Gość: ja IP: 83.238.74.* 10.07.06, 16:51 NIeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rad Ech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 17:11 Pewnie znowu mnie wyzwą od lizusów, ale powiem jeszcze raz: "Z czuba" = najlepsze co spotkałem w sprawie mundialu. Nie przesadzając nie przypominam sobie czegoś równie interesującego w sprawie sportu w ogóle. Smakowita robota internetowa. Czekam na więcej i pozdrawiam! PS - wczoraj znalazłem w googlach jedno (wprawdzie miniaturowe) zdjęcie jednego ze Zczubów - konkretnie mesje Bohdana. Chciałem tu kleić link na pożegnanie dla wszystkich zainteresowanych kawałkiem wyglądu "Z czuba", ale ktoś okazał się czujny - foto wyparowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt brudna gra włochów IP: *.acn.waw.pl 11.07.06, 01:23 kto krytykuje Zidana i nie zauważa postawy Materaca, nie tylko w finale, to idiota i kretyn, to Materac swoją brudną grą w całym Mundialu zniszczył piłke, Zidan bronił swojego honoru, ale tłum karze Zidana, bo tłum składa się z kretynów, którzy widzieli na powtórkach czyn Zidana, to co im podsuneli, to co zrobił Materac, to ich mniej obchodzi, bo nikt nie podsunął im tego pod noc, banda kretynów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiar Re: dziękujemy - "Z czuba" się żegna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 17:28 Dzięki za wspólnie spędzony czas! Będa pamiętał te przerwy meczów w których biegłem do kompa zobaczyć co nabazgraliście:) Tak jak za kultowych Igrysk na żywo... Do ZOBACZNIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emerald Re: dziękujemy - "Z czuba" się żegna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 12:55 :D Ja też biegałam w przerwie meczów, żeby sprawdzić, co tam dopisaliście. Rodzina patrzyła się na mnie dziwnie i z pewnością myślała o mnie dziwne rzeczy, ale bali się mnie zatrzymać, gdy tak biegłam z pokoju do pokoju, bo biegłam do "Z czuba" jako do bramki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zash Dzieki wielkie , kiitos IP: *.kopteri.net 10.07.06, 17:38 Dziekuje bardzo za kazda relacje :) Z Czuba dalo wiele do przyjemnosci ogladania. Zawsze w przerwie i po meczu pierwsze co bylo u mnie to "Z Czuba" Jako ze moim ulubionym sportem sa rajdy samochodowe , to moze to zaczniecie komentowac :D choc na dobra sprawe to nie wyobrazam tego sobie .... pozdrawiam cala ekipe i wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasnuty z czuba jest tylko jedne. IP: *.chello.pl 10.07.06, 18:09 cokolwiek by to miało znaczyć. :P p.s. dzieki za relacje i wogole za wszystek wszystkich waszych tekstów. ;) p.s.2 aaa wreszcie daliscie zdjecie ;] p.s.3 fotoedytorka faktycznie ma coś ze szwedki. :P (to był komplement ;] ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zleb Re: z czuba jest tylko jedne. IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 10.07.06, 18:19 Fotoedytorka na Miss Mundialu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ybka Re: z czuba jest tylko jedne. IP: *.icpnet.pl 10.07.06, 19:01 az sie poplakalam... dzieki za te wszystkie,boskie relacje,niezapomniane wieczory przy zCzuba i meczyku...bedzie tego brakowalo!!!! trzymajcie sie cieplo i oby do zobaczenia wkrotce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: z czuba jest tylko jedne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 19:12 aaaaaa wracajcie jak najszybciej bo dostane choroby i bede sie ze wszystkimi komunikowal praksemicznie :( Odpowiedz Link Zgłoś
lukas2005 Re: z czuba jest tylko jedne. 10.07.06, 20:09 Licze na to ze to tylko krotkie rozstanie Z czubem, w sierpniu wraca nasza sliczna Orange Ekstraklasa i zapewne razem z nia pelne humoru i cietego jezyka relacje wspanialego trio :) ps. Kasia naprawde jest podobna do Szwedki, Szwedka COME'ON !!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał dzięki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 20:33 byliście naprawdę super. do ćwierćfinałów "oglądałem" mecze tylko w waszym serwisie, potem mogłem normalnie ale zawsze po meczu odpalałem kompa i czytałem całą Waszą relację:) to chyba o czymś świadczy Odpowiedz Link Zgłoś
admin.php Re: My również dziękujemy! 10.07.06, 20:41 Najlepszy (inny) Serwis Mundialowy w Polsce. Będę tęsknił i czekam na powrót, ale należą się Wam wakcje. Mam kilka pomysłów, jestem kreatywnym chłopcem, ale na pewno nie ośmiele sie ich wysłać. W życiu. A fotoedyta ma śliczną oryginalną urodę. Chwała Wam za umieszczenie tego zdjęcia. Pozdrawiam Was serdecznie. Bardzo serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti Łzy wzruszenia spływają po klawiaturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 20:42 Wszystko fajnie,ale ktoś tu zapomniał o podpisie pod zdjęciem.I teraz nie wiem czy Pan Bohdan to Człowiek W Uniformie,a Pan Michał Człowiek O Utopijnym Uczesaniu-czy może odwrotnie. ;) P.S. Pozdro dla całej trójki! Widzimy się w sierpniu. P.S.2 Wiecie że jesteście nową wersją Trzech Króli...? K+M+B (Kasia,Michał,Bohdan) P.S.3 Kasia oczywiście jest królową,ale burzyło mi to mój koncept Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj zdjęcie - wreszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:29 wreszcie doczekaliśmy się zdjecia! jako heteroseksualna kobieta stwierdzam, że pani fotoedytorka jest najładniejsza ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: - "Z czuba" się żegna IP: *.emernet.ekrakow.net / *.emernet.ekrakow.net 10.07.06, 21:03 ja bym sie chcial umowic z fotoedytorka :D Odpowiedz Link Zgłoś
sonkas I ja również dziękuję:) 10.07.06, 21:05 Rany, czytałam Wasze każde sprawozdanie. Wszystkie przeglądy prasy, wszystkie załżenia taktyczne... I bedzie mi tego wszystkie brak, naprawdę:) Tworzycie naprawdę świetny zespół i szkoda by było rozbijać Waszą trójkę... Co do pomysłów na dalsze funkcjonowanie "Z Czuba" (notabene, Pogratulujcie temu panu, co wymyślił ten tytuł:)) : myślę, że pomysł z Ekstraklasą wcale nie jest głupi.Osobiście nie znam się na polskiej piłce, ale człowiek uczy się całe życie;) Ewentulanie Poprowadźcie relacje z Ligii Mistrzów:) No i z eliminacji Euro... I najlpiej z każdego meczu Polski:) świetnie się was czyta:) Dzięki za ten cały miesiąc pracy i pełnych humoru relacji! I oby tak dalej! Pozdrawiam Sonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciuch dziękujemy IP: 82.146.249.* 10.07.06, 21:25 Chłopaki nic się nie stało, Chłopaki nic się nie stało, Chłopaki nic się nie stało to takie tradycyjne polskie zakończenie mundialu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
emusia dziękujemy - "Z czuba" się żegna 10.07.06, 21:48 Nigdy się nie wypowiadałam na tym forum, ale czytałam wszystkie relacje i wszystko co się pojawiało na "Z czuba". I za to wam wielkie wielkie wielkie wielkie wielkie wielkie wielki wielki DZIĘKUJĘ! Wielu meczów nie widziałam, ale czytałam wasze relacje, a czasem jednym okiem oglądałam mecz w tv a drugim sprawdziałam czy czegoś nowego nie napisaliście. A ile razy turlałam się ze śmiechu :)) Dzięki za film o Dudce, którego nikt nie lubi (moja ulubiona scena: dudka obraca głowę w kierunku kamary a kamera łup w druga strone że niby nie filmuje) i za wywiad z czubem w Tok FM. Dawno nie słyszałam równie pięknego wywiadu, w którym zaproszona osoba aż tyle mówi :)) Wielkie dzięki czuby, dzięki Michał, dzięki Bohdan, dzięki Kaśka :) Pozdrawiam gorąco i mam nadzieję że jeszcze zobaczę wasze relacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie_ksiezniczka Dzięki, dzięki, dzięki!! 10.07.06, 21:48 Oglądałam mecze z laptopem na kolanach, serio... Rrrrany, ale bedzie mi Was brakowało. Wrócicie? Powiedzcie, że wrócicie... Nie pogłębiajcie mi żałoby po mundialu (i po micie Zizou). A jak bym była Dida, to bym się umówiła z Fotoedytorką :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Criss Re: Dzięki, dzięki, dzięki!! IP: *.68.73.74.debica73.tnp.pl 10.07.06, 21:55 Dziękuję za realcje:) Byliście wspaniali!!! Dzięki wam interesowałem się mundialem :)( Piłki nie za bardzo lubię ) PS: może tak kiedyś formułę 1 uwielbiam ją :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jim01 Re: - "Z czuba" się żegna IP: 213.25.87.* 10.07.06, 22:00 Eee no chłopaki tylko szybko wracajcie, razem z fotoedytką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalalab Re: - "Z czuba" się żegna IP: *.aster.pl 10.07.06, 22:14 dzieki za humor! za emocje i prawdziwie szczere opinie! oby tak dalej. Sport na piłeczce sie nie kończy więc liczymy na to że szybko się za "z czuba" stęsknicie! bo ja już tęsknię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Dziekuje!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.06, 22:18 Byliscie genialiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Jestescie BOscyyyyyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Dziekuje!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:18 dzieki wam za to, byla swietna zabawa!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zczuba fan Byliście absolutnie opiniotwórczy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:22 Nie dajcie się prosić, tylko zmajstrujcie stałą wersję serwisu (ostatecznie sezonowa też może być, tylko w miarę regularna). Z czuba rulez!! I takie tam... Fotoedytorka też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg WRC podziekowanie! IP: *.e-wro.net.pl 10.07.06, 22:37 zaden ze mnie kibic, ale DZIEKUJE, bo podgladalem z usmiechem na twarzy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue.berry to my dziękujemy IP: *.aster.pl 10.07.06, 22:36 za humor, ciety język pisany, doskonały dobór fot:)) komentarze ktore doprowadzały do łez... etam powiem jedno - część meczów zdecydowanie była ciekawsza w wykoaniu ZCzuba niż w oryginale. jesteście cudni:))) podziekowania i po duzym całusie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marjot "Z czuba" się żegna IP: *.mynow.co.uk 10.07.06, 22:47 SZkoooooooooooooodaaaaaa.... -oj wy tylko fotoedytorka i fotoedytorka, a jako heteroseksualny mężczyzna muszę przyznać że panom także niczego nie brakuje.No chyba że meczów/meczy* (*niepotrzebne skreślić) do komentowania.... Pozdrowionka i dzięki za dobrą robotę-nie każdy wie ile pracy kosztuje robienie naprawde dobrej zabawy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annika Re: "Z czuba" się żegna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:52 to ja też podziękuję :) i fotkę nawet wyjęczeliśmy... pomysł i wykonanie na 5. PS Mimo wszystko sesję mam bez poprawek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bober88 Bober dziękuje :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:50 Powiem krótko: WIELKIE DZIĘKI!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Dzieki za swietny serwis!! IP: *.broadband.pl 10.07.06, 22:51 Jak ogladalem mecze w domu, to zalowalem, ze nie mam komputera zaraz przy tv - wtedy bylem odciety od zczuba. Za to w pracy nic juz mnie nie rozpraszalo i moglem polegac tylko na Waszej relacji :)) Jeszce raz dzieki i gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata dzieki IP: *.retsat1.com.pl 10.07.06, 23:08 Dzięki. Czytalo się wasze teksty wspaniale. Zdjęcia i układ bomba!! I coz zostało... Tylko polityka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Nowy pomysł IP: *.retsat1.com.pl 10.07.06, 23:12 Zapomniałam o siatkówce!! Zaczyna się Liga w siatce! Moze nowy serwis? SeTbaLL, BLoK albo Gdzie jest Marcin Nowak???? czekam z niecierpliwością. Szkoda tylko, ze nie mogę kandydować do tytułu Miss Trybun. uuuuuuuuu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ Wielkie dzieki! :) IP: *.hsd1.nj.comcast.net 10.07.06, 23:17 Naleza Wam sie duze podziekowania za cala praca , jaka wlozyliscie w serwis "z czuba". bylo naprawde super :) i bardzo ucieszylem sie, gdy przeczytalem, ze "z czuba" wznowi dzialanosc na poczatku sierpnia :) to wspaniala wiadomosc i juz sie ciesze i nie moge sie doczekac na Wasze kolejne relacje i wiadomosc :) Jeszcze raz wielkie dzieki, jestescie najlepsi :) powodzenia z obrona i wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia :) pozdrowienia dla Was obu i fotoedytorki :) Na pewno nikt o Was nie zapomni, takze wracajcie jak najszybciej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xll Re: Nowy Pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 23:24 Niedługo Liga Światowa i Mistrozstwa Świata w siatkówce... może pomyślicie nad komentowaniem tych imprez?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicha Re: dziekujemy - "Z czuba" się żegna IP: *.lodz.msk.pl 10.07.06, 23:32 oczywiście, że będziemy was pamiętać! dziękujemy :-) Odpowiedz Link Zgłoś