aqua 12.05.05, 10:29 czy smród kupki tak cię rozleniwił? może zechciałbyś tego śmierdziela całkowicie zabanować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slezan Re: bartoszcze 12.05.05, 10:32 Powróci w innej postaci. Mam wrażenie, że to stały gośc forum, który wielokrtonie się już przepoczwarzał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tru Re: bartoszcze IP: *.pc.tek.pl 12.05.05, 10:38 myślę , że to Laband'zi skowyt na forum Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: bartoszcze 12.05.05, 11:00 jak widac znosz sie na ludziach jak pieron Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: bartoszcze 12.05.05, 12:58 Jeżeli fktycznie tak uważą, to z jego inteligencją nie jest najlepiej. Przyjmuję takie wytłumaczenie jako bardzie korzystne. Świadome pomówienie świadczyłoby o czymś znacznie gorszym. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: bartoszcze 12.05.05, 13:15 A swoją drogą - czy nie wydaje Ci się, że nasz Teofil to stary znajomek - pewien ptaszek, którego wywiało z Gliwic? Ta sama skłonność do prowokowania. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: bartoszcze 12.05.05, 23:16 mysla ize bartoszcze w tym wypadku schowie gowa we piosek :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: bartoszcze 14.05.05, 20:02 widziałeś mnie z głową w piasku? wątpię:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. stalin Re: bartoszcze IP: 62.29.136.* 12.05.05, 13:27 aqua napisał: > czy smród kupki tak cię rozleniwił? może zechciałbyś tego śmierdziela > całkowicie zabanować? a po co? przynajmniej mówi to, o co ślązakerom naprawdę chodzi :) żadne tam, "europa stu flag", albo "Ruch Autonomii Śląska jest organizacją ponadnarodową, która, o czym informuje statut, za cel stawia sobie m.in. współuczestniczenie w integracji wszystkich zamieszkujących Śląsk grup ludności, bez względu na opcje etniczne.". piękne słowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: bartoszcze 12.05.05, 14:16 Czyżby zagadka Teofila K. została rozwiązana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tru Re: bartoszcze IP: *.pc.tek.pl 12.05.05, 14:47 no , chłopaki ?! na czym (kim) stanęło ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: bartoszcze IP: 150.254.85.* 12.05.05, 14:54 Gość portalu: tru napisał(a): > no , chłopaki ?! na czym (kim) stanęło ? Na kupie stanelo.....wyczyscie sobie buty panowie czerepem pedofila. Do tego sie on tylko nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: bartoszcze 12.05.05, 14:54 ja nie podalem konkretnego nicka ;))) ani nawet nazwiska;)) Zwrocilem tylko uwage na slowo "zasuzou" Dalem szukac na Gliwicach ( rok05 i 04 !! ) i na Katowicach rok04 byl taki kawal o zajaczku ,lisie i niedzwiedziu ..jak grali w karty ... I niedzwiec stwierdzil ... ktos (?) tu oszukuje ...nie bede mowil kto , ale jak p.......e w ten rudy pysk:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tru Re: bartoszcze IP: *.pc.tek.pl 12.05.05, 14:57 mi też się parę zwrotów wydało dziwnie znajomych... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: bartoszcze 12.05.05, 14:59 Coś takiego łatwo sprokurować, zwłaszcza kiedy dokonuje się świadomej prowokacji. A posty teosia są tak przejskrawione, że trudno nie podejrzewć zwykłej prowokacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. stalin Re: bartoszcze IP: 62.29.136.* 12.05.05, 15:04 slezan napisał: > Coś takiego łatwo sprokurować, zwłaszcza kiedy dokonuje się świadomej > prowokacji. A posty teosia są tak przejskrawione, że trudno nie podejrzewć > zwykłej prowokacji. no jasne, prowokacja... no przecież NIKT nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji, hahahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: bartoszcze 12.05.05, 15:06 Przynudzasz. To już zresztą tradycja. Bartoszcze rozwiąże problem. Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: bartoszcze 12.05.05, 15:08 slezan napisał: > Przynudzasz. To już zresztą tradycja. Bartoszcze rozwiąże problem. zajrzyj jeszcze raz na skrzynke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. stalin Re: bartoszcze IP: 62.29.136.* 12.05.05, 15:34 slezan napisał: > Przynudzasz. To już zresztą tradycja. Bartoszcze rozwiąże problem. uuuu... może naslesz na mnie kilera ze specnazu? Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: bartoszcze 12.05.05, 15:38 Więc to jednak Ty? Bartoszcze dysponuje bezkrwawymi środkami prowadzącymi do rozwiązywania takich problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. stalin Re: bartoszcze IP: 62.29.136.* 12.05.05, 15:40 slezan napisał: > Więc to jednak Ty? Bartoszcze dysponuje bezkrwawymi środkami prowadzącymi do > rozwiązywania takich problemów. hmm... a czemu ty się ciągle za bartoszcze wypowiadasz? czyżby prowokacja :)? Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: bartoszcze 12.05.05, 15:41 Do niego zaapelowano w tym wątku. Jak sądzę, Bartoszcze zareaguje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. stalin Re: bartoszcze IP: 62.29.136.* 13.05.05, 08:28 slezan napisał: > Do niego zaapelowano w tym wątku. Jak sądzę, Bartoszcze zareaguje. czyżbys zmienił swoją wunderwaffe na groźby? żebyś nie musiał niepotrzebnie szukać: "banowanie leży poza moimi kompetencjami w tej sprawie proszę do Tebe lub Jabbura" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tru Re: bartoszcze IP: *.pc.tek.pl 12.05.05, 15:06 nie mówiąc już o mielonce, albo o zamianie w szkota :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. stalin Re: bartoszcze IP: 62.29.136.* 12.05.05, 15:35 Gość portalu: tru napisał(a): > nie mówiąc już o mielonce, albo o zamianie w szkota :)))))) :) Odpowiedz Link Zgłoś
hierowski Re: bartoszcze 12.05.05, 17:34 Jaka zgodna dyskusja:) Forum stu flag?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze w kwestii formalnej: 12.05.05, 23:24 banowanie leży poza moimi kompetencjami w tej sprawie proszę do Tebe lub Jabbura Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze i uwaga ogólna 12.05.05, 23:45 na trolle i prowokatorów jest tylko jeden dobry sposób: zignorować a jeżeli uważacie, że konkretne posty rzeczonej kupki naruszają, to puśćcie maila z linkami ja tylko powiem, że czasem odpowiedzi na jego prowokacje są gorsze i bardziej się kwalifikują do wycinki, niż same prowokacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: i uwaga ogólna IP: 150.254.85.* 13.05.05, 09:35 bartoszcze napisał(a): > na trolle i prowokatorów jest tylko jeden dobry sposób: zignorować > a jeżeli uważacie, że konkretne posty rzeczonej kupki naruszają, to puśćcie > maila z linkami > ja tylko powiem, że czasem odpowiedzi na jego prowokacje są gorsze i bardziej > się kwalifikują do wycinki, niż same prowokacje Najgorzej, ze to sa naogol trolle tranwestyci i niewiadomo jak z nimi postepowac....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowy beret Re: i uwaga ogólna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 18:05 Gość portalu: Pit napisał(a): > bartoszcze napisał(a): > > > na trolle i prowokatorów jest tylko jeden dobry sposób: zignorować > > a jeżeli uważacie, że konkretne posty rzeczonej kupki naruszają, to puśćc > ie > > maila z linkami > > ja tylko powiem, że czasem odpowiedzi na jego prowokacje są gorsze i bard > ziej > > się kwalifikują do wycinki, niż same prowokacje > > Najgorzej, ze to sa naogol trolle tranwestyci i niewiadomo jak z nimi > postepowac....... Panie te holenderskie niuejdżowe paskudztwo przyjdzie z amsztyrdamu. gejom mówimy nie jak św. JE Thadeo Rydzyk i Liga Pana Romana nakazali... Odpowiedz Link Zgłoś