Gość: cwir nie kibic tylko debil IP: *.neskom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:22 dajcie spokoj Janasowi. pilkarze zje..li a nie trener. lepiej kibicujcie zamiast psioczyc.. jak polacy wygrywaja to "my wygralismy" a jak przegraja to "oni przegrali".. typowe polskie podejscie.. ja tam kibicuje im i wierze w reprezentacje. jak przegramy to nic sie nie stanie. skad takie wielkie oczekiwania wogole jak od 20 lat nie osiagneli nic wiecej. powinno byc odwrotnie. nie wyjdziemy z grupy - normalka, wyjdziemy - wtedy sie cieszmy. ehhh... powinni tego "kibica" pozwac za glupote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Re: nie kibic tylko debil IP: 195.136.151.* 13.06.06, 14:39 Ale to oni podbili oczekiwania mając wręcz pretensje o pesymistyczne podejście kibiców. Gdyby ktokolwiek powiedział, że uważa za normalną sytuację kiedy Polska nie wychodzi z takiej grupy. Pewnie pierwszy oskarżyłbyś go o defetyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwir Re: nie kibic tylko debil IP: *.neskom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:57 tak by bylo i tak bylo. ale nadzieja czy optymizm nie moga powodowac az takich pretensji i zawodu. racjonalnie rzecz biorac normalna rzecza jest nie wyjscie z grupy. przeciwnicy w grupie nie sa juz wyznacznikiem. ostatnie mistrzostwa (i swiata i europy) pokazaly ze kazda druzyna jest mocna. to samo bylo w korei, mentalnosc polakow ani umiejetnosci sie nie zmienily. tak samo cisna przez pierwsze 20 minut, jak nie straca bramki to jeszcze cos pograja. jak bramka wpadnie to plonne nadzieje. nie zdarza im sie odmieniac wyniku w ostatnich minutach ani nic takiego. w kazdym razie chodzilo mi bardziej o to zeby nie stawiac krzyzyka na nich. ja wierze (mam wielka nadzieje i jestem optymista) ze jest szansa wyjsc z grupy. uklad ten sam co 4 lata temu: po teoretycznie gorszym przeciwniku i porazce, mecz ostatniej szansy z jednym z faworytow :). ale co tam. moze to ten mecz kiedy nasza reprezentacja dostanie skrzydel. ja wierze, wierzcie i wy. jeszcze nie koniec. a pan Jan z artykulu i tak jest debilem i niech mnie pozwie za to... Odpowiedz Link Zgłoś
rodosek to głupek szukający rozgłosu! 13.06.06, 15:55 w taki sam sposób można podawać do sądu wszystkich sportowców, którzy ponieśli porażkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matizz Nie kibic IP: *.devs.futuro.pl 13.06.06, 14:32 smiac mi sie chce jak widze takich ludzi po prostu debil ktory probuje zarobic i osmiesza sie i polske Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khaern glucpow nie sieja oni juz tu sa ehh IP: *.gazownia.szczecin.pl 13.06.06, 14:33 co za palant i tyle w tej kwestii ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi_78 Re: Kibic pozywa Janasa IP: *.chello.pl 13.06.06, 14:35 A sok zawierał w sobie Zubrówke:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martiness Re: Kibic pozywa Janasa IP: 193.39.159.* 13.06.06, 14:36 Wlasnie przeczytalem o tej bzdurze na Interii..i pomyslalem..no nie nie bede czytal tego syfu, otworze Gazete, by poczytac o sporcie a nie o jakis idiotycznych pseudo-informacjach.. No i prosze-k! Kiedy informacje o znalezionym pod murawa stadionu Shalke ciele szamana z Ekwadoru, ktory poswiecil zycie by jego druzyna wygrala? Niecierpliwie czekam..pewnie nie sam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Toro Re: Kibic pozywa Janasa IP: 157.25.9.* 13.06.06, 14:38 Polskie pieniactwo nadwyręża bardziej wizerunek naszego kraju, niż jakikolwiek mecz. Faceta należałoby odesłać na kompleksowe badania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Kibic pozywa Janasa IP: 200.88.243.* 13.06.06, 14:40 czlowiekowi sie w glowie poprzewracalo!!!!!!! wstyd mi za jego postepowanie!!! troche szacunku dla trenera, ktory wprowadzil polska reprezentacje do finalow mistrzostw swiata. bylismy na ostatnim munialu i jestesmy ponownie, wiec apetyt rosnie by wyjsc z grupy, ale szacunek sie nalezy! przypominam w tym miejscu, ze cztery lata temu sama obecnosc na mistrzostwach swiata byla sukcesem, a jak trudne jest tego dokonanie wystarczy spojrzec na fakt, iz przez jakies 20 lat nie bylo polskiej reprezentacji na mundialu!!!!!!!!! jestem zdala od ojczyzny i wstyd mi za takie postepowanie rodakow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor sluszna prowokacja IP: *.borotek.pl 13.06.06, 14:47 popieram akcje - od czasow awangardy miedzywojennej w tym kraju brakuje takich inteligentnych i ironicznych akcji. a jest to tym bardziej trafne ze posmiac sie mozna z komentarzy internautow komentujacych ten tekst poniewaz jest zamieszczony w rubryce 'sport' - brawo brawo!!! chcialbym zobaczyc tekst samego doniesienia do prokuratury - tam moga byc piekne jaja ktore sad musi racjonalnie rozwazyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: sluszna prowokacja IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.06, 15:13 Gość portalu: wiktor napisał(a): > popieram akcje - od czasow awangardy miedzywojennej w tym kraju brakuje takich > inteligentnych i ironicznych akcji... Inteligentnych? Hm... Widać ten przymiotnik jest rozciągliwy jak guma od kaleson Kargula zawieszonych na płocie obok glinianych garnków Pawlaka. Gdyby ten clown te 10.000 zł chciał przeznaczyć na rozwój piłkarskich szkółek dla dzieci i młodzieży, to można by powiedzieć, że akcja nader szlachetna i godna pochwały. Spryciura jednak robi sobie reklamę i liczy na kasiorkę do własnej kieszeni - nowych tapet mu się zachciało. Ot co. Piękne morale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TheCrow... Re: Kibic pozywa Janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:55 Ja tam wymagam by Janas wyczyścił mi wykładzine z wylanej wódki, marynaty i petów i itd...bo on chyba nie wie jak to jest zaprosić kumpli do domu...którzy robią taka rozpierduche i jeszcze przegrac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jur Re: Kibic pozywa Janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:56 Naprawde wiadomośc na pierwszą stronę. Nie macie o czym pisać w tej Gazecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JotWu61 Re: Kibic pozywa Janasa IP: *.pools.arcor-ip.net 13.06.06, 15:09 Niech trwa wielowiekowa tradycja pieniactwa w kolejnej Rzeczpospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
nicewarthog A ja mogę go pozwać, za głupotę? 13.06.06, 15:13 No bo jego głupota, spowodowała, że jestem skrajnie zażenowany, i zirytowany. Czy mogę za jego głupotę dostać odszkodowanie(+ stłukła mi się ze zdenerwowania szklanka, [piękna- z Chin] gdy czytałem co ten pan wykombinował)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: insider Najwieksi cwaniacy to PZPN IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.06, 15:33 Zrobili dobre kwalifikacje, zeby Polacy byli wysoko w kursie, a potem obstawili wszystkie mecze przeciwko nim w www.batandwin.com. Teraz graja aby "wygrac". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morales Re: Kibic pozywa Janasa IP: *.68.80.40.ostrow80.tnp.pl 13.06.06, 15:40 Zygmunt Jan Prusiński to pierdyknięty w głowe frajer, który powinien się zgłosić do szpitala na leczenie. Poeta od siedmiu boleści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Kibic pozywa Janasa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.06, 15:45 Pewnie jakis dres z "wspanialym towarzystwem". Ale prawdziwe odszkodowanie zarzada po 0:8 z niemcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: system Re: Kibic pozywa Janasa IP: *.160.wmc.com.pl 13.06.06, 15:52 Prusiński - ten lokalny jełop. Miałem nieprzyjemnośc poznać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br Re: Kibic pozywa Janasa IP: *.in-addr.ventura.pl 13.06.06, 15:56 ten kibic jesli faktycznie jest kibicem to jakis nie uleczalny przypadek, moze warto zainteresowac sie zamknieciem go w jakims odosobnionym zakladzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrzos Re: Kibic pozywa Janasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:01 Jeśli nie ma sie klasowych zawodników(przypadek Janasa)to chociaz wystawia sie tych którzy graja na codzien w klubie.Nie wiem czy lepiej nie było by gdyby na pomocy wystapił np Giza(gra chociaż w klubie).Trener nie miałby przynajmniej nic sobie do zarzucenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Controller Nalezy zrobic pozew zbiorowy takze przeciwko PZPN IP: *.nycmny83.covad.net 13.06.06, 16:12 Panie Prusinski prosze o namiary ja takze ponioslem straty na czym ucierpially moja zona i dziecko. Nalezy zlozyc pozew zbiorowy bo to co robi Janas jest antykonstytucyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prf Re: Kibic pozywa Janasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:19 Jeśli kibic przedstawi jako dowód nagranie telewizji publicznej gdzie trener mówi iż Polska wygra z Ekwadorem, to OK. Takie oświadczenie trenera byłoby zobowiązujące i mogłoby być podstawą do roszczeń. Myślę jednak, że takiego nagrania nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundry Polska przegrała z murzynami-bambusami hehehe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:28 No i co mundry narodzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutek Jak wygra to i ja sie dołączę...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Kibic pozywa Janasa IP: *.ikatel.pl 13.06.06, 17:04 I po co robicie reklamę Prusińskiemu? Pieniacz i spamer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Prusinski to znany IP: *.173.wmc.com.pl 13.06.06, 17:26 tutejszy pieniacz. On, Bogusz i paru innych z partii biednych są zakałą slupskiego sadownictwa. Przez takich jak on sa opoznienia w sądach. A gazeta robi jeszcze rozglos. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fr_v6 Re: Kibic pozywa Janasa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.06.06, 17:39 gratuluje gonienia za sensacja i kreowania debilów na szeroka skale. nastepnym razem napiszcie o malej dziewczynce, ktora sie poplakala po meczu i tatus pozywa trenera reprezentacji o szkody moralne. autor artykulu w dziennikarstwie daleko nie zajdzie jak startuje z takich nizin Odpowiedz Link Zgłoś