Dodaj do ulubionych

Beckham chory, ale szczęśliwy

IP: 80.55.191.* 25.06.06, 20:04
Piękne zdjęcie.
Obserwuj wątek
    • dziadek_dogbert Fajne zdjecie... 25.06.06, 20:06
      ... dalibyscie jakies fotki Victorii, najlepiej w bieliznie, albo bez. A nie
      zygajacego Davida... litosci Gazeto!

Zapraszam na thestardiaries.blogspot.com/
    • Gość: elmmon Re: Beckham chory, ale szczęśliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 20:14
      hehe dalbym sobie na tapete ale mam janasa
    • Gość: ja od razu komentuje styl Anglików w tym meczu:) IP: *.korbank.pl 25.06.06, 20:14
      jw.
      • Gość: elibre Re: od razu komentuje styl Anglików w tym meczu:) IP: *.server.ntli.net 25.06.06, 20:26
        :D

2/10 dla Anglikow

10/10 za wpis :)

Moge sie zalozyc ze byl to najnudniejszy mecz pierwszej czesci fazy pucharowej!
        England OUT!!!
        • Gość: elibre ZmiENiLi FoTe !!!!!!! :-/ IP: *.server.ntli.net 25.06.06, 21:02
          Szkoda, taka fajna byla :D

a tak w ogole to tez mam dzis kaca no ale nie rabie az takich scen :-P
    • Gość: mmilky Re: Beckham chory, ale szczęśliwy IP: *.gimsat.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 20:24
      ...to chyba soczek pomaranczowy...
      • Gość: Jarek Re: Beckham chory, ale szczęśliwy IP: *.ssnet.pl 25.06.06, 20:26
        podobny kolor mial kiedys moj kumpel po jabolu:D:D:D
    • tomash8 Re: Beckham chory, ale szczęśliwy 25.06.06, 20:26
      Zdjęcie 10/10 :D
    • Gość: wqrwiony1 "Nie czułem jest dobrze już przed meczem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 20:59
      a co to k**** znacz? Po jakiemu to??
      • niemampomyslunanick Re: "Nie czułem jest dobrze już przed meczem" 25.06.06, 21:30
        Jakis pijany dziennikarzyna to pisal??!
        "- Nie czułem jest dobrze już przed meczem - powiedział Beckham w wywiadzie dla
        telewizji BBC. - Myślałem jednak, że podczas meczu wszystko będzie dobrze. W
        pierwszej czułem się świetnie. Po przerwie moja dolegliwość znów dała o sobie
        znać"
    • Gość: becks Re: Beckham chory, ale szczęśliwy IP: *.retsat1.com.pl 25.06.06, 23:39
      Chry Bóg tojednak Bóg :-) Dzięki Besk's !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: doktor-q Vicki se powiększyła cycki ! IP: *.3web.com / *.3web.com 26.06.06, 00:06
      ludzie , co my będziemy się przejmować jakimś ...hamem , nasi mieli szanse
      wygrać na tych mistrzostwach z angolami i to dosyć spoko , ale niestety dali
      dupy takim słabym równikowcom no i potem wszystkie plany i plony poszły w ...du!
      tak słabych angoli dawnośmy nie widzieli , teraz to se poczekamy znowu z ćwierć
      wieku żeby ich pokonać , a było już tak blisko .........
    • Gość: frogman Re: Beckham chory, ale szczęśliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 00:10
      co się dzieje jak piłkarza dopada nagle biegunka? schodzi na chwilę czy też
      szybko dokonuje się zmiany?
      • maymay Re: Beckham chory, ale szczęśliwy 26.06.06, 00:52
        Hej, szkoda, ze juz zdjeli te zajedwabiste zdjecie wymiotujacego Beckhama.
        Jesli ktos zdazyl je sobie zapisac, niech mi podesle, bylabym bardzo wdzieczna -
        chcialabym miec taka perelke :).
    • Gość: roja Re: Beckham chory, ale szczęśliwy IP: *.venra1.lb.home.nl 27.06.06, 15:23
      byles swietny i jestes najlepszy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka