Gość: asd IP: *.local5.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:44 Ja rozumiem że trzeba znać swoją wartość, ale swoją drogą to niezły bufon z tego gościa. Bardzo nie lubie takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jimmy Re: Filipiak: Tworzę z pasją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 12:02 Dla mnie na tę postać zawsze będzie padał cień tego, co zrobił chorym dzieciom, kiedy na dzień przed charytatywnym meczem okazało się, że ten wyjazd mu się jednak nie opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiellonia Fan Profesura i inteligencja slomy z butow nie schowa. IP: *.catv.net.pl 24.03.06, 12:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parówa Re: Filipiak: Tworzę z pasją IP: 82.210.164.* 24.03.06, 12:31 "Byłem światowej sławy uczonym, dyrektorem Centrum Badawczego w Australii. Moje książki stoją w najlepszych bibliotekach najlepszych uczelni świata. W tej chwili z żoną stworzyliśmy cztery firmy, które łącznie zatrudniają 2,5 tys. ludzi." "I jeszcze, skoro już Pan pyta, jestem bardzo skromnym człowiekiem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wj Re: Filipiak: Tworzę z pasją IP: 195.20.110.* 24.03.06, 14:20 wszystko mu zajebiscie wychodzi w zyciu, robi to co lubi ...boli was to ?! dobrze ze tak mowi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makary Re: Filipiak: Tworzę z pasją IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.06, 14:51 Brawo Panie Profesorze. Niech Pan twardy będzie i nie pęka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CinCin Re: Filipiak: Tworzę z pasją IP: *.sisco.pl 24.03.06, 14:53 TYLKO WIŁSA W KRAKOWIE !! www.conti.pl --> Wygraj bilet na Mś2006:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Filipiak ! żałosny pajac ! ja wiem co tego buraka IP: *.bie.lama.net.pl 24.03.06, 14:59 łączy z politykami ! Równie łatwo jak im przychodzi mu łganie w żywe oczy ! Może dzgnąć nożem własną matke i w tym samym czasie mówić jak ją kocha ! taki jest filipiak "człowiek" który tworzy z "pasja" ... chyba klocki w toalecie ! żałosny typ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calgary Re: Filipiak: Tworzę z pasją IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 24.03.06, 19:26 Brak poczucia odpowiedzialnosci za bezpieczenstwo kibicow stawia osobowosc peofesora bardzo nisko . Bogactwo jest pojeciem wzglednym , a fortuna to jak banka na wodzie . Zdrowie , naturalna szczerosc , godnosc ,to jest wartosc wymierna . QVO VADIS . Odpowiedz Link Zgłoś