Dodaj do ulubionych

Mundial 2006 - wpadki komentatorów

• quentiin Portugalia - Holandia 25.06.06, 23:59
      - "Oba trenerzy postawili na graczy rezerwowych w ostatnich meczach grupowych".
      - D. Szpakowski

- "Pamiętam go ze spotkania, które miałem okazję transmitować". - D. Szpakowski

- "Van Bronckhorst nie daje się nabrać na takie historie". - D. Szpakowski

- "Widzą państwo tę antycypację w komentarzu G. Mielcarskiego". - D. Szpakowski

- "Deco nie będzie grał na pozycji tego podwieszonego pod Pauletę". - G. Mielcarski

- "Szybką nogę chciałbym pokazać" - J. Gmoch

- "Bardzo dobra decyzja Van Bastena, nie zmienia piłkarza na piłkarza". - G.
      Mielcarski

- D. Szpakowski: "Co zrobią Holendrzy?"
      G. Mielcarski: "Jeśli nie strzelą bramki to już nic nie zrobią".

- "Cała ławka rezerwowych wstała i obserwuje mecz". - D. Szpakowski
    • Gość: aalms Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.06.06, 00:53
      "Panuje nad fizycznoscia prawego palca stopy" - Roman Kolton Argentyna - WKS
      Polsat Sport
    • Gość: Aga Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 01:16
      mecz Niemcy-Kostraryka
      komentator: (chyba) Szpakowski
      "Wstaje.. Ma długie nogi, więc długo wstaje.."
      • Gość: miś Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 02:18
        Gmoch w przerwie meczu Meksyk - Iran (czy przed meczem, juz nie pamietam) mial
        pokazywac na tym ekranie taktyki. No i biedaczek nie wiedział ze juz sa na
        antenie, a on nie wie "Gdzie jest Meksyk?!" i tak ze 2
        razy,włodek "yyyyyy......." szaranowicz probowal to obrocic w zart pozniej.
    • Gość: KTOŚ Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 09:31
      Niektóre teksty są fajne a niekture lipne huj wam w oko
    • Gość: 47 Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 26.06.06, 10:37
    • Gość: zorro123 Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 11:39
      Ale te teksty tych komentatorów są smieszne. Już też nie mieliście czego
      krytykować to łapiecie sie za coś co pozniej wychodzi bez sensu i jest
      poniżajace i żałosne
    • Gość: Niemcy - Polska Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.06.06, 11:47
      Jeleń się niepotrzebnie poiślizgnął
      NIE PAMIĘTAM KTO, ALE NA PEWNO CI CO KOMENTOWALI W TVP
    • Gość: żaneta :* Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.crowley.pl 26.06.06, 11:52
      hahah
      nie no takie jaja
      no przeciez nawet dziewczyna wie co i jak a tu takie gity puszaczja haha
      • Gość: mac kolejny przyklad umiejetnosci lingwistycznych IP: 62.29.169.* 26.06.06, 13:46
        "i pierwsze 15 minut poza nami"
    • Gość: ona Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.gdynia.mm.pl 26.06.06, 14:14
      polska - niemcy, jeden komentator do drugiego: " jaki jest dzis twoj wewnetrzny
      feeling?" :D
    • Gość: Adi Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:10
      Dobre dobre:)Ale brakuje tego że Ebi puścił Bąka lewą stroną:D PzDr
    • Gość: michał Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.c151.petrotel.pl 26.06.06, 15:35
      hehe a sie usmiałem z niektorych textow

• Gość: BLEKOTA Szpakowski to największy tekściarz-oto wczorajsze: IP: *.chello.pl 26.06.06, 15:44
        teksty Szpakowskiego z meczu Portugalia-Holandia

- Piękne podanie od Simao dla Sabrosy
        - O Dirku Kuytcie - jest to pięcioletni piłkarz z wieloletnim stażem
        • Gość: BLEKOTA Szpakowski - kolejne czady IP: *.chello.pl 26.06.06, 15:52
          Szwecja- Trynidad i Tobago.
          "słońce zachodzi za wschodnią trybuną stadionu"
          -------------------------------------------------
          Polska-Niemcy
          Szybkim susem puścił bąka"
          "każdy z graczy chce przelecieć piłke"
    • Gość: adriano Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 16:06
      smiejecie sie z komentatorow a nie umiecie napisać Van Der Sar i Eriksson
      • nelsonek Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów 26.06.06, 21:08
        Po 1: Komentatorzy za gadanie takich bzdur biora duze pieniadze.
        Po 2: Jesli juz pouczasz to nie pisz glupot. Edwin van der Sar.
    • Gość: ola Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.stargard.mm.pl 26.06.06, 16:12
      Mecz Polska : Ekwador - "Zabrakło sępa który rzuciłby się szczupakiem"
      Szpakowski
      Mecz Polska: Niemcy - "Godne podkreślenia jest to, że nasi chłopcy są na
      boisku" (niestety nie pamiętam autora)
    • cornelia881 Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów 26.06.06, 17:00
      Trener spojrzał na zegarek i dal piłkarzom ostatnie wskazówki!!! Szpakowski TVP1
    • Gość: Kibic Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 18:04
      Do łez rozbawił mnie Jacek Gmoch: "...też nie jestem bez grzechu" :D
    • Gość: Kacpeer Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: 213.199.222.* 26.06.06, 19:47
      "Podolski jest jak słońce szybko zachodzi za obrońców" TVP2 Szpakowski
      • Gość: L. Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.aster.pl 26.06.06, 20:33
        Babiarz: "zapraszam panów do plazmy" hehehe
      • Gość: Lukasz Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.aster.pl 26.06.06, 20:37
        "zapraszam panów do plazmy" Babiarz
    • Gość: madziku$ Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:56
      Ja nie chce odpowiadać na tekst "gościa portalu" ale nie wiem jak inaczej to
      umieścić :P
      Ja nie wiem z jakiego meczu to było, jaki komentator to powiedział i nawet nie
      jestem pewna czy to było na Mundialu :/ Bo mi to kumpela mówiła :)
      Komentator cały czas jak był rzut z autu to mówił "teraz rzut z AUTA" :D:D:D
      <lol>
    • Gość: ArCgon Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.tychy.msk.pl 26.06.06, 21:19
      "Jest kilka włoskich słów znanych na całym świecie: Spaghetii, dolce vita,
      catenaccio" - Roman Kołtoń poczas meczu Włochy - Australia.
      • Gość: Nika Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.globalconnect.pl 26.06.06, 22:46
        Jak to usłyszałam to się zastanawiałam czy jakąś pointę z te owyciagnie, ale on
        chyba chciał sie pochwalić swoim Właskim :) tak jak wczesniej Hlendarskim.
        Głupie to było, ale dla mnie duet Iwanow-Kołtoń rządzi
      • buntownik.z.wyboru Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów 27.06.06, 08:41
        Również poczas meczu Włochy-Australia:
        "uderzył mocno i silno"

-----
        wystarczy ruszyć się
    • Gość: elo Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:04
      "Sędzia stara się być niewidzialny jak znak zorro" Szwajcaria-Ukraina Tomasz
      Zimoch Jedynka-Polskie Radio
      • Gość: elo Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:17
        "nie może sie wkomponowac Szewczenko w ten koncert piłkarski" Tomasz Zimoch
        Jedynka Polskie Radio Ukraina-Szwajcaria
    • Gość: tajson Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:06
      kurde polska przerypała bo janas porombus dal zle ustawienie. a terz hodzom
      pogłoski rze ekwadorczycy brali cosi na wzmocnienie
    • mateo79 Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów 27.06.06, 11:46
      Mecz Szwajcaria - Ukraina Tomasz Zimoch radiowa Jedynka:
      "...Bramkarz ukraiński pokazuje ręką żeby wszedł na boisko masażysta, i biegnie
      ten siwy, starszy pan, wygląda tak jaby była mupotrzebna butla ... butla z
      tlenem..."
      "...i ten Frei ze swym zarostem , nie takim twardym, tylko miękkim, do którego
      każdy chciał by się przytulić ..."
      • mateo79 Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów 27.06.06, 11:53
        wczoraj na meczu Szwajcaria - Ukraina włączyłem telewizor ale wyłączyłem fonię,
        włączyłem sobie za to Polskie Radio z Panem Zimochem, masakra koleś poprostu
        wymiata, żadni tam Szpakowscy, Iwanowy czy Kołtonie ... ZIMOCH RZĄDZI!!!
    • bustarhymes Re: Mundial 2006 - wpadki komentatorów 27.06.06, 14:50
      Tekst roku: Tomasz Włodarczyk w Polsacie na meczu Hiszpania - Arabia
      Saudyjska: "Hiszpanie grają wolno i bez pomysłu jak nie przymierzając POLACY"
    • quentiin Erotycznie :) 27.06.06, 16:57
      Studio TVP2 przed meczem Brazylia - Ghana:

- "Przyjemnie się kryło Pelego, Jacku?" - Tomasz Wołek
      - "Ja kryłem Tostao". - Jacek Gmoch

*

"Jacku, wszystko pokażesz w przerwie". - W. Szaranowicz

mundialowo.blox.pl
    • quentiin Erotycznie :) 27.06.06, 16:58
      Stusio TVP2 przed meczem Brazylia - Ghana:

- "Przyjemnie się kryło Pelego, Jacku?" - Tomasz Wołek
      - "Ja kryłem Tostao". - Jacek Gmoch

"Jacku, wszystko pokażesz w przerwie". - W. Szaranowicz

mundialowo.blox.pl
    • Gość: hskone Komentator Polsatu Sport IP: *.udn.pl 27.06.06, 22:41
      Komentator Polsatu Sport podczas meczu USA - GHANA: Sędzia trzyma rękę w górze
      żeby pokazać, że stoi w polu karnym
      Ten sam mecz: Zmiana w drużynie USA na boisko wchodzi Convey to jest boczny
      pomocnik... a czasen nawet skrzydłowy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka