leszek.zory 10.04.06, 17:44 bardzo dobrze, że nie skończyli tylko na gadaniu i coś w tym temacie robią Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Kibice Legii chcą poprawić ustawę IP: *.e-wro.net.pl 10.04.06, 17:46 Wielu z nas spotkało się z tym że policja karze często osoby przypadkowe, tylko dlatego że akurat znajdowały się w pobliżu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosior Trzeba było widzieć jak dresy z L zachowywały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 21:05 się na derbach. Niech sami się sobą zajmą najpierw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans ====Tak zmieNIć: Od Razu Wieszać na LaTarniach !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 21:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gost Re: Trzeba było widzieć jak dresy z L zachowywały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 21:25 Właśnie. Jeśli będą chcieli zamykać szybko kibiców, to przede wszystkim pozamykają swoich "ziomków" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berto72 Re: Kibice Legii chcą poprawić ustawę IP: *.magma-net.pl 11.04.06, 09:13 jak się czyta takie komentarze to przestaje się dziwić ,że bandyto-debilizm na stadionach kwitnie..."zawsze wszyscy są nie winni zadymka zrobiła się sama , a tak naprawde to wszystkimu winna policja bo drażni kibiców"...Debilizm na stadionie trzeba piętnować i eliminować wszelkimi sposobami...dla tych "nie winnych" jeśli nie masz sobie nic do zarzucenia w czasie zadymy udaj się jak najdalej od zdarzenia , a gdy interweniuje policja usiądź na tyłku i nie drzyj japy jak zwijają debila "zostaw kibica ty k.....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Kibice Legii chcą poprawić ustawę IP: *.crowley.pl 10.04.06, 17:49 skarze przez "rz" - ale jaja - kto was uczyl polskiego? :))) Chyba od karac sobie odmieniliscie, ale jaja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antycw.. i kto to mówi? legia hahahah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 17:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blow Re: Kibice Legii chcą poprawić ustawę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.06, 17:53 a Ciebie kto uczył? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster(L) Re: Kibice Legii chcą poprawić ustawę IP: *.man.olsztyn.pl 10.04.06, 19:32 on ma rację patrz: sjp.pwn.pl/haslo.php?id=56775 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista ale dureń !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 18:15 Gość portalu: gosc napisał(a): > skarze przez "rz" - ale jaja - kto was uczyl polskiego? :))) Chyba od karac > sobie odmieniliscie, ale jaja :))) sprawdź na drugi raz w słowniku zanim spróbujesz ponownie błynąć wiedzą z ortografii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informatyk polonista z ciebie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 18:56 ... jak z koziej dupy trąba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster(L) Re: ale dureń !!! IP: *.man.olsztyn.pl 10.04.06, 19:34 sam jestes dureń skaże pochodzi od skazać spójrz jak to się odmienia: sjp.pwn.pl/haslo.php?id=56775 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zalek Kibice Legii chcą poprawić ustawę IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.04.06, 17:53 [...]doprowadzić do tego, że skarze się osobę niewinną[...] chyba powinno być skaże, gdyż odmienia się na skazywać, Panowie redaktorzy... Odpowiedz Link Zgłoś
klaifert Re: Kibice Legii chcą poprawić ustawę 10.04.06, 18:16 > [...]doprowadzić do tego, że skarze się osobę niewinną[...] > chyba powinno być skaże, gdyż odmienia się na skazywać, Panowie redaktorzy... a moze jednak od slowa KARA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster(L) Re: Kibice Legii chcą poprawić ustawę IP: *.man.olsztyn.pl 10.04.06, 19:28 nie masz racji, skaże pochodzi od skazać, skazany; nie ma slowa skarze wywodzacego sie od kara, coz mialoby ono oznaczac? redakcja popelnila blad! owszem mozna kogos poddac karze (od kara) ale jesli kogos skazałem (od skazać) to jest on skazańcem, czas teraźniejszy od skazać jest ja skażę, ty skażesz, on skaże... poprawna forma to (on) "skaże" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster(L) Re: Kibice Legii chcą poprawić ustawę IP: *.man.olsztyn.pl 10.04.06, 19:32 sprawdźcie na oficjalnej stronie PWNu sjp.pwn.pl/haslo.php?id=56775 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toster(L) Re: Kibice Legii chcą poprawić ustawę IP: *.man.olsztyn.pl 10.04.06, 19:33 nie! skaże pochodzi od słowa skazać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konan Zdjecie z serduszkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 17:58 kibice legii na paradzie równości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RONI Re: Kibice Legii chcą poprawić ustawę IP: 62.173.207.* 10.04.06, 18:04 WILK POUCZY JAK GO KARAĆ ZA ZJEDZENIE OWCY. KALISZ I PIEKARSKA DO SZAMBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Kibice Legii chcą poprawić ustawę IP: *.chello.pl 10.04.06, 18:16 niech ci co krytykują kibiców Legii porównają kiedy ostatnio robili oni jakieś awantury na stadionach (nie mówie o rzucaniu rac pół roku temu bo to popierali kibice prawie wszystkich klubów z ekstraklasy i nie tylko), a kiedy były zadymy na ich stadionach. w czasie niedzielnych derbów z Poloniąna trybunie głównej siedziało ponad 500 kibiców Legii (poza tym jeszcze byli w sektorze dla gośći), którzy prowadzili doping i nikt się z nikim nie bił. W Krakowie w takiej sytuacji byłoby pewnie kilka ofiar śmiertelnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki Re: Kibice Legii chcą poprawić ustawę IP: *.icpnet.pl 10.04.06, 20:34 niechce mi sie szukac pozniejszych przykladow ale FINAL PP Z LECHEM NA LAZIENKOWSKIEJ chyba starczy? Odpowiedz Link Zgłoś
cozy Re: Kibice Legii chcą poprawić ustawę 10.04.06, 20:48 > niechce mi sie szukac pozniejszych przykladow ale FINAL PP Z LECHEM NA > LAZIENKOWSKIEJ chyba starczy? "Starczy" to jest uwiąd a kibice to nie kibole. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiezdny_kupiec Nie można znowu robić z Polski państwa policyjnego 10.04.06, 20:42 Policja ma i tak duże uprawnienia. Dobrze, że kibice Legii zaangażowali sie w uchwalanie tej ustawy. Może będzie mniej głupot typu kary za używania rac. PS. Co do derbów to na Głównej było was raczej 100 a nie 500. Ładnie było to widać w 60 minucie :(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Kibice Legii chcą poprawić ustawę IP: *.acn.waw.pl 10.04.06, 22:13 BUHAHAHA 500!!! tu masz link do tych 500-et kibicow www.poloniawarszawa.com/foto/2006/09-04/polonia-legia_067.jpg zeby nie sklamac bylo jeszcze ok 30 po drugiej stronie trzeba miec doprawdy duza wyobraznie zeby doliczyc sie tu 500-set kibicow a dlaczego sie nie bili to chyba wyraznie widac ps.co zreszta nie przeszkodzilo im ukrasc kilku szalikow dzieciakom przychodzacym na mecze z Akcji Kibic ,probowac wylamac bramy na boisko,ukrasc czterech pilek i przez caly mecz slac kur**mi na Polonie zamiast sie skupic na dopingowaniu wlasnej druzyny po prostu bydlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duffie znow sie okaze,ze dookola same anioleczki... IP: *.4web.pl 10.04.06, 18:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacek Re: znow sie okaze,ze dookola same anioleczki... IP: *.gondor.isnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 20:54 Jeżeli jest się kibicem legii to jest tylko jedna kara ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Tego jeszcze nie grali IP: *.e-wro.net.pl 10.04.06, 21:00 Stadionowi bandyci będą pomagali w uchwalaniu prawa przeciwko stadionowym bandziorom. No tego jeszcze w żadnym filmie nie było, nawet w amerykańskim. Odpowiedz Link Zgłoś
adammac01 Re: Kibice Legii chcą poprawić ustawę 10.04.06, 21:26 Kto tu prowadzi dyskusję?kilku kryminalistów z żylety i skompromitowani politycy Śmiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Kibice Legii chcą poprawić ustawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 00:55 tym co robia zadymy dajcie pograc W DWA OGNIE kostka brukowa,zmniejszy sie ich populacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Młotki poprawiają trzonki IP: *.jelonki.robbo.pl 11.04.06, 01:08 ChuLigani o chuLiganach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Bilans derbow w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 11.04.06, 09:32 21 bandytow spod znaku zielonego dresa zatrzymanych podczas walk z policja ,ktore sami rozpetali.Czekaja w odosobnieniu na wyroki W tym swietle nie dziwi ich troska o losy ustawy o sadach 24-godzinnych w koncu beda glownymi klientami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancet KTO "dba" o bandytow stadionowych?? - Legia.. IP: *.telia.com 11.04.06, 10:21 Trzy najbardziej bandyckie kluby w Polsce: - Cracovia.. Legia W-wa i Lechia Gdansk.. I przypadek to ze akurat Z TEGO klubu(Legii) podnosza sie glosy stajace w obronie bandytow stadionowych i probujace rozmyc ustawe ktora jeszcze nie zostala uchwalona?? - Najwyzsza czujnosc i to NATYCHMIAST, nalezy zachowaxc przy tym jesli NATYCHMIAST tez popiera tych "obroncow praw bandziorow" towarzyszka PIEKARSKA ze slynnego "praworzadnoscia" i uczciwoscia SLD-e... Po jaka cholere wiec wprowadzac ustawe w wersji proponowanej przez "obronco" z Legii, jesli bedzie martwym gniotem juz od urodzenia - gniotem nie majacym szans na realizacje w zyciu?? Mnie moga legitymowac i co 20 metrow przy dojsciu na trybuny..Ujmy mi to nie przynosi gdyz na sumieniu NIE MAM NIC! - a wiem ze ktos dba o bezpieczenstwo takich jak ja.. Miedzy szczylami i lysymi polglowkami tez nie siade, wiec nie ma obawy bym niewinnie zostal posadzony.. Jesli bandycka holota (czy to Legii czy Cracovii czy Lechii czy kazdego innego klubu) rozpoczyna burdy i bandyckie zachowania, USUWAM SIE na bezpieczna odleglosc BY MNIE PRZEZ PRZYPADEK i przez pomylke NIE WZIETO ZA JEDNEGO Z TYCH BANDZIOROW.. Chcecie "Sympatycy" bandytow z Legii dalej bronic tego stanu rzeczy ktory aktualnie dominuje na stadionach, to postulujcie NIEWPROWADZANIE ustawy, a nie proponujcie rozmywania tejze ustawy tak, by znowu bandyci byli.. i czuli sie bezkarni - gdyz nic nie mozna zrobic im, gdyz "MOZE dojsc do pomylki".. Najszczelniejsze prawo nie gwarantuje unikniecia pomylek, natomiast argument ewentualnej "pomylki" skutecznie sparalizuje wiekszosc dzialan wymierzonym przeciwko bandytom stadionowym.. I o to chodzi "Sympatykom" bandziorow z Legii i towarzyszce PIEKARSKIEJ z SLDe?? lancet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Re: KTO "dba" o bandytow stadionowych?? - Legia.. IP: 4.4.1.* / *.goman.pl 11.04.06, 10:49 Chyba nie wiesz co piszesz ? Kiedy była jakas ostra zadyma na Legii ?? Tu w Warszawie sa normalni kibice owszem trafi sie jak wszędzie jakis idiota ale przynajmniej nie lataja z nożami. Stary masz jakieś kompleksy ?? To stuknij się w głowe i otwórz oczy i gadaj z sensem a nie jakieś farmazony opowiadasz. A twoim zdaniem Arka i Lech czy choćby Wisła i Slask to nie ma chuliganów ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancet Re: KTO "dba" o bandytow stadionowych?? - Legia.. IP: *.telia.com 11.04.06, 13:04 Autor: Gość: (L) IP: 4.4.1.* / *.goman.pl Data: 11.04.06, 10:49 Chyba nie wiesz co piszesz ? Kiedy była jakas ostra zadyma na Legii ?? Tu w Warszawie sa normalni kibice owszem trafi sie jak wszędzie jakis idiota ale przynajmniej nie lataja z nożami. Stary masz jakieś kompleksy ?? To stuknij się w głowe i otwórz oczy i gadaj z sensem a nie jakieś farmazony opowiadasz. A twoim zdaniem Arka i Lech czy choćby Wisła i Slask to nie ma chuliganów ?? ------------------------------------- Owszem.. Arka.. i Lech i Slask i Wisla ma.. Ale Wisla dopiero dolacza do waszego grona.. vide - dzisiejszy artykul na glownej stronie witryny pt."Stadionowi bandyci próbowali zabić w szpitalu".. link: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3274243.html Faktem natomiast jest, iz wy.. z Legii - tak jak kibice angielscy w Europie - siejecie postrach w Polsce jako BANDYCI.. I na dodatek BANDYTOW probujecie bronic zmianami w ustawie.. Tych z WISLY Krakow BANDYTOW tez!(probujecie bronic) A ja.. i mi podobni.. i moja rodzina i znajomi.. nie kibicow Legii sie boimy tylko BANDYTOW z Legii sie boimy tak samo jak bandytow z Cracovii Wisly czy Lechii Gdansk - etc.. A ci ktorzy mienia sie byc "normalnymi kibicami" Legii, nie maja na czole napisane ze sa porzadni - mnie g..wno dzieciaku obchodzi jakie sa proporcje wsrod "sympatykow" Legii miedzy "normalnymi" a bandytami.. - Ja i mi podobni chcemy by ustawa ELIMINOWALA zagrozenia, a nie zeby CHRONILA - jak wy.. z Legii tego chcecie - bandytow stadionowych.. Mnie smarku g..wno obchodzi ilu miedzy wami jest bandziorow na Legii, a ilu "normalnych"... Mnie ochodzi to, kto tam rzadzi.. i ja nie chcialbym nigdy wiecej ogladac takich scen pokazywanych w telewizji jak po meczu finalowym z Lechem Poznan.. - Jak widac dalej ci sami "rzadza" i to CI SAMI umyslili sobie iz warto udac sie do lewakow z SLDe by ci pomogli bronic ich zadkow jak se zechca "porzadzic" na swoim czy cudzym stadionie.. A ci z SLDe poprą kazde zboczenie czy wynaturzenie.. Kazda anomalie.. W to NIKT nie watpi! - I nikt nie uwierzy iz PRZYPADKIEM po wsparcie wlasnie do Piekarskiej i do skompromitowanego doszczetnie SLDe udaliscie sie.. TYLKO TAM mozecie wsarcie takowe uzyskac.. Noooo.. moze nie tylko tam.. Udajcie sie jeszcze po "wsparcie" wy z Legii, - na przyklad - do Legierskiego z jego "klubem" Madame.. udajcie sie do Geberta("Dawida Warszawskiego").. do Kazi Szczuki.. do Nalecza czy Jarugi-Nowackiej lub Senyszyn i Biedronia, a przekonacie sie jak was z aplauzem i checia NATYCHMIAST poprą.. Nie tylko PIEKARSKA z SLDe jest taka skora do obrony i popierania anomalii i wynaturzen.. Godnych siebie "partnerow" dobierzecie i w rownie "godnej" sprawie.. lancet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Kibice Legii chcą poprawić ustawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 00:31 jak brak kostek to dac im pilki tenisowe zalane olowiem i W DWA ODNIE ,fajna zabawa - bedzie z pozytkiem - a niewinni sie nie trafia jak nie beda sie bawic !skoro o to sie martwia. Odpowiedz Link Zgłoś