Gość: magnum Re: Z czuba. Niemcy - Polska na żywo. Pierwsza re IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 20:27 Szaranowicz powiedzial: "wewnętrzny feeling" . Moze mi ktos powiedziec co mial na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Z czuba. Niemcy - Polska na żywo. Pierwsza re 14.06.06, 20:29 NIe tłumacze Szpaka, słucham Borka. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Z czuba. Niemcy - Polska na żywo. Pierwsza re 14.06.06, 20:29 Gość portalu: magnum napisał(a): > Szaranowicz powiedzial: "wewnętrzny feeling" . Moze mi ktos powiedziec co mial > na mysli? Kiszki mu marsza grają. Odpowiedz Link Zgłoś
tomb04 Re: Z czuba. Niemcy - Polska na żywo. Pierwsza re 14.06.06, 20:35 takie czułe granie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki Re: Z czuba. Niemcy - Polska na żywo. Pierwsza re IP: *.crowley.pl 14.06.06, 20:33 strejlau dowalil textem o gebelsie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czajannna Re: Z czuba. Niemcy - Polska na żywo. Pierwsza re IP: *.csk.pl 14.06.06, 20:41 JAK NARAZIE CZYTAM!!!!!!!! ALE ZARAZ LECę PRZED TV;P;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziri Re: Z czuba. Niemcy - Polska na żywo. Pierwsza re IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 14.06.06, 20:41 ja was czytam. przed tv. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Z czuba. Niemcy - Polska na żywo. Pierwsza re 14.06.06, 20:43 ja czytam z doskoku ale zaraz przestane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania from juesej Re: Z czuba. Niemcy - Polska na żywo. Pierwsza re IP: 38.195.34.* 14.06.06, 20:43 Ja czytam, bo tylko tak moge sledzic co sie tam bedzie dzialo - siedze za Wielka Woda w pracy, gdzie 3/4 pewnie nawet nie wie, ze sa jakies Mistrzostwa Swiata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dAVIDOFF Re: Z czuba. Niemcy - Polska na żywo. Pierwsza re IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 20:42 Ja was czytam! Własnie jestem w pracy i nie mam telewizora :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pijotr Re: Z czuba. Niemcy - Polska na żywo. Pierwsza re IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 20:42 I czytamy, i ogladamy! Multitasking ;) Dzis gole strzelac beda jedynie Polacy: Zuraw, Klose i Podolski :D 2:1 dla teutonów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekal Re: Z czuba. Niemcy - Polska na żywo. Pierwsza re IP: *.crowley.pl 14.06.06, 20:43 czyta czyta. i przed tv tez. na dwa ekrany jade :) Odpowiedz Link Zgłoś
galdor Re: Z czuba. Niemcy - Polska na żywo. Pierwsza re 14.06.06, 20:43 Czyta kufa ... w 30 min wypaliłem pół paczki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalmly Re: Z czuba. Niemcy - Polska na żywo. Pierwsza re IP: *.zagan.visnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 20:43 ja czytam was! Będę oglądać dopiero mecz a nie studio ze złotymi analizami, trafniejsze sam wymyślam. A do was przyjdę może nawet w czasie meczu, jak mi się zrobi smutno... 1:3 dla Alemanii stawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamacat Re: Z czuba. Niemcy - Polska na żywo. Pierwsza re IP: *.pearsontc.com 14.06.06, 20:44 ja czytam bo w pracy i nie mam telewizora (jestem za wielka woda)... komentujcie bo uwielbiam... nie pale tez, wieco ogryzam paznokcie... kuzwa szkoda ze nie pomalowane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Z czuba. Niemcy - Polska na żywo. Pierwsza re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 20:45 Mam ochote napic sie czegos mocniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek czy ktos nas czyta? IP: *.gdrpwi.dsl-w.verizon.net 14.06.06, 20:45 czyta, czyta. sprzed telewizora. pozdrowienia z wisconsin, moze gola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szprota_z_kawą Re: Z czuba. Niemcy - Polska na żywo. Pierwsza re IP: *.toya.net.pl 14.06.06, 20:45 czytają, czytają, tylko też dawkują emocje wobec przyjechanej pizzy i braku SuperGiganta :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Z czuba. Niemcy - Polska na żywo. Pierwsza re IP: 217.30.157.* 14.06.06, 20:45 Czytam ,jestem w pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamacat Re: Z czuba. Niemcy - Polska na żywo. Pierwsza re IP: *.pearsontc.com 14.06.06, 20:47 chyba sie wymkne do konfrens rum zeby ogladac...gostek z hiszpanii tez tak zrobil... potem zostal w pracy do osmej... kuzwa, paznokci juz nie mam od tego ogbryzania....caly greenpoint zyje meczem..... :D Odpowiedz Link Zgłoś
thory Re: Z czuba. Niemcy - Polska na żywo. Pierwsza re 14.06.06, 20:49 czytam na 2 komentarze (drugi na fifaworldcup.yahoo.com/06/de/w/mcast/mc.html?id=17) Odpowiedz Link Zgłoś
galdor Re: Z czuba. Niemcy - Polska na żywo. Pierwsza re 14.06.06, 20:49 Aaaaaa mam ochote na ukrainski destylat... ale ja wcale nie lubie destylatow :/ Odpowiedz Link Zgłoś
thory Re: Z czuba. Niemcy - Polska na żywo. Pierwsza re 14.06.06, 20:51 ten ukraiński destulat to... bo "żałko ukraince" po hiszpanii? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red jedna ręka na klawiaturze 14.06.06, 20:48 druga dzierży piwo, a oczy się dzielą między monitory Odpowiedz Link Zgłoś
galdor Re: Jesteśmy zdenerwowani. 14.06.06, 20:51 Ja zaraz jedna strzele sobie gola albo 2 bo mam stan przedzawałowy ... Odpowiedz Link Zgłoś
cracovian Czy w jakims internetowym radiu bedzie relacja... 14.06.06, 20:53 ...meczu na zywo? Slucham jedynki, ale tam chyba nie??? Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynala Dostanę zawału 14.06.06, 20:54 Nie oglądam meczu. Wybrałam z czuba :) Odpowiedz Link Zgłoś
cracovian Dobrze, ze nie ogladasz... 14.06.06, 20:55 A ja jestem w pracy i chcialbym posluchac - da sie? Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynala Re: Chyba jednak bedzie w jedynce... (eom) 14.06.06, 20:59 Klose jest chamski. img215.imageshack.us/img215/5448/hfchcd2vd.jpg Chętnych do zobaczenia filmiku zapraszamy na www.eurosport.com Odpowiedz Link Zgłoś
cracovian Re: Chyba jednak bedzie w jedynce... (eom) 14.06.06, 21:02 Nie bede klikal, bo pewnie jakies zboczenstwo - dziekuje za odpowiedzi na moje pytania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieudzielacz Re: Czy ktoś nas czyta, czy wszyscy przed telewizo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 20:54 nie posiadam telewizora :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijotr Re: Z czuba. Niemcy - Polska na żywo. Pierwsza re IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 20:55 i Klose, i Podolski spiewali hymn! Odpowiedz Link Zgłoś
h8red gra Ballack, no to po nas 14.06.06, 20:57 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pijotr Re: Z czuba. Niemcy - Polska na żywo. Pierwsza re IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 20:57 'Beckenbauer - jeden z trzech ludzi na swiecie, ktorzy zdobyli mistrzostwo swiata jako pilkarz i jako zawodnik', rzekl Szpaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Z czuba. Niemcy - Polska na żywo. Pierwsza re IP: *.rybnet.pl 14.06.06, 20:58 Szpaku: "Beckenbauer - jedyny człowiek na świecie, który zdobył mistrzostwo świata jako zawodnik i jako piłkarz". Brawo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Z czuba. Niemcy - Polska na żywo. Pierwsza re IP: *.ds.pg.gda.pl 14.06.06, 20:59 czyta, czyta. jednoczesnie słucha kolejnych lapsusów by Mr. Szpakowski ("...jako jedyny zdobył mistrozstwo świata: jako piłkarz i jako zawodnik...") Odpowiedz Link Zgłoś
h8red będzie dobrze 14.06.06, 21:07 będzie dobrze będzie dobrze będzie dobrze będzie dobrze będzie dobrze będzie dobrze będzie dobrze będzie dobrze będzie dobrze będzie dobrze będzie dobrze będzie dobrze będzie dobrze będzie dobrze będzie dobrze będzie dobrze będzie dobrze będzie dobrze będzie dobrze będzie dobrze będzie dobrze będzie dobrze ... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 14.06.06, 21:08 No i czemu Lehman nie spieprzył? Odpowiedz Link Zgłoś