Dodaj do ulubionych

Michał Szadkowski: gdy najlepszym strzelcem jes...

IP: *.wmin.ac.uk 13.03.06, 20:08
po pierwsze: co to jest?
po drugie: moze mi ktos powiedziec jakim cudem Anglikowi jest potrzebny
paszport zeby sie dostac do hiszpani?

za poprana odpowiedz na ktorekolwiek pytanie pralka.
Obserwuj wątek
    • Gość: stefan co sie porobilo? kto to Szadkwoski? IP: *.astra-net.com 13.03.06, 20:25
      moze mi ktos wytlumaczyc, bo nie rozumiem tego, jaka sterta plotek polocznych w
      jedno gowno, nie czaje za bardzo, co chial nam przekazac autor
    • Gość: profesor Mad a niby z jakim dokumentem mialby leciec?? IP: *.bulldogdsl.com 13.03.06, 21:06
      z Oystercard?? w UK nie maja dowodow osobistych tak jak my, przynajmniej jeszcze nie
      • Gość: profesor Mad Re: a niby z jakim dokumentem mialby leciec?? IP: *.bulldogdsl.com 13.03.06, 21:14
        i gdzie moja pralka ??
    • Gość: TERORYZM jest ZLY! Re: Michał Szadkowski: gdy najlepszym strzelcem j IP: *.upc.chello.be 13.03.06, 21:19
      PEDALY NIE STANOWIA ZAGROZENIA , TERORYZM JEDNAG TAK . TERORYSCI MUSZA ZNIKNAC
      Z NASZYCH STADIONOW , POLSKA NIE BEDZIE PRZYCZULKIM TERORYZMU , KTORY ROZWIJA
      SIE W DRAMENTIALNYM TEMPIE . ODEBRAC LICECJE KLUBOM KTORE SA WSPIERANE PRZEZ
      TERORYSTOW !!!!!!!!
    • Gość: Florek Re: Michał Szadkowski: gdy najlepszym strzelcem j IP: *.retsat1.com.pl 13.03.06, 23:24
      W Polsce pokutuje uproszczenie - wprowadzone do swiadomosci spolecznej przez
      glupich politykow - ze jak jestes w UE - to mozesz smigac sobie ze zdjeciem
      ukochanego zolwia bez zadnego dokumentu od Portugalii, do Grecji. Haslo "W UE
      bez paszportu" bylo kwintesencja glupoty naszej sceny politycznej. No moze
      jeszcze "Nicea albo smierc" (p. Rokita - ja ciagle czekam :))))). Tymczasem
      chodzi raczej o zniesienie barier celnych i klasycznej kontroli granicznej.
      Przyspieszenie obrotu miedzynarodowego. "Europa bez granic". A dokument trzeba
      miec, bo sily porzadku kazdego panstwa - maja prawo sprawdzic Twoja tozsamosc i
      Cie skontrolowac w dowolnym momencie. Jak nie masz - wpadles w szambo... ;) Dwa
      przyklady - rok temu pracowalem raz w Niemczech raz we Francji. 150 razy
      przejezdzalem granice bez zauwazenia tego faktu, az tu raz - wielki kordon
      niemieckiej Policji na granicy i kontrola wszystkich jak leci - ludzi bez
      paszportow odsylali do domu. Jakis 2-3 kolesi arabskiego wygladu wyciagneli z
      turystycznego autobusu i aresztowali. Znajoma w Szwabii mi opowiadala jak sie
      wybrala na zakupy do Francji i ja Zandarmeria zapuszkowala - do domu wrocila
      nastepnego dnia - jak ja chlopak odebral z posterunku - przywiozl jej dokumenty
      i forse na mandat za ich brak. I tyle....
      A Angole maja syf - bo nie maja dowodów - wiec musza jezdzic z paszportami.
      Dobra rada dla rodaków: nawet jak znikna posterunki w Zgorzelcu itd. i nasi
      politycy beda rzucac hasla o : Europie bez paszportu - bierzcie paszport albo
      dowód ze soba... ;)
      • Gość: J Re: Michał Szadkowski: gdy najlepszym strzelcem j IP: 167.230.38.* 14.03.06, 21:01
        Skoro w kraju chodzic bez dokumentu to glupota to co dopiero za granica...
    • annakrystyna Michał Szadkowski 15.03.06, 13:16
      Wciąż mnie zastanawia, jak w GW może pracować taki dziennikarz, jak Michał
      Szad. Jedyne, co ma nam do przekazania to plotki o Beckhamie i jego synach a
      także wielokrotne wyśmiewanie się z Rasiaka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka