Gość: kraków IP: *.pro.lama.net.pl 01.05.06, 18:50 oj kazik pogrążasz się tymi felietonami ! najpierw "mauro do ległej" teraz to ! lecisz w dół na łeb na szyje ! lepiej zajmij się kopaniem bo pisanie ci kompletnie nie wychodzi ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kraków Kazimierz Węgrzyn IP: *.pro.lama.net.pl 01.05.06, 18:53 sprzedałeś się chłopie liżesz dupe warszawie za marne gorsze ! żałosny jesteś ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłtu :-) Re: Kazimierz Węgrzyn IP: *.elsat.net.pl 01.05.06, 18:57 ,,Światowy poziom" hehehe Piechna prawie jak Eto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Kazimierz Węgrzyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 19:45 dno "artykul"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Kazimierz Węgrzyn IP: *.devs.futuro.pl 01.05.06, 19:57 w porównaniu do stadionu kurnika ostatniego klubiku pana W. to fucktycznie w Kielcach jest "światowo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilia Re: Kazimierz Węgrzyn IP: *.eranet.pl 01.05.06, 23:40 Piechna lepszy od Eto. Eto fatalnie wykonuje karne, jest samolubny, łatwo go wyprowadzić z równowagi pod byle pretekstem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Kazimierz Węgrzyn IP: *.pro.lama.net.pl 02.05.06, 03:15 a święty mikołaj sra sztabkami złota hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doc o recenzent buc się trafił...jazda,jazda...stąd IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.05.06, 20:02 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aba Kielce z klasą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 20:13 Podobają mi sie felietony Węgrzyna tak jak wcześniej jego gra w lidze. Kielce to może jeszcze nie mediolan ale powoli pozytywną atmosferą na stadionie i dobrym nastawieniem na piłke w mieście można wiele osiągnąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: o recenzent buc się trafił...jazda,jazda...st IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 20:14 a co w Polsce nic nie może być światowe?,Stadion,kibice i mecz w Kielcach właśnie taki był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos asysty Edsona z akcji .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 20:13 panie Węgrzyn przy dwóch bramkach w meczu z Pogonią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSAD dokładnie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 20:28 Węgrzyna "nie przekonuje" Edson... mnie przekonują jego bramki, asysty i to, że wprowadza dobrą atmosferę do drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja W Kielcach było naprawdę światowo bo... IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 20:14 ... Legia grała jak reprezentacja Albanii ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komitet wyzwolenia drewniany pilkarzyk,drewniane pisanie IP: *.207.99-84.rev.gaoland.net 01.05.06, 20:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barry82-legia Re: Kazimierz Węgrzyn: W Kielcach było światowo IP: *.chello.pl 01.05.06, 20:17 jestesta buraki cukrowe z domieszka czosnku za pardonem. swiat to nie tylko barca real i milan ale tez liga szkocka i austriacka, do ktorej nam brakuje duuuzo i bylbym happy gdyby przed moja emertytura bylo u nas jak u nich. a co do obrazania dziennikarzy, no comments. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Kazimierz Węgrzyn: W Kielcach było światowo IP: *.w.pppool.de 02.05.06, 09:25 Gość portalu: barry82-legia napisał(a): > jestesta buraki cukrowe z domieszka czosnku za pardonem. swiat to nie tylko > barca real i milan ale tez liga szkocka i austriacka, do ktorej nam brakuje > duuuzo i bylbym happy gdyby przed moja emertytura bylo u nas jak u nich. a co > do obrazania dziennikarzy, no comments. O Warszawiak przyjeszdny: jestesta ,no comments ,happy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barry 82 legia a moze tez buraki z rabarbarem IP: *.chello.pl 01.05.06, 20:20 z rabarbarem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master of disaster Re: a moze tez buraki z rabarbarem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 22:22 gratuluje za ocene edsona hehe hermes lepszy od niego Odpowiedz Link Zgłoś