Gość: Jo IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 10.07.06, 13:25 Górnik Zabrze zawsze kocham Cie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: korekt nienajlepszym pisze się łącznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:25 pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarz Re: nienajlepszym pisze się łącznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:56 akurat nie najlepszym pisze sie osobno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżemik Re: nienajlepszym pisze się łącznie IP: *.mofnet.gov.pl 10.07.06, 15:12 akurat nienajlepszy pisze się razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serce_czule specjalista-polonista - nie najlepszy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 16:31 nie z przymiotnikami w stopniu wyzszym (lepszy) i najwyzszym (najlepszy!!) pisze sie osobno!!!! stad - nie najlepszym!! odwrotnie niz przymiotniki w stopniu rownym (dobry) - niedobry!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt brawo Zidan, uderzenie Zizu jest symboliczne IP: *.acn.waw.pl 11.07.06, 03:21 cały ten mundial jest pełen brudnej gry, stałe ukryte drobne faule, szczypanie, kopanie bez piłki, plucie (Totti 2004), rasistowskie słowa (podobno fifa walczy), oszukiwanie i udawanie fauli, wyprowadzanie z równowagi przciwnika, włoch rossi dostają czerwona kartkę za rozbicie głowy przeciwnika bez piłki i wraca na finał by zostać bohaterem, Materac cały mundial gra na faul, włosi zostali mistrzem w brudnej grze za sparwą biernej postawy fifa, tych hipokrytów zarabiających na futbolu Zidan bronił honoru i piękna piłki swoją postawą na boisku i także tym uderzeniem !!!, media w większosci w stadnym zachowaniu, a przede wszystkim w skrajnej ślepocie, oceniają tylko co im podstawiono pod nos (telebim i powtórki), dokonało o sądu od razu, czyli to znaczy, że oni nigdy nie broniliby wręcz swej godności, gdyby ktoś pluł na nich ??? czy mamy akceptować rzeczywisty rasizm na stadionach i udawać dla sponsorów, że czytane są jakieś petycje i hasła czy uderzenie Zizu zrobiło jakąś krzywdę Materacowi, NIE, natomiast słowa Materaca Zizu pmaiętać będzie długo, gdyby Zizu chciał zrobić krzywdę Materacowi walnąłby go pięścią, jak robią to włosi brawo Zidan, uderzenie Zizu jest symboliczne - bronił swojego honoru, dobra piłki i nas przed brudną grą Materaców i mu podobnych, włosi mistrzem w brudnej grze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: Media: Krótkie spięcie w głowie Zidane'a IP: *.aster.pl 10.07.06, 13:34 jakos mniej o Zidanie niż u nas (hańba ha ha ha) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan hehe, a ja kocham łódzki Widzew IP: *.bremultibank.com.pl 10.07.06, 13:35 hehe, a ja kocham łódzki Widzew :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pshem spięcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:55 Swoją drogą ciekawe co Materazzi powiedział Zidnae'owi? quiz na najciekawsze koncepcje co wyprowadziło go z równowagi... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany przeciez wiadomo co powiedział IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 14:07 "jak się ma twoja zona i moje dzieci ?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legion Re: przeciez wiadomo co powiedział IP: *.chello.pl 10.07.06, 16:10 Slyszalem, ze "terrorysto". Zidane ma arabskie pochodzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
tmkmk Wlosi wygrali zasluzenie ??? 10.07.06, 14:19 to chyba zart - ostatnia grozna acje wlosi stworzyli pod koniec pierwszej polowy, w drugiej zupelnie przestali atakowac, a w dogrywce ledwo co wyprowadzali pilke do polowy boiska.. sedzia nie podytkowal drugiego ewidentnego karnego dla francuzow.. nie pamietam finalu w ktorym tak ewidentnie slabsza druzyna by wygrala.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legion Re: Wlosi wygrali zasluzenie ??? IP: *.chello.pl 10.07.06, 16:13 Dlatego jak slysze, ze ktos mowi, ze wlochom sie nalezalo to mnie ku..ca bierze.... Odpowiedz Link Zgłoś
sabala_1 Re: Wlosi wygrali zasluzenie ??? 10.07.06, 16:57 uważaj ja będziesz tak podskakiwał to jeszcze jakiemuś Włochowi w d...ę wpadniesz. Zasłużenie, zasłużenie, po pierwsze dokopali niemrom, a to już czyni ich wielkimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volocano Re: Wlosi wygrali zasluzenie ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 17:19 Wygrał lepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Wlosi wygrali zasluzenie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 17:00 Co to ma do rzeczy? W statystykach pomeczowych Portugalia była lepsza od Francji i Niemiec ale z nimi przegrała. Taki jest futbol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poprostu arab Re: Media: Krótkie spięcie w głowie Zidane'a IP: *.sympatico.ca 10.07.06, 14:54 jakby mial bombe to by wyzabijal wszystkich makaroniarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merbert Re: Media: Krótkie spięcie w głowie Zidane'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 15:03 Jestem ciekawy co powiedział do Zidana Materazzi. Może top on powinien dostać czeroną kartkę do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Media: Krótkie spięcie w głowie Zidane'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 15:13 Nic nie usprawiedliwia Zidane'a. I nie ważne co powiedział Materazzi od rozwiązywania takich sporów jest sędzia a nie piłkarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Media: Krótkie spięcie w głowie Zidane'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 15:11 Najlepsza główka na mundialu:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xxoxx Re: Media: Krótkie spięcie w głowie Zidane'a 10.07.06, 15:16 wlasnie pokazali w tv kilka slicznych przykladow brutalnego zachowania francuskiej kukły, miedzy innymi jak kopnal w twarz zawodnika chyba deportivo (bialo-niebieskie pasy na koszulce)... faktycznie wzor do nasladowania widac, ze jego nie trzeba prowokowac, raz na jakis czas po prostu budzi sie w nim chuligan z marsylskiego przedmiescia Odpowiedz Link Zgłoś
voytex Re: Media: Krótkie spięcie w głowie Zidane'a 10.07.06, 15:33 xxoxx napisała: > wlasnie pokazali w tv kilka slicznych przykladow brutalnego zachowania > francuskiej kukły, miedzy innymi jak kopnal w twarz zawodnika chyba deportivo > (bialo-niebieskie pasy na koszulce)... faktycznie wzor do nasladowania > widac, ze jego nie trzeba prowokowac, raz na jakis czas po prostu budzi sie w > nim chuligan z marsylskiego przedmiescia Kopanie chamow italianskich popieram .A Materac ma juz to z glowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic purysta Re: Media: Krótkie spięcie w głowie Zidane'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 16:55 Żeby w głowie powstało spięcie, musiałoby w niej coś być. Łeb pusty (bo nadęty) jak balon, niestety nie jest miękki jak balon. Oto skutki pozornej cywilizacji w wydaniu komercyjnym. Homo erectus już owszem ale sapiens długo jeszcze nie. Ot, i mamy brakujące ogniwo. Bandytyzmu na boisku nic nie usprawiedliwia. Odpowiedz Link Zgłoś
sabala_1 Re: Media: Krótkie spięcie w głowie Zidane'a 10.07.06, 17:01 Do chamów "italiańskich" to ci cioto tak daleko jak z Rzymu do twojego kórnika. PS. Uważaj na koguta bo podobno też pedał, ale w twoim wydaniu to by była zoofilia (karalna). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk A moja hipoteza jest taka, IP: *.host.net 10.07.06, 17:27 Ze Zidane zrobil to w pelni swiadomie bo nie chcial strzelac karnych. Dwa ostatnie karne ledwo mu weszly, nadchodzil juz czas zeby odwalic Beckhama. Juz lepiej byc pamietanym jako zabijak niz ten co spieprzyl karnego. A przy okazji dal nauczke Materazziemu. A ze to byl jego ostatni mecz miedzynarodowy to moga go zawiesic i na 10 meczow a jemu to bedzie latac. Ale moze mi sie tylko tak zdaje, ze on jest taki inteligentny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Media: Krótkie spięcie w głowie Zidane'a IP: *.devs.futuro.pl 10.07.06, 16:53 Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowy potępiony przez Media, szanowany przez kibiców 10.07.06, 16:55 prawda jest taka ze jak mu materazzi czy inny włoski pajac pocisnął po matce albo po narodowości to mu wypłacił jak należy - i to prawdziwi kibice (nie mowie o tej gawiedzi przez telewizorami raz na cztery lata) doceniają... prawdziwy futbol forever! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: potępiony przez Media, szanowany przez kibicó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 17:03 Powiedział "stop rasizmowi" :-) Ale dobrze, że przywalił makaronowi, nie certolił się, nie przejmował się wizerunkiem i przy okazji trochę się "odbrązowił". Po tej bańce cenię go nawet bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volocano Re: potępiony przez Media, szanowany przez kibicó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 17:25 Czlowieku co ty piszesz?! Zastanów się! Prawdzi wi kibice? Chyba pseudo. Mnie też na turniej pilki noznej koleś obrażał swoimi tekstami, ale nie podszedłem do niego i nie dałem mu w klate z główki. Zidane powinie miec trochę taktu w tej sytuacji i nie powinien się ponosić nerwom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Precz z włoskimi faszystami ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 18:00 A co z tak głośną akcją, bodaj, "Usunąć rasizm z boisk", głoszoną przed każdym meczem Mundialu (nie wiem czy przed finałem także), pamiętacie nie tak dawną sprawę Didy ? = PS.1-Materazzi powinien dostać dożywotni zakaz gry !!! = PS.2-Jestem z tobą Zizu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt kto krytykuje Zidana i nie zauważa postawy Materac IP: *.acn.waw.pl 11.07.06, 01:16 kto krytykuje Zidana i nie zauważa postawy Materaca, nie tylko w finale, to idiota i kretyn, to Materac swoją brudną grą w całym Mundialu zniszczył piłke, Zidan bronił swojego honoru, ale tłum karze Zidana, bo tłum składa się z kretynów, którzy widzieli na powtórkach czyn Zidana, to co im podsuneli, to co zrobił Materac, to ich mniej obchodzi, bo nikt nie podsunął im tego pod noc, banda kretynów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianka Zidan jesteś wspaniały!!!! IP: *.mikrozet.wroc.pl / *.mikrozet.wroc.pl 10.07.06, 17:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Zidan jesteś wspaniały!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 17:34 Mały przedruk,bez komentarza,dla miłośników bicia z główki.Zidane nie odebrał srebrnego medaluKapitan piłkarskiej reprezentacji Francji Zinedine Zidane nie pojawił się na płycie boiska w Berlinie by odebrać srebrny medal mistrzostw świata. W 110. minucie meczu został wyrzucony z boiska za uderzenie głową Marco Materazziego. Dla Zidane'a była to 12. czerwona kartka w jego karierze. Trzy z nich obejrzał broniąc barw francuskiego Bordeaux, kolejnych pięć grając w składzie Juventusu Turyn oraz dwie występując w Realu Madryt. Jedyną do niedzielnego finału MŚ czerwoną kartkę w meczu drużyny narodowej zobaczył również na mundialu - w 1998 roku w starciu z Arabią Saudyjską (faza grupowa turnieju). Najgorsze konsekwencje poniósł w 2000 roku. W meczu Ligi Mistrzów między Juventusem i Hamburgerem SV uderzył w głowę Niemca Jochena Kientza i został zawieszony na pięć spotkań. Finał MŚ był ostatnim meczem w karierze tego utytułowanego zawodnika. (ks, PAP) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sezon ogórkowy O Zidanie będą teraz pisać całe wakacje . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 17:42 Odpowiedz Link Zgłoś
baribal2 powiedział do ZZ: grasz jak Rasiak 10.07.06, 18:31 www.porysunki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś