Dodaj do ulubionych

Zlikwidowac spalone a wtedy...

08.07.06, 13:28
Gra nabierze kolorow !!! Ten spalony w pilce noznej to idiotyzm !!! Niech napastnicy graja jak chca a obroncy niech ich pilnuja !!! I nie badzie problemow w stylu ze bramka byla z spalonego lub ze nie bylo spalonego a sedzia przerwal akcje !!! Pilka nozna bez spalonego jest piekna gra !!!
Obserwuj wątek
    • trzynasty3 Re: Zlikwidowac spalone a wtedy... 08.07.06, 13:34
      Dla mnie spalony w pilce to najdurnieszy przepis !!! Jest On anty ofensywny !!! Gram czesto w pilke i gra bez spalonego jest piekna !!!
    • Gość: szcz Re: Nigdy! IP: *.czestochowa.agora.pl 08.07.06, 13:37
      Co ty wygadujesz. Tego nie wolno zrobić. Jeżeli zlikwidujesz spalone to piłka
      nożna zamieni się w pingpong. Piłkarze zgromadzą się w okolicach obu pól
      karnych i będą przebijać piłkę. Gra stanie się zdecydowanie wolniejsza, bo nie
      będzie sensu biegać i walczyć o piłkę w środku boiska. To byłoby samobójstwo
      dla tej dyscypliny. Przepis o spalony jest solą futbolu, bo dzięki niemu to
      piękna, dynamiczna gra i jest walka na boisku. Były próby rozgrywania meczów
      bez spalonego i taki, żałosny przebieg miały mecze, a z boiska wiało nudą.
      • euforyk Re: Nigdy! 08.07.06, 13:41
        Ja uważam ze płaskie boisko sie stanowczo nie sprawdza. powinno być wypukle, tak
        zeby od srodka boiska do bramki bylo z górki. a w6tedy wiadomo, pilka jest
        okragla i turla sie tam gdzie trzeba.
    • Gość: Szalony Re: Zlikwidowac spalone a wtedy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 14:05
      Tez jestem za likwidacja spalonego !!! A jak ktos ma obawy ping-pong to moze
      wprowadzic spalonego ale tylko takiego ze podanie nie moze byc za polowy boiska.
    • nelsonek Re: Zlikwidowac spalone a wtedy... 08.07.06, 14:42
      Testowano juz ten pomysl. Okazal sie on niewypalem.
      Poki co pilka nozna jest najpopularniejsza gra zespolowa swiata i nie ma co mieszac w przepisach gry.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka