Dodaj do ulubionych

Kuszczak: Jeszcze wrócę!

• Gość: bobo Re: Kuszczak: Jeszcze wrócę! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.06, 19:20
      Trzymaj się Nic się nie stało Pozdrowienia!!!!
      • Gość: kubuś To tylko sparing IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 19:24
        tomek to dobry bramkarz Na M>Ś. pokarze klasę. jest lepszy od boruca. Gra pod większą presją i w lepszej lidze.
    • gniewek.113 Janas mógłby u mnie obsługiwać kosiarkę, to max 01.06.06, 19:40
      na co go stać. Tomek Kuszczak się podniesie, ale Janas po mundialu roboty nie
      znajdzie.
    • Gość: Umbro Manchester United IP: *.stegny.2a.pl 01.06.06, 19:54

allegro.pl/item105870720__umbro_manchester_united_koszulka_140_146cm.html
    • badjuk Bramkarze.... 01.06.06, 19:55
      Bramkarze tych drozyn ktore beda graly przeciwko naszej reprezentacji maja
      okazje zostac "krolami strzelcow" na tych mistrzostwach ;)
      • Gość: mat Re: Bramkarze IP: *.columbuslibrary.org 01.06.06, 20:31
        Ten Kuszczak to ma nie wszystkich w domu. Niemilosiernie ograniczony w
        wypowiedzi o piastkowaniu i rzucie roznym.
        • Gość: bat56 Re: Bramkarze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.06.06, 20:57
          To jeszcze nic. Najgorsze, że kłamczuch z niego straszny. Myśli, że wszyscy
          inni to idioci i można wmówić im wszystko. Powiedział:

>Piłka była wysoko, dla bezpieczeństwa wyskoczyłem do niej, ale - to był ułamek
          >sekundy - pomyślałem że nie warto ryzykować łapania i opuściłem ręce. Byłem
          >pewien, że przeleci nad poprzeczką, a że było mokro to nie chciałem ryzykować
          >rzutu rożnego czy konieczności piąstkowania. Okazało się, że do bramki były
          >jeszcze dwa-trzy metry i to wystarczyło, by piłka spadła mi za kołnierz, do
          >siatki

Na zdjęciu, przy artykule "Koszmar w Chorzowie. Bramkarz strzelił nam gola!"
          widać wyraźnie, że był na linii bramkowej. Jego lewa ręka dotyka poprzeczki, a
          piłka jest za nim (w bramce), na wysokości jego stóp. Po co ten "bałach"? No,
          chyba, że nie ma wyczucia i nie wie w jakim miejscu stoi, ale wtedy to d... z
          nigo nie bramkarz.

Pzdr
    • Gość: jaceg moch Re: Kuszczak: Jeszcze wrócę! IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 01.06.06, 21:04
      i tak jesteś lepszy od Boruca.Bez błedów byłoby nudno!Media muszą się na kimś
      wyrzyć. pozdrowienia dla fenomenalnego bramkarza west bromwich!!
      • Gość: dza Re: Kuszczak: Jeszcze wrócę! IP: *.akk.net.pl 01.06.06, 22:23
        pokażcie na co was stac ...jestem z wami!!!
    • Gość: irishman Jasne, że wrócisz.... IP: *.sti.net.pl 01.06.06, 21:21
      ...bo jesteś świetnym piłkarzem, nie szukałeś wymówek tylko po mesku przyznałeś
      się do błędu, a to jest najważniejsze, nie tylko w sporcie ale i w życiu. Tylko
      Bóg nie popełnia błędów.
      • badjuk Re: Jasne, że wrócisz.... 01.06.06, 23:01
        ale do ligi okręgowej...
    • Gość: Krzysztof Re: Kuszczak: Jeszcze wrócę! IP: *.bredband.comhem.se 01.06.06, 22:27
      Szkoda, ze Kuszczak nie posluchal Maricia, o ktorym wspomina. Powinno sie uczyc
      na bledach, ale czemu na swoich, kiedy juz ktos popelnil taki blad. Maric
      opowidzial o takim fatalnym swoim bledzie, lecz Kuszczak nie wzial tego do
      sibie. A powinien. Nie byloby tego gola z Kolumbia. Szkoda.
      Dlatego uwazam, ze brak Dudka w Niemczech w czasie mistrzostw swiata jest
      kolosalnym bledem popelnionym przez Janasa. Trener naszej reprezentacji
      zapomnial o psychologii i doswiadczeniu.
      Najbardziej zaskoczyl mnie trener bramkarzy, Kzimierski, wczoraj w TV, kiedy o
      bledzie Kuszczaka powiedzial "normalna sprawa". Nie, to nie jest normalna
      sprawa i to nie byla normalna sytuacja, ani normalna interwencja polskiego
      bramkarza. Powinna byc krytyka, ze trzeba poprawic sprawnosc i ocene sytuacji.
      Pozdrawiam
      K
    • Gość: martino Kiszczak: Jeszcze wrócę! IP: *.acn.waw.pl 01.06.06, 22:30
      A ja przeczytałem tytuł jak powyżej i się przestraszyłem :-)
    • Gość: Katschor Re: Kuszczak: Jeszcze wrócę! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.06, 22:51
      "Jeszcze wrócę..." o qrcze, facet ty nie strasz !!! (:>
    • Gość: realista Teraz będzie już tylko lepiej !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:52
      połamania !! ;)
    • christina.milian Re: Kuszczak: Jeszcze wrócę! 01.06.06, 23:48
      Ciekawe jak ten powrót będzie wyglądał - że co, przepuści większą szmatę? Jakoś
      nie mogę sobie gorszej wyobrazić. Chyba że sam by sobie strzelił gola :) to
      byłby godny come back! Chłopak i tak przejdzie do historii :)
    • Gość: Jerry Re: Kuszczak: Jeszcze wrócę! IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 02.06.06, 04:31
      Ta bramka to kara Boska Kuszczak. Prezentujesz przede wszystkim
      samouwielbienie, przechwalki,beszczelnosc, czyli proznosc w glowie. juz dawno
      woda sodowa uderzyla ci na mozg.Opamietaj sie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka