajaca murawa podkresla IP: *.devs.futuro.pl 22.02.06, 23:11 teraz porazke murinio (mała literą) i jego armii za ruskie petrodolary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex VISCA EL BARCA !!! IP: 82.139.44.* 22.02.06, 23:15 VISCA EL BARCA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Żałość 22.02.06, 23:19 Jak to zwykle po takim meczu narodzą sie tysiace kibiców barcy którzy bedą twierdzic ze kochaja klub od urodzenia... żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Nie tyle kibice Barcy lecz ci co śmieja się 22.02.06, 23:25 z Czelski. Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Nie tyle kibice Barcy lecz ci co śmieja się 22.02.06, 23:34 Chodzi mi o to ze jak pochodzisz po forach sportowych,to zawsze po jakims lepszym wystepie Barcelony czy wysokiej wygranej nagle znajduje sie pełno dzieci którzy wklejaja sobie avator barcy i uznaja sie za wielkich kibiców ,bluźniąc przy tym na Figo i Real chociaż sami nie wiedzą dlaczego.. ale poprostu jako kibic Barcy tak musi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Barca!! Re: Nie tyle kibice Barcy lecz ci co śmieja się IP: 212.14.11.* 23.02.06, 10:51 nie generalizuj, to tylko pół prawdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex ANALIZUJAC PIERWSZE 35 MINUT IP: 82.139.44.* 22.02.06, 23:22 Analizujac pierwsze 35 minut musze powiedziec, ze Barcelona miala przewage w utrzymywaniu pilki i madrze kontrolowala przebieg gry. Fani Chelsea bluzniac na sedziego powinni pamietac, ze rok temu podarowal im gola w rewanzu, a teraz uchronil od karnego za reke przy strzale Marqueza. Byc moze i nie bylo celowego ruchu reki Gallasa do pilki, ale niejeden sedzia podyktowalby za to jedenastke na bank (pamietacie jak nabijal reki Roberto Baggio?). Del Horno byl po prostu glupi wchodzac zupelnie nie w pilke, a w nogi Messiego, w dodatku tak ostro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:31 ręką zagrał Geremi a nie Gallas, zapominasz że jak sie gra to adrenalina sie wydziela i na boisku nie reaguje sie wtedy racjonalnie tylko emocjonalnie... ośmieszył by cie parę razy szczeniak to tez bys sie wku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terje hauge Barca po raz kolejny udowodnila ze... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.06, 23:50 Barca po raz kolejny udowodnila ze potrafi wygrac z Chelsea tylko kiedy ma przewage liczebna. Do czerwonej kartki dla Asiera Chelsea rzadzila i nie dopuszczala Barcy na swoja polowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miguel michel Re: Barca po raz kolejny udowodnila ze... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.06, 23:58 Zgadzam się, że wejście Del Horno nie było na czerwoną kartkę, ale gwoli sprawiedliwości, to go już wtedy nie powinno być na boisku. Powinien wylecieć wcześniej za wejście wyprostowaną nogą w kolano Messiego. A gdyby sędzia był pobłażliwy to 2x żółta kartka i też jest out. Fani Chelsea nie mają się co burzyć. ps. Od 20 lat jestem kibicem Realu, ale muszę przyznać, że Chelsea powinna przegrać wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
broda9 a Ty udowodniles ze... 23.02.06, 00:06 wogole nie ogladales meczu...wjechal tak chamsko i tak ostro(i nawet wczesniej powinien dostac czerwona kartke za brutalne wejscie. To jest pilka nozna a nie karate)myslalem ze polamie te malucha Messiego. Oczywiscie wszystko wina sedziego(jak zwykle pyszalek Mourinho zwala na sedziego- widac jaki z niego supertrener.) Tak wogole Barca dominowala przez caly mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc [...] IP: *.range81-129.btcentralplus.com 23.02.06, 00:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martinez Ale ci żal d... ściska IP: *.aster.pl 23.02.06, 00:37 Aż miło poczytać :)))) Okazuje się, że brudne rosyjskie pieniądze nie kupią wszystkiego. Pogódź się z tym, bo tego nie zmienisz. Choćbyś się zesrał, to tego nie zmienisz. Visca el Barca!!! La Grande Barca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: a Ty udowodniles ze... IP: *.chello.pl 23.02.06, 00:48 ja nie kibicuje ani jednym ani drugim ale barc przez cały mecz kontrolowala gre ( 60% posiadania piłki w 1 polowie) była lepsza i tyle. a messi kręcilcała lewą stronę chelsea jak chciał. kontra na 2:1- klasyka. tak na marginesie to fanów chelsea przybyło w ostatnich latach. ciekaw jestem dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Barca!! Re: a Ty udowodniles ze... IP: 212.14.11.* 23.02.06, 10:59 fakt, ze wejście było gwałtowne ale uważam, że ta sytuacja jest mocno kontrowersyjna. znaczy to tyle, iż nie będzie jej jednoznacznej oceny i każdy będzie mówił inaczej. pewnie nawet różni sędziowie by twierdzili różnie. P.S. jak dla mnie raczej żółta... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tito Re: Barca po raz kolejny udowodnila ze... IP: *.226-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 23.02.06, 09:32 Ogladalismy ten sam mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Panie Autor: czy ogladal pan ten mecz? IP: 82.112.142.* 23.02.06, 00:41 rozumiem, ze komentarz po meczu to w duzej mierze Pana opinia, ale mysle ze powinna byc ona bardziej wywazona....'Ronaldinho rozgrywał chyba najsłabszy mecz w sezonie, najczęściej oddawał piłkę do tyłu lub ją tracił' - te slowa calkowicie nie pokrywaja sie z dzisiejsza sytuacja na boisku. Ale moze to tylko moje zdanie. Viva Barca! Odpowiedz Link Zgłoś
sfuj_hlop Cech to dziadowski bramkarz! 23.02.06, 03:42 Dwie bramki jakie padły dla Barcy obciążają konto tego przereklamowanego bramkarzyny. Jak piłka wpada na piąty metr, to powinna stać się łupem bramkarza, a przynajmniej powinna być piąstkowana przez bramkarza. Tymczasem Cech sobie stał na linii bramkowej i w nosie dłubał. Przereklamowany bramkarzyna, przereklamowana londyńska drużyna! Odpowiedz Link Zgłoś
annakrystyna Beznadziejny komentarz Dudka. 23.02.06, 08:21 Musiał wtrącić swoje trzy grosze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobster Visca el Barca!!! IP: 83.238.213.* 23.02.06, 08:32 Pare zdań_ czerwien dla del Horno ewidentna! zreszta powinien wyleciec juz duzo wczesniej! Plus były 2 karne dla Barcy_ plus 2 razy Terry wybil pilke z linii_ plus strzał MESSjasza w spojenie_ Niech zatem nikt nie pierd... ze wygrana Barcy jest niesprawiedliwa... Messi to FENOMEN!!! A jeb... Chelsea niech płacze... Polejcie se stadion-w sobote ciezki mecz z Portsmuth. Visca el BARCA!!!! Visca el Catalunia!!! Pozdrawiam wszystkich cules! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kay Re: Visca el Barca!!! IP: *.system.szczecin.pl 23.02.06, 09:13 Mysle ze obie druzyny zagraly swietny mecz, przyznacie ze w porownaniu z przedwczorajszym byl wiele lepszy, wiadomo ze prezentuja rozny typ gry ale oba moga sie podobac poza tym oprocz Messiego na boisku bardzo dobrze sobie radzil Robben najbardziej mnie wkurza jak ludzie gadaja "za brudne pieniadze nie wszystko mozna miec" co ma piernik do wiatraka to nie pieniadze graja! poza tym wasz ukochany Ronaldinho tez dostaje wiecej niz na waciki!a i Chelsea chyba nie jest najbogatszym klubem? a ze Abramowicz inwestuje w swoja druzyne to chyba nie dziwne?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo LM: Wielki powrót Barcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 10:16 Tępi kopacze z czelsi myśleli, że jak zrobią kartoflisko i będą kopać po nogach, to wygrają z BARCELONĄ ... Klepisko tych wieśniaków ma się właśnie tak do Camp Nou, jak kopacze typu Lampard do Ronaldinho, czy Messiego. Do domu czelsi, może udać się wam wygrać 1:0 z Wigan, czy innym Boltonem. Oczywiście jak Żoze zamuruje bramkę ... Odpowiedz Link Zgłoś
polisy_pzu BARCAA!!! 23.02.06, 10:36 Visca el Barca!! Piękny mecz, choć w pierwszej połowie zdecydowanie dla koneserów futbolu i wyrafinowanej taktyki. Za to w drugiej połowie to już niezła gra z obu stron. Przypadkowy gol dla Czelsi i natychmiastowa nokautująca odpowiedź Barcy. Poza tym dwa niepodyktowane karne dla Azulgrany i bezdyskusyjna kartka dla del Horno, którą powinien był dostać zdecydowanie wcześniej. VeB!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barcelinho Re: Ale, jaki był wynik !!!!!???? IP: *.nbp.pl / 193.109.212.* 23.02.06, 11:24 skąd ty się qrwa zerwałeś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Darek Szpakowski najlepiej komentuje mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 11:24 Szlag mnie trafiał, jak co chwila słyszałem jego "na wolne pole" i "na wolne pole" Ale nawet to teraz już tylko mnie śmieszy. Brawo Barcelona ! Niech żyje Katalonia ! Niech żyje Górny Śląsk ! Odpowiedz Link Zgłoś
tiburon Puyol 23.02.06, 12:39 Czy wczorajsze żółtko dla Puyola to jego pierwsza, czy druga kartka w tych rozgrywkach? Niedobrze by było, gdyby musiał pauzowac w rewanżu... Odpowiedz Link Zgłoś