Gość: Fotograf IP: 80.55.191.* 25.06.06, 20:04 Piękne zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziadek_dogbert Fajne zdjecie... 25.06.06, 20:06 ... dalibyscie jakies fotki Victorii, najlepiej w bieliznie, albo bez. A nie zygajacego Davida... litosci Gazeto! Zapraszam na thestardiaries.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmmon Re: Beckham chory, ale szczęśliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 20:14 hehe dalbym sobie na tapete ale mam janasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja od razu komentuje styl Anglików w tym meczu:) IP: *.korbank.pl 25.06.06, 20:14 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: od razu komentuje styl Anglików w tym meczu:) IP: *.server.ntli.net 25.06.06, 20:26 :D 2/10 dla Anglikow 10/10 za wpis :) Moge sie zalozyc ze byl to najnudniejszy mecz pierwszej czesci fazy pucharowej! England OUT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre ZmiENiLi FoTe !!!!!!! :-/ IP: *.server.ntli.net 25.06.06, 21:02 Szkoda, taka fajna byla :D a tak w ogole to tez mam dzis kaca no ale nie rabie az takich scen :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmilky Re: Beckham chory, ale szczęśliwy IP: *.gimsat.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 20:24 ...to chyba soczek pomaranczowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Beckham chory, ale szczęśliwy IP: *.ssnet.pl 25.06.06, 20:26 podobny kolor mial kiedys moj kumpel po jabolu:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony1 "Nie czułem jest dobrze już przed meczem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 20:59 a co to k**** znacz? Po jakiemu to?? Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslunanick Re: "Nie czułem jest dobrze już przed meczem" 25.06.06, 21:30 Jakis pijany dziennikarzyna to pisal??! "- Nie czułem jest dobrze już przed meczem - powiedział Beckham w wywiadzie dla telewizji BBC. - Myślałem jednak, że podczas meczu wszystko będzie dobrze. W pierwszej czułem się świetnie. Po przerwie moja dolegliwość znów dała o sobie znać" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becks Re: Beckham chory, ale szczęśliwy IP: *.retsat1.com.pl 25.06.06, 23:39 Chry Bóg tojednak Bóg :-) Dzięki Besk's !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor-q Vicki se powiększyła cycki ! IP: *.3web.com / *.3web.com 26.06.06, 00:06 ludzie , co my będziemy się przejmować jakimś ...hamem , nasi mieli szanse wygrać na tych mistrzostwach z angolami i to dosyć spoko , ale niestety dali dupy takim słabym równikowcom no i potem wszystkie plany i plony poszły w ...du! tak słabych angoli dawnośmy nie widzieli , teraz to se poczekamy znowu z ćwierć wieku żeby ich pokonać , a było już tak blisko ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frogman Re: Beckham chory, ale szczęśliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 00:10 co się dzieje jak piłkarza dopada nagle biegunka? schodzi na chwilę czy też szybko dokonuje się zmiany? Odpowiedz Link Zgłoś
maymay Re: Beckham chory, ale szczęśliwy 26.06.06, 00:52 Hej, szkoda, ze juz zdjeli te zajedwabiste zdjecie wymiotujacego Beckhama. Jesli ktos zdazyl je sobie zapisac, niech mi podesle, bylabym bardzo wdzieczna - chcialabym miec taka perelke :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roja Re: Beckham chory, ale szczęśliwy IP: *.venra1.lb.home.nl 27.06.06, 15:23 byles swietny i jestes najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś