Dodaj do ulubionych

Portugalskie media zadowolone z 4. miejsca

IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.06, 14:04
Figo! Brawo dla tego Pana! Taki styl, kondycja, umiejetnosci - stadiony
swiata! Dzieki Luis za ten mundial!
Obserwuj wątek
    • untochables Portugalskie media zadowolone z 4. miejsca 09.07.06, 14:06
      nie dziwie się portugalskim mediom bo ich zawodnicy grali ambitnie i z
      nadzieją na wygraną pokazli piłkarski pazur przegrali ale zasługują na
      szacunek

a nasi już są w domu i myślą o kupieniu nowego porsche po takich trudach z
      kostaryką i ekwadorem
      • Gość: portek Re: Portugalskie media zadowolone z 4. miejsca IP: *.cpe.netcabo.pt 09.07.06, 23:36
        Nie przesadzajmy z tym Figo - nie gral najlepiej i widac bylo ze nie jest juz
        taki sprawny a najbardziej w meczu przeciwko Francji - Zidane byl o niebo lepszy
        a przeciez to samo pokolenie. Ale Portugalczycy maja do niego sentyment (ja tez)
        no i z jego podania Gomez zdobyl fantastycznego gola. A Gomez chyba na koniec
        zagral na nosie Scolariemu, bo prawie nie gral na munidalu - niestety bylo juz
        za pozno. NIestety zawiedziony jestem Ch. Ronaldo - czy to prawda ze odchodzi z
        Manchesteru i zastanawia sie pomiedzy Realem a FC Barcelona?
    • Gość: nunio Nuno Gomes! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.07.06, 00:31
      Nuno powinień grać w podstawowym składzie. Nie mogę pojąć dlaczego Scolari cały
      czas tak faworyzxuje Paulette, ktore nie popsiał siena Euro2004. Poza tym Nuno i
      Figo znaja się od czasu Euro2000 i dobrze im sierazem gra, co udowodnili tą
      honrową bramką w spotkaniu z Francją. Może i Scolari to wielki selekcjoner, ale
      przegrał 2 razy z tą sama drużyną(Grecja na Euro2004) i nie dostrzega złej
      dyspozycji swoich zawodników a dysponują znakomitą ławka rezerwowych.
      Czekam tylko na emeryturę Pauletty, bo mozę wówczas Nuno będzie grać a
      Portugalia wreszcie wygra Euro czy Mundial.
      • Gość: marycha Re: Nuno Gomes! IP: *.nwrknj.east.verizon.net 10.07.06, 03:33
        to prawda, ale kto bedzie Gomesowi pilke podawal jak Figo przechodzi juz na
        emeryture? :) Nuna wypatrywalam od poczatku, gral zaledwi dwa razy. szkoda :)
        ciesze sie jednak ze Figo gral juz nie bedzie, wiem, wiem ze jest cecha
        charakterystyczna druzyny portugalskiej, ale od pewnego czasu (ostatnie Euro)
        okropnie mnie drazni. Fauluje, symuluje, daje z bani. I faktycznie, bardzo sie
        postarzal, choc zawodnikiem jest swietnym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka