Gość: Ja IP: 193.151.50.* 20.03.08, 12:19 Ma wystąpić Rubik. Co myslicie o takich przenosinach? Więcej na www.sosnowiec.info.pl/modules/news/news_view.php? id=11386 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tralalalala Re: Dni Sosnowca na Placu Papieskim IP: *.anonymizer.ccc.de 20.03.08, 12:59 A to co Sielec już im śmierdzi? Za dużo mentów czy jak? Z Zagórza jest dupiato dostać się do jakiś fajnych klubów w S-cu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaraz(ek) Re: Dni Sosnowca na Placu Papieskim IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.08, 16:02 Znowu STARY ODGRZEWANY KOTLET. Zaspałeś ? Temat szeroko odyskutowany na śmierć w swoim czasie. /Czy chodzi o kolejne przywalenie aby za Brynicą mieli radcochę ? / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dni Sosnowca na Placu Papieskim IP: 193.151.50.* 20.03.08, 17:46 Podoba mi się taki pomysł! Nareszcie to miejsce ożyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Dni Sosnowca na Placu Papieskim IP: *.crowley.pl 20.03.08, 21:07 Pomysł jest do beznadziejny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zag Re: Dni Sosnowca na Placu Papieskim IP: *.cable.smsnet.pl 20.03.08, 21:47 Biesiadne gusta pozostawmy odpustowiczom w centrum naszej megawioski; a piszę to z perspektywy tego, który i tak nieraz z placu papieskiego moc niedoinwestowanych megafonów z pobliskich parafii podziwiać musiał. Skoro jest memoriałem to niech będzie latem cisza i spokój, po pielgrzymkach w Cz-wie też zostaje niezły syf. W centrum dni miasta muszą być z zasady, Zagórze nim nie jest, a gdyby było bogatsze byłoby osobnym miastem jak dawniej:) Odpowiedz Link Zgłoś