Dodaj do ulubionych

Lippi to stary lis

• Gość: Adam Re: Lippi to stary lis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 09:08
      Herr Klinsman: Czy wygrana z Polską strzałem w ostatniej minucie to też pech?
      Tak dla Polski. Przynajmniej wiecie jak to jest walczyć i zostać jak balon bez
      powietrza. Choć należy zrozumieć, że stawka o jaką grali Polacy i o jaką grali
      Niemcy jest nieporównywalna.
      • Gość: cyg@nek Polacy też grali "o sukces". IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 05.07.06, 09:27
        Zarówno Polacy, jak i Niemcy przegrali w ostatnich minutach mecze o najwyższą
        dla siebie stawkę: o sukces na mistrzostwach. Różnica jest taka, że Niemcy (pod
        względem sportowym) pożegnali mistrzostwa godnie, natomiast my pożegnaliśmy się
        jak zbite burki.
        Dlaczego? Dziś ze spokojem mogę to ocenić: bo Klinsi to kawał selekcjonera, a
        Janas to dvpa.
    • adwo-kat niemcy przeważali:-) tak jak polacy:-) 05.07.06, 09:34
      klinsman ogladał chyba inny mecz! albo z wrażenia poprzestawiało się w głowie:-)
      mecz bardzo ciekawy pełen emocji!
      można sobie życzyć więcej takich spotkań!
      dogrywka była chyba na najwyższym poziomie w historii!
      italia stoczy ciekawy finał:-)
    • Gość: dami Re: Kibic 2512 IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 05.07.06, 09:40
      wielka przyszlosc przed Toba, masz szanse zostac Prezydentem:)

Nie szkoda bylo tych dwoch godzin na ogladanie meczu?.
      Mozna bylo poszukac jakiegos Niemca i dac mu w zeby! - na jedno by wyszlo.
      Kibic Legii jestes?
    • Gość: Heniekzn Re: Lippi to stary lis IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.06, 10:07
      no gorolu toz sie nie popisal , unas w DEUTSCHLAND pelno takich goroli jak ty
      mozna ich poznac po tym jak kradna fajki z sklepow i po ubraniu
      • Gość: me Re: Lippi to stary lis IP: *.albyny.adelphia.net 05.07.06, 10:32
        no, a niektorzy dalej swoje, mysle, ze nie doroslismy jeszcze do Europy. Wiem, ja tez rzucalem niezle k... i ch... podczas meczy, ale to jest normalne!! Jestem teraz w USA i nikt nie uzywal takich okreslen!! Podczas meczu - wiadomo - emocje sie udzielaja, ale pozniej np. po meczu z Arggentyna podszedl i powiedzial, ze obie druzyny dobrze graly i zadecydowaly karne!! I tyle, jutro idziemy razem na wspolna impreze!! Szacunek dla przeciwnika i chwala wygranym!! Pytam sie, kiedy tak bedzie u nas?? Wsrod naszych kibicow?? Gramy tutaj w pilke ze wszelkimi nacjami. Niemcy. Portorico, Polska, USA, Wlochy, Argentyna< Brazylia i kazdy walczy o kazda piesc trawy, ale sa wygrani i przegrani!! Podajemy sobie rece i do nastepnego tygodnia!! Nie widzieliscie reklam Adidasa?? To naprawde boli...
    • Gość: Bolek DO KIBICA 2512 IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.06, 10:19
      te kibic cos ty faszysta jest? albo spadles z dywanu na podloge ,ty piszesz zes
      kibic dla mnie i z pewnoscia dla wielu jestes ZEREM fuj beeeeeeeee hanba wstyd
      sie przyznac ze tacy jak ty mieszkaja w POLSCE
    • Gość: zzz wakacje - dzieciaki przy komputerach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:23
      przykre, że na tym forum nie widać wieku piszących i że jakiś Niemiec gotów uwierzyć, że Polacy naprawdę tak myślą...

zapewniam, że tak myślą tylko niewyżyci gimnazjaliści, którzy nie rozumieją słów których używają

Niemcy grali dobrze, smiem twierdzić, ze najładniej na tych mistrzostwach, ale na Włochów to nie wystarczyło. Szkoda.
    • Gość: młody wygrali lepsi IP: *.run.pl / *.run.pl 05.07.06, 10:31
      brawo dla sędziego ktory nie uległ presji i prowadzil to spotkanie obiektywnie!!
      • Gość: Slazak Nie nawidze polackiego faszyzmu polacy to faszysci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:34
        • Gość: df Re: Nie nawidze polackiego faszyzmu polacy to fas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:38
          oj slazak slazak. Dzieki temu faszyzmowi Polacy maja niewiele mniejszy kraj niz
          niemcy.
          • Gość: Slazak Re: Nie nawidze polackiego faszyzmu polacy to fas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:47
            Kosztem innych nacji - dlatego ten polski faszyzm trzeba zniszczyc jako
            zagrazajacy stabilnosci kontynentu.
            • Gość: szpak Re: Nie nawidze polackiego faszyzmu polacy to fas IP: 193.108.194.* 05.07.06, 10:53
              co ty koles piep...? wsadz baranie glowe pod kran i odkrec wode zimna
              koniecznie moze lepiej ci sie zrobi...
        • Gość: slayer Re: Nie nawidze polackiego faszyzmu polacy to fas IP: 193.108.194.* 05.07.06, 10:38
          i wal się ćwoku! i wypad z kraju!
          • Gość: koniecpolski Re: Nie nawidze ślazakowieckiego faszyzmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:58
            ludzie ze śląska to swierćmózgi, brudasy i do tego najwięksi w PL złodzieje i
            oszuści. wynika to z tego powodu że tam nigdy nie było elity intelektualnej,
            więc zcego się spodziewać po potomkach roboli kopalnianych i hutniczych?
            • Gość: Stefan Re: Nie nawidze ślazakowieckiego faszyzmu IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.07.06, 11:35
              chyba sam nie zaliczasz sie do elity intelektualnej, he?
              chociaz... pasuje :D
              • Gość: koniecposlki Re: Nie nawidze ślazakowieckiego faszyzmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:57
                ty za to jesteś tylko smieciem niedorastającym mi do pięt. ale chwała ze
                chociarz zdajesz sobie z tego sprawę
                • Gość: Stefan Re: Nie nawidze ślazakowieckiego faszyzmu IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.07.06, 12:29
                  Gratuluje "poziomu" :D
        • Gość: schlaggi1974 Re: Nie nawidze polackiego faszyzmu polacy to fas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:20
          ty, Ślazak a co to znaczy nawidzić??? Ty nie nawidzisz a ja nienawidzę
          słowa "polacki" oraz słowa "Polacy" pisanego małą literą.
    • Gość: skorpion Re: Lippi to stary lis IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.06, 10:38
      jedyna szansa dla Niemiec to Listek na szefa pilki w Niemczech i Polak na
      trenera,
      Ha HA HA Polska w klipe gra

Skorpion
    • nikusia29 dajcie spokój 05.07.06, 10:43
      To był najładniejszy mecz MŚ, dotychczas...
      Nie ważne kto wygrał,(choć dobrze, że Włosi), liczy się spektakl, który się
      zaj*iście oglądało. Bo o to rzeczywiście chodzi w piłce nożnej, Panie i Panowie.
      Zostawcie swoją ukrytą i odkrytą nienawiść do poszczególnych nacji i oglądajcie
      mecze jak przystało na kibiców XXI wieku. Mam nadzieję, że dzisiaj też będzie
      podobny mecz. No i że wygra Portugalia
    • Gość: Nie-rasistka Re: Lippi to stary lis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:47
      Czy pan nie jest rasistą? Nienawiść to niezbyt godne pochwały uczucie. Niech pan zacznie myśleć, o ile
      pan już nie zapomniał, jak to się robi... Życzę powodzenia w próbach myślenia! I mam nadzieję, że
      Portugalia lub Francja pokona Włochów.
    • Gość: bloody_rabbit Re: Lippi to stary lis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:47
      To idiotyzm, dlaczego mielibyśmy nienawidzić młodych piłkarzy niemieckich???
    • Gość: Lippi Re: Lippi to stary lis IP: *.crowley.pl 05.07.06, 10:53
      Lippi: "W tym meczu byliśmy zdecydowanie lepszą drużyną, dominowaliśmy w całym
      spotkaniu. Jestem dumny ze swoich piłkarzy, którzy zrobili dokładnie to, czego
      od nich oczekiwałem. "
      Mój facet wrócił wczoraj do domu w trakcie drugiej połowy, usiadł, pooglądał
      chwile i spytał, czy Włosi maja w ogóle jakieś akcje pod bramka Niemców, bo
      cały czas gra sie toczyła na połowie Włochów. Tyle na temat dominacji Włochów w
      całym spotkaniu.
      • Gość: koniecpolski Re: Pirlo pokazał klasę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:00
        Gratulację, mają teraz te germanskie butne winie co opłakiwać w szarym jak noc
        listopadowy dzień swinehausie!
    • tadeusz1965 Jakiego "pecha"? Byli wyraznie gorsi! 05.07.06, 10:59
      • Gość: wwi Re: Jakiego "pecha"? Byli wyraznie gorsi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:35
        Czytaj ze zrozumieniem. Mieli pecha przegrywając w końcówce spotkania.
    • Gość: Wacek JAK TO JEST IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.06, 11:11
      Jak to jest wielu Polakow pluje na Niemcow,a prawda jest taka ze tutaj jest
      pelno wiesniakow przewaznie z Konina i za pare euro je... w polu , puzniej
      chodza do sklepow i kradna papierosy (sam widzialem jak to robia)wstyd ,bo im
      szkoda dac 4 euro za paczke ,TO JEST TA POLSKA DUMA???,a po zatym gdyby to
      Polska ekipa weszla do pol finalu to byla by duma narodowa!!!!a po zatym
      popaczcie wszyjscy na afery w PZPN a nie smiejcie sie z innych
      • Gość: wiem Re: JAK TO JEST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:34
        Prosze moderatora o kasowanie postow dzieciakow Neostrady.
    • Gość: Jagiellonia Fan Sedziowie Niemcow i tak wystarczajaco ciagneli... IP: *.orange.pl 05.07.06, 11:15
      W meczu ze Szwecja druga zolta kartka dla Lucica z niczego.
      W meczu z Argentyna nie zagwizdana ewidentna reka Niemcow w polu karnym.
      W meczu z Wlochami Lehman powinien dostac czerwona kartke i byc rzut karny.

Sedziowie pomogli juz Niemcom wystarczajaco...

Wczoraj Italia byla zdecydowanie lepsza, powinno bylo byc 3:0 albo i wyzej.
      Niemcy mieli szczescie (i pomoc), ale w zaden sposob nie zaslugiwali na final.

Forza Italia!
    • Gość: wwi Re: Lippi to stary lis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:34
      Nienawidzę nienawidzić.
    • Gość: cyg@nek Czy to forum dotyczy piłki nożnej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:52
      Przykro czyta się obrzucanie innego narodu guanem na forum dot. piłki nożnej.
      Panie i Panowie, pora wrócić do szkoły podstawowej: lekcja, temat...
      Czy Włosi wyraźnie dominowali? Niestety (dla Niemców) tak!
      Posiadanie piłki: Włosi 57%, Niemcy 43%.
      Strzały celne: Włosi 7, Niemcy 2.
      Rzuty rożne: Włosi 11, Niemcy 4.
      Dla porównania mecz Niemcy-Polska:
      Posiadanie piłki: Niemcy 58%, Polska 42%,
      Strzały celne: Niemcy 6, Polska 3.
      Rzuty rożne: Niemcy 10, Polska 4.
      W trakcie gry nawet przez moment nie miałem wrażenia, że Niemców stać na
      wygraną. Zagrali źle. W mojej ocenie najsłabszy był Ballack. Różnica klas w tym
      meczu była tak duża jak w meczu Polska-Niemcy. W tym zestawieniu gra
      reprezentacji Polski była jeszcze bardziej dołująca: Niemcom remis dawał szansę
      na awans (karne), nam remis z Niemcami nie dawał nic.
      • Gość: Slazak Wlosi przekupili sedziego meksykanin gwizdal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:53
        dla reprezentacji Wloch
        • Gość: cyg@nek Nie wygłupiaj się Slazak:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:00
          Jeśli Włosi zapłacili sędziemu to tylko za to żeby ni gwizdał stronniczo na
          korzyść Niemiec. Sędziowanie było wzorowe, a Niemcy zebrali bęcki jak Polska z
          nimi.
    • Gość: Kmil Re: Lippi to stary lis IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.07.06, 12:00
      Ja tez sie ciesze ze przegrali. Juz od kilku meczy zyczylem im kleski. A tak na
      dobra sprawe zawsze bylem fanem wloskiej reprezentacji, praktycznie od
      dziecka ;))
    • poloniaev Re: Lippi to stary lis 05.07.06, 12:32
      tu głupi zawistny polaku
      po kim masz ten durny nacjonalizm?
      chyba już wiem
    • Gość: pilkarz a poza tym radosc gry... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:48
      ponadto w grze reprezentacji bylo wiele radosci i harmonii... troche tez swobody
      i
      lepszej taktyki... kiedys na stronie triptorome.blogspot.com opublikowali
      filmik o tym jak reprezentacja wloska spiewa... on dalej tam jest chyba...
    • Gość: mk® Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia jak my IP: 195.117.126.* 05.07.06, 13:30
      przegraliśmy z nimi to nas zmieszali z błotem mówiąc że nic nie pokazaliśmy, a
      moim zdaniem oni dokładnie to samo zrobili wczoraj tylko się bronili i liczyli
      na karne to był antyfutball!
    • rach_ciach Pech?! Włosi byli 100 razy lepsi! LOL 05.07.06, 14:06
    • guru_ji Re: Lippi to stary lis 05.07.06, 23:46
      Szkoda mi sympatycznej druzyny niemieckiej, ale Wlosi byli lepsi i zasluzyli na
      wygrana.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka