Dodaj do ulubionych

Filipiak: Tworzę z pasją

IP: *.local5.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:44
Ja rozumiem że trzeba znać swoją wartość, ale swoją drogą to niezły bufon z
tego gościa. Bardzo nie lubie takich ludzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: jimmy Re: Filipiak: Tworzę z pasją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 12:02
      Dla mnie na tę postać zawsze będzie padał cień tego, co zrobił chorym dzieciom,
      kiedy na dzień przed charytatywnym meczem okazało się, że ten wyjazd mu się
      jednak nie opłaca.
    • Gość: Jagiellonia Fan Profesura i inteligencja slomy z butow nie schowa. IP: *.catv.net.pl 24.03.06, 12:23
    • Gość: parówa Re: Filipiak: Tworzę z pasją IP: 82.210.164.* 24.03.06, 12:31

"Byłem światowej sławy uczonym, dyrektorem Centrum Badawczego w Australii. Moje
      książki stoją w najlepszych bibliotekach najlepszych uczelni świata. W tej
      chwili z żoną stworzyliśmy cztery firmy, które łącznie zatrudniają 2,5 tys. ludzi."

"I jeszcze, skoro już Pan pyta, jestem bardzo skromnym człowiekiem"
    • Gość: wj Re: Filipiak: Tworzę z pasją IP: 195.20.110.* 24.03.06, 14:20
      wszystko mu zajebiscie wychodzi w zyciu, robi to co lubi ...boli was to ?!
      dobrze ze tak mowi !
    • Gość: Makary Re: Filipiak: Tworzę z pasją IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.06, 14:51
      Brawo Panie Profesorze. Niech Pan twardy będzie i nie pęka.
    • Gość: CinCin Re: Filipiak: Tworzę z pasją IP: *.sisco.pl 24.03.06, 14:53
      TYLKO WIŁSA W KRAKOWIE !!

www.conti.pl --> Wygraj bilet na Mś2006:)
    • Gość: 666 Filipiak ! żałosny pajac ! ja wiem co tego buraka IP: *.bie.lama.net.pl 24.03.06, 14:59
      łączy z politykami ! Równie łatwo jak im przychodzi mu łganie w żywe oczy ! Może
      dzgnąć nożem własną matke i w tym samym czasie mówić jak ją kocha ! taki jest
      filipiak "człowiek" który tworzy z "pasja" ... chyba klocki w toalecie ! żałosny
      typ !
    • Gość: Calgary Re: Filipiak: Tworzę z pasją IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 24.03.06, 19:26
      Brak poczucia odpowiedzialnosci za bezpieczenstwo kibicow stawia osobowosc
      peofesora bardzo nisko . Bogactwo jest pojeciem wzglednym , a fortuna to jak
      banka na wodzie . Zdrowie , naturalna szczerosc , godnosc ,to jest wartosc
      wymierna . QVO VADIS .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka