Dodaj do ulubionych

LM: przedwczesny finał w Londynie

IP: *.astra-net.com 22.02.06, 20:25
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: bobsley Makarony dali ciała.Chociaż remis to kupon wejdzie IP: *.icpnet.pl 22.02.06, 21:39
      Nawet Niedzielan z NEC zremisowali w Amsterdamie.Co robi Martins z Adriano?
      • Gość: lary [...] IP: *.range81-129.btcentralplus.com 22.02.06, 21:46
        • Gość: Typer Ciekawe rewanże - ciekawe kursy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 09:06
          Nie jest źle. Zapowiadaja sie ciekawe rewanże, a kursy u buków też będą niezłe
          ___
          Ogladaj mecze na żywo za darmo!
          Bonus 100zł w Sportingbet i 140zł w Betandwin!
          Sprawdź to na bukmacherzy.250free.com
      • Gość: CHELSEA !!!!!!!!!! Re: Makarony dali ciała.Chociaż remis to kupon we IP: *.ifd.uni.wroc.pl 23.02.06, 14:46
        The Blues będą musieli niestety skopać dupę wieśniackiej Barsie
        • Gość: gamper Re: Makarony dali ciała.Chociaż remis to kupon we IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:01
          barsie może bursie, sam jesteś wieśniakiem, dumy Kataloni sioę tak nie obraża
    • dennis26 Re: LM: przedwczesny finał w Londynie 22.02.06, 22:05
      No nareszcie brawo Chelsea!
      • Gość: zenek Re: LM: przedwczesny finał w Londynie IP: *.chello.pl 22.02.06, 22:08
        • Gość: zenek Messi - ten gość za parę lat zakasuje wszystkich IP: *.chello.pl 22.02.06, 22:09
          a Brca ma jeszcze 25 min więc będzie 1:2
          • Gość: BARCA!!!!!!!!!!!!! BRAWO TERRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SUP ER GOL!!!!! IP: *.chello.pl 22.02.06, 22:17
            • Gość: BARCA!!!!!!!!!!!!! 2:1!!!!! jadą z burakami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.chello.pl 22.02.06, 22:28
      • Gość: pannamigotka3 Re: LM: przedwczesny finał w Londynie IP: *.imp.lodz.pl 23.02.06, 14:06
        a ja i tak uważam, że Chelsea była lepsza i zawsze lepsza bedzie. Mieli po
        prostu pecha. Daj Panie Boze żeby wszystcy tak grali jak oni w dziesiątke!
    • Gość: gol Re: LM: przedwczesny finał w Londynie IP: *.54.139.24.tisdip.tiscali.de 22.02.06, 22:31
      wcale nie po asyscie Larssona tylko Marqueza :) (za BBC)
      • Gość: BARCA!!!!!!!! koniec-BURAKI przegrały!! IP: *.chello.pl 22.02.06, 22:39
        • silesia Re: koniec-BURAKI przegrały!! 22.02.06, 22:48
          Brytyjski futbol strasznie blady przy pięknie gry Dumy Kataloni ,Motta często
          takie sytuacje prowokuje, trudno taka rola obrońców .. bramkę 1 dla Barcy
          strzelił Marqez.Barca!!! Barca !!! dziś się upiję z radości.
      • Gość: emil Brawo Larson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 08:19
        to własnie wejście na boisko Larsona dało Barcelonie upragnione
        zwyciestwo!!!!!!!
    • Gość: roads Szkoda ze to nie byl final... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 22:45
    • Gość: sodhead [...] IP: *.gemini.net.pl / 193.25.0.* 22.02.06, 22:50
      • kosciol.mlodziezy.psychicznej Przyłączam się! 22.02.06, 22:54
        • Gość: sentar Glupi jestescie IP: *.chello.pl 22.02.06, 22:55
          Zapominacie ze Chelsea GRALA
          • kosciol.mlodziezy.psychicznej W co? 22.02.06, 23:02
        • Gość: BARCA!!!!!!!!!!! Re: Przyłączam się! IP: *.chello.pl 22.02.06, 22:59
      • Gość: blekota [...] IP: *.chello.pl 22.02.06, 23:02
        • Gość: el [...] IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 22.02.06, 23:14
          • kosciol.mlodziezy.psychicznej [...] 22.02.06, 23:15
          • Gość: blekota Cała Polska ? Tak Cała Polska Śpiewa: IP: 87.207.210.* 22.02.06, 23:21
            "Pierdo.. CHELSEA lalalalalalala, Pierdo.. CHELSEA lalalalalalala,Pie...
            CHELSEA lalalalalalala"
    • Gość: mrpear Pan z przerostem języka... IP: *.ath.cx / *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.06, 22:52
      czyli Gmoch. Jak go jeszcze raz zaproszą do komentowania meczu to ja normalnie
      wyjdę z domu i nie wrócę. Nie mogę go zcierpieć. Czego on dokonał, że tak
      krytykuje np. murinio.

• Gość: R2D2 Pan się myli, Panie mrpear IP: *.agh.edu.pl 22.02.06, 23:10
        a mnie się bardzo podoba, chociaż zdarza się mu przesadzać.
        Co powiesz na temat Szpakowskiego, bo ja miałem nadzieje że zostanie w Turynie i
        będzie trwał przy chlewie komentując hokej (buhahahaha-"to było tag zwane kros
        czeking"-nieudolny komentatorek)? ... tego to dopiero ciężko znieść!
        • Gość: kutach Visca el Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:14
          Chelsea capullos de mierda!!!!!!!!!
          • Gość: afiag Re: Visca el Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.mofnet.gov.pl 23.02.06, 14:02
            nazywasz się kutas?
    • Gość: OLO niewiedzieć czemu chelsea bezsensownie się odkryło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 22:56
      chelsea gralo ofensywniej w 10 niz grając w 11...zamiast czekać na kontrę 3-4
      zawodnikami atakowac oni sie odkryli; dziura taka była w środku pola ze barca
      rozgrywala sobie potem spokojnie pod ich polem karnym i doigrali się, tak czy
      siak ten szczeniak Messi moze juz po MŚ bedzie największą gwiazdą w futbolu...
    • Gość: ropcioz [...] IP: *.bulldogdsl.com 22.02.06, 22:57
      • Gość: papamobil Re: sędziego poyebalo - czerwona kartka z kapelus IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 08:14
        to Ciebie p o j e b a ł o , bo czerwona kartka należała się już wcześniej
        zawodnikowi Chelsea za brutalny atak wyprostowaną nogą na nogi Messiego ,
        tylko sędzia zapóźno sie zreflektował i nie zareagował więc kolejny atak na
        napastnika Barcy potraktował należycie . Co się odwlecze to nie uciecze :):)
        • Gość: Darvin I jeszcze 2 karne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 12:15
          Popieram - tylko sędzia powinien po prostu dać 2 żółte. A tak w ogóle powinny
          być jeszcze 2 karne dla Barcy - ręka Geremi'ego w polu karnym i faul Terry'ego
          na Messim... I byłoby po dwumeczu - ale chociaż za 2 tygodnie będzie ciekawie!
          • Gość: arpk Re: I jeszcze 2 karne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 13:43
            > faul Terry'ego
            > na Messim

najpierw faul, a później przytrzymanie piłki rękami, ale na pocieszenie można
            powiedzieć że w końcówce zagwizdali Drogbie spalonego, a nie było (spalonego),
            i pewnie wykorzystałby sytuacje sam na sam gdyby nie to.
    • Gość: mrpear Jak ja się cieszę... IP: *.ath.cx / *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.06, 22:58
      kilka miesięcy czekałem na ten mecz, a ten Gmoch zepsuł wszystko swoimi
      komentarzami. Nie wiem dlaczego wszyscy leją z Chucka Norrisa, przecież Gmoch
      jest 5 razy lepszym agregatem.
      • Gość: R2D2 mrpear IP: *.agh.edu.pl 22.02.06, 23:17
        aleś się kolego przyczepił!!! Miesiące czekałeś na transmisję w TVP1?? Ciesz się
        że nie komentował Maciek Kozłowski z Edytą Górniak, ale obserwując te firmę
        myślę że wszystko przed nami.
        Wypowiedz się na temat Szpakowskiego, słynnego autora "Sziry" (Shearera) który
        dziś jest sztandarowym przykładem idiotyzmu na zajęciach dziennikarstwa
      • Gość: mamoń Re: Jak ja się cieszę... IP: 62.87.210.* 23.02.06, 08:21
        Zgadzam sie, nie można tego słuchać. Ale ja mam w kablu też polsat sport i tam
        sobie oglądałem. Super i jeszcze nie słuchałem tego "żabiego oczka"
    • cytrynowe_kary Debil mourino 22.02.06, 23:03
      Autor powinien najpierw go przeczytac jeszcze raz swoj wysamzony artykulik po
      meczu a potem dopiero publikowac. Chelsea zagrala b. dobrze na poczatku 2 pol.
      ale to Barca byla lepsza w 1 i 2 polowce (ile celnych strzalow oddali
      londynczycy?). A wielki trener Chelsea teraz mowi ze powinno sie oceniac TYLKO
      35 pierwszych minut meczu!!!! Bo oczywiscie sedzia nie widzial a ten "dzieciak
      jest swietnym aktorem". Dlatego powinni przegrac 0:6 w katalonii to sie moze
      zamknie.
      • Gość: dan Re: Debil mourino IP: 213.77.50.* 23.02.06, 09:19
        Barca strzela, gdy gra w przewadze... a historia lubi się powtarzać i stawiam na 2:4 w Barcelonie. :-)
    • brillo Re: LM: przedwczesny finał w Londynie 22.02.06, 23:11
      barca zrownala z ziemia londynskich proli. wygladali jak ich boisko.
      • kosciol.mlodziezy.psychicznej W kartoflisko. 22.02.06, 23:16
        To była ta słynna angielska trawa.
    • Gość: ew wiesniacko wygladajaca murawa podkresla IP: *.devs.futuro.pl 22.02.06, 23:11
      teraz porazke murinio (mała literą) i jego armii za ruskie petrodolary.
    • Gość: Alex VISCA EL BARCA !!! IP: 82.139.44.* 22.02.06, 23:15
      VISCA EL BARCA !!!
      • dennis26 Re: Żałość 22.02.06, 23:19
        Jak to zwykle po takim meczu narodzą sie tysiace kibiców barcy którzy bedą
        twierdzic ze kochaja klub od urodzenia... żałosne
        • kosciol.mlodziezy.psychicznej Nie tyle kibice Barcy lecz ci co śmieja się 22.02.06, 23:25
          z Czelski.
          • dennis26 Re: Nie tyle kibice Barcy lecz ci co śmieja się 22.02.06, 23:34
            Chodzi mi o to ze jak pochodzisz po forach sportowych,to zawsze po jakims
            lepszym wystepie Barcelony czy wysokiej wygranej nagle znajduje sie pełno dzieci
            którzy wklejaja sobie avator barcy i uznaja sie za wielkich kibiców ,bluźniąc
            przy tym na Figo i Real chociaż sami nie wiedzą dlaczego.. ale poprostu jako
            kibic Barcy tak musi...
            • Gość: Tylko Barca!! Re: Nie tyle kibice Barcy lecz ci co śmieja się IP: 212.14.11.* 23.02.06, 10:51
              nie generalizuj, to tylko pół prawdy...
    • Gość: Alex ANALIZUJAC PIERWSZE 35 MINUT IP: 82.139.44.* 22.02.06, 23:22
      Analizujac pierwsze 35 minut musze powiedziec, ze Barcelona miala przewage w
      utrzymywaniu pilki i madrze kontrolowala przebieg gry.
      Fani Chelsea bluzniac na sedziego powinni pamietac, ze rok temu podarowal im
      gola w rewanzu, a teraz uchronil od karnego za reke przy strzale Marqueza.
      Byc moze i nie bylo celowego ruchu reki Gallasa do pilki, ale niejeden sedzia
      podyktowalby za to jedenastke na bank (pamietacie jak nabijal reki Roberto
      Baggio?). Del Horno byl po prostu glupi wchodzac zupelnie nie w pilke, a w nogi
      Messiego, w dodatku tak ostro.
      • Gość: OLO Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:31
        ręką zagrał Geremi a nie Gallas, zapominasz że jak sie gra to adrenalina sie
        wydziela i na boisku nie reaguje sie wtedy racjonalnie tylko emocjonalnie...
        ośmieszył by cie parę razy szczeniak to tez bys sie wku...
    • Gość: terje hauge Barca po raz kolejny udowodnila ze... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.06, 23:50
      Barca po raz kolejny udowodnila ze potrafi wygrac z Chelsea tylko kiedy ma
      przewage liczebna. Do czerwonej kartki dla Asiera Chelsea rzadzila i nie
      dopuszczala Barcy na swoja polowe.

• Gość: miguel michel Re: Barca po raz kolejny udowodnila ze... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.06, 23:58
        Zgadzam się, że wejście Del Horno nie było na czerwoną kartkę, ale gwoli
        sprawiedliwości, to go już wtedy nie powinno być na boisku. Powinien wylecieć
        wcześniej za wejście wyprostowaną nogą w kolano Messiego. A gdyby sędzia był
        pobłażliwy to 2x żółta kartka i też jest out. Fani Chelsea nie mają się co
        burzyć.

ps. Od 20 lat jestem kibicem Realu, ale muszę przyznać, że Chelsea powinna
        przegrać wyżej
        • broda9 a Ty udowodniles ze... 23.02.06, 00:06
          wogole nie ogladales meczu...wjechal tak chamsko i tak ostro(i nawet wczesniej
          powinien dostac czerwona kartke za brutalne wejscie. To jest pilka nozna a nie
          karate)myslalem ze polamie te malucha Messiego. Oczywiscie wszystko wina
          sedziego(jak zwykle pyszalek Mourinho zwala na sedziego- widac jaki z niego
          supertrener.) Tak wogole Barca dominowala przez caly mecz.
          • Gość: ccc [...] IP: *.range81-129.btcentralplus.com 23.02.06, 00:23
            • Gość: Martinez Ale ci żal d... ściska IP: *.aster.pl 23.02.06, 00:37
              Aż miło poczytać :))))
              Okazuje się, że brudne rosyjskie pieniądze nie kupią wszystkiego.
              Pogódź się z tym, bo tego nie zmienisz. Choćbyś się zesrał, to tego nie
              zmienisz.
              Visca el Barca!!! La Grande Barca!!!
            • Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: a Ty udowodniles ze... IP: *.chello.pl 23.02.06, 00:48
              ja nie kibicuje ani jednym ani drugim ale barc przez cały mecz kontrolowala gre
              ( 60% posiadania piłki w 1 polowie) była lepsza i tyle. a messi kręcilcała lewą
              stronę chelsea jak chciał. kontra na 2:1- klasyka. tak na marginesie to fanów
              chelsea przybyło w ostatnich latach. ciekaw jestem dlaczego ?
          • Gość: Tylko Barca!! Re: a Ty udowodniles ze... IP: 212.14.11.* 23.02.06, 10:59
            fakt, ze wejście było gwałtowne ale uważam, że ta sytuacja jest mocno
            kontrowersyjna. znaczy to tyle, iż nie będzie jej jednoznacznej oceny i każdy
            będzie mówił inaczej. pewnie nawet różni sędziowie by twierdzili różnie.
            P.S. jak dla mnie raczej żółta... ;)
      • Gość: tito Re: Barca po raz kolejny udowodnila ze... IP: *.226-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 23.02.06, 09:32
        Ogladalismy ten sam mecz?
    • Gość: bartek Panie Autor: czy ogladal pan ten mecz? IP: 82.112.142.* 23.02.06, 00:41
      rozumiem, ze komentarz po meczu to w duzej mierze Pana opinia, ale mysle ze
      powinna byc ona bardziej wywazona....'Ronaldinho rozgrywał chyba najsłabszy
      mecz w sezonie, najczęściej oddawał piłkę do tyłu lub ją tracił' - te slowa
      calkowicie nie pokrywaja sie z dzisiejsza sytuacja na boisku.
      Ale moze to tylko moje zdanie. Viva Barca!
    • sfuj_hlop Cech to dziadowski bramkarz! 23.02.06, 03:42
      Dwie bramki jakie padły dla Barcy obciążają konto tego przereklamowanego
      bramkarzyny. Jak piłka wpada na piąty metr, to powinna stać się łupem bramkarza,
      a przynajmniej powinna być piąstkowana przez bramkarza. Tymczasem Cech sobie
      stał na linii bramkowej i w nosie dłubał. Przereklamowany bramkarzyna,
      przereklamowana londyńska drużyna!
    • annakrystyna Beznadziejny komentarz Dudka. 23.02.06, 08:21
      Musiał wtrącić swoje trzy grosze :(
    • Gość: kobster Visca el Barca!!! IP: 83.238.213.* 23.02.06, 08:32
      Pare zdań_ czerwien dla del Horno ewidentna! zreszta powinien wyleciec juz duzo
      wczesniej! Plus były 2 karne dla Barcy_ plus 2 razy Terry wybil pilke z linii_
      plus strzał MESSjasza w spojenie_ Niech zatem nikt nie pierd... ze wygrana
      Barcy jest niesprawiedliwa... Messi to FENOMEN!!! A jeb... Chelsea niech
      płacze... Polejcie se stadion-w sobote ciezki mecz z Portsmuth. Visca el
      BARCA!!!! Visca el Catalunia!!! Pozdrawiam wszystkich cules!
      • Gość: Kay Re: Visca el Barca!!! IP: *.system.szczecin.pl 23.02.06, 09:13
        Mysle ze obie druzyny zagraly swietny mecz, przyznacie ze w porownaniu z
        przedwczorajszym byl wiele lepszy, wiadomo ze prezentuja rozny typ gry ale oba
        moga sie podobac poza tym oprocz Messiego na boisku bardzo dobrze sobie radzil
        Robben
        najbardziej mnie wkurza jak ludzie gadaja "za brudne pieniadze nie wszystko
        mozna miec" co ma piernik do wiatraka to nie pieniadze graja! poza tym wasz
        ukochany Ronaldinho tez dostaje wiecej niz na waciki!a i Chelsea chyba nie jest
        najbogatszym klubem? a ze Abramowicz inwestuje w swoja druzyne to chyba nie
        dziwne?!
    • Gość: Kolo LM: Wielki powrót Barcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 10:16
      Tępi kopacze z czelsi myśleli, że jak zrobią kartoflisko i będą kopać po
      nogach, to wygrają z BARCELONĄ ... Klepisko tych wieśniaków ma się właśnie tak
      do Camp Nou, jak kopacze typu Lampard do Ronaldinho, czy Messiego. Do domu
      czelsi, może udać się wam wygrać 1:0 z Wigan, czy innym Boltonem. Oczywiście
      jak Żoze zamuruje bramkę ...
    • polisy_pzu BARCAA!!! 23.02.06, 10:36
      Visca el Barca!! Piękny mecz, choć w pierwszej połowie zdecydowanie dla koneserów futbolu i wyrafinowanej taktyki. Za to w drugiej połowie to już niezła gra z obu stron. Przypadkowy gol dla Czelsi i natychmiastowa nokautująca odpowiedź Barcy. Poza tym dwa niepodyktowane karne dla Azulgrany i bezdyskusyjna kartka dla del Horno, którą powinien był dostać zdecydowanie wcześniej. VeB!!!!
    • senny Ale, jaki był wynik !!!!!???? 23.02.06, 10:57
      Pogratulować artykułu.
      • Gość: barcelinho Re: Ale, jaki był wynik !!!!!???? IP: *.nbp.pl / 193.109.212.* 23.02.06, 11:24
        skąd ty się qrwa zerwałeś???
    • Gość: . Darek Szpakowski najlepiej komentuje mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 11:24
      Szlag mnie trafiał, jak co chwila słyszałem jego "na wolne pole" i "na wolne pole" Ale nawet to teraz już tylko mnie śmieszy. Brawo Barcelona ! Niech żyje Katalonia ! Niech żyje Górny Śląsk !
    • tiburon Puyol 23.02.06, 12:39
      Czy wczorajsze żółtko dla Puyola to jego pierwsza, czy druga kartka w tych
      rozgrywkach? Niedobrze by było, gdyby musiał pauzowac w rewanżu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka