Gość: g IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.02, 20:29 szacunek dla pana wołowskiego po raz kolejny -dla bońka wieczny . kundelki niech szczekaja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mw Dariusz Wołowski: Dymisja Bońka to zawodowe sepuku IP: proxy / *.pg.com 04.12.02, 20:52 Ciekaw jestem co o tym myslicie. Moim zdaniem Boniek zachowal sie dwa razy niepowaznie. Po raz pierwszy kiedy zgodzil sie zostac selekcjonerem. Jest takie przyslowie : jesli nie potrafisz nie pchaj sie na afisz. Boniek chyba go nie zna. Trener to ciezki kawalek chleba jak zreszta kazdy inny zawod. Zeby byc w czymkolwiek dobrym trzeba sie niezle natyrac i trzeba miec predyspozycje. Szczere checi czasem nie wystarcza. Jak nie potrafisz skleic poprawnie modelu szybowca ze skladnicy harcerskiej to kurcze nie bierz sie z projektownie F16. Prosze zbesztajcie mnie jesli sie myle, ale chyba od doroslego faceta mozna sie spodziewac, ze wykaze sie ta odrobina zdrowego rozsadku. Drugi niepowazny moment to rezygnacja po kilku miesiacach pracy. Normalny, dojrzaly czlowiek tak sie nie zachowuje. To jakas histeryczna reakcja faceta ze zbyt wybujalym ego. Jesli ktos z czytajacych jest przypadkiem psychologiem lub psychiatra to pewnie nie bedzie mial trudnosci ze zdefiniowaniem tej jednostki chorobowej. Ja niestety nie mam tej wiedzy ale intuicja mi podpowiada, ze Boniek ma cos z glowa nie tak (woda sodowa to taki 'pierwiastek', ktory reaguje ze wszyskim). Podsumowujac: nie zal mi Bonka. Tajner na trenera, Malysz do reprezentacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandalay Re: Zbigniew Bonieki: Wywalic Wołowskiego z roboty IP: *.idzik.pl / 192.168.4.* 04.12.02, 21:50 Cyt:"Nie zmienia to faktu, że to Boniek firmował "pospolite ruszenie", które widzieliśmy w pięciu meczach jego kadry. Jak widać, szczęście go opuściło, nie okazał się właściwym człowiekiem na właściwym miejscu. Ale żeby lekceważył pracę i kibiców to przesada" Dla mnie osobiście nie zmienia faktu to, że Pan Panie Wołowski i Sp. z o.o. (dosłownie z ograniczoną odpowiedzialnością) firmujesz "ogólnonarodową nagonkę" na trenerów reprezentacji. Dobrze, że Pan jest na właściwym miejscu. Panu można szkalować dobre imię kogoś bo to Pan jest dziennikarzem, tacy jak Pan tworzą opinię publiczną. Ale żeby lekceważyć innych??? Proponuję niech Pan zostanie trenerem reprezentacji i udowodni, że wie Pan o czym pisze. Wczoraj w Tok FM słyszałem wypowiedź Pańskiego kolegi po fachu i szczerze przyznam - Gazeta z wami na czele schodzi na psy. Kiedyś z przyjemnością czytałem GW dziś wolę wydać 2,70 zł na piwo - przynajmniej po jego "lekturze" nie bierze mnie na wymioty. Zostawcie trenerów w spokoju, dajcie w końcu komuś popracować. Pan Błoński stwierdził w TOK FM, że powrót Engela byłby nie na miejscu bo udowodnilibyśmy, że sie myliliśmy. Kto się mylił???? Dziennikarze!!!! Dlaczego nie miałby Engel wrócić? Zaczął coś budować - po 16 latach posuchy nie stworzymy reprezentacji w rok. Ale Wam - "psom na informacje" było tego za wiele. Nie było o czym pisać, prawda? No więc trzeba zgnoić Engela. Dzisiaj gnoicie Bońka. Może i Boniek rozwalił kadre Engela i swojej nie stworzył ale z taką prasą nie dziwię się, że dal sobie spokój i proszę nie insynuować, że to lekceważenie kibiców bo sami zaczynacie pchać kij w mrowisko. Nie zdziwię się jeśli Kasperczak nie będzie chciał zostać ternerem. Ma facet dobre notowania, po co ma zniszczyć to wszystko po kilku przegranych meczach? Wiadomo, że Wołowski i Sp. z o.o. zaraz go będą gnoić. Jak tak dalej pójdzie to Polska nie będzie miała wcale kadry, bo nikt nie będzie chciał robić z siebie idioty. Proponuję trio trenerskie: Błoński Wołowski i Stec.....B&W&S (czyt: biwis - "Beavis" ...a gdzie Butthead? ) fachowcy wszystko wiedzący! Żegnam i życzę więcej zrozumienia i szacunku dla pracy innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gun Re: Zbigniew Bonieki: Wywalic Wołowskiego z robot IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.02, 18:30 Gość portalu: Mandalay napisał(a): > Cyt:"Nie zmienia to faktu, że to Boniek firmował "pospolite > ruszenie", które widzieliśmy w pięciu meczach jego kadry. Jak > widać, szczęście go opuściło, nie okazał się właściwym > człowiekiem na właściwym miejscu. Ale żeby lekceważył pracę i > kibiców to przesada" > > Dla mnie osobiście nie zmienia faktu to, że Pan Panie Wołowski > i Sp. z o.o. (dosłownie z ograniczoną odpowiedzialnością) > firmujesz "ogólnonarodową nagonkę" na trenerów reprezentacji. > Dobrze, że Pan jest na właściwym miejscu. Panu można szkalować > dobre imię kogoś bo to Pan jest dziennikarzem, tacy jak Pan > tworzą opinię publiczną. Ale żeby lekceważyć innych??? > Proponuję niech Pan zostanie trenerem reprezentacji i udowodni, > że wie Pan o czym pisze. Wczoraj w Tok FM słyszałem wypowiedź > Pańskiego kolegi po fachu i szczerze przyznam - Gazeta z wami > na czele schodzi na psy. Kiedyś z przyjemnością czytałem GW > dziś wolę wydać 2,70 zł na piwo - przynajmniej po > jego "lekturze" nie bierze mnie na wymioty. Zostawcie trenerów > w spokoju, dajcie w końcu komuś popracować. Pan Błoński > stwierdził w TOK FM, że powrót Engela byłby nie na miejscu bo > udowodnilibyśmy, że sie myliliśmy. Kto się mylił???? > Dziennikarze!!!! Dlaczego nie miałby Engel wrócić? Zaczął coś > budować - po 16 latach posuchy nie stworzymy reprezentacji w > rok. Ale Wam - "psom na informacje" było tego za wiele. Nie > było o czym pisać, prawda? No więc trzeba zgnoić Engela. > Dzisiaj gnoicie Bońka. Może i Boniek rozwalił kadre Engela i > swojej nie stworzył ale z taką prasą nie dziwię się, że dal > sobie spokój i proszę nie insynuować, że to lekceważenie > kibiców bo sami zaczynacie pchać kij w mrowisko. Nie zdziwię > się jeśli Kasperczak nie będzie chciał zostać ternerem. Ma > facet dobre notowania, po co ma zniszczyć to wszystko po kilku > przegranych meczach? Wiadomo, że Wołowski i Sp. z o.o. zaraz go > będą gnoić. Jak tak dalej pójdzie to Polska nie będzie miała > wcale kadry, bo nikt nie będzie chciał robić z siebie idioty. > Proponuję trio trenerskie: Błoński Wołowski i Stec.....B&W&S > (czyt: biwis - "Beavis" ...a gdzie Butthead? ) fachowcy > wszystko wiedzący! > Żegnam i życzę więcej zrozumienia i szacunku dla pracy innych Popieram w 100% ... Wołoski wydaje sie byc najlepszym kandydatem na trenera, PZPN !!! - dac mu szanse niech sie chlopak wykaze..... jesu... ze tacy ludzie pracuja na takich stanowiskach... a jeszcze gorsze ze teraz TVP bedzie sie pytalo takiego "p"ana Woloskiego kogo to on by widzial na stanowisku tenera kadry litosci... szczyt idiotyzmu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic IV liga IP: *.forsci.ualberta.ca 04.12.02, 21:54 Po 10 latach mieszkania na Zachodzie, uwazam ze poziom redakcji sportowej GW to co najwyzej IV liga. Rownie niepowaznych dziennikarzy trudno szukac. I nie dotyczy to tylko sprawy Bonka, ale ogolnie stylu pracy. To ze pan Wolowski zarabia niezle pieniadze w duzej gazecie ogolnopolskiej to wcale nie znaczy ze ma byc bezczelny i udawac najmadrzejszego na swiecie... Uczcie sie panowie pokory, rozsadku i umiaru. Inaczej bedziecie zalosnie niepowazni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandalay Re: IV liga a nawet VI IP: *.idzik.pl / 192.168.4.* 04.12.02, 22:08 Gość portalu: kibic napisał(a): > Po 10 latach mieszkania na Zachodzie, uwazam ze poziom redakcji > sportowej GW to co najwyzej IV liga. Rownie niepowaznych > dziennikarzy trudno szukac. I nie dotyczy to tylko sprawy Bonka, > ale ogolnie stylu pracy. To ze pan Wolowski zarabia niezle > pieniadze w duzej gazecie ogolnopolskiej to wcale nie znaczy ze > ma byc bezczelny i udawac najmadrzejszego na swiecie... Uczcie > sie panowie pokory, rozsadku i umiaru. Inaczej bedziecie > zalosnie niepowazni... Popieram! Właśnie o tym napisałem wyżej. Święte słowa: szacunek, pokora, umiar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samarytanin Re: IV liga IP: 192.193.167.* 05.12.02, 06:04 Gość portalu: kibic napisał(a): > Po 10 latach mieszkania na Zachodzie, uwazam ze poziom redakcji > sportowej GW to co najwyzej IV liga. Rownie niepowaznych > dziennikarzy trudno szukac. I nie dotyczy to tylko sprawy Bonka, > ale ogolnie stylu pracy. To ze pan Wolowski zarabia niezle > pieniadze w duzej gazecie ogolnopolskiej to wcale nie znaczy ze > ma byc bezczelny i udawac najmadrzejszego na swiecie... Uczcie > sie panowie pokory, rozsadku i umiaru. Inaczej bedziecie > zalosnie niepowazni... Co ty gosciu pierd.... Zobacz co wypisuja zachodni redaktorzy o Dudku, pilkarzach i trenerach! Przez 5 lat czytalem brytyjski The Sun - to jest dopiero jazda!! Kazdy ma prawo do krytyki i swojego zdania; dlaczego by odmawiac Wolowskiemu prawa komentarza co do pracy Bonka? Ktos wczesniej napisal, ze Boniek popelnil 2 bledy a pierwszym byl ten, ze podjal sie prowadzenia reprezentacji. Zgadzam sie w 100% z ta opinia, przebieg kariery trenerskiej Bonka kazdy zna! Jego wybor na trenera sprawil, ze wypowiedzi Tomaszewskiego nabraly sensu - wydaje sie, ze w PZPN panuja stosunki kolesiowskie; nie bierze sie pod uwage osiagniecia trenerskie a jedynie kto jest lubiany przez prezesow, wice i innych. Moze za malo przeczytalem ale wydaje mi sie, ze Kasperczak ma najwieksze osiagniecia jako trener i to nie tylko klubowe. Czy ktos slyszal o osiagnieciach Majewskiego (oprocz tej bramki strzelonej francuzom na mundialu w Hiszpani)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pwaszkie Re: IV liga IP: *.citicorp.com 05.12.02, 12:27 Gość portalu: Samarytanin napisał(a): > Gość portalu: kibic napisał(a): > > Co ty gosciu pierd.... > Zobacz co wypisuja zachodni redaktorzy o Dudku, pilkarzach i trenerach! > Przez 5 lat czytalem brytyjski The Sun - to jest dopiero jazda!! > Kazdy ma prawo do krytyki i swojego zdania; dlaczego by odmawiac Wolowskiemu pr > awa komentarza co do pracy Bonka? Szefie! Tu nie chodzi o prawo do odmowy komentarza. GW jest chyba najbardziej nakladowym i opiniotworczym dziennikiem w Polsce. The Sun to taki Superexpress, a GW ma aspiracje do bycia takim The Times i dlatego mozna od jej dzialu sportowego wymagac fachowosci! Pan WOlowski i spolka niestety sie do kompetentnych nie zaliczaja. WOlowski jako jeden z pierwszych domagal sie odwolania Engela jeszcze przed rozpoczeciem eliminacji MS. W ostatnim felietonie przed meczem z Ukraina postawil na nim krzyzyk. Potem to wszystko musial odszczekiwac i mu pojechalo po ambicji. Pozniej juz tylko czekal na pierwsza porazke, zeby przystapic do ataku. Najsmieszniej, ze za glowny przedmiot krytyki przyjeli zla gre druzyny, ktora jest wynikiem niepowolywania tych czy innych zawodnikow. Glownie chodzilo tu o Wichniarka, Kosowskiego i Zurawskiego. Dzisiaj mozemy na pewno stwierdzic, ze owczesna decyzja Engela byla bezwzglednie sluszna ale kto dzisiaj to pamieta. Ostatecznym dowodem ich cienizny dziennikarskiej jest fakt, ze w miejsce Engela nigdy w zasadzie nie podal zadnego konkretnego rozsadnego kontrkandydata zadowalajac sie jakims wirtualnym trenerem z zagranicy. Kasperczaka zaczal rozpoznawac dopiero wtedy kiedy zaczal odnosic sukcesy z Wisla. Wczesniej do glowy by mu to nie przyszlo. Najgorsze jednak bylo to, ze kiedy powolywali Bonka slowem sie nikt z tych pseudoznawcow nie zajaknal, ze ten gosciu nie nadaje. Malo tego! Nie dalej jak dwa tygodnie temu po tych wszystkich katastrofalnych kompromitacjach kiedy nawet dla przedszkolakow stalo sie jasne, ze jest beznadziejnie i nadziei zadnej na poprawe nie ma, uparcie twierdzili, ze Bonkowi trzeba dac jeszcze czas na zbudowanie druzyny. Na szczescie Boniek zrezygnowal sam, gdyz odpowiednie wczesnie zrozumial swoj blad i nie pozbawil nastepcy szans na awans, ktore ciagle jeszcze sa! Tych szans pozbawi nas niestety prezes Listkiewicz, ktory za kilkanascie dni wybierze na nastepce Bonka Stefana Majewskiego albo kogos rownie niezdolnego do wydzwigniecia kadry z zapasci. Zrobi to, gdyz z jakichs niepojetych dla mnie powodow nie jest to w jego interesie. Efekty jakie beda latwo juz teraz przewidziec. Obawiam sie, ze Pan Wolowski nie jest jednak do tego zdolny. W tej chwili praktycznie realne sa trzy dobre kandydatury (kolejnosc dowolna): 1. Kasperczak ale tylko zakladajac, ze Wisla odpadnie z pucharu UEFA 2. Liczka 3. Engel Sadze, ze lansowanie przez GW kandydatury Engela ze wzgledow ambicjonalnych przerasta ich mozliwosci. W takim razie jezeli posiadaja choc cien podejscia profesjonalnego jako opiniotworczy dziennik powinni wyrozniac dwoch pozostalych ale oni pieprza glupoty o MC Cartym, czy kims innym kompletnie nie zainteresowanym ta robota i uzalaja sie nad Bonkiem. Oto cala ich fachowosc. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jh-bruksela 51 lat Re: Dariusz Wołowski: Dymisja Bońka to zawodowe s IP: *.112-200-80.adsl.skynet.be 04.12.02, 22:05 Jak Boniek nie uczeszczal do zadnej szkoly , to jak on mogl uczyc innych !!!!!!!!!!!!!!.W jego czasach sportowcy do szkoly nie chodzili, jedynie dostawali swiadectwa.Podobno absolwent uniwersytetu, to niech wymieni nazwisko jakiegos kolegi ze studiow.Kazdy przy forsie mysli ze to ON ma zawsze racje. Super futbolista ale nic wiecej--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Dariusz Wołowski: Dymisja Bońka to zawodowe s IP: *.abo.wanadoo.fr 04.12.02, 23:31 och wielkie rozpamietywanie boniek na stanowisku trenera to byla idiotyczna decyzja byl kiedys o ile dobrze pamietam we wloszech trenerem bari i dostal od wlascicieli klubu wielkiego kopa w dupe on sie do tego nie nadaje a w kadrze tylko namieszal i nis z tego nie wyszlo polskiej reprezentacji trzeba twardego faceta ktory tych wszystkich pseudo gwiazdorow bedzie trzymal krotko za morde i moze w koncu cos z tego wyjdzie a jak nie to polski futbool trzeba pogrzebac ja na stanowisku trenera widze tylko jedna osobe nazywa sie jan tomaszewski ale pewnie najpierw trzeba by bylo zmienic prezesa pzpn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Tomaszewski??? IP: *.forsci.ualberta.ca 05.12.02, 00:59 Gość portalu: widz napisał(a): > och wielkie rozpamietywanie boniek na stanowisku trenera to byla > idiotyczna decyzja byl kiedys o ile dobrze pamietam we wloszech > trenerem bari i dostal od wlascicieli klubu wielkiego kopa w > dupe on sie do tego nie nadaje a w kadrze tylko namieszal i nis > z tego nie wyszlo polskiej reprezentacji trzeba twardego faceta > ktory tych wszystkich pseudo gwiazdorow bedzie trzymal krotko za > morde i moze w koncu cos z tego wyjdzie a jak nie to polski > futbool trzeba pogrzebac ja na stanowisku trenera widze tylko > jedna osobe nazywa sie jan tomaszewski ale pewnie najpierw > trzeba by bylo zmienic prezesa pzpn Tomaszewski??? A co on osiagnal jako trener? Jezeli dobrze pamietam spadl z Widzewem do II ligi... A wiec jako trener jest do luftu nawet na polska lige. Dziennikarzem jest beznadziejnym, w normalnym kraju zadna redakcja nie przyjelaby go. Tomaszewski byl kiedys swietnym bramkarzem, a teraz najwyrazniej sam nie wie za co sie zabrac, na dziennikarza sie nie nadaje, jako trener sie nie sprawdzil... To co mu najlepiej idzie to obrazanie ludzi do okola. Odpowiedz Link Zgłoś
kdsz Re: Tomaszewski??? 05.12.02, 01:42 Tomaszewski? Bez jaj. Jak on bedzie motywowal swoich pilkarzy? Postraszy, ze ma na nich wszystkich "kwity"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Tomaszewski??? IP: *.abo.wanadoo.fr 05.12.02, 11:07 oj chlopcze tobie sie cos chyba w glowie pomieszalo od czlowieka ktory cale zycie byl zwiazany ze sportem wymagasz aby byl dobrym dziennikarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vysoq Re: Tomaszewski??? IP: proxy / *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.02, 16:09 SKĄD TYŚ SIĘ URWAŁ WIDZ??? TOMASZEWSKI SELEKCJONEREM KADRY POLSKI??? WOLNE ŻARTY. TRENER Z NIEGO ŻADEN DZIENNKIARZ TEŻ NA SAM WIDOK JEGO TŁUSTEJ SPOCONEJ FACJATY ROBI MI SIĘ NIEDOBRZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Dariusz Wołowski: Dymisja Bońka to zawodowe s IP: *.dyn.optonline.net 05.12.02, 02:07 Przeczytalem co napisal niejaki Wolowski!!!to szmaciarz ,ze trudno takiego znalezc!bez kultury i muzgu!.Nie ma sie co dziwicze GW traci ,przez takie zero!!To Lepperyzacja mediow i tolerancja ignorantow.Wierze ze ich czas jest ograniczony i niedlugo dostana kopa szuje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Dariusz Wołowski: Dymisja Bońka to zawodowe s IP: *.proxy.aol.com 05.12.02, 02:37 Boniek byl dobrym graczem bo kierowano nim i on tylko jak tresowany pies dobrze wykonywal to co mu kazano psu gdy sie kilka razy powie daj lape on juz to sobie przyswoi Boniek chyba ,mial ta przewage nad psem ze mogl zrozumiec co sie do niego mowi i gdyby on potrafil mowic tak jak mowili do niego napewno i jego tez by inni mogli zrozumiec i wykonywaliby to co on mysli?? wlasnie czy on umie myslec tu jest przeszkoda ktorej nie potrafil przeskoczyc a to ze ma maniery cwaniaka to juz inna sprawa a tacy nie potrafia myslec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erad Re: Dariusz Wołowski: Dymisja Bońka to zawodowe s IP: *.socantel.net 05.12.02, 03:13 Sytuacja w pilce noznej jest konsekwencja zaszlosci, na ktora solidnie sobie zapracowano. Nauka i sport leza w jednym kuble. Napewno Pani Krystyna Lybacka musi rozkladac rece, bo gdzie Krym a gdzie Rzym. Napewno tego nie potratowano powaznie juz od poczatku. W balaganie utrzymuje sie sprochnialy PZPN niosac PRLowski zamet. Ten twor glodny wladzy powinien natychmiast zniknac z listy plac. Czy Minister nie powinien wiedziec, ze na zachodzie uzyskuje sie wspaniale wyniki przy absolutnie minimalnej liczbie personalnej. Ci z kolei sluza pomoca trenerowi, o ile on ich oto poprosi. A poco dzialacze? Moze Senat pomoze ocenic przydatnosc istniejacych w sporcie PRL- owskich metod? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Psychoterapeuci Bonka IP: 209.208.236.* 05.12.02, 20:29 Ja jednego, chlopaki, nie rozumiem. Na Engela urzadziliscie nagonke tak straszna, ze zwolnili go ze stanowiska. Potraktowaliscie go jak szmate, zupelnie nie obchodzilo was, ze facet moze sie zalamac - a mial do tego pelne prawo. Bonkowi najchetniej wytarlibyscie nosek, poglaskali po glowce i przytulili do lona. A moze doszliscie do wniosku, ze konstrukcja psychiczna Bonka jest watlejsza niz Engela. Ktos tu przeciez pisal, ze trener reprezentacji powinien byc prawdziwym macho. Co jest grane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: Psychoterapeuci Bonka IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 05.12.02, 23:50 To fakt że GW pod względem działu "sport"nie jest na najwyzszym poziomie..dużo lepsza jest Rzepa. Ale i tak sa lepsi niż "sport".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: Dariusz Wołowski: Dymisja Bońka to zawodowe s IP: *.sympatico.ca 08.12.02, 17:53 zawodowe sepuku to Boniek popelnil w momencie kiedy zgodzil sie zostac selekcjonerem Polskiej Kadry.Ale On chyba liczyl na to ze bedzie mogl pracowac w miare spokojnie / zreszta na co liczyl moze sam kiedys w koncu powie /.Ja tam wiem ze w okresie najwiekszych sukcesow naszej Pilki Noznej najlepiej wiedzieli kto powinien byc w "Kadrze" a kto nie, Dziennikarze./Jaki placz byl jak Trener Gorski powolal mlodego Wladyslawa Zmude do gry w obronie przed mistrzostwami swiata w Monachium, jak dzielnie "pomagano" Trenerowi Piechniczkowi.... mozna by mnozyc przyklady i kto interesuje i interesowal sie pilka nozna zna te metody pracy naszych "sportowych gryzipiorkow" i "Dobre" tradycje sa kontynuowane do dzis. - ja nie wiem dlaczego do tej pory korzysta sie z pracy Trenerow Pilkarskich a nie dziennikarzy sportowych, oni zapewnia nam zbudowanie takiej Kadry ze na nastepnych Mistrzostwach Swiata mamy gwarantowane Zloto. To tyle tytulem obrony Z.Bonka, on mial prawo liczyc na spokoj w pracy i probe zbudowania czegos najleprzego z tego co mial do dyspozycji. PS. To co pisze powyzej nie dotyczy tylko dziennikarzy, przeciez z doswiadczenia wiemy ze My najlepiej sie na wszystkim znamy od polityki na sporcie konczac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudzielec Re: Dariusz Wołowski: Dymisja Bońka to zawodowe s IP: *.bc.hsia.telus.net 17.12.02, 04:07 Boniek przez wiele lat szanowalem cie jako bylego bardzo dobrego zawodnika.Po tym co zrobiles jestes juz dla mnie zwyklym smieciem niewartym spluniecia ci w twoja ryza gebe.Ty rudy smierdzielu zniknij na zawsze z polskiej pilki. Odpowiedz Link Zgłoś