Gość: stf IP: 63.138.53.* 12.06.06, 13:57 Janas jest naprawde zenujacy... wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: But Pelego Paweł Janas powrócił - relacja na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 13:59 Trener Górski mówił: Gra się tak jak przeciwnik pozwala... Po meczu z Polską: Rzeczywiście. Liga podwórkowa trenera i jego wątła psychika oraz aktywność Listkiewicza to kompromitacja PZPNu. A kucharz, to oczywiste,że wystąpił: Co nawarzył, musiał wypić... Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Paweł Janas powrócił - relacja na żywo 12.06.06, 14:03 Relacja na żywo... tego mi brakowało :P Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_wolowa Nasz bohater narodowy... 12.06.06, 14:16 Nawet z twarzą znieść porażki nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Kibice są od wspierania a nie od opr 12.06.06, 14:37 Bez sensu te ataki na trenera i piłkarzy. oni teraz potrzebują wsparcia a nie opierdzielania. łatwo się kopie leżacego. na opr przyjdzie czas jak wrócą po MŚ, a teraz kibicowac mi tu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xply NA wsparcie to trzeba sobie zasluZYC!! 12.06.06, 14:39 A Janas i jego chlopaki poki co zasluZYLI na kopa w ZYC -- XGAME - NIE DLA DZIECI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibice Prawdziwi kibice z Wrocławia pozdrawiają drużynę ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 14:41 Prawdziwi kibice z Wrocławia pozdrawiają drużynę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełS wspomagają drużynę nie Janasa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 15:28 Piłkarzy mamy jakich mamy, ale nie są źli. Można coś z nimi ugrać - ale pod warunkiem że się chce grać. Nastawienie defensywne na drużynę z którą TRZEBA wygrać? Żurawski na sztycy grający przy linii środkowej? Boczni pomocnicy którzy na siłę muszą grać w ataku? Przez całe eliminacje stosowany prosty system 4-4-2 a teraz jakiś Janasowo-kryształowo -d..ny! Murhinio (i nie tylko on) pokazał, że trener ma wielki wpływ na postawę zespołu. Janas pokazał, że trener może wszystko zepsuć! Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Żadna sztuka kibicowac gdy wygrywają 12.06.06, 14:45 wtedy to jest pełno chętnych. Z drużyną jest się na dobre i na złe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Racja. IP: 62.233.204.* 12.06.06, 14:49 Po pierwszej bramce byłem w szoku, po drugiej poczułem wściekłosć, dziś nadal trudno mi ogarnąć tę sytuację, ale w środe całym sercem będę życzył chłopakom zwyciestwa (i remis w ciemno biorę!) Przecież gdybyśmy sie z nimi nie utożsamiali to i kompromitujące porażki wrażenia by na nas nie robiły. A tak kroją serce :/ Może być tylko lepiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Na dobre i na złe to może w Klanie, albo z żoną... 12.06.06, 15:08 Na dobre i na złe to może w Klanie, albo z żoną... jimmyjazz napisał: > wtedy to jest pełno chętnych. > Z drużyną jest się na dobre i na złe. > Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Nroma: wygrywaMY ale już przegrywają ONI. 12.06.06, 15:12 Co tu mówic: taka drużyna jacy kibice :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noik kibice to do tej pory w top3 matole!!!! IP: 141.117.94.* 13.06.06, 00:35 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noik kibice to do tej pory w top3 matole!!!! IP: 141.117.94.* 13.06.06, 00:35 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Prawdziwi kibice ze Śląskiego mówią: Janas-OUT !!! 12.06.06, 15:07 Prawdziwi kibice ze Śląskiego mówią: Janas-OUT !!! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Janas ma coś nie tak z psychiką !!! 12.06.06, 15:06 Janas ma coś nie tak z psychiką !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krz Re: Paweł Janas powrócił - relacja na żywo IP: 212.75.114.* 12.06.06, 14:05 Wrócił bo musiał, choć nie chciał Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark A nie zesmolił się na tej konferencji ??? 12.06.06, 15:08 A nie zesmolił się na tej konferencji ??? Gość portalu: krz napisał(a): > Wrócił bo musiał, choć nie chciał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Pawełek się pojawił? IP: 62.233.204.* 12.06.06, 14:06 A co to, koniec świata?! No nie do wyobrażenia, trener przychodzi na konferencję, no to już jest skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBBA Re: Paweł Janas powrócił - relacja na żywo IP: *.planters.net 12.06.06, 14:07 chcial z pewnoscia zagladnac do kiliszka, sam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytajnik Re: Paweł Janas powrócił - Po CO??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 14:09 Wynegocjowac lepsze warunki kontraktu menedżerskiego? Bo tylko to tego Pan tak naprawdę interesuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Wstyd. IP: *.dyn.optonline.net 13.06.06, 01:58 to kpina. po pierwsze tlumacz to tlumok. nie umie dobrze prztlumaczyc ni w jedna ni w druga... skad go oni wytrzepali. zeby male tego bylo to kur... po polsku mowic nie umieja... nie dorze sie robi. a co za wytlumaczenia... smiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Re: Paweł Janas powrócił - relacja na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 14:11 Janas był w Ekwadorze załatwic sprawy paszportowe za swój "diamęcik" dostał honorowe obywatelstwo!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjkhjk Wygląda jakby był wcięty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.06.06, 14:12 Gada trochę tak ociężale jak Gołota!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Szkoda, że tam nie było alkomatu... 12.06.06, 15:10 Szkoda, że tam nie było alkomatu... Gość portalu: hjkhjk napisał(a): > Gada trochę tak ociężale jak Gołota!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barrrt Re: Paweł Janas powrócił - relacja na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 14:14 Dość malkontenctwa! W marudzeniu i krytykowaniu zawsze jesteśmy najlepsi. Zwieramy szeregi i do boju! Do póki piłka w grze wsztystko możliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
tg28 Re: Paweł Janas powrócił - relacja na żywo 12.06.06, 14:20 Gość portalu: Barrrt napisał(a): > Dość malkontenctwa! W marudzeniu i krytykowaniu zawsze jesteśmy najlepsi. > Zwieramy szeregi i do boju! Do póki piłka w grze wsztystko możliwe! ty pewnie z janasem od rana popijales co?? podobna retoryka Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark 1:0 z Niemcami, 3:0 z Kostaryką !!! 12.06.06, 15:10 1:0 z Niemcami, 3:0 z Kostaryką !!! Gość portalu: Barrrt napisał(a): > Dość malkontenctwa! W marudzeniu i krytykowaniu zawsze jesteśmy najlepsi. > Zwieramy szeregi i do boju! Do póki piłka w grze wsztystko możliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mruwa Re: Paweł Janas powrócił - relacja na żywo IP: *.crowley.pl 12.06.06, 14:14 Dajcie mu szanse. Wiem że to banał ale prawdziwy kibic jest z reprezentacją do końca. To w końcu on z naszymi piłkarzami awansował do finałów - o tym to już wszyscy zapomnieli ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Paweł Janas powrócił - relacja na żywo IP: *.cec.eu.int 12.06.06, 16:48 > To w końcu on z naszymi piłkarzami awansował do finałów - o tym to już wszyscy zapomnieli ! Nie zapomnieli... Pamiętają, że reprezentacja awansowała do mistrzostw MIMO JANASA, a nie dzięki niemu. Gole strzelali mu ci, których najchętniej w ogóle by nie powołał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Paweł Janas powrócił - relacja na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 14:15 Czemu nikt nie powie tego głośno - pił przez dwa dni wódę, wczoraj leczył kaca... Szkoda chłopa, ale czy taki ktoś nadaje się na trenera??? Odejdź, oszczędź sobie wstydu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj smerfi Relacje można obejrzeć www.mundial.tvp.pl IP: 195.245.213.* 12.06.06, 14:15 Będzie tam cała transmisja z konferencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLO Re: Paweł Janas powrócił - relacja na żywo IP: *.stacje.agora.pl 12.06.06, 14:15 JA powiem tylko tak ŻENUAAA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gtv Re: Paweł Janas powrócił - relacja na żywo 12.06.06, 14:15 Chciałem napisać "jak obrażony pedał", ale zrezygnowałem by nie obrażać kochajacych inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzz Czy nasz trener jest trzeźwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 14:17 Wyglada na mocno wczorajszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burlingame Re: Czy nasz trener jest trzeźwy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 14:18 Zdecydowanie nie!!!! To jest dopiero skandal!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Zimoch zadał dwa proste pytania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 14:21 a Janas nie pamiętał pierwszego. Ja naprawdę nie wiem, jak on ma naszych porwać do boju :-(. No i jeszcze Smolarek na konferencji - po co wzięli jedynego, który NIE MUSI sie tłumaczyć? Janas chciał się za nim scować, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Nie no, bez jaj... :( IP: 62.233.204.* 12.06.06, 14:23 Nie mam tv przed nosem, rzeczywiscie trener mocno wczorajszy? No nie dołujcie mnie już kompletnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: Paweł Janas powrócił - relacja na żywo IP: 200.219.168.* 12.06.06, 14:22 Jak mozna takiego kmiota zrobic narodowym selekcjonerem / trenerem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Paweł Janas powrócił - relacja na żywo IP: 82.177.111.* 12.06.06, 14:24 Przepraszam, ale ta konferencja jest żenująca. Pan trener powinien się zastanowić czego chce. Czy chce być trenerem czy nie. Jednym z elementów pracy trenerskiej są dobre relacje z kibicami i dziennikarzami - zdaje sie ze trener Janas o tytm zapomnial. Wielka szkoda, to przez niego panuje taka atmosfera na tych mistrzostwach. Mysle, ze on ma ograniczona zdolnosc do rozpoznawania co jest dobre a co zle i mysle ze maja na to wplyw jego sklonnosci... Szkoda, bo byla szansa na fajny wynik na Mistrzostwach. Mysle, ze PZPN powinno zrezygnowac z uslug Trenera Janasa tuz po mistrzostwach. Odpowiedz Link Zgłoś
macwlod On coś chlapnął... 12.06.06, 14:26 Nie wierzę, że na trzeźwo można gadaćtakie bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Dziwne to będzie jak NIE chlapnie... 12.06.06, 15:12 Dziwne to będzie jak NIE chlapnie... macwlod napisał: > Nie wierzę, że na trzeźwo można gadaćtakie bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppysznik Re: Paweł Janas powrócił - relacja na żywo IP: 80.243.175.* 12.06.06, 14:26 WItam, co do stylu bycia Janasa, to pełna krytyka, jednak nagonka na niego za to, że nie chce gadać z dziennikarzami to do piero żenada - pokazuje to tylko jedną rzecz - kto jest przeciwko mediom, ma prze.... może by tak media zaczęły sponsorować dziedziny, którymi się karmią? chcą newsów za darmo, jak nie dasz, to cię zniszczą pozrażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cym Janas "jest nowa taktyka na mecz z niemcami " IP: *.sofrecom.pl 12.06.06, 14:26 MECZ BEDZIE TAJNY! NIE WPUSZCZA NAWET TELEWIZJI PZPN ODDA PIENIADZE ZA BILETY POLSKIM KIBICOM! O WYNIKU DOWIEMY SIE 3 DNI PO ZAKONCZENIU MISTRZOSTW! Odpowiedz Link Zgłoś
petev Re: Paweł Janas powrócił - relacja na żywo 12.06.06, 14:28 moim zdaniem on jest lekko zawiany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Paweł Janas powrócił - relacja na żywo IP: *.ino.tvknet.pl / 217.98.71.* 12.06.06, 14:32 Miał szczękościsk z nerwów, potem trochę mu puściło. Żal mi go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlekS Nowy serial ? IP: *.inversas.jazztel.es 12.06.06, 14:31 Czy Mundial do nowy serial ? Tytuł: "Janasik"; oddaje biednym (Ekwador) ale czy zabiera bogatym (Niemcy) ? AlekS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sixa Re: Paweł Janas powrócił - relacja na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 14:38 Przyczyny porażki z Ekwadorem według Janasa: za mało bramek Polaków.- CO ZA GOŚCIU !! ahhaahahah ahahaha o bosz. przeciez my bysmy z reprezentacją watykanu przegrali jak to moja siostra ujęła Odpowiedz Link Zgłoś