Gość: daria IP: *.dhcp.mant.nc.charter.com 03.07.06, 18:06 Szwaby do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziecioszek Żarty Ballacka: Nie mamy szans IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 03.07.06, 18:30 Mam nadzieję, że Włosi ich rozniosą, a Ballackowi zrobi się łyso. I żeby go ktoś tak potraktował, jak Rooney Carvalho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Bedziecie plakac:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 18:32 Bo Niemce beda mistrzem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldilock Re: Bedziecie plakac:-) IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 03.07.06, 23:10 helmut, anglicy slusznie nazywaja was hunami. mam nadzieje, ze wreszcie bedzie aufwidezehen deutschland. ktokolwiek tylko nie niemcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Bedziecie plakac:-) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.07.06, 09:51 Auf Wiedersehen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12 Re: Bedziecie plakac:-) IP: *.m.pppool.de 04.07.06, 11:01 Gość portalu: goldilock napisał(a): > helmut, anglicy slusznie nazywaja was hunami. mam nadzieje, ze wreszcie bedzie > aufwidezehen deutschland. ktokolwiek tylko nie niemcy ktokolwiek tylko nie polska :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: Żarty Ballacka: Nie mamy szans IP: 83.238.68.* 03.07.06, 19:23 Prawda,nie macie szans z Italią.Jest to przyszly mistrz swiata.A zaloze sie ze Ballack dostanie "sito" od Totiego.FORZA ITALIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ULTRAS POLSKA [...] IP: *.chello.pl 03.07.06, 20:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Żarty Ballacka: Nie mamy szans IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.07.06, 22:24 z tymi ich kobietami to nie do konca prawda. Tutaj na poludniu blizej Francji i Szwajcarii sa calkiem ladne. Natomias co do ich poczucia humoru to rzeczywiscie jest z lekka przyciezkawe. Pociesznie jest tylko jedno miedzy soba tez sie tak obrazaja. Oni sa po prostu tacy nietaktowni az do bolu, mozna powiedziec, ze wrecz chamscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 45 Re: Żarty Ballacka: Nie mamy szans IP: *.m.pppool.de 04.07.06, 11:04 Gość portalu: ULTRAS POLSKA napisał(a): > szwaby to wieśniaki i prostackie chamy > dlatego nikt ich w europie nie lubi i do tego te niemieckie "kobiety" - nic > dziwnego ze tylu łazi tam w tych kretynskich paradach równości.... kto lubi polakow ? niemcy nie dania nie holandia nie francja nie bedzie trzeba wrocic to starych porzadkow przed 20lat i powiesic na nowo zelazna kurtyne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rf Szkopa dziekujemy! ITALIA IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.07.06, 20:54 Forza Italia ! swiete slowa szczupak !! ja tez !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rf Szkopom dziekujemy!FORZA ITALIA IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.07.06, 20:55 Odpowiedz Link Zgłoś
ruckzuck Re: Żarty Ballacka: Nie mamy szans 03.07.06, 21:04 Można ich nie lubić, ale należy się czasem oszczędzać w słowach. Odpowiedz Link Zgłoś
eska47 Re: Żarty Ballacka: Nie mamy szans 03.07.06, 21:23 Oj polactwo, polactwo. Na kazdym kroku pomagalem polactwu w Niemczech, ale widze , ze sie teraz to zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Żarty Ballacka: Nie mamy szans IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.07.06, 22:20 a ty kim jestes, ze piszesz po polsku?? Niemcem studiujacym polonistyke?? Dlaczego piszesz "polactwo" z takim samym sarkazmem jak Niemcy wymawiaja "polaken"? Po co w ogole jeszcze uzywasz tego jezyka, ktorym posluguje sie "polactwo"? Jestes Niemcem trzymaj sie Niemcow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldilock Re: Żarty Ballacka: Nie mamy szans IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 03.07.06, 23:13 polactwo? hunowie maja jakies problemy ? moze jakis maly obozik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariadna Re: Żarty Ballacka: Nie mamy szans IP: 212.106.155.* 03.07.06, 23:27 Ja jestem Polka,a też używam pojęcia polactwo,żeby odróżnić ich od Polaków. Polactwo to ludzie podli,zawistni,zakompleksieni i chamscy- na tym forum jest ich niestety zatrzęsienie.Zamisat się obrażać wziąć się za siebie i skończyć z prymitywizmem. Jeżeli mam wybierać między polactwem,a mądrym ,normalnym i kulturalnym obcokrajowcem wybiorę obcokrajowca. Chamstwa i głupoty się brzydzę. Cóż durnie i tak tego nie zrozumieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Żarty Ballacka: Nie mamy szans IP: *.dip.t-dialin.net 03.07.06, 23:33 Jest ich niewielu tylko uzywaja wielu nickow i z wpisow mozesz ich poznac. Sa na tyle chamscy, ze uzywaja nawet zenskie nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariadna Re: Żarty Ballacka: Nie mamy szans IP: 212.106.155.* 04.07.06, 00:06 Jack nie wiem ilu ich jest,ale chyba zauważyłeś ,że robią dużo szumu i niesety robią nam opinię w świecie o Polakach. Co z tego,że jest kilku normalnych( nieskromnie powiem,że też się do nich zaliczam) kiedy w tym zlewie chamstwa i nazistowskich wyzwisk ich nie widać. Jak to mówią gó.. zawsze wypływa na wierzch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Nowość IP: *.dip.t-dialin.net 04.07.06, 00:23 Już wkrótce w sprzedaży!!! Pizza Arrivederci Italia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubba Re: Nowość IP: *.sd.sd.cox.net 04.07.06, 04:01 I want some Italian pizza. Yummmm!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schade chamstwo jest wszedzie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.07.06, 09:45 niestety jezeli chodzi o chamstwo to wsrod obcokrajowcow jest to taki sam procent jak wsrod Polakow. Wiec moze skonczmy z gadaniem, ze w Polsce same chamy zyja, bo wszedzie indziej jest ich tyle samo i nie sa to Polacy. A jezeli chodzi o Forum GW to caly czas sie zastanawiam gdzie jest Moderator. Chyba, ze to MODERATOR preferuje chamstwo na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutek Re: Żarty Ballacka: Nie mamy szans IP: *.lb.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 04.07.06, 08:14 hahaha, to żeś sie popisał gościu, przeż oni są w domu a my spakowaliśmy manatki,... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadzio Re: Żarty Ballacka: Nie mamy szans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 10:00 Kopanina nieprzeciętna, Gwar widowni wciąż się wzmaga. Gra daleka jest od piękna. Gdzie taktyka, gdzie rozwaga? Czy to grają patałachy? Gdzie są zwody, gdzie podania? pyta kibic ciągnąc z flachy. Czy nie będzie tu strzelania? Czy nie szkoda na nich forsy na obozy i szkolenia? Może lepiej raz, a dobrze i na zawsze wybić lenia? Odpowiedz Link Zgłoś
firemouse Jakie tam zarty? 04.07.06, 10:45 Niemcy zawsze mieli trzezwa ocene sytuacji :-) Odpowiedz Link Zgłoś