fdj _______Kibice z Niemiec...______ 04.07.06, 23:08 ... śpiewają to to, na czego melodię Legia śpiewa swoje "Legiaaaaaaa, Legia Warszawa". Legia dziś wygrała. I też była gospodarzem. Znaczy Niemcy dziś wygrają :-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: _______Kibice z Niemiec...______ IP: *.neter.pl 04.07.06, 23:09 tfu, tfu... odpukaj w niemalowane i spluń przez lewe ramię, a kysz a kysz! Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: _______Kibice z Niemiec...______ 04.07.06, 23:19 Ani mi się śni! Piłkarsko nie lubię jednych i drugich, ale wolę, aby odpadli Włosi (bo niestety nie mogą odpaść oby-zwei). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marjot Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki IP: *.mynow.co.uk 04.07.06, 23:09 A'propos tylko czytania relacji bez oglądania.Mieszkam w Anglii i z chłopakami postanowiliśmy nie kupować telewizora bo nie ma kiedy oglądać ale decyzja niestety była podjeta w lutym.Bazuje tylko na relacjach z czuba-no chyba ze w pubie sie cos obejrzy jak jest czas lub w pracy,ale gdyby nie te relacje to życie byłoby jakieś takie szare-i niech nikt nie mówi że się nie znaja na piłce- jeszcze nie raz nas zadziwią...-no najwyżej trzy razy :) - pozdrowionka dla redakcji-monty pythona polskiego komentarza sportowego-dosyc tej wazelinki do rzeczy-byłaby jakaś praca dla filologa anglistyki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pLuToN Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:09 22:24 Odpowiedź na pytanie z 22:22: Ballack nie strzelił na tym mundialu ani jednego gola. A mecz z Argentyną i strzelony karny...? Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Dzieje się. 04.07.06, 23:20 Plus dodatni dla obu drużyn, że nie czekają na karne... Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Dzieje się. 04.07.06, 23:21 niestety niewielka to pociecha jeśli spojrzeć na morze plusów ujemnych w tym mundialu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Dzieje się. IP: *.neter.pl 04.07.06, 23:22 Jedno jest pewne - Del Piero nie powinien podchodzić do karnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Re: Dzieje się. IP: *.chello.pl 04.07.06, 23:27 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL hahahahha papa szkopki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Italy Goooooooooooooooooollllllllllllll lllllllllllll IP: *.chello.pl 04.07.06, 23:27 :) Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Goooooooooooooooooollllllllllllll lllllllllll 04.07.06, 23:28 i drugi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac 2:0 Yesssssssssssssssssssssssss IP: *.chello.pl 04.07.06, 23:28 Ku*wa ale bramka hahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: 2:0 Yesssssssssssssssssssssssss 04.07.06, 23:29 pięknie, wreszcie przeszedł zaspól któremu kibicowałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Niemcy rozjechani IP: *.chello.pl 04.07.06, 23:30 Rozjechali ich pieknie ..... brawo brawo brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: Niemcy rozjechani IP: *.chello.pl 04.07.06, 23:32 Nieee.. no z dwojga zlego to juz bym wolala zeby to makarony pojechaly do domu :-| Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Niemcy rozjechani 04.07.06, 23:33 Włochy - Portugalia !! To może byc finał ! Odpowiedz Link Zgłoś
julobubi hehe 04.07.06, 23:31 Niemcy po raz pierwszy przegrywaja na tym stadionie, na ktorym jeszcze nigdy nie przegrali.. A potem co? "Niemcy w finale. Przepraszam Wlosi w finale, Niemcy w finale pocieszenie" - widac,ze Szpakowski przezyl przegrana Niemocow:P Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Zasluzone zwyciestwo Wloch 04.07.06, 23:30 Byli lepsi w przekroju calego meczu Gratulacje dla Wlochow. Typuje Francje do finalu Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Zasluzone zwyciestwo Wloch 04.07.06, 23:31 Każdy ma swojego kata, my nieców, niemcy włochów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Zasluzone zwyciestwo Wloch 04.07.06, 23:32 my to mamy jeszcze Szwedów i Anglików Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Re: Zasluzone zwyciestwo Wloch 04.07.06, 23:36 halfoat napisał: > my to mamy jeszcze Szwedów i Anglików ------------------ Ale jestesmy za to lepsi od Kostaryki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Re: Zasluzone zwyciestwo Wloch IP: 195.116.35.* 04.07.06, 23:31 kocham Włochów za pokonanie Szwabów :* Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: Zasluzone zwyciestwo Wloch 04.07.06, 23:35 Niemcy poczuli jak to jest przegrywać w ostatnich minutach. Niemieccy kibice także. I można powiedzieć, że przez prawie 120 minut Niemcy grali jak równy z równym :) Nawet Rokoko na koniec się rozemocjonował i rozgadał tak, że zapomniał gdzieś o swoich eeeee, yyyyy... Odpowiedz Link Zgłoś
admin.php Forza Italia!! Del Piero na Dwa - Zero!!! 04.07.06, 23:31 To neisamowite, niesamowite!! Balanga i szał radości, a wszyscy mysleli, że będą karne!!! Haha! Jeeest, jest jeeest! Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Dobranoc :-) 04.07.06, 23:33 Jutro zbiórka w tym samym składzie, ma się rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Dobranoc :-) 04.07.06, 23:34 No nie powiem, miło oglądć płaczących niemców he he he ..... Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Dobranoc :-) 04.07.06, 23:35 przydał się ten kubeł zimnej wody na rozgrzane niemieckie głowy Odpowiedz Link Zgłoś
julobubi Re: Dobranoc :-) 04.07.06, 23:36 ech.. jestem chyba typowa kobieta, bo niby wolalam, zeby wygrali Wlosi, a teraz mi zal przegranych.. Ale jutro Portugalczykow nie bedzie mi zal! Francja do finalu!:D Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Re: Dobranoc :-) 04.07.06, 23:41 ashton napisała: > Jutro zbiórka w tym samym składzie, ma się rozumieć. --------------- Ja niestety do roboty jutro musze. Dzisiaj 4th of July - swieto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marjot Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki IP: *.mynow.co.uk 04.07.06, 23:32 Cholerka-przez te gole moje wazelinowanie redakcji o propozycje pracy pozostanie niezauważone-A do pubu na meczyk też nie poszedłem-Ani pracy ani meczu-ehhhh życie - Forza Italia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pLuToN Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:32 I CO TERAZ, NIEMIASZKI? JUZ WIECIE JAK SIE POLACY CZULI PO MECZU Z WAMI? JAK JA SIE CIESZE ;D;D;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Sprawiedliwości stało się zadość IP: *.server.ntli.net 04.07.06, 23:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Italia! Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki IP: *.e-wro.net.pl 04.07.06, 23:35 Zdecydowanie najlepszy mecz na mundialu. Naprawdę, tylko totalnym malkotentom mógł się nie podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki 04.07.06, 23:39 i co najważniejsze były piękne bramki, przypomniał mi się finał LM Bayern-Manchester Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki IP: *.acn.waw.pl 05.07.06, 01:11 racja! stwierdzić ze mecz był nudny to innymi słowy przyznać że o piłce pojęcia się nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ghh Sprawiedliwość nastała! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 04.07.06, 23:37 Gia l'Aquila d'Austria Le penne ha perdute. Il sangue d'Italia E il sangue polacco Beve col Cosacco Ma il cor le brucio Orzeł austriacki Stracił swe pióra. I krew włoską Wraz z polską Żłopie z kozakami Lecz duch jego ginie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikel Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:40 sukurs to chyba ulubione słowo Szpaka, genialna piosenka panowie. ciekawe czy ktos policzył ile razy średnio Szpak wypowiada sukurs podczas meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marjot Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki IP: *.mynow.co.uk 04.07.06, 23:41 Jak pisał autor "(...)Z ziemi włoskiej do Polski(...)" - Wszystko do spółki - fiaty 126, hymny (wspominaja nasze narody nawzajem) a teraz jeszcze nas pomścili :) Bravissimo, bellissimo - i to niby koniec meczu to niemiecki czas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Papiezowi musi byc glupio IP: *.nycmny.east.verizon.net 04.07.06, 23:41 wszyscy "dworzanie" mu sie ciesza a on smutny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LaGgeR Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:43 VIVA ITALIA VIVA SQADRA AZZZURA a Niemcy..... wypie.... tzn auf wiederseien faszysci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro klozet Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki IP: 82.160.7.* 04.07.06, 23:49 icki kochane, co mnie obchodzi mecz Legia - celtic. No K.U.R.W.A. M.A.Ć. co?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babatu Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki IP: *.dip.t-dialin.net 04.07.06, 23:54 Bog istnieje!!!!! A Niemcy do domciu i to piechota kurna. Jezzzzu ak dlugo czekalam na ten dzien!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek dobrze szkopom, że przegrali... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:55 nie kupuję niczego co niemieckie, a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marjot Re: dobrze szkopom, że przegrali... IP: *.mynow.co.uk 05.07.06, 00:20 A co z Wyborczą i inną prasą? Wyborczą posiada Agora a współwłaścicielem Agory holdingu jest Deutsche Bank Trust Company.Prawie całe media w Polsce kontrolują Niemcy.A no i ciekawe jakim autem jeździsz-ja seatem ale pod maska jakiś taki dziwny znaczek -coś jakby VW :) pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki IP: *.chello.pl 05.07.06, 00:01 "23:31 Mimo wszystko trzeba powiedzieć, że generalnie, Niemcy grali najładniejszą piłkę na tym mundialu." zart? malo smieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 05.07.06, 00:01 bravoitalia@interia.pl - piszemy podziękowania do Włoskiego związku piłki nożnej , chcesz być podpisany wyślij nam swoje naziwsko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupa słonia Niemcy do domu ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 00:07 Hah, ja wiedziałam od początku, że tak będzie. Włosi musieli to wygrać, chcociaż nie przepadam za tymi Panami. Ale. Lepsze to niż nic (czyt.Niemcy, którzy są mimo wszystko całkiem OK w większości:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ForzaItalia Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 00:15 z relacji Zczubowców , a raczej ze zdjec, mozna napewno stwierdzić jedno: Włosi mają lepsze farbki do twarzy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 00:18 Ach,chcialabym być dziś gdziekolwiek we Włoszech:)))Nie można nie kochać futbolu między Włochami:) Trymałam kciuki,a teraz się cieszę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldente Re: FORZA ITALIA ! IP: *.pool8260.interbusiness.it 05.07.06, 00:16 Po raz pierwszy Wlochom sie nie "udalo" tylko zasluzenie wygrali. Do tej pory mieli fuksa. Wreszcie sie zabrali do dobrej roboty. Ludzie!, co sie tu na ulicach dzieje, petardy poszly w ruch, klaksony samochodow , jezdza jak wariaci. Jutro z tej okazji swieto narodowe ....nie ide do roboty! HURRRAAAAA!!! Wlosi nie sa normalni ale za to potrafia sie swietnie bawic ...i to bez nadmiaru alkoholu.CHWALA IM ZA TO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ "z czuba" powinno zostac po mundialu :) IP: *.hsd1.nj.comcast.net 05.07.06, 03:27 byloby super, gdyby serwis "z czuba" byl kontynuowany po mundialu :), gdyby zostal tutaj na stale i moglyby byc tutaj zamieszczane rozne informacje sportowe oraz transmisje z meczow pilkarskich , tenisowych , czy innych wydarzen sportowych :) przyznam sie szczerze, ze nie czytalem zadnej relacji na zywo z tych "na powaznie", a czytalem wszystkie relacje "z czuba" , mimo, ze wczesniej ogladalem wiekszosc meczow w tv. moim zdaniem "z czuba" to super pomysl i powinien byc kontynuowany :) dzieki za super prace , ktora wykonujecie , ciekawe informacje i fajne linki :) no i super komentarze oczywiscie :) a co do dzisiejszego meczu to nie przepadam za zadna z tych druzyn i tez w finale bede kibicowal druzynie, ktora wygra w srode, tak jak "z czuba". :) pozdrawiam redakcje "z czuba" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janasa stara Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 03:57 gattuso rzondzi!!! za to jak pojechał ballacka i go sprowokowal, kretyna - gattuso rzondzi!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś