Dodaj do ulubionych

Anglia - Ekwador z czuba i na żywo.

25.06.06, 16:52
Czy w taki upał wogóle ktoś będzie sledzil ten mecz w necie ?
Obserwuj wątek
    • dzidzia_bojowa Jazda! 25.06.06, 16:53
      To zaczynamy! Ale u mnie zanika obraz w telewizorze- coś z nadajnikiem
      polsatu się dzieje, liczę na rzetelną relację:)))
    • skotipl Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. 25.06.06, 16:53
      Eeee nie wydaje mi się, żeby Rooney tak wyglądał. Trzeba by wydac majątek na operacje plastyczne :).

No to jak kto wygra dziś?? Ja postawiłem w mundialmanii na Anglię 2:0. Ale serce gdzieś tam krzyczy EK WA DOR, EK WA DOR !!!!!!!!!!!
    • c.ronaldo7 Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. 25.06.06, 16:54
      Czy ten komentator rozmawia przez telefon komentując, czy ja mam coś z odbiorkikiem....?
      Na mikrofon ich nie stać... ? ;/
    • c.ronaldo7 Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. 25.06.06, 16:56
      Jeszcze jedno - dlaczego Oni tak strasznie rozdziawiają ryje jak śpiewają hymn? (Anglicy) ; p
      • pshem.co Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. 25.06.06, 18:52
        a ktoś zauważył, że tą relację na stronce się "odśnieża"? miast "odświeżać"?
        piłka nożna wszak, wiadomo, jest sportem zimowym :))))

nie tylko komentatorom zdarzają się wpadki...

pozdrawiam
        • fdj Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. 25.06.06, 19:02
          pshem.co napisał:

> nie tylko komentatorom zdarzają się wpadki...

Chyba musisz sobie zainstalować Poczucie Humoru 2006 ver. 3.0
    • dymiacy_piecyk Pani Doda 25.06.06, 16:57
      Serwis "Z czuba" chciałby, żeby sport był tak spopkulturowany w Polsce jak jest
      w Anglii. A nie tylko Doda i Doda...

Po pierwsze: Pani Doda, a nie Doda, a po drugie, to grób sobie koledzy kopiecie...
      • skotipl Re: Pani Doda 25.06.06, 17:00
        A czemu Doda to od razu Pani. To może jak dają info kto strzelił to powinni napisac Pan Beckham. Bez przesady. I ni ekopią sobie grobu tylko się nabijają :D
      • deana Come on,England!!! 25.06.06, 17:00
        Niech wygrają w pięknym stylu!W brzydkim też może być!Jestem całym sercem za
        Anglikami!
      • cover_wielki Re: Pani Doda 25.06.06, 17:00
        Zasadniczo najfajniejsza fota to angol w białym hełmie z piwem i nie wiem co
        jest lepsze hełm czy piwo ?
        • skotipl Re: Pani Doda 25.06.06, 17:02
          wychodzi na to, że to super komplet :).

A ja nie kibicuje angolom. Wolę ekwador :D
      • Gość: kol@ Re: Pani Doda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 17:08
        jak dojdzie do 40-stki to bedzie 'pani doda', na razie jest
        tepa-pusta-zrob-mu-loda-doda.. ;>>
    • Gość: kol@ Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 17:05
      3:0, 3:1 max dla Anglii - GO ENGERLAND!!!!!!! :)
      • skotipl Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. 25.06.06, 17:07
        Chyba mamy dzisiaj sporo rodaków wspierających angielską gospodarkę - skoro im tak kibicują :D
      • Gość: bramka Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 17:08
        racja, go England!
        Wyobrażacie sobie co będą mówili Janas z Listkiewiczem jak Ekwador pokona
        Anglię? To się NIE MOŻE stać!
        • aga715 Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. 25.06.06, 17:39
          Swiete slowa. Go England!!!
      • skotipl Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. 25.06.06, 17:08
        W meczu kobied reprezentantka Ekwadoru bije gwiazdę z wysp na głowę :D
        • Gość: kol@ Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 17:12
          no ale to akurat ani pierwszyzna ani zadne zaskoczenie, przyznasz.. ;D
          • skotipl Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. 25.06.06, 17:13
            Ależ oczywiście. Widuję takie lalunie jak ta angielka, tylko w wersji irlandzkiej (niczym się oczywiście nie różniącej) codziennie. O nawet erqaz, wyjrzalem przez okno a na ulicy kilka takich pasztetów :)
    • d_ost Powinno być Polska-Anglia na żywo... 25.06.06, 17:09
      Gdyby tylko Janas i jego karasnoludki zrealizowali ,,plan minimum", pół Polski
      siedziałoby teraz przed telewizorami, sącząc piwo Sponsora i komentując mecz na
      bieżąco przez telefon stacjonarny (po drugiej stronie linii oczywiście krystna
      z gazowni. Tak na marginesie, trzeba by wyjasnić jej udział we włamaniu do
      mieszkania Dudka).

Ale cóż, jakby babcia miała wąsy...
      • skotipl Re: Powinno być Polska-Anglia na żywo... 25.06.06, 17:11
        ależ było blisko. EKWADOR< EKWADOR !!!!!
        • Gość: bramka Re: Powinno być Polska-Anglia na żywo... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 17:13
          Jak tam jest na Wyspach? Tylko Anglicy kibicują Anglii?
          • skotipl Re: Powinno być Polska-Anglia na żywo... 25.06.06, 17:14
            W irladnii tylko młodzi kibicują anglii, a starsi się wkurzaja, że młodzież szybko zapomniała lekcje historii. Starsi życzą angolom jak najszybszego powrotu do domu :D
            • Gość: bramka Re: Powinno być Polska-Anglia na żywo... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 17:17
              Ja w kazdym razie mam nadzieję że Ekwador zostanie rozjechany angielskim
              walcem. Chyba po raz pierwszy wysoka wygrana Anglików może pomóc polskiej
              piłce...
              • d_ost Włodarczyk mówi, że Mora jest dużo niższy i o kilk 25.06.06, 17:38
                wg statsów fify Ronaldo wazy 80 kg:))) A Ferdinand też mógł urosnąć:)))
          • kuratorr Re: Powinno być Polska-Anglia na żywo... 25.06.06, 17:15
            pamietam jak 2 lata temu ogladalem mecz Anglia - Portugalia z pewnym Anglikiem.
            kibicowalem Portugalii. on tez. jak Beckham walnal karnego w niebo to sie obaj
            poskladalismy ze smiechu. tak kibicuja.
            • skotipl Re: Powinno być Polska-Anglia na żywo... 25.06.06, 17:17
              A ja pamiętam jak oglądałem w irlandii mecz Polska - Anglia. w knajpie sami ajrisze, tylko ja, moja żona i kolega z polski i 3 angoli. Angole się nabijali ze swoich, my z naszych, a po wygranym meczu podeszli do nas i powiedzieli "sorry" :D.
              • kuratorr Re: Powinno być Polska-Anglia na żywo... 25.06.06, 17:20
                that's the spirit.
              • Gość: kol@ Re: Powinno być Polska-Anglia na żywo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 17:24
                ja natomiast ogladauem austria-anglia w eliminacjach w anglii i jak beckham
                dostau czerwona, to tylko my przy najpierwszym od telebimu stoliku wyskoczylismy
                w gore /za 2 dni miau byc mecz z polska/ a cauy pub tak jakos dziwnie na nas sie
                wtedy spojrzau. kiedy zrozumieli skadsmy sa, stwierdzili tylko: 'juz myslelismy
                ze jestescie those fuckin' germans' ;))
                • cover_wielki Re: Powinno być Polska-Anglia na żywo... 25.06.06, 17:26
                  Ta strona Cole'a to kredkami świecowymi robiona.
      • d_ost Re: Powinno być Polska-Anglia na żywo... 25.06.06, 17:26
        A swoją drogą może to i lepiej, że nie przeszliśmy. Gdyby dziś z nami Anglicy
        grali jak grają teraz, a nasi grali jak w eliminacjach (a babci i wąsach już
        pisałem...), to polska piłka osiągnęłaby sukces dziesięciolecia, a Janas byłby
        wymieniany w tejże piłki annałach jednym tchem obok Kazimierza Górskiego. A to
        wielka by była pomyłka.

Tu z pomocą przychodzi Monty Python: Always look at the bright side of life,
        tidam, tamdam da da ti dam....
    • Gość: aha 17:17 Eriksson wygląda, jakby usiadł na kutasie. IP: *.magma-net.pl 25.06.06, 17:21
      źle mi się przeczytało. ;))
    • kuratorr Jak na razie Anglicy pokazuja to co w fazie .. 25.06.06, 17:21
      ..grupowej. czyli nic.
      • cover_wielki Re: Jak na razie Anglicy pokazuja to co w fazie . 25.06.06, 17:22
        No i to nic wystarczyło jak na razie.
      • michal13w Re: Jak na razie Anglicy pokazuja to co w fazie . 25.06.06, 17:22
        Coś mi się zdaje, że ten cytat z Joe Cole'a to popis jakiegoś wybitnego
        polskiego tłumacza, a nie samego piłkarza
      • skotipl Re: Jak na razie Anglicy pokazuja to co w fazie . 25.06.06, 17:22
        Zgadza się. Nie zachwycają, a mają dwóch niesamowicie dobrych pomocników - Lamparda i Gerrarda. I nic.
        • Gość: kol@ Re: Jak na razie Anglicy pokazuja to co w fazie . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 17:27
          e, to nie wiesz? to taka stara zasada jest, ze Lampard i Gerrard razem graja jak
          pou Lamparda/Gerrarda osobno.. ;))
      • skotipl Re: Jak na razie Anglicy pokazuja to co w fazie . 25.06.06, 17:25
        w dodatku pomylili dyscypliny i grają chyba w rugby. Podają do tyłu, a przeciwników twardo sprowadzają na ziemię.
        • Gość: bramka Re: Jak na razie Anglicy pokazuja to co w fazie . IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 17:29
          może aby poznać przeciwników naogladali się meczu Ekwador-Polska... Z tego co
          pamiętam to u nas do tyłu nie podawał tylko Boruc:)
        • d_ost ,,Ekwadorczycy zeszli z gór" 25.06.06, 17:32
          Brawo:), panie Włodarczyk. Normalnie jakby zeszli z drzewa to zabrzmiało.
          A tak swoją drogą: kto trenerowi Ekwadoru ukradł szyję?? (to mój oficjalny
          kandydat na najgorszy żart dnia:) )
          • skotipl Re: ,,Ekwadorczycy zeszli z gór" 25.06.06, 17:33
            A polacy weszli w depresję :D
          • cover_wielki Re: ,,Ekwadorczycy zeszli z gór" 25.06.06, 17:33
            Co śpiewaja anglicy teraz na trybunach ?
            • Gość: kol@ Re: ,,Ekwadorczycy zeszli z gór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 17:39
              w kolejnosci: hymn, engerland, rule britannia..
              • cover_wielki Re: ,,Ekwadorczycy zeszli z gór" 25.06.06, 17:42
                a mógłby ktos wrzucić slowa tego ostatniego
                • Gość: kol@ Re: ,,Ekwadorczycy zeszli z gór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 17:48

Rule Britannia

When Britain first, at heaven's command,
                  Arose from out the azure main;
                  This was the charter of the land,
                  And guardian Angels sung this strain:
                  Rule, Britannia, rule the waves;
                  Britons never will be slaves.

The nations, not so blest as thee,
                  Must, in their turns, to tyrants fall:
                  While thou shalt flourish great and free,
                  The dread and envy of them all.

Still more majestic shalt thou rise,
                  More dreadful, from each foreign stroke:
                  As the loud blast that tears the skies,
                  Serves but to root thy native oak.

Thee haughty tyrants ne'er shall tame:
                  All their attempts to bend thee down,
                  Will but arouse thy generous flame;
                  But work their woe, and thy renown.

To thee belongs the rural reign;
                  Thy cities shall with commerce shine:
                  All thine shall be the subject main,
                  And every shore it circles thine.

The Muses, still with freedom found,
                  Shall to thy happy coast repair:
                  Blest isle! with matchless beauty crowned,
                  And manly hearts to guard the fair.

tyle, ze na stadionie to w roznych wersjach wystepuje, najczesciej: 'rule
                  britannia, britannia rule the world..' - tu masz komplet:
                  www.chaos.org.uk/~pdh/string/songbook.htm
                  • cover_wielki Re: ,,Ekwadorczycy zeszli z gór" 25.06.06, 17:52
                    o dzięki wreszcie cos przydatnego w dzisiejszej relacji
                    • kuratorr Re: ,,Ekwadorczycy zeszli z gór" 25.06.06, 17:55
                      za to poczatek hymnu wloch to: "italia, italia, lalalala, lalalala"
                • Gość: zatara Rule, Britannia! Britannia, rule the waves IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 17:49
                  Britons never will be slaves!

O googlu slyszales kiedys? Polecam, dosc przydatny :D
                  • cover_wielki Re: Rule, Britannia! Britannia, rule the waves 25.06.06, 17:53
                    a skąd, pierwsze słysze
                    myślisz że w lesie to jakiegoś gugla można spotkać
    • il_siciliano Mora i Ferdinand 25.06.06, 17:29
      Włodarczyk mówi, że Mora jest duzo niższy i o kilkanaście kilo lżejszy od
      Ferdinanda. Z ciekawości aż luknąłem na statsy FIFY. Hm, 3 cm i 3 kg różnicy to
      dla Włodarczyka kilkanaście. W dobie internetu żadna ściema nie przechodzi ;)
      • d_ost Beckham strzela wolnego 25.06.06, 17:36
        Tak głaskał trawę, że myślałem, że poprosi o wjazd kosiarki... Jak szło to
        powiedzonko o baletnicy i spódnicy?:)
        • d_ost "Włodarczyk mówi, że Mora jest dużo niższy i o kil 25.06.06, 17:39
          wg statsów fify Ronaldo wazy 80 kg:))) A Ferdinand też mógł urosnąć:)))
          • Gość: bramka skoro nic się nie dzieje... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 17:41
            www.eatmyhamster.com/f/Peter+Crouch+in+Robokop+-+Robot+Dance+Montage?rurl=%2Ftag%2Fviral%3Fsort%3Ddate
            • cover_wielki Re: skoro nic się nie dzieje... 25.06.06, 17:44
              17:35 ....
              "Z czuba" jakoś przechodzi.

Włodarczyk stosuje ścieme a Wy tylko ignorancje. Ignorancja jest tolerowana
              ściema nie.
            • d_ost Za 10 minut Grand Prix Kanady 25.06.06, 17:45
              I jedno mozna powiedzieć na pewno: prędzej Kubica pojedzie w wyścigu F1 niż
              polska reprezentacja zagra w 1/8 finałów MŚ w piłce nożnej. I bynajmniej nie
              dlatego, że następne mistrzostwa dopiero za 4 lata...
              • fdj Re: Za 10 minut Grand Prix Kanady 25.06.06, 17:48
                Aha, D_ost zostałeś oficjalnie nominowany do opuszczenia wątku! (za krakanie)
                • d_ost Re: Za 10 minut Grand Prix Kanady 25.06.06, 17:53

> Aha, D_ost zostałeś oficjalnie nominowany do opuszczenia wątku! (za krakanie)
                  >
                  to może coś pozytywnego: kto będzie prezesem PZPN na następnych MŚ? :)))))
                  • cover_wielki Re: Za 10 minut Grand Prix Kanady 25.06.06, 17:54
                    Jak to kto Janas !! Jedyna rada żeby sie go pozbyć to awans .
                    • Gość: bramka Re: Za 10 minut Grand Prix Kanady IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 17:56
                      A jak się pozbyć Listkiewicza? Mianować ministrem sportu?
                      • d_ost Re: Za 10 minut Grand Prix Kanady 25.06.06, 17:58
                        ta metoda ma długą tradycję. Vide Alternatywy 4 i Anioł:)
              • Gość: Criss Re: Za 10 minut Grand Prix Kanady IP: *.68.75.27.debica75.tnp.pl 25.06.06, 17:56
                GP Kanady o 19 przecież
                • d_ost Re: Za 10 minut Grand Prix Kanady 25.06.06, 18:00
                  Gość portalu: Criss napisał(a):

> GP Kanady o 19 przecież
                  Program na stronach TV4 mówi 18, na autoklub.pl stoi jak byk 18. Ale może oni
                  wg czasu angielskiego podają:)
                  • d_ost Re: Za 10 minut Grand Prix Kanady 25.06.06, 18:07
                    muszę się w pierś uderzyć.

Z oficjalną stroną f1 ciężko polezmiować - początek o 19. teraz w tv4 relacja z
                    treningów i sesji kwalifikacyjnej.

Ale co do roberta kubicy i polskiej reprezentacji - podtrzymuję.
                    • fdj Re: Za 10 minut Grand Prix Kanady 25.06.06, 18:11
                      d_ost napisał:
                      > Ale co do roberta kubicy i polskiej reprezentacji - podtrzymuję.

A chcesz w ryj?!?!
                      ;-)
                    • Gość: Criss Re: Za 10 minut Grand Prix Kanady IP: *.68.75.27.debica75.tnp.pl 25.06.06, 18:26
                      jesli Vilneuve albo Heidfeld nie odniosa kontuzji to Kubica nie pojedzie w tym
                      sezonie napewno

PS: interesujesz ise f1 czy nie?
    • Gość: riddle Zagadka natury anatomicznej IP: *.aster.pl 25.06.06, 17:43
      Jaka czesc ciala przedstawia zdjecie na samej gorze (to ze stylizowanym
      napisem 'england' i flaga Anglii)?
    • fdj ________Włodarczyk to angielski szaman!_________ 25.06.06, 17:45
      Robi co może, żeby przekonać telewidzów, że zwycięstwo Anglii to tylko kwestia
      czasu. Właśnie rzekłbył, że Ekwador ma szczęście, że trafił na tak słabą Anglię.

Pozatym powiedział już "ofsajd", "golkiper", "korner" oraz "koucz".
      Za chwilę Ekradorczyk zapewne kicknie z kornera, ale angielski golkiper kecznie
      bola.
      • d_ost 17:46 Theo Walcott - Nowy Pele. Kosowski uczył go 25.06.06, 17:52
        A Piechna jest królem Kielc!
      • fdj ___________Hajto w studio to samo!___________ 25.06.06, 18:03
        "Zagrać jakiegoś krosa, albo puścić pasa".
        Qrr..., czy oni tak muszą faworyzować Angoli? Po polsku zapomnieli?
        A może dla równowagi powiedzą coś po ekwadorykańsku ;-)

Naprzód Ekwadorykanie!
    • Gość: dziecko we mgle Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 17:49
      KIM u licha jes SVEN JORAN ERICSON?
      • Gość: kol@ Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 17:55
        szwedzi swojskie Goran wymawiaja 'joran' - pewnie stad nasi swiatli radachtorzy
        se to wzieli..
        • Gość: dziecko we mgle Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 18:01
          Dzięki. Nie sądziłem że się czegoś dowiem dzięki TVP :)
          Pozdrawiam
    • Gość: mauryc Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 17:50
      to narazie najgorszy mecz jaki na tych mistrzostwach widziałem...Anglia gra tak
      jakby zapomniała jak to się robi(może Ekwadorczycy przeciwników czymś trują?),
      Ekwador gra jakby był na boisku za karę, a komentator conajmniej 5 razy
      powtórzył, że to chyba efekt złego ustawienia angielskiej drużyny, szału można
      dostać!!!!!!!
    • Gość: zatara Fajny komentarz na BBC jest :-> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 17:57
      "Fans from all nations are filing into the stadium side by side, including a large group of Poles, who obviously bought tickets in advance thinking they'd qualify for the knock-out stages. Whoops."

Buahaha
    • Gość: p Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 18:02
      komentator to chyba żonę sobie z Ekwadoru przywiózł, bo jedyne co potrafi
      powiedzieć to jak tragicznie gra Anglia.
      • cover_wielki Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. 25.06.06, 18:04
        Listkiewicz do FIFA !!
        Wtedy to dopiero będzie sie działo
        • Gość: bramka Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 18:07
          oj nie lubisz ty ich... Ja w sumie też bo mundial robią w sesję
          • d_ost asystent erikssona coś pisze na kartce 25.06.06, 18:09
            Układają listę strzelców rzutów karnych?
    • Gość: sluzacy Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 18:08
      Dlaczego Róny gra w koszulce z długim rękawem? Zimno mu? Pot w nie wyciera? :)
      • d_ost Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. 25.06.06, 18:10
        Gość portalu: sluzacy napisał(a):

> Dlaczego Róny gra w koszulce z długim rękawem? Zimno mu? Pot w nie wyciera? :)
        Żeby bardziej się upodobnić do wizerunku z reklamy nike'a. mordę wykrzywia tak
        co chwila:)
      • skotipl Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. 25.06.06, 18:10
        To nie koszulka z długim rękawe, tylko on jest taki blady :D
    • Gość: bvcn Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. IP: *.e-wro.net.pl 25.06.06, 18:09
      ...a mówią, że to Włosi grają nudną piłkę.
      • d_ost Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. 25.06.06, 18:11
        Gość portalu: bvcn napisał(a):

> ...a mówią, że to Włosi grają nudną piłkę.
        Oni czasami urozmaicają ją jakimś złamanym nosem. W USA bodaj tasotti
        przestawił nos Luisowi Enrique w polu karnym na kilka minut przed końcem meczu.
        Tegorocznego łokcia nie trzeba nikomu przypominać.
    • gladiusz Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. 25.06.06, 18:10
      wczoraj J.Engel chwaląc Ballacka powiedział :"lepiej mądrze stać, niż głupio
      biegać" - Anglicy dziś to nawet stoją głupio
    • Gość: kol@ Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 18:10
      jeden z moich ulubionych coverow w tych mistrzostwach:
      www.youtube.com/watch?v=ZZRrkCLXzjU ;)))
      • Gość: wikary Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. IP: *.chello.pl 25.06.06, 18:12
        Naprawdę lepiej potarmosić gruche niż patrzeć na ten szit
        • Gość: bramka Beck's!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 18:17
          Coś czułam że strzeli:)
          • cover_wielki Re: Beck's!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.06, 18:18
            No proszę i gol. ładnie strzelił, powinno sie coś zmienic teraz w meczu
            • Gość: bramka Re: Beck's!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 18:19
              Joran zacznie bronić wyniku:)
          • skotipl Re: Beck's!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.06, 18:18
            Nie lubię tego lalusia, ale wolne kopie dobrze. Inna sprawa, że ekwadorski bramkarz jest klasy naszej okręgówki.
            • d_ost Re: Beck's!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.06, 18:19
              skotipl napisał:

> Nie lubię tego lalusia, ale wolne kopie dobrze. Inna sprawa, że ekwadorski
              bram
              > karz jest klasy naszej okręgówki.

Z takimi stwierdzeniami bym uważał. nie wiem jak nasza okręgówka, ale nasza
              reprezentacja, pierwsza, nie młodziezowa, mundialowa sobie z nim nie poradziła.
              • cover_wielki Re: Beck's!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.06, 18:20
                Słuszna uwaga.
              • skotipl Re: Beck's!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.06, 18:21
                Ale nasza reprezentacja grała jak zupełni amatorzy. W dodatku co ten bramkarz miał bronic, jak oddaliśmy strzał w światło bramki w 84 minucie??
                • d_ost Re: Beck's!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.06, 18:24
                  skotipl napisał:

> Ale nasza reprezentacja grała jak zupełni amatorzy. W dodatku co ten bramkarz
                  m
                  > iał bronic, jak oddaliśmy strzał w światło bramki w 84 minucie??

To może należało do Niemiec wysłać III-IV LIGA All STARS? Zaangażowania pewnie
                  by było więcej, a może przynajmniej przeciwnicy by do nas lekceważąco
                  podchodzili?
                  • skotipl Re: Beck's!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.06, 18:25
                    A wiesz, że to mogło by zadziałac. Bo przynajmniej Ci młodzi gracze mieli by więcej zapału i grali by dla honoru :)
                    • d_ost Re: Beck's!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.06, 18:27
                      skotipl napisał:

> A wiesz, że to mogło by zadziałac. Bo przynajmniej Ci młodzi gracze mieli by
                      wi
                      > ęcej zapału i grali by dla honoru :)
                      a jak by się podniecili, gdyby usłyszeli kwoty premii za wygrane! Trzeba
                      zaproponować ten pomysł Listkowi:)
                      • skotipl Re: Beck's!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.06, 18:30
                        Pamiętam z aczasów mieszkania w polsce, jak u mnie w mieście chłopaki rżnęli w piątki na asfaltowym boisku. Potrafili nawet wślizgiem wchodzic. Myślę, że Ci goście zrobiliby więcej niż nasza reprezentacja. A i nie jedne potrafi się bawic i kiwac piłką jak ronaldihnio :)
    • Gość: kk Teraz wiem dlaczego Beckham zarabia IP: *.mia.bellsouth.net 25.06.06, 18:17
      miliardy a ja nie.
      • Gość: zatara Jakie miliardy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 18:32
        Czego?
        • skotipl Re: Jakie miliardy? 25.06.06, 18:33
          Pensów :D
    • Gość: kol@ Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 18:17
      'zuota noga anglii' przemowiua.. ;D
      • d_ost Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. 25.06.06, 18:22
        Gość portalu: kol@ napisał(a):

> 'zuota noga anglii' przemowiua.. ;D

Złota noga anglii potrzebuje chyba cigaretten pause - coś chłopak oddechu nie
        może złapać. Może Żewłakow poleci mu jakąś dobrą pizzerię? Zwiedził ich w
        Niemczech chyba sporo.
        • skotipl Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. 25.06.06, 18:23
          A Kosowski może polecic najlepsze miejsca na rybki :)
          • cover_wielki Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. 25.06.06, 18:24
            Wie ktoś ile ten w białym hełmie wypił piwa ?
          • d_ost Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. 25.06.06, 18:25
            skotipl napisał:

> A Kosowski może polecic najlepsze miejsca na rybki :)

A rybka lubi pływać:) Chciałbym zobaczyć ten film, który kosowski przed meczem
            z ekwadorem nakręcił. ciekawe jak tam z ostrością obrazu:))
            • skotipl Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. 25.06.06, 18:27
              Może kiedyś zobaczymy na jakiejs youtubie czy coś w tym stylu :)
              • d_ost Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. 25.06.06, 18:29
                skotipl napisał:

> Może kiedyś zobaczymy na jakiejs youtubie czy coś w tym stylu :)
                Oj, ten film to by zrobił większą karierę niż porno paris hilton i pameli razem
                wziętych:)
                • skotipl Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. 25.06.06, 18:31
                  No to kto na ochotnika zaczyna przeszukiwac net :)
        • Gość: kol@ Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 18:27
          nie przypominaj mi tych naszych burakow, bo mje tylko nerw chwyta niepotrzebnie..

a propos beckhama:

Posh-spice is a slapper
          her knickers smell of c*ck
          And when shes shagging beckham
          she thinks of Ormerod!!

fani southampton jeszcze za czasow beckhama w manchesterze ;))
    • Gość: floda Re: Anglia - Ekwador z czuba i na żywo. IP: *.chello.pl 25.06.06, 18:25
      "toby" piszemy razem:P panowie redaktorzy
    • dymiacy_piecyk Polsat a TVP 25.06.06, 18:26
      Wiecie na czym polega różnica między Polsatem Sport, a TVP (na korzyść
      Polsatu)? Nie na braku Darka, nie na tym, że czerstwymi żartami raczy nas
      Wojciech Kowalczyk, nawet nie na koszulkach polo w majtkowych kolorach Tomasza
      Hajty. Obecność kucharza Sowy, choć istotna, też nie świadczy o przewadze
      Polsatu. Otóż Polsta wygrywa realizację, bo jeszcze nigdy, ale to przenigdy nie
      zdarzyło się, żeby się spóźnili na rozpoczęcie meczu i drugiej połowy.
      • d_ost Cienko widzę szanse na dogrywkę 25.06.06, 18:34
        Trener Ekwadoru zapatrzył się na Janasa - przegrywa, drużynie nic nie wychodzi,
        a on nie nie robi żadnych zmian. Chce móc potem powiedzieć, że przegrał z
        późniejszymi mistrzami świata tylko 1:0?
        • skotipl Angole bronią wyniku :/ 25.06.06, 18:38
          Czemu angole bronią wyniku. Strzelili by jeszcze jedną i wtedy bylo by po meczu. A tak balansują na cienkiej lince.
          • d_ost Komentator 25.06.06, 18:40
            ,,Któżby się spodziewał - Anglicy grają na czas" - i to bez ironii. Czy ten
            facet widział kiedykolwiek jakiś mecz anglików?
          • Gość: kol@ Re: Angole bronią wyniku :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 18:46
            normalnie chciaubym zeby ekwadorczycy strzelili na 1:1, bo to co pokazuja dzis
            angole to jest jakas futbolowa zenada - to juz faktycznie wuosi z ich
            ryglo-kluczem graja uadniej..
        • Gość: kol@ Re: Cienko widzę szanse na dogrywkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 18:38
          hehehe.. najwyrazniej - nie od dzis wszak wiadomo, ze polska mysl szkoleniowa to
          swaitowa potega i wzor do nasladowania.. ;D
          • skotipl Re: Cienko widzę szanse na dogrywkę 25.06.06, 18:41
            wielki beck's umiera. No nie wierzę, kolo który gra w gorącej hiszpanii nagle ledwie dycha :)
            • d_ost Re: Cienko widzę szanse na dogrywkę 25.06.06, 18:44
              skotipl napisał:

> wielki beck's umiera. No nie wierzę, kolo który gra w gorącej hiszpanii nagle
              l
              > edwie dycha :)
              on gra w tej samej drużynie co ronaldo. coś to tłumaczy? Może nasza
              reprezentacja sepców od przygotowania kondycyjnego wypożyczyła z Relau?
              • skotipl Re: Cienko widzę szanse na dogrywkę 25.06.06, 18:45
                Pewnie im tylko notatki podpieprzyli :)
                • d_ost Re: Cienko widzę szanse na dogrywkę 25.06.06, 18:47
                  skotipl napisał:

> Pewnie im tylko notatki podpieprzyli :)
                  A Trzeciak nie mógł ich przetłumaczyć, bo był zajęty komentowaniem w TV... I
                  wszystko jasne...
          • d_ost Najgorszy możliwy półfinał: Anglia:Niemcy 25.06.06, 18:43
            • skotipl Re: Najgorszy możliwy półfinał: Anglia:Niemcy 25.06.06, 18:47
              To będzie masakra. Ale patrząc jak gra niemiecki atak, to brytole bedą mieli mnóstwo roboty :). Za to cieniutcy niemieccy obrońcy będą się nudzic
              • d_ost Re: Najgorszy możliwy półfinał: Anglia:Niemcy 25.06.06, 18:48
                skotipl napisał:

> To będzie masakra. Ale patrząc jak gra niemiecki atak, to brytole bedą mieli
                mn
                > óstwo roboty :).
                Nie ma niemieckiego ataku. Jest polski atak. I należałoby powołać sejmową
                komisję śledczą ds. sprawdzenia jak to się stało, że nie gra on we własciwiej -
                czyli polskiej - reprezentacji.
              • Gość: bramka Re: Najgorszy możliwy półfinał: Anglia:Niemcy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 18:49
                albo obserwować jak sie crouch rozgrzewa. To zawsze jakaś rozrywka
                • d_ost Re: Najgorszy możliwy półfinał: Anglia:Niemcy 25.06.06, 18:50
                  Gość portalu: bramka napisał(a):

> albo obserwować jak sie crouch rozgrzewa. To zawsze jakaś rozrywka
                  Może erikson liczy na to, że w ten sposób zdekoncentruje rywali
                  • Gość: bramka Re: Najgorszy możliwy półfinał: Anglia:Niemcy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.06, 18:54
                    Arbiter sie zlitował w końcu...
                    Jak będa tak dalej grać to rzeczywiście przydadzą im się dekoncentrowniki na
                    rywali...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka