kdsz 05.02.03, 00:10 "Jestem tu co prawda dopiero dwa tygodnie, ale aklimatyzacja nie jest mi potrzebna. Dobrzy piłkarze nie potrzebują aklimatyzacji, tylko od razu wchodzą na boisko i grają." Moze troche skromnosci, Piotrusiu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: z Londynu Świerczewski: Jak nie zagram w następnym meczu ... IP: proxy / *.cvx1-a.pop.dial.ntli.net 05.02.03, 00:11 Panie Swierczewski, wiecej pokory w ocenie sowich umiejetnosci i ocenianiu swoich klubowych kolegow. Ani panki nowy klub ani pan w nim nie jestescie gwiazdorami w lidze. radze wiec byc cierpliwym i czekac na pierwsze pieniadze a po drodze dobrze trenowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeee obraz sie na nich :P debil - anglicy mu pokaza gdzie IP: *.psm.gda.pl / 192.168.1.* 05.02.03, 00:25 jest jego miejsce. skonczy grajac w rezerwach. szmaciarz i cham i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Olsztyna Re: Świerczewski: Jak nie zagram w następnym mecz IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 10:28 Idz już na budowę albo do fish&chips, bo cię wywala z tej roboty za 2,5 funta za godzinę. To że cierpisz na brak ambicji, to nie znaczy że on ma grzecznie chować łeb w piasek i nadskakiwać Buce'owi, który już nie raz pokazał, że jest człowiekiem fałszywym i zwykłym kłamcą. Nie zdziwiłbym się, gdyby od początku wiedział, że ciągnie Piotra na ławę, a jak mu Swierszcz zagra 1 lub 2 mecze dobrze, to będzie się chwalił, jaki z niego świetny manager i że od razu wiedział, że Piotr odmieni jego drużynę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willy Re: Świerczewski: Jak nie zagram w następnym mecz IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 05.02.03, 14:21 Hej wieśniaku z Olsztyna! Wiem ze boli cię porażka kumpla ale wasz poziom to dno dna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me Re: Świerczewski: Jak nie zagram w następnym mecz IP: 80.48.250.* 05.02.03, 15:02 Hej baranie, nie wiem z jakiej ty sie ciemnej dziury wziales, domyslam sie jednak ze 'wiesniakom z Olsztyna' do piet nie dorastasz. Palant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me Re: Świerczewski: Jak nie zagram w następnym mecz IP: 80.48.250.* 05.02.03, 15:03 Hej baranie, nie wiem z jakiej ty sie ciemnej dziury wziales, wątpie jednak zebys 'wiesniakom z Olsztyna' do piet dorastal. Palant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bysiekp Re: Świerczewski: Jak nie zagram w następnym mecz IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 00:13 ...to wyjade do Nowego sacza prowadzic rozlegle interesy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faja Świerczewski to kutas IP: *.chello.pl 05.02.03, 17:12 To co on mówi jest totalną głupotą. Gwiazdorek się znalzł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KHysiek :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.03, 00:26 "Świerczewski: Jak nie zagram w następnym meczu tooooo..." [...] Jestem tu co prawda dopiero dwa tygodnie..." Buehehehehe chachachachachacha, ojejku aż musiałem usiąść na podłodze, nie wiedziałem że Świerszczu taki zabawny człowiek :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz Re: :) IP: *.dialsprint.net 05.02.03, 00:49 Piotrusiu, nie stras bo sie zesras- to ci dopiero gwiazda ze spalonego teatru sie znalazla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buc Ale Swierszczu ... rzadzi z Duggarym IP: *.highspeed.eol.ca 05.02.03, 00:59 Jak na razie Duggary gra w kazdym meczu bo jak powiedzial sam piotrek - dobry pilkarz moze grac od razu. A swierszczyk rzadzi klubem z lawki!!!!!! jak Al capone z wiezienia. O kuzwa az sie zaksztusilem. Jakos dupa go chyba dalej boli bo w Anglii lawki sa drewniane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cabrito Re: Świerczewski: Jak nie zagram w następnym mecz IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.02.03, 01:03 Dobrzy piłkarze nie potrzebują aklimatyzacji, tylko od razu wchodzą na boisko i grają. sam sobie odpowiedzial bamber - gdzie jego miejsce wynocha z kadry !!! swierczewski bufonie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neon-pl Do pana Piotra S... IP: *.client.attbi.com 05.02.03, 01:15 Zycze Panu, aby ktos z Birmingham dowiedzial sie co laskawy Pan wygaduje w polskich wywiadach, i wsadzil panu kawalek lawki do dupy (za przeproszeniem), wtedy to dopiero bedzie pana dupa bolec. Takiego wywyzszania sie nienawidze, nie szanuje, i nie zasluguje pan na gre w reprezentacji (jak i na to by pisac 'pan' duza litera). Jedynie gdzie pan moze jeszcze grac to w Sandecji, a to mi jeszcze bedzie na reke, bo jestem z Sacza i z checia sam panu dupe skopie. Albo jeszcze lepiej do Chicago Fire... Wstyd i hanba!!! Na Stos!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forever Brawo Świerszczu, IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 01:41 to mi sie podoba, trzeba być pewnym siebie i wiedziec czego się chce!. Ja się będzie ciuchutko siedziało z podkulonym ogonem, licząc na akt łaski od trenera to wszyscy będą tobą pomiatać. Trzeba sprawe stawiać krótko - gram albo do widzenia. Mam nadzieje że postawiasz ich w Premer league. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neon-pl Re: Brawo Świerszczu, IP: *.client.attbi.com 05.02.03, 01:55 Gość portalu: Forever napisał(a): > to mi sie podoba, trzeba być pewnym siebie i wiedziec czego się > chce!. Ja się będzie ciuchutko siedziało z podkulonym ogonem, > licząc na akt łaski od trenera to wszyscy będą tobą pomiatać. > Trzeba sprawe stawiać krótko - gram albo do widzenia. Tak, tylko szkoda ze Swierszcz potrafii sie stawiac w wywiadach i to po Polsku, a zaloze sie ze w klubie siedzi cichutko jak myszka podlizujac sie do wszystkich. Albo sie jest soba, albo POZEREM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neon-pl Birmingham City poinformowane... IP: *.client.attbi.com 05.02.03, 01:59 Poinformowalem dzialaczy Birmingham City o tym co Piotrus wygaduje, i ciekawy jestem jaka bedzie ich reakcja... Birmingham City Najlepsze Jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zeenek Re: Świerczewski: Jak nie zagram w następnym mecz 05.02.03, 05:46 Czy ta cipa wołowa jeszcze gra w piłkę?? Wróże mu w przyszłości kariere trenerską. A do dziennikarzy mam prośbę, żeby tym ćwokiem się nie zajmować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysio Re: Świerczewski: Jak nie zagram w następnym mecz IP: proxy / 24.102.53.* 05.02.03, 05:52 Mysle ze pan Swierczewski powinien porozmawiac z panem Dudkiem. Moze by sie nauczyl na czym polega profesjonalizm...Rozumiem ze pan Swierczewski dobrze o sobie mysli i kompleksow nie ma...ale gdy sie wyjedzie z zascianka, to sama gadka nie wystarczy, trzeba ja jeszcze czyms poprzec, a wtedy (jak to pan Swierczewski tak trafnie sformulowal) "Dobrzy piłkarze [..] od razu wchodzą na boisko i grają"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr_toronto Re: Świerczewski: Jak nie zagram w następnym mecz IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.02.03, 06:43 Gość portalu: Krzysio napisał(a): > Mysle ze pan Swierczewski powinien porozmawiac z panem Dudkiem. > Moze by sie nauczyl na czym polega profesjonalizm... Brawo. Zgadzam sie 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Świerczewski: Jak nie zagram w następnym mecz IP: *.90.68.78.Dial1.Chicago1.Level3.net 05.02.03, 06:11 brawoooo ! nareszcie ktos tam zrobie porzadek !!! czas tym anglikom pokazac kto tu rzadzi i jakie jest ich miejsce w szeregu ! ze tez caly swiat musial czekac tyle czasu na takie objawienie jakim jest Piotr Swierczewski ! nooooooooooooo az milo bedzie patrzec jak wiory poleca hahahhahaha Piotrek ! Piotrek! Piotrek ! Piotrek !Piotrek !Piotrek !Piotrek !Piotrek ! Piotrek !Piotrek !Piotrek !Piotrek !Piotrek !Piotrek !Piotrek ! Piotrek !Piotrek !Piotrek !Piotrek !Piotrek !Piotrek !Piotrek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Oj dostanie odcisków od angielskiej ławy.. IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 07:19 ...ehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAJTO Re: Oj dostanie odcisków od angielskiej ławy.. IP: *.ipt.aol.com 05.02.03, 07:35 TRZYMAJ SIE SWIERSZCZU, JAK PRZYJADE NA WODKE DO CIEBIE TO SKOPIEMY RYJE TYM ANGIELSKIM SKURWYSYNOM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. IWAN SKOPIEMY IM DUPY IP: 150.254.84.* 05.02.03, 11:49 Gość portalu: HAJTO napisał(a): > TRZYMAJ SIE SWIERSZCZU, JAK PRZYJADE NA WODKE DO CIEBIE TO > SKOPIEMY RYJE TYM ANGIELSKIM SKURWYSYNOM!!! HAJCIOR MA RACJE SWIERSZCZU, JAK SIE DOWIEDZIAŁEM TO CHLAŁEM PRZEZ CAŁĄ NOC. JUTRO WPADNIEMY Z HAJCIOREM I SPUSCIMY WPIERDOL TEMU BRUSOWI. ZASRANI ANGOLE. JAK NIE TO CH... IM W DUPE I ZABIORE CIE DO MOZAMBIKU. TAM BEDZIEMY GWIAZDAMI I BEDA NAS PO TYŁKACH CAŁOWAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olis Re: Świerczewski: Jak nie zagram w następnym mecz IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.02.03, 07:56 Fochy to ono moze sobie stroic lidze polskiej ale nie tam. zachowouje sie jak gwiazda pierwszej wielkosci ale to tylko zwykly pajac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwisarz Re: Świerczewski: Jak nie zagram w następnym mecz IP: *.resetnet.pl 05.02.03, 09:02 "Dobrzy piłkarze nie potrzebują aklimatyzacji, tylko od razu wchodzą na boisko i grają."....Tak to prawda ale co Świerczewski ma wspólnego z "dobrymi piłkarzami"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarecki27 TROCHĘ POKORY I SAMOKRYTYKI. DUDEK TO JEDNAK KLASA! IP: *.poznan.mtl.pl 05.02.03, 09:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markovw Re: Świerczewski: Jak nie zagram w następnym mecz IP: 217.11.141.* 05.02.03, 10:04 Czytajac wypowiedzi P. Swierczewskiego przypominam sobie niedawny wywiad z Dudkiem, jeszcze zanim wrocil do bramki Liverpoolu. Różnica w profesjonalizmie miedzy nimi jest taka jak zawodnika jednego z najlepszych klubow Europy a trampkarzem z Mongolii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Moltke Balcerowicz musi odejść! IP: proxy / *.rx.pl 05.02.03, 10:16 to przez niego Swierczewski nie gra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Sami jesteście palanty! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 10:23 Obejrzyjcie najpierw mecze Birmingham City. Obiektywna prawda jest taka, że Świerszcza brakuje tam na boisku, bo przy rozgrywaniu środkowych pomocników (2!!!) musi wyręczać Dugarry. Savage biega w to i spowrotem bez ładu i składu, a jedynyym zagraniem, które mu wychodzi jest długie podanie na skrzydło i kopanie po nogach. Lazaridis - jeździec bez głowy - jak dopadnie piłkę, to biegnie z nią jak najszybciej, aż mu ją zabiorą. Reszta to też nieporozumienie. Technicznie Świerczewski prześciga ich o lata świetlne, choć to może trudno pojąć. Taktyka Bruce'a - przetrzymać piłkę - OK, ale jak oni wychodzą z kontrą. Można się załamać. Piłę dostaje koleś na szpicy albo z boku i NIKT mu nie wybiega do sytuacji, gdy mogą stworzyć przewagę 5 na 3!!! Ale kto ma podciągnąć zawodników do kontry? Savage? Nie bądźmy śmieszni... Bruce w 2 meczach nie dał Świerczewskiemu szansy i oba przegrał. Wnioski chyba są jasne i przestańcie się pluć, że facet jest ambitny, a wy potraficie tylko jęczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonJose Re: Sami jesteście palanty! IP: 63.95.26.* 05.02.03, 16:18 Gość portalu: Marek napisał(a): > Obejrzyjcie najpierw mecze Birmingham City. Obiektywna prawda > jest taka, że Świerszcza brakuje tam na boisku, bo przy > rozgrywaniu środkowych pomocników (2!!!) musi wyręczać Dugarry. > Savage biega w to i spowrotem bez ładu i składu, a jedynyym > zagraniem, które mu wychodzi jest długie podanie na skrzydło i > kopanie po nogach. Lazaridis - jeździec bez głowy - jak dopadnie > piłkę, to biegnie z nią jak najszybciej, aż mu ją zabiorą. > Reszta to też nieporozumienie. Technicznie Świerczewski > prześciga ich o lata świetlne, choć to może trudno pojąć. > Taktyka Bruce'a - przetrzymać piłkę - OK, ale jak oni wychodzą z > kontrą. Można się załamać. Piłę dostaje koleś na szpicy albo z > boku i NIKT mu nie wybiega do sytuacji, gdy mogą stworzyć > przewagę 5 na 3!!! Ale kto ma podciągnąć zawodników do kontry? > Savage? Nie bądźmy śmieszni... Bruce w 2 meczach nie dał > Świerczewskiemu szansy i oba przegrał. Wnioski chyba są jasne i > przestańcie się pluć, że facet jest ambitny, a wy potraficie > tylko jęczeć. Tyz prowda. Ale, kiedy Dudek i Oli, skadinad lepsi pilkarze, zmalezli sie w podobnej sytuacji, stwierdzili, ze beda ostrzej trenowac, aby wrocic na boisko i do pierwszego skladu. Wiec jednak troche skromnosic i duzo pracy moze przyniesc wieksze efekty niz stawianie ultimatum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tharki Re: Świerczewski: Jak nie zagram w następnym mecz IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 05.02.03, 10:24 Ktoś mądrze powiedział - pozer. Albo powie trenerowi, co go boli (jeśli w tym tonie, co w wywiadzie, pewnie go wyśmieją) albo niech siedzi cicho. A do Dudka trudno go w ogóle przymierzać. pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Świerczewski: Jak nie zagram w następnym mecz IP: 193.0.242.* 05.02.03, 10:46 Powalająca skromność! Lepiej niech zamknie gębę i trenuje, bo jak będzie tak kłapał dziobem , to pewnie posiedzi na ławce znacznie dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek to wrocom na podhale i bede robil wieskie zabawy IP: *.kalisz.mm.pl 05.02.03, 11:19 w wynajetych remizach. To mi chyba ostatnio idzie nojlepi, hej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Md Krew mnie zalewa jak go slucham. IP: *.mad.es.ibm.com / *.es.ibm.com 05.02.03, 11:26 Swierczewski Ty chyba nigdy tego nie zrozumiesz, dobrzy zawodnicy nie graja w Birmingham. Dobrzy zawodnicy nie graja nawet w Olimpique. Jestes frajer i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek To jest dopiero bufon IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 12:08 Sodówa prima sort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osto [...] IP: *.man.bialystok.pl 05.02.03, 12:52 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Palncie, to jest forum sportowe. IP: *.tamqfl1.dsl-verizon.net 05.02.03, 15:46 Czy ty frajerze jakis popierdolony jestes, wsadz sobie w dupe twoje punkty i reklamuj sie gdzie indziej, bo ludzie chca czytac komentarze sportowe, a nie jakies gowniane teksty. Odpowiedz Link Zgłoś