Dodaj do ulubionych

Ballack: Zasłużyliśmy na zwycięstwo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 20:44
NIEMCY mistrzami swiata!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: LEchista dwa karne i polamane żebra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 20:53
      Ciekawe jakie jeszcze niespodzianki nam szykują sędziowie by przepchnąc niemców
      do finału. Wajcha tam odchodzi jak w polskiej II lidze
      • slon2002 gangsterstwo i bandytyzm niemiecki nie ma granic 01.07.06, 10:24
        • Gość: Slazak odezwal sie germanozerca i polski faszysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 12:48
          • Gość: Andrzej Ja kibicuję Klose i Podolskiemu reszta mnie nie IP: *.proxyplus.cz / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.07.06, 14:56
            Ja kibicuję Klose i Podolskiemu reszta mnie nie obchodzi. Życzę im mistrzostwa
            świata. W życiu bym nie przypuścił że będę życzył drużynie Niemiec zwycięstwa
            nad Argentyną. Świat się zmienia. Ciekawe czy gdyby zostali w naszej
            skorumpowanej lidze byliby czymś więcej niż przeciętniakami. Janas przefajnował
            ale ja jestem przeciw zmianie selekcjonera. W końcu człowiek na błędach się uczy...
        • Gość: jerry02 Re: gangsterstwo i bandytyzm niemiecki nie ma gra IP: *.versanet.de 01.07.06, 14:03
          po prostu jeses palant z wiochy
    • Gość: dino Pieprzone fuksiarze IP: *.gprspla.plusgsm.pl 30.06.06, 20:55
      a sedzia ile dostal,szczegolnie ta kartka zamiast karnego to bylo cudo !! Korea
      bis !!! cala nadzieja w Itali !!!
      • Gość: marek Re: Pieprzone fuksiarze IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.06.06, 21:01
        Jedynymi fuksiarzami tego turnieju sa Polacy, ze nie przegrali meczu z Niemcami
        4:0! Oj miala Polska fuksa!
        • Gość: Ballan Re: Pieprzone fuksiarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:26
          Super odpowiedz takiemu ignorancie. Bravo.
          Agrentynczk otrzymal zolta kartke, gdyz chcial wymusic karnego.
          • radiradi1 [...] 30.06.06, 22:40
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: fs Re: Pieprzone fuksiarze IP: *.m.pppool.de 01.07.06, 01:26
            Gość portalu: Ballan napisał(a):

> Super odpowiedz takiemu ignorancie. Bravo.
            > Agrentynczk otrzymal zolta kartke, gdyz chcial wymusic karnego.

mial nadzieje, ze sedzia da sie zrobic na taki glupi bajer
            to nie polska liga panowie :-)))))
          • yola13 Nie masz racji niemiecki kibicu 01.07.06, 07:28
            ładne wymuszanie w postaci ataku na nogi od tyłu przez niemieckiego obrońcę
            nagrodzone żółta kartką dla argentyńczyka, w powtórkach było to dobrze
            widoczne, wiec prosze cie bądź obiektywny
            • Gość: gonzoR Re: Nie masz racji niemiecki kibicu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 11:59
              szkoda dyskutować z tobą ignorancie, gdzie masz oczy, SŁUSZNA DECYZJA sędziego.
              • yola13 Re: Nie masz racji niemiecki kibicu 01.07.06, 12:01
                ja rozumiem ze wy niemcy nie widzicie nic poza czubkiem swojego nosa, taki wasz
                urok
                • yola13 Re: Nie masz racji niemiecki kibicu 01.07.06, 12:02
                  na szczęście po mistrzostwach błędne decyzje sedziów będą oceniane przez
                  bardziej obiektywnych ludzi, bo wiadomo ze niemiec nie będzie obiektywny w
                  ocenie meczu jego druzyny
                  • dianette Re: Nie masz racji niemiecki kibicu 01.07.06, 12:05
                    Yola a Polacy sa obiektywni?

Powinnismy przegra mecz z Kostaryka prawda? Skoro Kostaryka dokopalo Niemcom 2
                    gole a my nie potrafilismy to powinnismy przegrac a sedzia byl po naszej
                    stornie zgadza sie?
                  • blondmuc Re: Nie masz racji niemiecki kibicu 02.07.06, 00:32
                    wylacznie prasa polska i argentynska krytykowala wczorajszego siedzie!Dziwne co nie?Polacy powinni wkoncu cos pokazac i sie mniej madrowac
                • dianette Re: Nie masz racji niemiecki kibicu 01.07.06, 12:03
                  Yola czy to jest twoj obiektywizm -komentujesz cechy narodowe jakiesgos narodu
                  a nie pilke.

A jestem Polka i uwazam, ze my Polacy nie widzimy nic poza czubkiem wlasnego
                  nosa
                  • Gość: jan64 Re: Nie masz racji niemiecki kibicu IP: *.versanet.de 01.07.06, 14:06
                    bardzo madrze piszesz,Polacy sa nietolerancyjnym,aroganckim narodem i tu tej
                    Yoli tylko o polski nacjonlizm chodzi.
        • gacekemdk [...] 30.06.06, 22:51
      • Gość: Nietzshe Re: Pieprzone fuksiarze IP: *.mantykora.net 30.06.06, 21:03
        Panowie- rozumy wam pourywało- co ma sędzia do karnych. w nich niemcy zmiażdżyli
        południowców, dlatego że sa silni psychicznie. A sędzia był w miarę obiektywny.
        W karnych juz napewno.
        Ps. Już nikt niemcówe nie powstrzyma przed zdobyciem pucharu na tych
        mistrzostwach. Nikt juz ich nie pokona:-))))
        • Gość: dino Re: Pieprzone fuksiarze IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 22:34
          nie chodzi o konkurs karnych tylko ze zamiast karnego dla Argentyny byla zolta
          kartka za symulowanie.co do sedziowania to faktycznie byl sprawieliwy,mieli
          strzelac po piec karnych...Teraz nadzieja w Italii,moze dowala tym szwaba,nie
          cierpie niemiaszkow i nic na to nie poradze,zawsze kibicuje przeciw nim
          obojetnie z kim graja!!
          • Gość: alien Re: Pieprzone fuksiarze IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.06, 22:46
            to masz pecha niedojdo, bo jeszcze dlugo bedziesz musial czekac na zwyciestwo
            twoich murzynow...
            ... obojetnie z kim graja...
          • Gość: zatara Hej, matołku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:22
            Pisze się "szwabom" jak już. Dokończ edukację na poziomie szkoły
            podstawowej, a dopiero potem wylewaj swoje frustracje na Internecie.
          • Gość: ok Re: Pieprzone fuksiarze IP: 194.146.216.* 01.07.06, 00:19
            mam wrażenie, że ty nie tyle ich nie lubisz, co się ich boisz
          • Gość: fs Re: Pieprzone fuksiarze IP: *.m.pppool.de 01.07.06, 01:27
            Gość portalu: dino napisał(a):

> nie chodzi o konkurs karnych tylko ze zamiast karnego dla Argentyny byla zolta
            > kartka za symulowanie.co do sedziowania to faktycznie byl sprawieliwy,mieli
            > strzelac po piec karnych...Teraz nadzieja w Italii,moze dowala tym szwaba,nie
            > cierpie niemiaszkow i nic na to nie poradze,zawsze kibicuje przeciw nim
            > obojetnie z kim graja!!

polac nie poradzili
            ekwador nie poradzil
            szwecja nie poradzila
            argentyna nie poradzila
            och ta zawisc dino wiem boli to cierp :-))))))))
            • Gość: Bartek Re: Pieprzone fuksiarze IP: *.pools.arcor-ip.net 02.07.06, 00:19
              polska sie popisala jak zwykle a ty jako glupi polak sie,i jak by moglo byc inaczej,potrafisz sie tylko glupio madrowac.
              Hyba to jusz jest w genach polskich zeby sie tylko osmieszyc i z innych wysmiac.
              jedno pytanie!
              Ile razy Polska zostala miszczem swiata?
              Ale napewno Polacy zostana miszczem Polski ole ole ole
            • blondmuc Re: Pieprzone fuksiarze 02.07.06, 00:27
              To kibicuj za Polska, moze zostana polskim miszczem ale watpie.
              Hyba polakow nawet na to nie stac.
          • dianette Re: Pieprzone fuksiarze 01.07.06, 12:06
            Teraz nadzieja w Italii,moze dowala tym szwaba,nie
            > cierpie niemiaszkow i nic na to nie poradze,zawsze kibicuje przeciw nim
            > obojetnie z kim graja!!

No comment!!!

A Wlochow lubisz ? przeciez Mussolini byl kumplem Hitlera?
        • Gość: jazz Re: Pieprzone fuksiarze IP: *.pptp.stw-bonn.de 01.07.06, 00:07
          ku.. sni sie rok 1939 co nie? idz sie wylecz
          • Gość: k Re: Pieprzone fuksiarze IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 00:17
            A ty idz i pocaluj z zachwytu w dupe pierwszego spotkanego
            niemiaszka,ipodziekuj mu za cale dobro historii i za dzis tez!!
      • Gość: ja Re: Pieprzone fuksiarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:15
        Bez przesady, ta nienawiść do Niemców staje się powoli nudna. Nawet przegrani
        (mam na myśli trenera Argentyńczyków) potrafią pogratulować rywalowi i to jest
        klasa a nie szukanie dziury w całym. Mieli szczęście? Może, ale szczęście
        sprzyja lepszym.
      • Gość: berlinczyk Re: Pieprzone fuksiarze IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.06.06, 22:18
        Nie wiem dlaczego Polacy nie chca zaakceptowac, ze Niemcy maja po prostu dobra
        druzyne, dobrego trenera, dobrych dzialaczy... Ciagle zwalaja a to na siedziego,
        a to na fart... Wykonywanie rzutow karnych tez nalezy do techniki pilkarstwa.
        Niemcy sa w tym bezbledni od lat, bo to dobrze cwicza. To nie Niemcy sa winni
        wyelyminowania druzyny polskiej, lecz sami Polacy: ich umiejetnosci - a raczej
        nieumiejetosci, lenistwo, brak profesjonalizmu. ("Zlej baletnicy to przeszkadza
        i faldka na spodnicy").
      • Gość: fs Re: Pieprzone fuksiarze IP: *.m.pppool.de 01.07.06, 01:20
        Gość portalu: dino napisał(a):

> a sedzia ile dostal,szczegolnie ta kartka zamiast karnego to bylo cudo !! Korea
        >
        > bis !!! cala nadzieja w Itali !!!

ty chyba nie masz telewizor, albo jestes slepy
        mam kopie na dvd
        jak chcesz to ci moge poslac, zebys zobaczyl, ze nie bylo zadnego faulu
        klatka po klatce
      • Gość: Migdał Re: Pieprzone fuksiarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:04
        NIEMCY TO NAJWIEKSZE PAŁKI NA ŚWIECIE..NIECH SIE TAK NIE PODNIECAJĄ TYM
        ZWYCIĘSTWEM BO MIELI TYLKO FUKSA... NIECH WŁOCHY ICH ROZWALĄ, BO JUZ NIE MOGE
        • Gość: werni Re: Pieprzone fuksiarze IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.07.06, 20:13
          Migdal,tys jest taki glupi gamon,ze chyba kiedys tobie jakis migdal zostal w
          gardle,ze takie glupoty piszesz.
          A co bylo w meczu Wlochy-Australia.Ta 11 w 93 minucie to byl podarunek,ale to
          sie zadne cymbaly jak Ty nie wk.............ja.
    • Gość: er [...] IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 30.06.06, 21:29
      • Gość: kruk logika IP: *.server.ntli.net 30.06.06, 21:33
        Niemcy byliby lepsi gdyby byli lepsi ale nie byli. Więc o co chodzi????
    • Gość: władek Re: Ballack: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:48
      Mistrzami świata będą Włosi. Bo w jakim celu, została rozpętana afera z sędziami
      przed MW2006.:)))) Włosi mistrzami, sędziowie nadzwyczajne złagodzenie kary,
      albo i bez kary.
    • Gość: lol Re: Ballack: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.retsat1.com.pl 30.06.06, 21:53
      ...niepełnosprawnych <psychicznie>
    • Gość: babcia Niemcy niestety dobzi IP: *.adsl.hansenet.de 30.06.06, 21:54
      Tym razem zasluzyli sobie.
      Mozwe nie w tym mezczu ale przez caly turniej
    • Gość: Edolfin Klose górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:55
      Wedłóg mnie niemcy zasłużyli na zwycięstwo i są niewątpliwie moimi faworytami w
      tych mistrzostwach. A Klose był wedłóg mnie na 100% bohaterem meczu ponieważ
      doprowadził bramkaża do kontuzji i strzelił bramkę, myślę też, że niedługo
      wyprzedzi Ronaldo (gróbasa) w liczbie strzelonych bramek na mistrzostwach świata
      • Gość: Schweiger Re: Klose górą IP: *.adsl.hansenet.de 30.06.06, 21:57
        Ja jestem niemiec. Gut.
        • Gość: FEE Re: Klose górą IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 22:37
          to ci nie zazdroszcze...
          • Gość: komentator Re: Klose górą IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 01:27
            a ja właśnie coraz bardziej zazdroscze...
      • Gość: fan Re: Klose górą IP: *.m.pppool.de 01.07.06, 01:22
        Miro Klose Fussballgott
      • yola13 Re: Klose górą 01.07.06, 07:33
        Gość portalu: Edolfin napisał(a):

A Klose był wedłóg mnie na 100% bohaterem meczu ponieważ
        > doprowadził bramkaża do kontuzji

Tak, bohaterskie sfaulowanie za które powinna byc czerwona kartka, rzeczywiscie
        bohaterscy to wy potraficie byc:P
    • Gość: Edolfin Polscy Niemcy są najlepsi !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:00
      (Chodzi oczywiście o Mirosława Klose i Lukasa Podolskiego)
      • Gość: elo Re: Polscy Niemcy są najlepsi !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 30.06.06, 22:03
        sedzia jak nic pomagał Niemcom...
        • Gość: Schweiger Re: Polscy Niemcy są najlepsi !!!!!!!!!! IP: *.adsl.hansenet.de 30.06.06, 22:07
          Nie pomagal. Ich bin niemiec i koniec.
        • Gość: Mariokoko Re: Polscy Niemcy są najlepsi !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:08
          Ballack juz pod koniec dogrywki byl zamroczony ze zmeczenie wiec nic dziwnego,
          ze wydawalo mu sie, ze Niemcy bli lepsi. Nie zdziwilbym sie gdyby powiedzial
          rowniez, ze Niemcow bylo wiecej - czytaj: 11 + sedzia
          • maruda.r Re: Polscy Niemcy są najlepsi !!!!!!!!!! 30.06.06, 22:11
            Gość portalu: Mariokoko napisał(a):

> Ballack juz pod koniec dogrywki byl zamroczony ze zmeczenie wiec nic dziwnego,
            > ze wydawalo mu sie, ze Niemcy bli lepsi. Nie zdziwilbym sie gdyby powiedzial
            > rowniez, ze Niemcow bylo wiecej - czytaj: 11 + sedzia

Sędzia prowadził mecz bardzo dobrze. Były drobne pomyłki, ale o stronniczości
            nie ma mowy.

• Gość: Mariokoko Re: Polscy Niemcy są najlepsi !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:37
              A policzyles ile ich bylo i na czyja korzysc
    • Gość: berlinczyk Re: Ballack: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.06.06, 22:15
      Nie wiem dlaczego Polacy nie chca zaakceptowac, ze Niemcy maja po prostu dobra
      druzyne, dobrego trenera, dobrych dzialaczy... Ciagle zwalaja a to na siedziego,
      a to na fart... Wykonywanie rzutow karnych tez nalezy do techniki pilkarstwa.
      Niemcy sa w tym bezbledni od lat, bo to dobrze cwicza. To nie Niemcy sa winni
      wyelyminowania druzyny polskiej, lecz sami Polacy: ich umiejetnosci - a raczej
      nieumiejetosci, lenistwo, brak profesjonalizmu. ("Zlej baletnicy to przeszkadza
      i faldka na spodnicy").
      • Gość: Schweiger Re: Ballack: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.adsl.hansenet.de 30.06.06, 22:17
        Ja ja. Ja tez jestem niemiec. I dobrze mowisz Polacy to nic. Tylko my niemcy to
        potega.
        • Gość: Jan Re: Ballack: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.versanet.de 30.06.06, 22:21
          Qutsch..widzi kazdy ze Niemcy sie wysilaja do extrem.Dzis mamay czasy,ze sprytniejsi wygrywaja..
          • Gość: Schweiger Re: Ballack: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.adsl.hansenet.de 30.06.06, 22:23
            Auf jeden jajko. My niemcy to ogien z dupy!!!
            Du Jan und ich Zbychu.
        • yola13 Re: Ballack: Zasłużyliśmy na zwycięstwo 01.07.06, 09:49
          Ty jestes taki Niemiec jak ja jestem murzynem
      • Gość: Fee Re: Ballack: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 00:05
        Tu nie ma nic do rzeczy ze Polacy odpadli,tylko to ze nikt nie lubi szwabow i
        wiekszosc czeka jak dostana w dupe a dostana mam nadzieje od Italii!! nic mi
        tak nie oslodzi zalu po Argentynie jak odpadniecie mutantow !!
    • Gość: . Niemcy zawsze "zasłużyli" na zwycięstwo IP: *.ny325.east.verizon.net 30.06.06, 22:26
      Oni inaczej swiata nie widzą.
      • Gość: obiektyw Cieniasy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 22:42
        cieniasy i tyle,ten caly pseudo- sedzia caly czas kontrolowal sytuacje,mutanty
        musialy wygrac i basta !! Italia,Italia calym sercem za Italia !!!
        • Gość: sołtys Re: Cieniasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:41
          Powiem krótko - jesteś zdrowo porypany
          • Gość: Obiektyw Re: Cieniasy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 23:57
            Gowno mnie obchodzi twoje zdanie.ITALIA,FORZA ITALIA !!
            • Gość: sołtys Re: Cieniasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 00:00
              No no poraduj sie troche do wtorku bo potem pozostanie ci już tylko emocjonowanie się walką Włochów o 3 miejsce.
              • Gość: Obiektyw Re: Cieniasy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.07.06, 00:11
                Az tyle "szczescia" to przesada mutanty padna i oszczedza
                nam "przyjemnosci"ogladania cieniasow. ITALIA FORZA ITALIA !!!
                • Gość: DownUnder Re: Cieniasy IP: 203.208.73.* 01.07.06, 04:59
                  Guzik. Za to jak Wlochy udawali aktorsko w meczu z Australia bo inaczej nie byli
                  w stanie wygrac, nie nalezy im sie nic!! a specjalnie zadna wygrana. Mam
                  nadzieje ze Niemcy razez z grajacymi dla nich Polakami, nakopia druzynie
                  wloskiej duzo golow i z turnieju ich tym wywala!!!
                  Powodzenia Germany! Good Luck to Germany - Kick Italian arses out of the
                  tournament. Perhaps next time the will act less and play more!!
                  Italy sucks!!!
        • Gość: fs Re: Cieniasy IP: *.m.pppool.de 01.07.06, 01:30
          Gość portalu: obiektyw napisał(a):

> cieniasy i tyle,ten caly pseudo- sedzia caly czas kontrolowal sytuacje,mutanty
          > musialy wygrac i basta !! Italia,Italia calym sercem za Italia !!!

polska, ekwador, szwecja, argentyna wszyscy dali dupy
          a kumpli do pomocy coraz mniej zawistny polaczku boli to cierp :-)))))
    • Gość: gość:Smutny13 Re: Ballack: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:49
      Dlaczego gospodarzom ZAWSZE pomagają sędziowie?????????????????????????
      Cały świat widział, że był karny w 90 minucie, A Klose powinien dostać co
      najmniej żółtą, jak nie czerwoną kartkę. Każdy faul Argentyny był
      odgwizdywany, a niemców tylko co trzeci ( kto chce niech policzy - jutro
      powtórka meczu,).Oj Niemcy, Niemcy trochę pokory...
      • Gość: puppet Re: Ballack: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:51
        a ja mysle o niemieckich kibicach...rozumiem gwizdy przy karnych,roznych itp.
        ale ciagle gwizdac?? nawet gdy znoszono na noszach argentynskiego bramkarza...z
        wizyta u przyjaciol...hehe
    • Gość: noik na Polska koszulke naklejam Podolski z tylu,trzeba IP: 141.117.77.* 30.06.06, 23:14
      sie z czegos cieszyc;))))
      • Gość: Fee [...] IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 23:59
    • ada1979 Tak ballack, a najbardziej ty zasluzyles swoim 01.07.06, 01:18
      symulowaniem faulu. tylko zapomniales, gdzie zostales uderzony i niechcacy
      zlapales sie za nos. Mnie by bylo wstyd, gdybym wygrala mecz wydrukowany pode
      mnie przez sedziego. Ale tobie nie jest, bo dop tego to trzeba miec CHARAKTER
      • Gość: tutut Re: Tak ballack, a najbardziej ty zasluzyles swoi IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 01.07.06, 11:09
        sfrustrowany polaczku? jestescie zero :P
    • Gość: boroczek Re: Ballack: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 01:31
      U nas w Borkach Wielkich na Sląsku wielka feta - se jezdzimy z niemieckimi
      flagami tam i spowrotem - tu wszyscy sie ciesza ze volksdeutsche klose podolski
      i borowski strzelaja gole - a nasz druzyna nie tylko dokopala Polaczkom ale tez
      argentynie - ole
      • Gość: Jack Re: Ballack: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.dip.t-dialin.net 01.07.06, 01:38
        Polfinal wysiadka, slaski cepie.
      • Gość: DownUnder Re: Ballack: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: 203.208.73.* 01.07.06, 05:10
        Boroczek, ales ta tlumok! Zapomnioles jak Slazacy walczyli dawno temu aby w
        Polsce byc? No ale za to zes tlumok to i pewnie historii nie znosz ;-)
        Lepiej pakuj sie i do Niemiec wyprowadz sie ;-)
        Co do meczu z Polska to za latwo Niemcom nie bylo a wygrali w "ostatniej minucie".
        Boroczek, dobrze ze zyjesz w demokratycznym Polaczkowym kraju ktory pozwala ci
        takie durnoty pisac i z niemieckimi flagami jezdzic ;-)
        Ciekawe kto wiekszy volksdeutsche? Ty czy ci Polacy grajacy w niemieckiej
        druzynie? ;-)
    • w0man29 Re: Ballack: Zasłużyliśmy na zwycięstwo 01.07.06, 01:52
      miał być klose z ballackiem a został balas w klozecie ..

nędzna piłka i wymęczone zwycięstwo butnych gastarbeiterów ..
    • Gość: TezBylbyMojTurniej Każdy ma swojego Fryzjera.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 02:40
    • Gość: as Re: Ballack: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 06:38
      JiANAS i coooooooooooo ? nie mozesz sie od KORYTA odczepic
      swiniooooooooooooooooo
    • yola13 Z sędziami drukarzami- macie duze szanse 01.07.06, 07:25
      wygrac ten turniej
      • Gość: cv Re: Z sędziami drukarzami- macie duze szanse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 08:15
        boroczku mieszkam niedaleko Borek Wielkich w faterlandzie masz jeszcze dużo
        WC do wyczyszczenia.
        • Gość: jerry62 Re: Z sędziami drukarzami- macie duze szanse IP: *.versanet.de 01.07.06, 09:14
          dlaczego polacy sa takim narodem,ktory nigdy nie potrafi zakceptowac innych
          osiagniec,a szczegolnie maja problem ze wszystkim co z niemiec(oprocz
          samochodow).olska druzyna,bronila sie prawie przez caly mecz i wstyd ,ze
          40-milionowy narod nie potrafi od lat zoorganizowac dobrego
          szkolenia,pilkarzy.Sedzia,szefem polskiej pilki..skandal.Nigdy tam nic nie
          bedzie.Polska druzyna jest jak jaja.....bierze udzial ale nigdy nie wchodzi.Taka
          jest niestety prawda.Iobojetnie czyItalia wygra czy nie ,Polska powinna cicho
          siedziec bo nic nie osiagnela ,czy to o organizacje jakiegos turnieju czy tez
          (oprocz starych 2 turniejow) jakiechkolwiek osiagniec.teaz juz nikogo za idola
          nie macie,niestety.Malysz nie skacze ,korzeniowski nie chodzi,a Papiez.....
          • yola13 Re: Z sędziami drukarzami- macie duze szanse 01.07.06, 09:41
            nie zrozumiałes o co chodzi,po pierwsze komentujemy mecz ARGENTYNA- NIEMCY, po
            drugie chodzi o to ze dzięki błędnym decyzjom sędziego ze Słowacji Niemcy sa w
            półfinale, dzieki temu tylko ze sędzia zamiast karnego dla Argentyny dał zółta
            kartke argentyńczykowi, no i nie dał czerwonej kartki Klose za brutalny faul na
            bramkarzu argentyńskim, wiec nie wiem czym ty sie tak szczycisz?
            • Gość: jerry62 Re: Z sędziami drukarzami- macie duze szanse IP: *.versanet.de 01.07.06, 14:13
              tym ,ze takich fauli jest w kazdy meczu troche ,a ty nie gralas nigdy w pilke to
              widzisz tylko to co pokaze telewizja w 3 powtorkach.bylem na meczu ,apropos
    • Gość: krkr Re: Ballack: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 09:26
      Oczywiscie zasłuzone zwyciestwo druzyny która w nie wierzyła i grała do konca
    • Gość: ciekawy Re: Ballack: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.sympatico.ca 01.07.06, 10:04
      ja tez tak czuje,ze wszystko zostalo "zaprogramowane" przez Niemcow tak jakby
      chcieli powiedziec:nasz dom ,nasza twierdza
    • Gość: xyz Re: Ballack: Zasłużyliśmy na zwycięstwo IP: *.sympatico.ca 01.07.06, 10:05
      moze za 4 lata?
    • andrzejzb Re: Ballack: Zasłużyliśmy na zwycięstwo 01.07.06, 10:13
      Sędziowie też juz to wiedzą...
    • bergman1 jest wyjątkowo słaby teraz 01.07.06, 12:24
      może następny mecz mu wyjdzie,
    • Gość: kibic Ballack był najsłabszy w zespole. Gdyby nie Polacy IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 12:42
      (Klose i Podolski) to Niemcy poszliby już dawno z torbami po rozgrywkach
      grupowych.
      • Gość: jerry62 Re: Ballack był najsłabszy w zespole. Gdyby nie P IP: *.versanet.de 01.07.06, 14:18
        jacy Polacy...po pierwsze,po drugie sa z przodu to strzelaja bramki,apo trzecie
        widzalem mecz na stadionie-Ballack byl najlepszy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka