batigoofy 18.06.06, 11:16 brytyjka widzisz skasowali twojego posta co mi nagadalas i moj wątek o nazwie brytyjka;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mundialinska Re: brytyjka 18.06.06, 11:45 To chyba nie brytyjka Ci odpowiedziala, tylko ktoś się podszyl. Brytyjka zawsze się loguje, a to byl wpis niezalogowany i nie w jej stylu. Pewnie wyjechala na dlugi weekend, bo coś się dlugo nieodzywa. No ale moge się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjka Re: brytyjka 19.06.06, 12:25 dokładnie tak, jak pani mówi :) tzn. ja się zawsze loguję i wyjechałam na długi weekend. a mogłabym wiedzieć, jaka była treść posta? w końcu był do mnie, a przez podszywacza go skasowano :( ściskam bryt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brytyjka Re: brytyjka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 12:27 cze brytyjka ja sie podzszywałem sorry juz nie bede sciskam bryt hahhahaahha Odpowiedz Link Zgłoś
mundialinska Re: brytyjka 19.06.06, 13:03 O witamy:)a post nie byl do Ciebie, tylko niby ty odpowiedzialalaś w niezbyt mily sposób Batigoofy'iemu. Nie pamietam dokladnie co, jakiś belkot totalny. Masz niewątpliwie jakiegoś klona. Spójrz na wątek "ranking"- to niby Ty tez go zalożylaś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calipso Re: brytyjka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 14:48 Pode mnie sie tez podszywaja.Rozumiem Twoje odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batigoofy Re: brytyjka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:56 wicie co mam doła nie idzie miw ogóle ta gra ja w ogóle sie nie znam na piłce noznej moje typyy na dzis chiny-chicago-12-11 arka gdynia- neapol-14-76 burundi-zsrr-1-98 a wy jak myslicie bo mam doła Odpowiedz Link Zgłoś
mundialinska Re: brytyjka 18.06.06, 11:58 Gość portalu: batigoofy napisał(a): > wicie co mam doła nie idzie miw ogóle ta gra ja w ogóle sie nie znam na piłce > noznej moje typyy na dzis chiny-chicago-12-11 arka gdynia- neapol-14-76 > burundi-zsrr-1-98 a wy jak myslicie bo mam doła bywa...mi też średnio idzie, ale gram dalej w myś zasady "ostatni będą pierwszymi":) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: brytyjka 18.06.06, 12:36 Gość portalu: batigoofy napisał(a): > wicie co mam doła nie idzie miw ogóle ta gra ja w ogóle sie nie znam na piłce > noznej nie stresuj sie, ja sie niezle znam na pilce i tez mi nie idzie:) po prostu - trafisz czy nie trafisz to jest czysty przypadek, ze znajomoscia zagadnienia ma niewiele wspolnego to taki totolotek w zmniejszonej skali:) moje typyy na dzis chiny-chicago-12-11 arka gdynia- neapol-14-76 > burundi-zsrr-1-98 a wy jak myslicie bo mam doła Odpowiedz Link Zgłoś
batigoofy Re: brytyjka 18.06.06, 12:45 EJ TO JAKIS KLON! WEIDZICIE ZE JAKO GOSC SIE PODPISAL. KSEROBOJ. JAKIS CW..AS MNEI PODROBIC CHCIAL. Odpowiedz Link Zgłoś
bobeczek18 Fakt chamstwo!!!!!!!!! 18.06.06, 12:52 no tez tak uwazam ze kto sie podszył ale to normalne najlepiej to olac zapraszam wszystkich do mojej liUżytkownik bobeczek18 zaprasza cię do gry w lidze prywatnej "Liga wielkopolska 2006". Jeżeli przyjmujesz zaproszenie, zaloguj się na stronie gry.gazeta.pl/mundialmania/0,73440.html i podaj kod dostępu do ligi: 71411681150625515671. gi Odpowiedz Link Zgłoś
batigoofy Re: brytyjka 18.06.06, 12:47 ps: no wlasnie brytyjka mowila ze na weekend wyjechala. ale co to za kretyn suie pode mnei podszyl, powinni takich postow nawet nie udostepniac Odpowiedz Link Zgłoś
mundialinska Re: brytyjka 18.06.06, 14:15 Dlatego zawsze najlepiej się logować, wtedy nie ma możliwości podszywania się pod kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś
mundialinska Re: brytyjka 18.06.06, 14:17 mundialinska napisała: > Dlatego zawsze najlepiej się logować, wtedy nie ma możliwości podszywania się > pod kogoś. Eh za dlugo przed kompem:)Oczywiście że możliwość jest, ale taki gość niezalogowany nie jest wiarygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
sija Re: brytyjka 20.06.06, 23:17 Bobeczek 18 :-) i ja wprosiłam sie do tej ligi :-) mimo, że nikt mnie nie zapraszał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś