Dodaj do ulubionych

Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki

04.07.06, 17:53
Ha!!! Jestem pierwsza! Postanowiłam NIE OGLĄDAĆ meczu w tv, tylko śledzić
relację Z Czuba. Na pochybel malkontentom.
A głos w radiu był bardzo ok:))) Serio
Obserwuj wątek
    • Gość: czarnuch phi IP: *.icpnet.pl 04.07.06, 17:58
      brawo, to nie ogladaj. lepiej czytaj te superciekawe komentarze. ide po chipsy
      • dzidzia_bojowa Re: phi 04.07.06, 18:00
        zabrzmiało jak sarkazm. To BYŁ sarkazm:))) Phi....
        • Gość: push_me_pull_me Re: phi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:15
          czy to ?? :}
      • Gość: gatta nera Re:Czas na Portugalie ! IP: *.pool8260.interbusiness.it 05.07.06, 00:34
        Przez ten mundial chlop( Wloch) mi sie z domu wymeldowal! Teraz sie modle zeby
        Portugalia wygrala z Francja! ITALIA - PORTUGALIA ...bedzie widowisko! Italia -
        Francja ....bedzie placz!
    • dido_dido Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki 04.07.06, 18:29
      Co wy relacjonujecie ???
      Sparing?
      Mazowsze vs. wakacyjni szkoci
      śmiechu warte
      prawie jak wresling
      • dzidzia_bojowa Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki 04.07.06, 18:50
        No przecież tego właściwego meczu jeszcze nie ma. A to taki support, nie?
    • julobubi Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki 04.07.06, 18:55
      No juz niech zczubacy nie beda tacy skromni ( a dokladniej jeden zczubak). W
      radiu wypadl dobrze i tego sie trzymamy. A kazdy uwaza, ze jego glos w radiu
      brzmi dziwnie. Wiem to z autopsji:)
    • julobubi Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki 04.07.06, 18:58
      A moze dobrze by bylo zmienic igrzyskowe odśnież na np. odkop? Wiem, ze to
      troche późno i ma to mniej polotu niż odśnież, ale dlaczego nie? No cóż. Decyzja
      należy do Ciebie (Was).
    • julobubi stadion celtiku 04.07.06, 19:05
      Co duzo tych stadionow celtiku.. i do tego ten drugi ma nazwe wojska poslkiego:D
    • dymiacy_piecyk Piter Krałcz zwiedza świat 04.07.06, 19:19
      www.trashhero.ch/petercrouch.php
    • julobubi Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki 04.07.06, 19:36
      jakto obu czytlenikow? A ktorych czytalnikow pozdrawiacie?:>
      Cos mi sie wydaje,ze naprawde powinny byc zmienione przepisy dotyczace
      spalonych, bo tak dluzej byc nie moze! O ilez to goli byloby wiecej?!:D
      • primul Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki 04.07.06, 19:38
        Chyba Ciebie i mnie;) Notabene 73 roczniki jest tez rokiem moich narodzin.
        • julobubi Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki 04.07.06, 19:46
          Hehe, no to trafili:) Ja sie urodzilam "jedynie" 12 lat pozniej:)
    • julobubi Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki 04.07.06, 19:53
      Hehe, nie znam sie na celtiku, ani na zadnej innej szkockiej druzynie, ale
      wydaje mi sie, ze dla nich powinny byc ustanowione inne przepisy. Przestaliby
      sie dziwic.
    • Gość: tolog Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki IP: *.kosa.net.pl 04.07.06, 20:06
      komentujcie tez lige, błagam, bedzie ciekawsza, rpzez was mudnialu nie
      ogladam,wole czytac te relacje.
    • Gość: avtandil Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 20:21
      Z całym szacunkiem, ale to, co nazywacie hymnem kibiców Celticu jest ni mniej,
      ni więcej, tylko tekstem hymnu _Republiki Irlandzkiej_, która z Celtikiem ma
      wspólnego tyle, co celtyckie pochodzenie obu narodów :P Sprawdźcie tu:

en.wikipedia.org/wiki/Amhr%C3%A1n_na_bhFiann#Complete_Lyrics
      A tak poza tym, to świetna relacja :)
    • Gość: szaranowicz Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 20:46
      wlodek szaranowicz: "bramkarz Lejjjmann"...
    • Gość: zzz Uwaga techniczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 20:51
      Szanowna redakcjo zCzuba, wnioskuję, abyście komentowali te relacje, które sa na kanałach otwartych, a zatem są dostępne dla widza masowego. Nie promuję tu TVP, ale dziś otwarty to własnie TVP.

no i te niesamowite wrażenia przy analizatorze...
      • Gość: renfi Re: Uwaga techniczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 21:01
        jest coś niepokojeącego w słowie "analizator"...:)
    • Gość: mp no to czuby, wierzę w Was !! IP: *.emernet.ekrakow.net / *.emernet.ekrakow.net 04.07.06, 20:54
      mam nadzieję, że będziecie bardzo wylewni w opisywaniu sytuacji na boisku bo mi kablówka sygnał odcięła, jeszcze nie wiem dlaczego i się dziś nie dowiem bo oczywiście obsługa o tej porze nieczynna, jutro się na nich wyżyję, a tym czasem czytam Was.
      • cover_wielki Re: no to czuby, wierzę w Was !! 04.07.06, 20:58
        No to niech przegraja Niemcy !! a wygra kto chce, kibicuje sędziemu.
    • Gość: id szwabskie bydlaki gwiżdzą w czasie włoskiego hymnu IP: *.chello.pl 04.07.06, 20:58
      jak tylko sędzia będzie po prostu sprawiedliwy za 2 godziny nie będą mieli już
      takich ucieszonych buraczanych mord.
      • Gość: renfri dla tych co skazani na Szpaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 20:59
        wiemy dzieki niemu przynajmniej komu kibicuje papież - a to rzeczywiście
        problematyczna kwestia:)
      • Gość: kol@ Re: szwabskie bydlaki gwiżdzą w czasie włoskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 03:44
        prorok jaki czy co - meksykanin sedziowau, uwazam, zajebiscie; szkoda tylko ze
        nie miau wasow, bo poza tym tip-top - FORZA ITALIA!!! na pohybel niemieckim
        drukarzom! jutro tylko portugalia do domu i moze cos z tego mundialu jeszcze
        bedzie.. ;))
    • jaguar666 Komentarz 04.07.06, 21:04
      Drodzy Redaktorzy, zamiast się zastanawiać gdzie jest Trzeciak, to byście
      złożyli kondolencje wszystkim tym, którzy muszą oglądać mecz na państwowej i
      słuchać tych dwóch żenujących amatorów Szpakowskiego i Mielcarskiego.
    • julobubi pierwsze smaczki 04.07.06, 21:05
      "obaj trenerzy jeszcze nie usiadli" i gdy kamera pokazuje Fringsa Szpaczek mowi,
      ze Frings, wielki nieobecny.. Hmm.. :) Dobrze sie zaczyna:)
    • Gość: Gucio Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki IP: *.laczpol.net.pl 04.07.06, 21:11
      Pytanie za 100 punktów - Sędzia będzie drukować czy nie ????
    • Gość: anfer Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki IP: *.e-wro.net.pl 04.07.06, 21:13
      bosh, szpaku: swietnie blokowal kan-n-navaro
      • Gość: Anna Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki IP: *.hsd1.nj.comcast.net 04.07.06, 21:15
        w amerykanskiej TV wlasnie powiedzieli, ze Podolski sie przyznal, iz nie nie zna
        niemieckiego hymnu
        • Gość: ziuta Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki IP: *.neter.pl 04.07.06, 21:19
          I chwała mu za to :P
          Jeszcze nie wszystek jest stracony ;)
          • Gość: id to zwykły volksdeutch IP: *.chello.pl 04.07.06, 21:26
            żadna chwała, raczej wstyd...
            • Gość: janasa stara Re: to zwykły volksdeutch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 03:48
              swiete słowa - niech spie..ja razem z klose'm, volksdojcze!
    • Gość: schiffer Klum jest cienka przy Schiffer IP: *.icpnet.pl 04.07.06, 21:31
      To po prostu skandal, żeby się tak zachwycać klum. Najpiękniejszą Niemką jest od
      kilkunastu lat Claudia Schiffer i nawet tak urodziwa kobieta jak Klum nie może
      się z Claudią równać.
      • julobubi Re: Klum jest cienka przy Schiffer 04.07.06, 21:33
        Hmm.. No nie wiem.. Moim zdaniem Klum nie jest zachwycajaca, ale jak to sie mowi
        de gustibus non est disputandum. Ale oczywiscie co do podzielonych opinii
        zczubakow, przychylam sie do opini Z Czuba 2 :)
        • Gość: schiffer Re: Klum jest cienka przy Schiffer IP: *.icpnet.pl 04.07.06, 21:36
          Jasne, gusta są różne. Zresztą, ja bynajmniej nie próbuję zdeprecjonować Klum,
          bo to JEST piękna kobieta. Ale nie zapominajmy o paniach nieco starszych, a
          wciąż jarych ;-) A co do podzielonych opinii zczubaków, to powiem tak: modelka
          to przede wsyztswkim człowiek, ale jej wizerunek jest produktem i nie ma w tym
          nic niehumanitarnego ;)
    • Gość: id Zaczyna się drukowanie? IP: *.chello.pl 04.07.06, 21:31
      Schneider wjezdzajacy korkami w kostke Materazziego plus ze dwie minuty pozniej
      powalony Camoranesi- dwie ewidentne zolte- zero reakcji sedziego.
      • Gość: kroucz Re: Zaczyna się drukowanie? IP: *.e-wro.net.pl 04.07.06, 22:00
        i jeszcze Ballack wywracający Włocha pod polem karnym. Moim zdaniem w sumie
        trzy żółte Niemcom się należały. Dokładnie na to samo zwróciłem uwagę. Ale mamy
        za to naprawdę świetny mecz.
    • Gość: ziuta Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki IP: *.neter.pl 04.07.06, 21:31
      A Szpaku tylko: PeRRoTTa, CaNNavaro...
      • miraclees Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki 04.07.06, 21:41
        tak i do tego MeRRtesaRRRcker :-)

na razie to mecz Opole-Włochy...
        • halfoat Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki 04.07.06, 21:44
          massssakrrrryczny komentarz
          • Gość: ziuta Re: Pierwszy półfinał "Z czuba" plus dodatki IP: *.neter.pl 04.07.06, 21:46
            Bo to "ten upał, wilgotnośc, wysoka temperatura... kto to wytrzyma? nilkt sie
            nie chce poddać, nikt nie chce popełnić błędu..." ;)
            • Gość: cawi Szpakowi zabrali prompter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 22:20
              Bo co chwila, okazuje się że jak on mówi kannavarro to tak naprawdę chodzi o
              Cammorranesssii.
    • fdj ________Jessssssus, jaka nuda...__________ 04.07.06, 21:48
      Czy nie daloby się zrobić jakoś tak, aby ten mecz, to był mecz o 3 miejsce? A
      jutro finał Francja - Portugalia :-)
      • halfoat Re: ________Jessssssus, jaka nuda...__________ 04.07.06, 21:50
        dobrze, że ten mundial juz się kończy
        • ashton Re: ________Jessssssus, jaka nuda...__________ 04.07.06, 22:20
          Oj, dobrze.
          • Gość: cawi Włączcie sobie Zimocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 22:22
            W radiu ten mecz jest ultra pasjonujący. Właściwie non stop strzelają na bramkę.
            • ashton Jedynka górą! 04.07.06, 22:36
              Zimoch nawet mecz Wólczanka Wólka Mała - Pcimski Pcim Dolny komentuje tak, że
              nie sposób odejść od radia ;-)))
    • adam.2x Wlosi lepsi przez wieksza czesc I polowy... 04.07.06, 21:49

....lepiej zorganizowani, szybsi. Czy wytrymaja w II polowie? Przy koncu i
      polowy Niemcy wyraznie doszli do glosu.
    • Gość: andrzej Sędzia jest geniuszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 21:51
      Mimo ostrej gry gładko prowadzi super-mecz. Większość sędzi narobiłaby w gacie
      przy takim meczu i mielibyśmy ciągłe przerwy, nudy i faule. Oba zespoły są super.
      • Gość: aaaaaa Re: Sędzia jest geniuszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 21:57
        Dlaczego Frajerzy w relacji podajecie ze "niestety" pewnie awansują niemcy?
        • cover_wielki Re: Sędzia jest geniuszem 04.07.06, 22:00
          W drugiej połowie nadal kibicuje sędziemu oraz troche Italii, powinni strzelić
          bo inaczej niestety w karnych niemcy moga być lepsi.
      • Gość: me- Re: Sędzia jest geniuszem IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.07.06, 01:44
        nie są super - to półfinał mś (jakbyś zapomniał)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka