Dodaj do ulubionych

"Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 21:22
Cala Reymonta juz placze, mistrza Polski juz nie zobacze...Mistrzem Polski
jest LEGIA , lEGIA NJALEPSZA JEST!!!!!!1

Gorace pozdrowienia z Warszawy dla trenera Placescu!!
Obserwuj wątek
    • Gość: xcvb "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.net.autocom.pl 10.05.06, 21:23
      na ko(L)ana Wisła !

• Gość: Sakho Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.chello.pl 10.05.06, 22:51
        a Ty przez ostatnie 3 latka klęczales???

zapomniał wól jak cielęciem był?
        • Gość: yoyo Wdowczyk to kupe C H A M A i tyle IP: 194.78.236.* 11.05.06, 09:29
          • Gość: toster(L) Re: Wdowczyk to kupe C H A M A i tyle IP: *.man.olsztyn.pl 11.05.06, 10:21
            Wdowczyk to jeden z najlepszych polskich trenerow, bo MA WYNIKI, ta wypowiedz to
            tylko delikatna riposta na to co wygaduje wasz dan, wasz płaczesku ciagle
            narzeka i lamentuje jak to wszyscy sa przeciw niemu, jak chce sie upodobnic do
            Mourinho to moze niech zacznie od UMIEJETNOSCI TRENERSKICH
    • Gość: tofik "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.student.uu.se / *.student.uu.se 10.05.06, 21:24
      No ostro pan Wdowczyk pojechał. Ale to tylko doda smaku spotkaniu Legii z
      Wisłą. A Legii gratuluję i życzę sukcesów w Lidze Mistrzów (mimo, że jestem
      katowiczanienem).
      • Gość: doodle Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 21:27
        Legła "miszczem'-nie mistrzem. Wdowczyk sie cieszy,z e mial fuksa i wygral
        pomaranczowa lige-ich tzw. klasy nie starczy nawet na FC ZURICH...
        • Gość: @@@ Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.motorola.com 10.05.06, 22:42
          Wdowczykowi zabraklo klasy na koniec! Buractwo.
          • Gość: Sado Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 22:54
            Wdowiec pokazał nie tylko klasę petrescu, ale i plecy wisle, jej kibicom i
            pozostałym kibicom anty(L). I My się śmiejemy z waszych wypowiedzi. Jesteśmy
            Mistrzami Polski, a wy miszczami słowa, ale nie polskiego, bo go nie znacie.

hahahaaaaa Legiunia Mistrzem, ale to jest piękne jak wy się złościcie.
          • Gość: toster(L) Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.man.olsztyn.pl 11.05.06, 10:24
            buractwo to odwala płaczesku w krakowie, Wdowczyk przyznal ze wasz dan osiagnal
            sukces (wicemistrzostwo), a wy tylko jadem umiecie pluc i nie widzicie jakie
            rzeczy wagduje dan, ciagle oskarzenia o kupowanie sedziopw i inne machlojki, to
            zalosne, ale widocznie slabosc jest bardzo bolesna, wicemistrzem trzeba umiec
            byc, a wy nie umiecie!!!
        • Gość: :) Valerenga pozdrawia Wisłę IP: *.chello.pl 10.05.06, 22:52
          • Gość: Sakho Re: Valerenga pozdrawia Wisłę IP: *.chello.pl 10.05.06, 22:55
            a FC Zurich Legię

zabawne??
            • Gość: LoRd QulaG nie ma jak jednak Dinamo Tbilisi... IP: *.nat.student.pw.edu.pl 11.05.06, 00:51
              ...w składzie z Żurawskim, Frankowskim i spółką... i jeszcze ktoś nazywa po tym
              Kasperczaka świetnym trenerem (jest co najwyżej dobry)... do dziś mi ciarki po
              plecach przechodzą na myśl o tej klęsce...
              • Gość: chicago cubs Re: nie ma jak jednak Dinamo Tbilisi... IP: *.chi1.dsl.speakeasy.net 11.05.06, 01:57
                tez uwazam ze Kasperczak mial do dyspozycji najlepsza Wisle od 25 lat..i nic z
                niej nie zrobil, bo zdobywanie mistrzostwa z takimi pilkarzami to zadne
                osiagniecie.... Cupial dobrze zrobil ze go wywalil, jeszce po slowach ze sie
                "nic nie stalo" to powinien poleciec przed wyladowaniem w Balicach....
                • Gość: abadoon Re: nie ma jak jednak Dinamo Tbilisi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 02:14
                  No tak tylko zapominacie że tą najlepszą Wisłe od 25 lat to stworzył właśnie
                  Kasperczak... :/ Wiśle kasperczaka nic nie brakowało by przedżeć sie do ligi
                  mistrzów, oprócz oczywiście... szcześcia :) A z tiblisi to odpuścili niektórzy
                  piłkarze, by prawdopodobnie móc odejść do zachodniego klubu...
                  ________________________________________________________________________________
                  Jako wrocławianin nie lubie oczywiście warszafki, ale gratuluje mistrza bo byli
                  poprostu lepsi od wisły w przeciągu całego sezonu... Ale może sie myle, a legii
                  sprzyjał terminarz i miała farta??? Jeśli tak to okarze sie w ostatniej
                  kolejce. Dla mnie, mimo że legia już jest mistrzem, najlepszą drużyną w polsce
                  będzie drużyna która wygra w stolicy... No Dan jak chcesz pokazać że nie jesteś
                  tylko zarozumiałym bufonem, to lepiej sie postaraj!!!
        • Gość: Pamiec zawodzi... Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 11.05.06, 09:37
          Na szczescie Wam starczylo klasy na Dinamo Tbilisi
          Valerenge
          Guimaraes !!!!
        • Gość: toster(L) Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.man.olsztyn.pl 11.05.06, 10:22
          zalosny jestes, naprawde lepiej pluc jadem dookola niz uznac ze wygrala inna
          druzyna niz wasza smieszna wisla, kompletny balagan i degrengolada?
    • Gość: awruk ot aigel "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.aster.pl 10.05.06, 21:28
      no to skoros taki dobry panie wdowczyk to wygraj pan jeszcze ostatni mecz z
      petrescu. jak pan nie wygrasz to to mistrzostwo bedze g... warte
      • Gość: ęłsiw ćebaj Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 22:02
        A to niby dlaczego?
      • Gość: mic Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.chello.pl 10.05.06, 22:04
        rozumiem, iż uważasz że tyle było warte mistrzostwo Wisły rok temu po porażce w
        Warszawie 1:5
        • Gość: d Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: 62.111.139.* 10.05.06, 22:46
          z ta mala roznica ze w tamym roku legla tracila 12 pkt do lidera i byla trzecia
          chyba ... zastanow sie co piszesz
          • Gość: LoRd QulaG Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.nat.student.pw.edu.pl 11.05.06, 00:53
            > z ta mala roznica ze w tamym roku legla tracila 12 pkt do lidera i byla trzecia
            > chyba ... zastanow sie co piszesz

no a teraz nawet jak przegra (a nie przegra stawiam każdą kasę) to będzie miała
            1pkt przewagi... i co, nadal będzie mistrzem... takie sobie gadanie kibiców
            Wisły bo co mają powiedzieć jak na 100lecie przgrali... no ale to nie ich wina
            tylko Cupiała...
            • Gość: zzz ostrożnie z tymi zakładami :) IP: *.cable.mindspring.com 11.05.06, 06:11
              > no a teraz nawet jak przegra (a nie przegra stawiam każdą kasę) to będzie miała
              > 1pkt przewagi...

Po tej kolejce ma 5 punktow przewagi, wiec nawet po porazce bedzie miec 2 pnkty
              przewagi.
          • Gość: mic Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:18
            Ciężko mi pojąć Twoje rozumowanie, ponieważ ubiegłoroczny przebieg wydarzeń i
            układ tabeli jeszcze gorzej świadczy o Wiśle, bo przegrała tak wysoko z trzecią
            drużyną w tabeli, a nie z wicemistrzem jak to się może stać w tym roku. Nie
            wspominając już o tym, że różnica punktowa między nimi powinna stanowić o
            różnicy klas między zespołami, która w tym meczu paradoksalnie uwidoczniła się
            dość mocno na niekorzyść Wisły. Nie pogrążaj się.
            • radiradi1 Dobrze powiedziane ;) 11.05.06, 15:00
      • Gość: khmer Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 10.05.06, 22:16
        g warte sa twoje uwagi sfrustrowany chlopaku
      • Gość: rr Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.chello.pl 11.05.06, 08:11
        i co odstresowales sie??
        ty myslisz ze Wdowczyk to czyta?
        a wiselce pozostaly juz tylko wspomnienia
        bo teraz to wy pare latek mistrza nie zdobedziecie

LEGIA MISTRZ!!
      • Gość: toster(L) Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.man.olsztyn.pl 11.05.06, 10:27
        tak samo jak wasze mistrzostwa z lat poprzednich gdy w koncowkach sezonow
        dostawaliscie tęgie baty na Łazienkowskiej??? 4:1, 5:1; pamietacie?? i to byla
        ta wielka wiosla z zurawiem, frankiem i innymi!!!
    • Gość: barry82 legia NAreszcie ktos zgasil DANA, i wiselke wysuszyl IP: *.chello.pl 10.05.06, 21:33
      Wdowczyk zgasil dana nie tylko biletem do Rumunii, ale przede wszytskim 11
      zwyciestwami w 12 meczach, petrescu sadzil brednie od marca i tak musialo i
      nalezalo go zastopowac wczesniej twor rumuna to jakas smieszna grupka gosci w
      czerwonych koszulkach udajacych ze graja w gale a ich bramkarz moze zastapic
      nieodzalowanego benny hilla, wiselko to koniec za dwa lata bedziecie warszawe
      ogladali na stadioniku przy Konwiktorskiej (POLONII) w srodku tabeli drugiej
      ligi
      • telemann Re: NAreszcie ktos zgasil DANA, i wiselke wysuszy 10.05.06, 21:36
        naucz się pisać kmiocie barry jakiś tam.
        • Gość: barry82 legia Re: NAreszcie ktos zgasil DANA, i wiselke wysuszy IP: *.chello.pl 10.05.06, 21:38
          frustracja w Krakowie? tele kozibąku
          • Gość: kupa na legie Re: NAreszcie ktos zgasil DANA, i wiselke wysuszy IP: *.aster.pl 10.05.06, 21:45
            frustracja w krakowie a w warszawie slepota. ja bym sie wstydzil za tak
            grajacego mistrza.pamieta ktos kiedy legia wygrala wiecej niz jedna bramka?chyba
            przypadkowo. jak legia wygra z wisla to bedzie zaslugiwala na tytul, jak nie to
            niech sie schowa.howgh
            • Gość: qba Re: NAreszcie ktos zgasil DANA, i wiselke wysuszy IP: *.chello.pl 10.05.06, 21:52
              hehe bo wisła miażdzy przecież przeciwników ;)
            • Gość: celofan Re: NAreszcie ktos zgasil DANA, i wiselke wysuszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 00:01
              Czyli Wisła nie zasługiwała na tytuł w dwóch ostatnich sezonach bo dostawała
              bęcki od Legii?
            • radiradi1 Ja jeszcze pamiętam te zamierzchłe czasy.... 11.05.06, 15:06
              ... kiedy to Legia być może i przypadkowo
              wygrywała 3:1 z Lechem , 4:0 z Groclinem, 5:0 z Cracovią, 2:0 z Polonią i Pogonią.

Dawno to było i pamiętam jak przez mgłę, prawdopodobnie nie było Cię jeszcze na
              świecie i dlatego tak piszesz, młodzieńcze.

• Gość: Sakho Wdowczyk to sie niezle zbłaznił IP: *.chello.pl 10.05.06, 22:55
        taaaki według prasy, głownie Wyborczej oczywiscie był zły ten Petrescu, a
        Wdowczyk taaaaaki mądry, nieodpowiadający na zaczepki, taki kulturalny no
        cud-miód w ogóle (szczegolnie według pana Błonskiego jakz awsze obiektywnego)
        to teraz pokazał sie...

w ostatnich 3-4 tygodniach Wdowczykowi przy poparciu prasy (spijajacej słowa z
        malinowych usteczek) ostro pod kopuła zagotowało...

Jak myslalem ze Petrescu sie osmiesza czasami tymi swoimi lamentami to jednak
        okazalo sie ze nie trafial w proznie a pan Wdowczyk prezentuje bardzo zblizony
        poziom...
        • Gość: abadoon Re: Wdowczyk to sie niezle zbłaznił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 02:37
          Wiesz stary tym komentarzem to w gruncie rzeczy ty sie zbłaźniłeś... :/
    • Gość: WARS Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.gtconnect.net 10.05.06, 21:40
      Causescu niech wraca do Rumunii jak mu w Polsce tak zle !!!!!
      • Gość: twamac Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 21:49
        legia miszczem - ale wstyd
        gorzej niz to ze lepper zostal wicepremierem
        • Gość: toster(L) Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.man.olsztyn.pl 11.05.06, 10:31
          a ty jestes zakompleksiona pyra z poznania ktora musi kupowac mistrzostwo w pzpn
          (1993!!!) czy moze smiesznym wislakiem przyjmujacym poziom swojego "trenera"
          płaczesku???
    • Gość: jajoooo CZARNA ŚRODA polskiej piłki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.06, 21:51
      szkoda słów....
      • radiradi1 Rasista 11.05.06, 15:29
    • Gość: szerman Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 21:54
      Dobrze powiedzial rumunowi hehehe.. co myslal ze jak przyjedzie do Polski to
      miszcza na tacy mu dadza bez wysilku, jajca jak berety trzeba grac a nie plakac
      na sedziow. Prawda jest taka ze Wisla slaba byla i zasluzenie za Legia- moze
      powalcza w ostatnim meczu??
      • Gość: eeeee Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 22:02
        pewnie sie go boi ze chce go wyslac spowrotem do rumuni :)

a tak wogole to niech sie ciesza z MP bo nastepne dlugo nie zdobeda
        zreszta wiselka i tak ma wiecej MP hehehe
        • Gość: toster(L) Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.man.olsztyn.pl 11.05.06, 10:32
          a kiedy wygraliscie z LEGIA? ile lat graliscie w II lidze? a ile LEGIA?? mam
          wymieniac dalej??
    • Gość: dino_baggio WISLA SKISŁA IP: *.chello.pl 10.05.06, 22:06
      hahaah koniec wiselki koniec, mysle ze nowymi trenerami wisly powinni zostac
      kuttin i tajner, znaja sie na skokach i beda tansi od skoczka petrescu.

PS. maja tak jak wisla kompleks norwegow

OLEOLE OLEOLA I TYLKO LEGIA LEGIA WARSZAWA
    • Gość: Martini Wdowczyk - cham IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 22:07
      jak w tytule
      • Gość: rivo Re: Wdowczyk - cham IP: *.chello.pl 10.05.06, 22:18
        sam jestes cham. przypomnij sobie prowaokacyjne gesty i slowa petrescu. i kto
        tu jest chamem????
      • Gość: m Re: Wdowczyk - cham IP: *.crowley.pl 10.05.06, 22:21
        W Krakowie żałoba bo przecież już było +7 nad Legią mecz mniej i świętowanie
        mistrza zaczęto już w październiku !!!! Przecież na 100lecie klubu to z urzędu
        się mistrzostwo należy. Potem Engel w piramidzie naopowiadał im jacy to silni
        nie są no i oli wykonał swoje i po LM !!!! Potem Legię WDOWIEC poprowadził w
        górę tabeli ( przypomnę że z łęczną legia poległa na Ł3 0-2 i gdyby nie to to w
        grudniu byłoby +2 dla LEgii ) i poszedł jak IC 11 wygranych w 12tu meczach. I
        nie ma co biadolić że po 1-0 bo najtrudniej jest wygrać 1-0 !!!! ZAGŁĘBIE I
        PŁOCK POŁOŻYŁO SIĘ W KRAKOWIE I TYLE.

LEGIA JAK NAJBARDZIEJ ZASŁUŻENIE WYWALCZYŁA MP i płaczcie w Krakowie wiślacy bo
        teraz jak jeszcze LEgia załapie się na LM ( taki anderlech czy panathinaikoś
        powinna popchnąć w dwu meczu ) to dopiero będziecie płakać !!!!
        • Gość: Neolit Re: Wdowczyk - cham IP: *.2a.pl 10.05.06, 23:01
          Stawiam 100zl ze 3 runda eliminacji LM i Legia wraca grzecznie na Lazienkowska z taka gra i takim skladem. (wylaczajac Fabianskiego, Rogera, Edsona i moze Janczyka).
          • Gość: celofan Re: Wdowczyk - cham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 00:02
            ..i wygrywa z Wisła 5:0
            • Gość: Neolit Re: Wdowczyk - cham IP: 62.23.212.* 15.05.06, 11:35
              Pokazali w sobote jak to z ta slaba Wisla potrafia wygrywac.
        • marcin120 Re: Wdowczyk - cham 10.05.06, 23:45
          Gość portalu: m napisał(a):

> W Krakowie żałoba bo przecież już było +7 nad Legią mecz mniej i świętowanie
          > mistrza zaczęto już w październiku !!!! Przecież na 100lecie klubu to z
          urzędu
          > się mistrzostwo należy. Potem Engel w piramidzie naopowiadał im jacy to silni
          > nie są no i oli wykonał swoje i po LM !!!! Potem Legię WDOWIEC poprowadził w
          > górę tabeli ( przypomnę że z łęczną legia poległa na Ł3 0-2 i gdyby nie to to
          w
          >
          > grudniu byłoby +2 dla LEgii ) i poszedł jak IC 11 wygranych w 12tu meczach. I
          > nie ma co biadolić że po 1-0 bo najtrudniej jest wygrać 1-0 !!!! ZAGŁĘBIE I
          > PŁOCK POŁOŻYŁO SIĘ W KRAKOWIE I TYLE.
          >
          > LEGIA JAK NAJBARDZIEJ ZASŁUŻENIE WYWALCZYŁA MP i płaczcie w Krakowie wiślacy
          bo
          >
          > teraz jak jeszcze LEgia załapie się na LM ( taki anderlech czy panathinaikoś
          > powinna popchnąć w dwu meczu ) to dopiero będziecie płakać !!!!

Czytam te wasze opinie i sie zastanawiam czy juz wszystkim moim rodakom w
          kraju "palma bije" czy jak? Gratuluje Legi mistrzostwa, mam nadzieje, ze
          zakfalifikuje sie do LM bo to powinno wplynac na poziom polskiej ligi. Zeby nie
          bylo jestem kibicem Wisly,ale moj ukochany klub od jakiegos czasu niezbyt
          madrze zarzadzany {zmiany trenerow, wyprzedaz zawodnikow} jest w tej chwili po
          prostu slaby. Mam nadzieje, ze sie to zmieni. I jeszcze jedno ludzie pilka
          nozna nie jest najwazniejsza rzecza na swiecie, wyluzujcie troche. A Wdowczyk
          dzisiaj pokazal slynna polska goscinnasc.
          pozdrowienia dla kibicow {tych prawdziwych, kochajacych pilke}
          • radiradi1 Pozdrawiam ... 11.05.06, 15:32
            ... kibicuję Legii ale w każdym meczu w eliminacjach do Europucharów życzyłem
            Wiśle zwycięstwa - to jedyna postawa jaką powinni wszyscy prawdziwi kibice
            prezentować.
      • zablokowany Re: Wdowczyk - cham ??? 10.05.06, 23:19
        Zgłoś się do Leppera...On potrzebuje takich pajaców jak Ty:)
    • Gość: wdowczykchuj [...] IP: *.pro.lama.net.pl 10.05.06, 22:24
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: drzoj Re: jak sie buc wdowczyk rozkozaczył nagle ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 22:30
        jak nam podeslali g. nie trenera z warszawy to od razu wiedzialem ze nie bedzie
        mistrza w krakowie.
        • Gość: MID - SEV 0:4 Re: jak sie buc wdowczyk rozkozaczył nagle ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 22:35
          a i tak najlepsza byla czerwona kartka dla Piszczka w meczu Zaglebie - Groclin

jesli chodzi o frustracje to raczej warszawka byla sfrustrowana - wkoncu cos jej
          sie udalo wywalczyc ale o LM moze zapomniec juz dzis :P

• Gość: ziggy ale sie nam srakusy rozplakaly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 22:40
            Wisla prawie jak mistrz, wislacy prawie jak kibice,
            krakuf prawie jak miasto!
            Najpierw pobili bog ducha winnych pilkarzy arki a teraz czepiaja sie Wdowca.
            Wszyscy sa be tylko wy jestescie cacy. Nie ma mistrzostwa dla was. NIE MA. Bye
            frajerzy!!
            • Gość: vigor a moze by tak bardziej na spokojnie? IP: *.autocom.pl 10.05.06, 22:47
              Jestem zagorzalym kibicem Wisly z Krakowa, ale gratuluje Legii bo w przekroju
              calego sezonu byla chyba troche lepsza. I zycze jej szczerze powodzenia w
              eliminacjach Ligii Mistrzow, bo kazde jej zwyciestwo da punkty w klasyfikacji
              UEFA polskim druzynom i byc moze umozliwi im rozstawienie w przyszlosci. Zycze
              tez jak najwiekszej sily Wisle, Lubinowi, Lechowi, Koronie w przyszlym roku, bo
              tylko konkurencja i rywalizacja moze w efekcie dac to, ze nie bedziemy sie
              wstydzic w pucharach polskich druzyn.
              • rodosek Re: a moze by tak bardziej na spokojnie? 10.05.06, 22:58
                ale już teraz mozemy się wstydzić kibiców albo inaczej debili chodzących na
                stadiony, wbiec na boisko i złamac szczękę piłkarzowi arki? oczywiście walkower
                dla arki byłby zbyt dużym i wręcz niesprawiedliwym prezentem dla tego miernego
                zespołu, ale za takie zachowanie kibiców i amatorszczyznę organizatorów meczu
                czyli gospodarzy ja bym ukarał minusowymi punktami w nowym sezonie drużyny
                wisły i górnika, bo kary finansowe niczego nie nauczą, może tylko dotkliwe kary
                a taką byłyby ujemne punkty nauczułyby gospodarzy meczy odpowiedniej czyli
                pfonesjonalnej ochrony przed łobuzami, widzieliście finał pucharu uefa? pełna
                kultura - kibice obu drużyn to..prawdziwi kibice a nie dzicz! a wdowczyk? no
                cóż, na fali entuzjazmu trochę walnął, ale ochlonie jak w eliminacjach LM
                wylosują arsenal, inter czy liverpool, bo legia w przeciwieństwie do wisły z
                ubiegłego roku rozstawiona nie będzie, a więc trzeba się szykować że do wawy
                przyjedzie jakaś solidna firma
                • Gość: LECH a finał PP we wsi zwanej warszaw ? IP: *.pro.lama.net.pl 10.05.06, 23:01
                  a co powiesz o finale pucharu Polski cieciu z wawy ? i ty śmiesz się jeszcsze
                  wypowiadac !?!
                • Gość: Sakho Re: a moze by tak bardziej na spokojnie? IP: *.chello.pl 10.05.06, 23:02
                  co do walkoweru to raczej nie powinno byc o nim mowy (raczej- bo w PZPNie
                  najwiekszy przekret jest mozliwy a co tam jakis walkower) bo sędzia ZAKONCZYL
                  mecz po golu Zienczuka wiec mecz NIE ZOSTAL przerwany...

natomiast sadze ze stadion WIsly zostanie zamkniety na 3-4 mecze a klub zostanie
                  ukarany potezna kara finansowa i JAK NAJBARDZIEJ SLUSZNIE...
                  szkoda tylko ze to bydlo (okolo 50-70 osob) na tym nie ucierpi, a ucierpia
                  normalni kibice w liczbie kilkunastu tysiecy...
              • Gość: Sakho Re: a moze by tak bardziej na spokojnie? IP: *.chello.pl 10.05.06, 23:00
                nie licz ze tu cos uzyskasz "na spokojnie"

trzy lata frustraci musieli czekac to teraz wreszcie moga kompleksy wyleczyc, a
                skoro wielki ich treneiro i zbawca polskiej pilki (według Zycia Warszawy
                oczywiscie) prezentuje poziom chłopa od gnoju (nikogo nie obrazajac) to jaki oni
                maja prezentowac?

Petrescu nigdy nie zaatakowal personalnie Wdowczyka, ale widac paroma celnymi
                komentarzami o Legiunii mu nadepnal na odcisk, ze pan Wdowczyk musial pobluzgac
                osobiscie do Petrescu.
                A co smieszniejsze za Petrescu to ten przecietny kopacz moglby buty nosic wiec
                jakis szacunek sie jednak nalezy...
                • Gość: ogórek Polska dokładnie ! IP: *.pro.lama.net.pl 10.05.06, 23:02
                  wdowczyk jest kozak bo dupolizy legijne - czytaj dziennikarze z wawy - liżą mu
                  dupe ! bez nich jest zwykłym śmieciem !
                  • Gość: toster(L) Re: dokładnie ! IP: *.man.olsztyn.pl 11.05.06, 10:37
                    pożal się Boże. chciales cos konkretnego powiedziec czy tylko KOMPLEKSY PRZEZ
                    CIEBIE PRZEZMAWIAJA?
                    • Gość: og a co? aż tak głupi jesteś , że nie widzisz ? IP: *.pro.lama.net.pl 11.05.06, 12:02
                      • Gość: toster(L) Re: a co? aż tak głupi jesteś , że nie widzisz ? IP: *.man.olsztyn.pl 11.05.06, 15:03
                        to bylo pytanie retoryczne, panie mądrala
    • Gość: Karo Śmieszą mnie kibice Legi którzy piszą "cała IP: *.com 10.05.06, 23:02
      Reymonta juz płacze" juz nie mogliscie czegos nowego wymyslisc?? albo ci co
      mówią na kolana... na kolana to mozemy pasc jezeli bedziecie mieli 12 pkt
      przewagi i jeszcze nas u nas rozniesiecie 4-0,to wtedy sobie tak mozecie
      krzyczec,ale jak szlismy leb w leb do konca, i tylko detale zadecydowaly o takim
      a nie innym ukladzie tabeli,to idzcie sie cieszyc zwyciestwem a nie piszcie
      tutaj takich haselek,jak bedziecie tak dominowac w lidze jak Wisla 2 lata temu
      to wtedy mozecie je aplikowac do woli... Gratuluje mistrzostwa i zycze
      powodzenia w LM
      • Gość: SMOK PYSIO. Re: Śmieszą mnie kibice Legi którzy piszą "cała IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 11.05.06, 08:38
        Nie można Legii życzyć powodzenia w Lidze Mistrzów.Bo żeby tak było to oni muszą
        sobie najpierw poradzić z kwalifikacjami do L.M a życze im tego żeby nie
        przeszli nawet pierwszego etapu za to że zarozumialce-krawaciarze nasmiewali się
        z Wisły Kraków jak grali w eliminacjach.Nich Legię w eliminacjach poniesie kupa
        z pod ogona Smoka Wawelskiego!HIHIHI
        • radiradi1 I to jest właśnie istotna różnica ... 11.05.06, 15:15
          ... tak sie ciekawie składa, że jestem zwolennikiem Legii i cieszę się z jej
          mistrzostwa.

I przez ostatnie sezony kibicowałem Wiśle w każdym ich meczu w Europejskich
          Pucharach (szkoda, że tylko w eliminacjach).

Ty tego nie potrafisz, mały zaściankowy buraku, widzisz tylko swoje obsrane
          podwórko - nie dociera do maleńkiej główeczki, że sukces każdej polskiej drużyny
          jest istotny dla polskiej piłki i działa na korzyść wszystkich klubów w Polsce.

A ty tylko byś wszystkich gnoił, poniżał, lżył i życzył jak najgorzej.
          Żałosny jesteś i tyle.
    • Gość: mODy85 [...] IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 10.05.06, 23:07
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • zablokowany Zadzwoń do Leppera to on Tobie pomoże 10.05.06, 23:18
        a teraz spieprzaj dziadu:)
    • zablokowany Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" 10.05.06, 23:17
      Jak Dan"Securitate"Petrescu chce to mogę dorzucić się....
    • Gość: flaku20 cwe(L)e mają mistrza IP: *.asiok.pl / 148.81.188.* 10.05.06, 23:23
      już cała polska płacze że w warszawie mistrza zobacze
      gdzyby nie przekręty to cwe(L)e by mistrza widzieli - ale wójta
      • Gość: motd Re: cwe(L)e mają mistrza IP: *.pl.bauer.com / 217.153.130.* 11.05.06, 10:06
        na kolana wiejski kmiocie :D
        MISTRZ MISTRZ (L) MISTRZ
    • Gość: kane-1906 Wdowczyk podziękuj jeszcze Listkowi IP: *.compower.pl 10.05.06, 23:25
      Sam pokazałeś jaki kozak z Ciebie jak do ostatniej chwili w portki robiłeś że
      jednak tego mistrza stracisz, nawet odpowiedzieć na zarzuty Petrescu się bałeś
      więc po co teraz się napinasz?
      • Gość: toster(L) Re: Wdowczyk podziękuj jeszcze Listkowi IP: *.man.olsztyn.pl 11.05.06, 10:39
        nie napina sie tylko odpowiada, a dopiero teraz bo ma na poparcie swoich slow
        WYNIKI, a dan płaczesku tylko gada...
        • Gość: cocacabana Re: Wdowczyk podziękuj jeszcze Listkowi IP: *.pro.lama.net.pl 11.05.06, 12:06
          stary jakby te rozgrywki były fair to jak nic należał wam się walkower za
          bronowickiego ! Widać jak na dłoni , że pzpn z całych sił robił co mógł aby
          legła zdobyła MP ! Taka zapadła decyzja przed sezonem i tak się stało ! A Wiśle
          się nie dziwie ! bo wykłada kupe kasy na futbol nie po to aby pzpn i jego
          dupolizy (legia) drukowali do woli ! a jeśli legia była lepsza to jesteś mega
          idiotą ! Wymień mi jednego gracza legi który jest lepszy od swojego odpowiednika
          z Wisły ? Oprucz Rogera nie ma takiego ! i basta !
          • Gość: toster(L) Re: Wdowczyk podziękuj jeszcze Listkowi IP: *.man.olsztyn.pl 11.05.06, 15:12
            sam jestes idiotą jak nie widzisz lepszych LEGIONISTÓW od smiesznychg wilakow,
            no to patrz i płacz:
            1. FABIAŃSKI (na pewno lepszy niz ten wasz żolero Majdan a Pawełek pokazał co
            potrafi w meczu z Arką, no comment?)
            2. Choto, Ouattara, Edson (z obrony tylko Baszczynski jest lepszy od swojego
            odpowiednika z Legii czyli Szali, Klos to juz weteran odcinajacy kupony od
            slawy, podobnie stolarczyk, Choto i Ouattara sa od nich lepsi! Edson jest na
            pewno lepszy od Mijajlovicia i Dudki razem wzietych, lepszy w ofensywie niz w
            defensywie, ale czy boczny obronca w systemie 4-4-2 nie ma biegac od jednego
            pola karnego do drugiego? Edson zalicza bramki i asysty, a wasi co? nic!)
            3. Roger (sam potwierdziles ze lepszy od Zienczuka)
            4. Burkhardt (lepszy od Burnsa, przeglad pola, spokoj, silny i celny strzal z
            dystansu, typowy rozgrywajacy)
            5. J
          • Gość: toster(L) Re: Wdowczyk podziękuj jeszcze Listkowi IP: *.man.olsztyn.pl 11.05.06, 15:21
            sam jestes idiotą jak nie widzisz lepszych LEGIONISTÓW od smiesznychg wilakow,
            no to patrz i płacz:
            1. FABIAŃSKI (na pewno lepszy niz ten wasz żolero Majdan a Pawełek pokazał co
            potrafi w meczu z Arką, no comment?)
            2. CHOTO, OUATTARA, EDSON (z obrony tylko Baszczynski jest lepszy od swojego
            odpowiednika z Legii czyli Szali, Klos to juz weteran odcinajacy kupony od
            slawy, podobnie stolarczyk, Choto i Ouattara sa od nich lepsi! Edson jest na
            pewno lepszy od Mijajlovicia i Dudki razem wzietych, lepszy w ofensywie niz w
            defensywie, ale czy boczny obronca w systemie 4-4-2 nie ma biegac od jednego
            pola karnego do drugiego? Edson zalicza bramki i asysty, a wasi co? nic!)
            3. Roger (sam potwierdziles ze lepszy od Zienczuka)
            4. Burkhardt (lepszy od Burnsa, przeglad pola, spokoj, silny i celny strzal z
            dystansu, typowy rozgrywajacy)
            5. Janczyk (lepszy od penksy, porownywalny z Brozkiem)

jesli chodzi o wisle to blaszczykowski jest lepszy od Szalachowskiego, Sobol od
            Surmy jeszcze tak, choc ostatnio dystans sie zmniejszyl, Kryszal od Wlodara na
            pewno ale to pochodna szerszego problemu Legii z napastnikami)

pewnie i tak sie ze mna nei zgodzisz, widac to juz po tym ze uwazasz sie za
            nieomylnego ("jesli legia byla lepsza to jestes mega idiota"), coz, porazka boli
            i niestety dla ciebie LEGIA JEST MISTRZEM POLSKI CZY WAM SIE TO PODOBA CZY NIE,
            zwalanie winy na pzpn to glupia taktyka (dowody koles, dowody!!), sami jestescie
            slabi, nie macie trenera, rozsprzedaliscie sklad i czego chcecie? wygrywac?
            wisla z Szymkiem, Zurawiem, Frankiem, Kosa, Uche itd byla w tamtym czasie
            najlepsza w Polsce, TERAZ NAJLEPSZA JEST LEGIA

jezeli myslisz ze mnie obraziles stwierdzeniem ze jestem mega idiota to jestes w
            bledzie, sam jestes glupi piszac takie bzdety na forum, poza tym pewnie nie masz
            argumentow i musisz wyzywac... ale nie przejmuj sie, odzwyczaisz sie od
            mistrzostwa i bedzie lepiej :P

MISTRZEM POLSKI JEST LEGIA,
            LEGIA NAJLEPSZA JEST,
            LEGIA TO JEST POTEGA,
            LEGIA CWKS!!!
    • Gość: listkiewicz wdowczyk szmato ! podziękuj pzpnowi ! IP: *.pro.lama.net.pl 10.05.06, 23:51
      w końcu załatwilismy wam ten tytuł ! podziękuj nam błaźnie !
    • Gość: lechu Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 00:10
      za rok taka legia bedzie buty czyscic LECHOWI!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • herrdocent nie Lech ale WARS pyrojadzie 11.05.06, 08:45
      • Gość: toster(L) Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.man.olsztyn.pl 11.05.06, 10:40
        lech zdechł a AMICA PRZENIOSLA SIE DO POZNANIA, pyro jeb... nawet licencja sami
        nie dostaniecie tylko od AMIKI musicie miec, leszcze
        lech zdechł!!!
    • Gość: fabiański-zginiesz fabiański zakała małopolski ! IP: *.pro.lama.net.pl 11.05.06, 00:28
      ch.. ci w dupe cieciu ! fabiański
    • Gość: poler kawał CHAMA z tego Wdowczyka IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 11.05.06, 00:37
      słoma z butów mu wystaje, co mu Petrescu zawinił, że tak go traktuje.
    • Gość: mix ale do tej pory trząsłeś gaciami ze strachu hahah IP: *.qwe.streamcn.pl 11.05.06, 00:41
      • Gość: chicago cubs Panie Wdowczyk troche szacunku IP: *.chi1.dsl.speakeasy.net 11.05.06, 01:38
        ...bo pilkarzem Pan przy Petrescu byl marnym....a trenerem tez pan wielkim
        jeszce nie jest ..trzeba bylo z takimi textami wyskoczyc wczesniej (5-4 kolejki
        temu)a nie teraz ...troche kultury Panie Wdowczyk przeciez Pan z Wawy...Petrescu
        sie uczy ale widac ze ma talent.....

ps. Rumuni leja w dupe Anglie od 11 lat w pilke a my co..mamy swoje
        wembley...warto sie nad tym zastanowic!!

kibic wisly od malego
        • Gość: emeryt Re: Panie Wdowczyk troche szacunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 01:43
          > ...bo pilkarzem Pan przy Petrescu byl marnym....a trenerem tez pan wielkim
          > jeszce nie jest

Za to Petrescu jest drugim Fergusonem. Kibice w Krakowie znaleźli sobie nowego
          idola...
        • Gość: skisla Re: Panie Wdowczyk troche szacunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 08:34
          Talent do opowiadania bajek i plakania przed kamera. A pilkarz z niego byl jak z
          koziej dupy traba!
          Legia Mistrz!!
    • Gość: osky Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 04:12
      Panie Dariuszu, Pan wybaczy ale w/w stwierdzenie pasuje do Pańskiej ekipy: "Jaki
      cham- taki kram"; dyplomatom Pan nie zostanie- trenerem Pan dobrym jest.
      Chapeaux- bas (a jak zieloni nie rozumieją, to znaczy- CZAPKI Z GŁÓW). Życzę Wam
      źle w najbliższym sezonie.
    • tekameka to ma byc sukces? - roztrwonił 10 punktów przewagi 11.05.06, 07:23
      "osiągnął wielki sukces zdobywając wicemistrzostwo" - kpina. Panie Cupiał zrób
      Pan coś w końcu nie słuchając doradców, a poradź się Pan kibiców
    • Gość: Mi-Ki Re: "Mogę Petrescu kupić bilet do Rumunii" IP: 195.150.133.* 11.05.06, 07:52
      Trafiło się ślepej kurze ziarno i się cieszy!
    • Gość: exwarszawiak Dziś prawdziwych Warszawiaków już nie ma bo IP: 195.117.126.* 11.05.06, 08:02
      zginęli w Powstaniu a wy to jesteście przyjezdni z całej Polski a nie mieszkańcy
      stolicy, może na Pradze by się jacyś znależli. Ja jestem z Wrocławia ale moja
      babcia była z Warszawy po Powstaniu nie mogła już tam mieszkać bo każdy kamień
      przypominał jej nieżyjących przyjaciół i rodzinę!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka