Dodaj do ulubionych

DZIĘKUJEMY - "Z czuba" się żegna

IP: 83.238.74.* 10.07.06, 16:51
NIeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
Obserwuj wątek
    • Gość: Rad Ech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 17:11
      Pewnie znowu mnie wyzwą od lizusów, ale powiem jeszcze raz: "Z czuba" =
      najlepsze co spotkałem w sprawie mundialu. Nie przesadzając nie przypominam
      sobie czegoś równie interesującego w sprawie sportu w ogóle. Smakowita robota
      internetowa. Czekam na więcej i pozdrawiam!

PS - wczoraj znalazłem w googlach jedno (wprawdzie miniaturowe) zdjęcie jednego
      ze Zczubów - konkretnie mesje Bohdana. Chciałem tu kleić link na pożegnanie dla
      wszystkich zainteresowanych kawałkiem wyglądu "Z czuba", ale ktoś okazał się
      czujny - foto wyparowało.
      • Gość: zgrzyt brudna gra włochów IP: *.acn.waw.pl 11.07.06, 01:23
        kto krytykuje Zidana i nie zauważa postawy Materaca, nie tylko w finale, to
        idiota i kretyn, to Materac swoją brudną grą w całym Mundialu zniszczył piłke,
        Zidan bronił swojego honoru,

ale tłum karze Zidana, bo tłum składa się z kretynów, którzy widzieli na
        powtórkach czyn Zidana, to co im podsuneli, to co zrobił Materac, to ich mniej
        obchodzi, bo nikt nie podsunął im tego pod noc, banda kretynów
    • Gość: kosiar Re: dziękujemy - "Z czuba" się żegna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 17:28
      Dzięki za wspólnie spędzony czas! Będa pamiętał te przerwy meczów w których biegłem do kompa zobaczyć co nabazgraliście:) Tak jak za kultowych Igrysk na żywo... Do ZOBACZNIA!
      • Gość: Emerald Re: dziękujemy - "Z czuba" się żegna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 12:55
        :D Ja też biegałam w przerwie meczów, żeby sprawdzić, co tam dopisaliście.
        Rodzina patrzyła się na mnie dziwnie i z pewnością myślała o mnie dziwne
        rzeczy, ale bali się mnie zatrzymać, gdy tak biegłam z pokoju do pokoju, bo
        biegłam do "Z czuba" jako do bramki ;D
    • Gość: zash Dzieki wielkie , kiitos IP: *.kopteri.net 10.07.06, 17:38
      Dziekuje bardzo za kazda relacje :)
      Z Czuba dalo wiele do przyjemnosci ogladania.
      Zawsze w przerwie i po meczu pierwsze co bylo u mnie to "Z Czuba"
      Jako ze moim ulubionym sportem sa rajdy samochodowe , to moze to zaczniecie komentowac :D choc na dobra sprawe to nie wyobrazam tego sobie ....
      pozdrawiam cala ekipe i wszystkich
    • Gość: zasnuty z czuba jest tylko jedne. IP: *.chello.pl 10.07.06, 18:09
      cokolwiek by to miało znaczyć.

:P

p.s. dzieki za relacje i wogole za wszystek wszystkich waszych tekstów. ;)
      p.s.2 aaa wreszcie daliscie zdjecie ;]
      p.s.3 fotoedytorka faktycznie ma coś ze szwedki. :P
      (to był komplement ;] )
      • Gość: zleb Re: z czuba jest tylko jedne. IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 10.07.06, 18:19
        Fotoedytorka na Miss Mundialu!
        • Gość: ybka Re: z czuba jest tylko jedne. IP: *.icpnet.pl 10.07.06, 19:01
          az sie poplakalam...
          dzieki za te wszystkie,boskie relacje,niezapomniane wieczory przy zCzuba i
          meczyku...bedzie tego brakowalo!!!!
          trzymajcie sie cieplo i oby do zobaczenia wkrotce!!!!
          • Gość: Grzechu Re: z czuba jest tylko jedne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 19:12
            aaaaaa wracajcie jak najszybciej bo dostane choroby i bede sie ze wszystkimi
            komunikowal praksemicznie :(
          • lukas2005 Re: z czuba jest tylko jedne. 10.07.06, 20:09
            Licze na to ze to tylko krotkie rozstanie Z czubem, w sierpniu wraca nasza
            sliczna Orange Ekstraklasa i zapewne razem z nia pelne humoru i cietego jezyka
            relacje wspanialego trio :)

ps. Kasia naprawde jest podobna do Szwedki, Szwedka COME'ON !!! :-)
    • Gość: Michał dzięki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 20:33
      byliście naprawdę super. do ćwierćfinałów "oglądałem" mecze tylko w waszym serwisie, potem mogłem normalnie ale zawsze po meczu odpalałem kompa i czytałem całą Waszą relację:) to chyba o czymś świadczy
      • badjuk Re: dzięki 11.07.06, 01:06
        Jest rekompensata - Zidan otwiera "Z Dyńki".
    • admin.php Re: My również dziękujemy! 10.07.06, 20:41
      Najlepszy (inny) Serwis Mundialowy w Polsce. Będę tęsknił i czekam na powrót,
      ale należą się Wam wakcje.

Mam kilka pomysłów, jestem kreatywnym chłopcem, ale na pewno nie ośmiele sie ich
      wysłać. W życiu.

A fotoedyta ma śliczną oryginalną urodę. Chwała Wam za umieszczenie tego zdjęcia.

Pozdrawiam Was serdecznie. Bardzo serdecznie.
    • Gość: Yeti Łzy wzruszenia spływają po klawiaturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 20:42
      Wszystko fajnie,ale ktoś tu zapomniał o podpisie pod zdjęciem.I teraz nie wiem
      czy Pan Bohdan to Człowiek W Uniformie,a Pan Michał Człowiek O Utopijnym
      Uczesaniu-czy może odwrotnie. ;)
      P.S. Pozdro dla całej trójki! Widzimy się w sierpniu.
      P.S.2 Wiecie że jesteście nową wersją Trzech Króli...? K+M+B (Kasia,Michał,Bohdan)
      P.S.3 Kasia oczywiście jest królową,ale burzyło mi to mój koncept
      • Gość: joj zdjęcie - wreszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:29
        wreszcie doczekaliśmy się zdjecia! jako heteroseksualna kobieta stwierdzam, że pani fotoedytorka jest najładniejsza ;P
    • Gość: mp Re: - "Z czuba" się żegna IP: *.emernet.ekrakow.net / *.emernet.ekrakow.net 10.07.06, 21:03
      ja bym sie chcial umowic z fotoedytorka :D
    • sonkas I ja również dziękuję:) 10.07.06, 21:05
      Rany, czytałam Wasze każde sprawozdanie. Wszystkie przeglądy prasy, wszystkie
      załżenia taktyczne... I bedzie mi tego wszystkie brak, naprawdę:) Tworzycie
      naprawdę świetny zespół i szkoda by było rozbijać Waszą trójkę...

Co do pomysłów na dalsze funkcjonowanie "Z Czuba" (notabene, Pogratulujcie temu
      panu, co wymyślił ten tytuł:)) : myślę, że pomysł z Ekstraklasą wcale nie jest
      głupi.Osobiście nie znam się na polskiej piłce, ale człowiek uczy się całe
      życie;) Ewentulanie Poprowadźcie relacje z Ligii Mistrzów:) No i z eliminacji
      Euro... I najlpiej z każdego meczu Polski:) świetnie się was czyta:)
      Dzięki za ten cały miesiąc pracy i pełnych humoru relacji! I oby tak dalej!

Pozdrawiam
      Sonka
    • Gość: Maciuch dziękujemy IP: 82.146.249.* 10.07.06, 21:25
      Chłopaki nic się nie stało,
      Chłopaki nic się nie stało,
      Chłopaki nic się nie stało

to takie tradycyjne polskie zakończenie mundialu ;P
    • emusia dziękujemy - "Z czuba" się żegna 10.07.06, 21:48
      Nigdy się nie wypowiadałam na tym forum, ale czytałam wszystkie relacje i
      wszystko co się pojawiało na "Z czuba". I za to wam wielkie wielkie wielkie
      wielkie wielkie wielkie wielki wielki DZIĘKUJĘ! Wielu meczów nie widziałam, ale
      czytałam wasze relacje, a czasem jednym okiem oglądałam mecz w tv a drugim
      sprawdziałam czy czegoś nowego nie napisaliście. A ile razy turlałam się ze
      śmiechu :)) Dzięki za film o Dudce, którego nikt nie lubi (moja ulubiona scena:
      dudka obraca głowę w kierunku kamary a kamera łup w druga strone że niby nie
      filmuje) i za wywiad z czubem w Tok FM. Dawno nie słyszałam równie pięknego
      wywiadu, w którym zaproszona osoba aż tyle mówi :)) Wielkie dzięki czuby,
      dzięki Michał, dzięki Bohdan, dzięki Kaśka :)

Pozdrawiam gorąco i mam nadzieję że jeszcze zobaczę wasze relacje :)

• nie_ksiezniczka Dzięki, dzięki, dzięki!! 10.07.06, 21:48
      Oglądałam mecze z laptopem na kolanach, serio... Rrrrany, ale bedzie mi Was
      brakowało. Wrócicie? Powiedzcie, że wrócicie... Nie pogłębiajcie mi żałoby po
      mundialu (i po micie Zizou).

A jak bym była Dida, to bym się umówiła z Fotoedytorką :-)
      • Gość: Criss Re: Dzięki, dzięki, dzięki!! IP: *.68.73.74.debica73.tnp.pl 10.07.06, 21:55
        Dziękuję za realcje:) Byliście wspaniali!!! Dzięki wam interesowałem się
        mundialem :)( Piłki nie za bardzo lubię )

PS: może tak kiedyś formułę 1 uwielbiam ją :D:D:D
    • Gość: jim01 Re: - "Z czuba" się żegna IP: 213.25.87.* 10.07.06, 22:00
      Eee no chłopaki tylko szybko wracajcie, razem z fotoedytką.
      • Gość: lalalab Re: - "Z czuba" się żegna IP: *.aster.pl 10.07.06, 22:14
        dzieki za humor! za emocje i prawdziwie szczere opinie! oby tak dalej. Sport na
        piłeczce sie nie kończy więc liczymy na to że szybko się za "z czuba"
        stęsknicie! bo ja już tęsknię
    • Gość: czarny Dziekuje!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.06, 22:18
      Byliscie genialiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Jestescie BOscyyyyyyyyyyy
      • Gość: ewka Re: Dziekuje!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:18
        dzieki wam za to, byla swietna zabawa!!!! :)
    • Gość: Zczuba fan Byliście absolutnie opiniotwórczy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:22
      Nie dajcie się prosić, tylko zmajstrujcie stałą wersję serwisu (ostatecznie sezonowa też może być, tylko w miarę regularna).

Z czuba rulez!! I takie tam...
      Fotoedytorka też.
      • Gość: greg WRC podziekowanie! IP: *.e-wro.net.pl 10.07.06, 22:37
        zaden ze mnie kibic, ale DZIEKUJE, bo podgladalem z usmiechem na twarzy! :)
    • Gość: blue.berry to my dziękujemy IP: *.aster.pl 10.07.06, 22:36
      za humor, ciety język pisany, doskonały dobór fot:)) komentarze ktore
      doprowadzały do łez... etam powiem jedno - część meczów zdecydowanie była
      ciekawsza w wykoaniu ZCzuba niż w oryginale.
      jesteście cudni:)))
      podziekowania i po duzym całusie
    • Gość: marjot "Z czuba" się żegna IP: *.mynow.co.uk 10.07.06, 22:47
      SZkoooooooooooooodaaaaaa.... -oj wy tylko fotoedytorka i fotoedytorka, a jako
      heteroseksualny mężczyzna muszę przyznać że panom także niczego nie brakuje.No
      chyba że meczów/meczy* (*niepotrzebne skreślić) do komentowania....
      Pozdrowionka i dzięki za dobrą robotę-nie każdy wie ile pracy kosztuje robienie
      naprawde dobrej zabawy....
      • Gość: annika Re: "Z czuba" się żegna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:52
        to ja też podziękuję :)
        i fotkę nawet wyjęczeliśmy...
        pomysł i wykonanie na 5.

PS Mimo wszystko sesję mam bez poprawek :)
    • Gość: bober88 Bober dziękuje :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:50
      Powiem krótko:

WIELKIE DZIĘKI!!
    • Gość: rado Dzieki za swietny serwis!! IP: *.broadband.pl 10.07.06, 22:51
      Jak ogladalem mecze w domu, to zalowalem, ze nie mam komputera zaraz przy tv -
      wtedy bylem odciety od zczuba. Za to w pracy nic juz mnie nie rozpraszalo i
      moglem polegac tylko na Waszej relacji :))

Jeszce raz dzieki i gratulacje!
    • Gość: Beata dzieki IP: *.retsat1.com.pl 10.07.06, 23:08
      Dzięki. Czytalo się wasze teksty wspaniale. Zdjęcia i układ bomba!!
      I coz zostało... Tylko polityka
    • Gość: Beata Nowy pomysł IP: *.retsat1.com.pl 10.07.06, 23:12
      Zapomniałam o siatkówce!! Zaczyna się Liga w siatce!
      Moze nowy serwis? SeTbaLL, BLoK albo Gdzie jest Marcin Nowak????
      czekam z niecierpliwością.
      Szkoda tylko, ze nie mogę kandydować do tytułu Miss Trybun.
      uuuuuuuuu!!!

• Gość: marek_ Wielkie dzieki! :) IP: *.hsd1.nj.comcast.net 10.07.06, 23:17
      Naleza Wam sie duze podziekowania za cala praca , jaka wlozyliscie w serwis "z
      czuba". bylo naprawde super :) i bardzo ucieszylem sie, gdy przeczytalem, ze "z
      czuba" wznowi dzialanosc na poczatku sierpnia :) to wspaniala wiadomosc i juz
      sie ciesze i nie moge sie doczekac na Wasze kolejne relacje i wiadomosc :)
      Jeszcze raz wielkie dzieki, jestescie najlepsi :) powodzenia z obrona i
      wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia :) pozdrowienia dla Was obu i
      fotoedytorki :) Na pewno nikt o Was nie zapomni, takze wracajcie jak
      najszybciej :)
    • steveb63 Na pewno nie zegna sie znakiem krzyza. 10.07.06, 23:18
      • Gość: xll Re: Nowy Pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 23:24
        Niedługo Liga Światowa i Mistrozstwa Świata w siatkówce... może pomyślicie nad komentowaniem tych imprez?? :P
    • Gość: zdzicha Re: dziekujemy - "Z czuba" się żegna IP: *.lodz.msk.pl 10.07.06, 23:32
      oczywiście, że będziemy was pamiętać! dziękujemy :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka