Gość: jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 18:59 nie martw sie tomek nie bedziesz gral w 2lidze kupią Cie gdzies bo jestes dobry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pjuk nowy agent Kuszczaka szybko do roboty !!! IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 29.04.06, 19:04 nowy agent Tomka - do roboty, szybko szukaj mu klubu - najlepszy bylby Reading albo West Ham. WBA nie powinni stawiac oporu bo maja zamiar odkupic z Liverpoolu Kirklanda. Kuszczak po odejsciu Dudka po mundialu na emeryture to zdecydowanie nasz numer 1, mam nadzieje ze Janas jarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 78 Re: nowy agent Kuszczaka szybko do roboty !!! IP: *.e-wro.net.pl 29.04.06, 19:12 Kuszczak po odejsciu Dudka po mundialu na emeryture to > zdecydowanie nasz numer 1, mam nadzieje ze Janas jarzy. Wlasnie, ze nie jarzy bo zapowiedzial ze o pozycje nr 1 maja walczyc Kowalewski Dudek i Boruc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasiak To i tak dobrze powiedzial... IP: *.11.220.203.acc08-dryb-mel.comindico.com.au 30.04.06, 15:51 BO MOGL POSTAWIC W BRAMCE RASIAKA I BYLBY KONIEC DYSKUSJI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek Re: nowy agent Kuszczaka szybko do roboty !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 19:14 Na razie to agent Kuszczaka wytoczył mu sprawę i szybciej mu zaszkodzi niż pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halczyk Re: nowy agent Kuszczaka szybko do roboty !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 19:15 Czy Kuszczak to taki zdecydowany numer 1 w Polsce to nie wiem, ale faktycznie lepiej żeby bronił w jakimś klubie w Premier League, bo na to zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MUNDIAL NASZ !!!!! Re: Kuszczak żegna się z Premier League IP: *.ipt.aol.com 29.04.06, 21:44 POLSKA , CZECHY , UKRAINA - SEDZIOWIE FIFA NAS NIE ZATRZYMAJA - MUNDIAL NASZ !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz znowu ten narwaniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 01:28 z zaciętym CapsLockiem... Chłopie, pisz małymi literkami, oraz raz w jednym wątku... Nawet nie proszę, żebyś napisał coś z sensem kiedyś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN EXTRAKLASY !! Klub Kuszczaka,zegna sie z premiership a moze iON IP: *.ipt.aol.com 29.04.06, 21:47 NSZA PILKA JEST NAJLEPSZA POLSKA , CZECHY , UKRAINA - MUNDIAL NASZ !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek dzięki IP: *.zbymar.tarnow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 22:55 ........ Odpowiedz Link Zgłoś