quentiin Portugalia - Holandia 25.06.06, 23:59 - "Oba trenerzy postawili na graczy rezerwowych w ostatnich meczach grupowych". - D. Szpakowski - "Pamiętam go ze spotkania, które miałem okazję transmitować". - D. Szpakowski - "Van Bronckhorst nie daje się nabrać na takie historie". - D. Szpakowski - "Widzą państwo tę antycypację w komentarzu G. Mielcarskiego". - D. Szpakowski - "Deco nie będzie grał na pozycji tego podwieszonego pod Pauletę". - G. Mielcarski - "Szybką nogę chciałbym pokazać" - J. Gmoch - "Bardzo dobra decyzja Van Bastena, nie zmienia piłkarza na piłkarza". - G. Mielcarski - D. Szpakowski: "Co zrobią Holendrzy?" G. Mielcarski: "Jeśli nie strzelą bramki to już nic nie zrobią". - "Cała ławka rezerwowych wstała i obserwuje mecz". - D. Szpakowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aalms Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.06.06, 00:53 "Panuje nad fizycznoscia prawego palca stopy" - Roman Kolton Argentyna - WKS Polsat Sport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 01:16 mecz Niemcy-Kostraryka komentator: (chyba) Szpakowski "Wstaje.. Ma długie nogi, więc długo wstaje.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 02:18 Gmoch w przerwie meczu Meksyk - Iran (czy przed meczem, juz nie pamietam) mial pokazywac na tym ekranie taktyki. No i biedaczek nie wiedział ze juz sa na antenie, a on nie wie "Gdzie jest Meksyk?!" i tak ze 2 razy,włodek "yyyyyy......." szaranowicz probowal to obrocic w zart pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOŚ Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 09:31 Niektóre teksty są fajne a niekture lipne huj wam w oko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 47 Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 26.06.06, 10:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro123 Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 11:39 Ale te teksty tych komentatorów są smieszne. Już też nie mieliście czego krytykować to łapiecie sie za coś co pozniej wychodzi bez sensu i jest poniżajace i żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niemcy - Polska Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.06.06, 11:47 Jeleń się niepotrzebnie poiślizgnął NIE PAMIĘTAM KTO, ALE NA PEWNO CI CO KOMENTOWALI W TVP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaneta :* Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.crowley.pl 26.06.06, 11:52 hahah nie no takie jaja no przeciez nawet dziewczyna wie co i jak a tu takie gity puszaczja haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac kolejny przyklad umiejetnosci lingwistycznych IP: 62.29.169.* 26.06.06, 13:46 "i pierwsze 15 minut poza nami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.gdynia.mm.pl 26.06.06, 14:14 polska - niemcy, jeden komentator do drugiego: " jaki jest dzis twoj wewnetrzny feeling?" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:10 Dobre dobre:)Ale brakuje tego że Ebi puścił Bąka lewą stroną:D PzDr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.c151.petrotel.pl 26.06.06, 15:35 hehe a sie usmiałem z niektorych textow __________________ www.kibiceplocka.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BLEKOTA Szpakowski to największy tekściarz-oto wczorajsze: IP: *.chello.pl 26.06.06, 15:44 teksty Szpakowskiego z meczu Portugalia-Holandia - Piękne podanie od Simao dla Sabrosy - O Dirku Kuytcie - jest to pięcioletni piłkarz z wieloletnim stażem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BLEKOTA Szpakowski - kolejne czady IP: *.chello.pl 26.06.06, 15:52 Szwecja- Trynidad i Tobago. "słońce zachodzi za wschodnią trybuną stadionu" ------------------------------------------------- Polska-Niemcy Szybkim susem puścił bąka" "każdy z graczy chce przelecieć piłke" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adriano Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 16:06 smiejecie sie z komentatorow a nie umiecie napisać Van Der Sar i Eriksson Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów 26.06.06, 21:08 Po 1: Komentatorzy za gadanie takich bzdur biora duze pieniadze. Po 2: Jesli juz pouczasz to nie pisz glupot. Edwin van der Sar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.stargard.mm.pl 26.06.06, 16:12 Mecz Polska : Ekwador - "Zabrakło sępa który rzuciłby się szczupakiem" Szpakowski Mecz Polska: Niemcy - "Godne podkreślenia jest to, że nasi chłopcy są na boisku" (niestety nie pamiętam autora) Odpowiedz Link Zgłoś
cornelia881 Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów 26.06.06, 17:00 Trener spojrzał na zegarek i dal piłkarzom ostatnie wskazówki!!! Szpakowski TVP1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 18:04 Do łez rozbawił mnie Jacek Gmoch: "...też nie jestem bez grzechu" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacpeer Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: 213.199.222.* 26.06.06, 19:47 "Podolski jest jak słońce szybko zachodzi za obrońców" TVP2 Szpakowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.aster.pl 26.06.06, 20:33 Babiarz: "zapraszam panów do plazmy" hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.aster.pl 26.06.06, 20:37 "zapraszam panów do plazmy" Babiarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziku$ Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:56 Ja nie chce odpowiadać na tekst "gościa portalu" ale nie wiem jak inaczej to umieścić :P Ja nie wiem z jakiego meczu to było, jaki komentator to powiedział i nawet nie jestem pewna czy to było na Mundialu :/ Bo mi to kumpela mówiła :) Komentator cały czas jak był rzut z autu to mówił "teraz rzut z AUTA" :D:D:D <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArCgon Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.tychy.msk.pl 26.06.06, 21:19 "Jest kilka włoskich słów znanych na całym świecie: Spaghetii, dolce vita, catenaccio" - Roman Kołtoń poczas meczu Włochy - Australia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.globalconnect.pl 26.06.06, 22:46 Jak to usłyszałam to się zastanawiałam czy jakąś pointę z te owyciagnie, ale on chyba chciał sie pochwalić swoim Właskim :) tak jak wczesniej Hlendarskim. Głupie to było, ale dla mnie duet Iwanow-Kołtoń rządzi Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik.z.wyboru Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów 27.06.06, 08:41 Również poczas meczu Włochy-Australia: "uderzył mocno i silno" ----- wystarczy ruszyć się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:04 "Sędzia stara się być niewidzialny jak znak zorro" Szwajcaria-Ukraina Tomasz Zimoch Jedynka-Polskie Radio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:17 "nie może sie wkomponowac Szewczenko w ten koncert piłkarski" Tomasz Zimoch Jedynka Polskie Radio Ukraina-Szwajcaria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajson Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:06 kurde polska przerypała bo janas porombus dal zle ustawienie. a terz hodzom pogłoski rze ekwadorczycy brali cosi na wzmocnienie Odpowiedz Link Zgłoś
mateo79 Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów 27.06.06, 11:46 Mecz Szwajcaria - Ukraina Tomasz Zimoch radiowa Jedynka: "...Bramkarz ukraiński pokazuje ręką żeby wszedł na boisko masażysta, i biegnie ten siwy, starszy pan, wygląda tak jaby była mupotrzebna butla ... butla z tlenem..." "...i ten Frei ze swym zarostem , nie takim twardym, tylko miękkim, do którego każdy chciał by się przytulić ..." Odpowiedz Link Zgłoś
mateo79 Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów 27.06.06, 11:53 wczoraj na meczu Szwajcaria - Ukraina włączyłem telewizor ale wyłączyłem fonię, włączyłem sobie za to Polskie Radio z Panem Zimochem, masakra koleś poprostu wymiata, żadni tam Szpakowscy, Iwanowy czy Kołtonie ... ZIMOCH RZĄDZI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bustarhymes Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów 27.06.06, 14:50 Tekst roku: Tomasz Włodarczyk w Polsacie na meczu Hiszpania - Arabia Saudyjska: "Hiszpanie grają wolno i bez pomysłu jak nie przymierzając POLACY" Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Erotycznie :) 27.06.06, 16:57 Studio TVP2 przed meczem Brazylia - Ghana: - "Przyjemnie się kryło Pelego, Jacku?" - Tomasz Wołek - "Ja kryłem Tostao". - Jacek Gmoch * "Jacku, wszystko pokażesz w przerwie". - W. Szaranowicz mundialowo.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Erotycznie :) 27.06.06, 16:58 Stusio TVP2 przed meczem Brazylia - Ghana: - "Przyjemnie się kryło Pelego, Jacku?" - Tomasz Wołek - "Ja kryłem Tostao". - Jacek Gmoch "Jacku, wszystko pokażesz w przerwie". - W. Szaranowicz mundialowo.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hskone Komentator Polsatu Sport IP: *.udn.pl 27.06.06, 22:41 Komentator Polsatu Sport podczas meczu USA - GHANA: Sędzia trzyma rękę w górze żeby pokazać, że stoi w polu karnym Ten sam mecz: Zmiana w drużynie USA na boisko wchodzi Convey to jest boczny pomocnik... a czasen nawet skrzydłowy Odpowiedz Link Zgłoś