Gość: indycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 21:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek czy Dawid cos umie? IP: *.dynpool-2.V-NET.ORG 31.07.06, 21:47 czy tylko jest menedzerem bo tatus mu taka funkcje powierzyl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisner Re: Ptak Debil zniszczył Pogoń .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 09:00 zróbcie coś kolejorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.N.-poznaniak Re: Leszek Jezierski o Pogoni: Ta drużyna to piłk IP: *.eranet.pl 01.08.06, 15:12 Pogoń zagrała źle taktycznie.Natomiast ŁKS to tylko żywioł,wymuszanie wolnych,pretensje do sędziego.UWAŻAM,że stan boiska nie pozwalał na normalną grę na poziomie I ligi.Kto w PZPN zezwolił na rozegranie meczu?!Kryteria licencyjne powinny być realizowane!!!Kto załatwił ten mecz w Łodzi?!I liga jest najwyższą i nie ma tatyfy ulgowej,albo klub stać na grę według wymogów UEFA albo gra w lidze bez wymogów standardu obiektu.Pogoń za kilka meczy będzie lepsza,a ŁKS to kopciuszek,który jeszcz musi okazać trochę POKORY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reno Re: Leszek Jezierski o Pogoni: Ta drużyna to piłk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 16:11 Gościu, normalny to ty nie jesteś... Tak żenującego komentarza nie czytałem od dawna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Leszek Jezierski o Pogoni: Ta drużyna to piłk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 16:22 "Złej baletnicy to i majtki w tancu przeszkadzaja" - nie wiesz, tak można skomentowac twoja wypowiedx, macie tak słaby zespół, ze zwalacie wsystko na stan mumrawy. Nawet smiac mi sie nie chce, no moze z ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yak Antoś ośle! Taniej szkolić niż puszczac kase w Rio IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 16:18 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
adas0 Ech... Panie Antoni! Zostań w Brazylii... 01.08.06, 16:51 Sam jestem ze Szczecina i kibicuję Pogoni. Od początku byłem sceptycznie nastawiony do pomysłu p. Ptaka. Nikt chyba nie przypuszczał, że będzie aż tak źle... Najbardziej szkoda jest mi trenera. Super Mario wraca do domu, a tu taki prezent...W Szczecinie nie ma mowy o usprawiedliwianiu zespołu. No, może poza OFICJALNĄ stroną klubu, która specjalizuje się w propagandzie... Prezes wypowiedział wojnę kibicom. Jeżeli nie wiecie to powiem, że nawet udzielał się na forum nieoficjalnej strony klubu jako PAROWÓZ:) Mam nadzieję, że Pogoń to ostatnia zabawka w rękach p. Ptaka. Tak było za każdym razem. Szumne zapowiedzi, transfery, obiecanki-cacanki. ŁKS, Lechia-Polonia Gdańsk... Nikt już chyba w Polsce nie da się nabrać na słowa tego oszusta... Jak widać, wszystkie te wielkie Kluby przetrwały i po odpadnięciu z Ekstraklasy po mału do niej wracają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Ech... Panie Antoni! Zostań w Brazylii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 17:03 Kibice Pogoni jestem z Wami jestem polakiem i zalezy mi na tym aby kazda polska druzyna grala jak najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasza Re: Ech... Panie Antoni! Zostań w Brazylii... IP: *.devs.futuro.pl 01.08.06, 19:04 Polska drużyna jak najbardziej, ale Ptacovia Gutów? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itojuż! dożywotni zakaz działalności w piłce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 17:00 dla ptaków Odpowiedz Link Zgłoś
max-ofensywa Ręce precz od Pogoni 01.08.06, 17:47 Ptactwo się szerzy w kraju. Z Łodzi dwa sępy - Antoś i Dawidek. Prezydent i premier ...... szkoda gadać. My fani POGONI mamy powoli już dośc samowoli i prostactwa jakie przybyły do Szczecina (Gutowa?) z Antośkiem. Do tego cała banda przydupasów (skąd ich wytrzasnęli?) którzy nie tylko działają na szkodę naszego klubu ale robia krecią robote którą będziemy odkręcać po nich przez lata. Bo nie jest przyjemne jeśli nazywają nas Piotrkowia Szczecin lub Pogoń Gutowo. My na to nie zasłużyliśmy!!!!!!! Chcę być znów znienawidzonym paprykarzem zamiast pośmiewiskiem.Całe życie byłem związany z Pogonią na dobre i na złe ale od momentu pojawienia się ptaków odpuściłem to bo to nie jest nasza Pogoń. Ostatni raz byłem na wyjeżdzie w 2 lidze w Koninie. Podobnie jest z wieloma chłopakami z "tamtych lat". Mam nadzieję że niedługo się ten objazdowy cyrk skończy a my zaczniemy od nowa nawet od B-klasy. twój czas ptaszku już nadchodzi. POZDRO dla wszystkich kibiców którzy nas popierają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plock Re: Ręce precz od Pogoni IP: *.c157.petrotel.pl 01.08.06, 22:11 popieram twoja wypowiedz,macie taką historię ze nie musicie liczyć na ptakow. Pogoń do Szczecina|||| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic To zupelnie jak Jezierski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 17:18 Tez pilkarski trup. Ogolnie zawialo klimatami nekro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Kuras ale sie wpakowales hehe pozdro z Radomia IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 01.08.06, 17:36 nieudaczniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fonfory czy nie moga tak jak Korona np.? IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 01.08.06, 17:22 Czy nie moga poprostu zbudowac normalnej druzyny tak jak zrobiono to w Kielcach. Spokojne transfery i systematyczne szukanie dobrych graczy Koronie dalo niezle efekty. A tu na sile hurtowe sciaganie Brazylijczykow tylko dlatego, ze maja ten sam paszport co Ronaldinho i Pele. Przeciez budzet Pogoni pozwala na spokojne nienerwowe budowanie zespolu z roku na rok bez zagrozenie spadkiem do II ligi. Za 3-4 lata byla by druzyna mogaca powalczyc o puchary, a tak to niecierpliwy p.Ptak eksperymentuje i co pol roku daje nowy sklad (przeciez wielu z Brazyijczykow z tamtego sezonu juz nie gra i sa nowi). Przeciez to jest bezsensu...Jak teraz nie wyjdzie, to co? zaczna sciagac samych pilkarzy z amatorskichig z Wloch? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beholder Re: czy nie moga tak jak Korona np.? IP: 81.144.141.* 01.08.06, 20:20 Czego ty oczekujesz od ptaka - faceta ktory juz jedna wspaniala i z tradycjami druzyne (LKS) z I do II ligi spuscil? Dostal lomot od druzyny ktora zostawil na pastwe losu. I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
prorok14 Przepowiadam 01.08.06, 19:16 Niedługo taka będzie cała nasza ligowa piłka. polecam: www.narodowy.eblog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
trvanlive.bydlisko Cała polska piłka to trup. A PZPN to zombie 01.08.06, 20:05 , który z pozostałej części narodu chce wyssać soki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krótko na temat Re: Leszek Jezierski o Pogoni: Ta drużyna to piłk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 20:52 Piotrkovia powinna grać w Piotrkowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ats press vienna Re: Leszek Jezierski o Pogoni: Ta drużyna to piłk IP: *.3.14.vie.surfer.at 01.08.06, 21:04 jezierski ma racje .....niestety. kasztelan,manko,kensy ,szczech .......i inni to byli wspaniali pilkarze.to wszystko to marzenia i tylko .a szkoda fajne miasto,wspaniali kibice i ten jeden rozrabiaka.....herr fogel. nowa pogon od trzeciej ligi to jedyne wyjscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Ptak to Gownidas-PRLowski biznesmen,wszystko IP: *.popl.cable.ntl.com 01.08.06, 21:14 czego dotknie zmienia sie w g... Trzeba poczekac jeszcze z 10 lat na biologiczna wymiane takich ludzi na powaznych inwestorow.Zaleganiem z platnosciami, jechaniem na kredytach itd. po prostu nie da sie robic powanego biznesu.Pilka to inwestycja zyskowna, ale w skali 20 lat.Na razie tylko ITI wydaje sie miec jakis plan,konsekwentni wydaja sie tez Kolporter,Drzymala i Amica w Lechu.Ciezko byc optymista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak ptok-gluptok IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.08.06, 21:23 to nie ladnie cieszyc sie z cudzego nieszczescia,ale Bogu dzieki ze ten glupek nie czepil sie Widzewa,a probowal!! Pogon to klub ktory zsluguje na i lige ale czarno to widze!! LKS szesc lat sie podnosil po ptoku,pewnie nie mniej czeka Pogon! pozdro z Lodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romano Kibice! albo I liga albo zoo z Ptakami!! IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 21:33 inaczej się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Pogoń IP: *.icpnet.pl 01.08.06, 21:44 Poznan trzyma z wami kibice pogoni. POGONCIE ptaka ! Chcemy normalnej pogoni i meczow jak za starych lat ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Leszek Jezierski o Pogoni: Ta drużyna to piłk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:08 a skąd niby Antoś Ptak ma się znać na futbolu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ats press vienna Re: Leszek Jezierski o Pogoni: Ta drużyna to piłk IP: *.3.14.vie.surfer.at 01.08.06, 22:29 to byly piekne czasy.....ale juz koniec.jak rzadzi pilka taki facet .jak go mozna przekonac ze ciuchy sa dla niego nr.1 zostaw pilke kolego,wez synka i wyjedz do cordoby.......tam tez jest polonia .rozkrac interes i nie mieszaj u nas.sam kiedys gralem w tej wspanialej pogoni szczecin,kazda druzyne i jej kibicow traktowalismy serio i ...........walka,ona byla ,ale sportowa.mecze z lechem zaciekle i fajne.nie wspominam o pseudkach...sa wszedzie.pozdrawiam panstwa serdecznie .polska pilka jest tylko wazna,klubowe wojny powinny byc atrakcja w normie. p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: Leszek Jezierski o Pogoni: Ta drużyna to piłk IP: *.toya.net.pl 01.08.06, 22:54 chcialem sie tylko dowiedziec gdzie sa ci wszyscy ktorzy na tych lamach i nie tylko na tych glosili jakis czas temu kiedy ptaszysko przenosilo piotrcovie do szczecina, ze to jest ICH Pogoń i ICH tradycje .... gdzie jestescie naiwniaczki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro pogoń - żenada taka, że aż mnie ptak boli... IP: *.spray.net.pl 01.08.06, 23:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Pogoń dla ptaka? Gó.. chłopu, nie zegarek!! IP: *.spray.net.pl 01.08.06, 23:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ats press vienna oszust IP: *.3.14.vie.surfer.at 01.08.06, 23:41 swietnie ujecie.chlopku pchaj na swoje i cwicz na innych.gumiaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Żal kibiców IP: 213.17.239.* 03.08.06, 12:58 A najbardziej w tym wszystkim żal prawdziwych kibiców prawdziwej Pogoni. Jak oni mają się utożsamiać z tym przedziwacznym tworem, stacjonującym na jakiejś wsi kilkaset km od Szczecina, mającym w składzie niemal samych Brazylijczyków którzy chyba nigdy zawodowo nie grali w piłkę, pozbywającym się lekką rączką ostatnich wartościowych Polaków (Grzelak, Kaźmierczak) - naprawdę żal na to patrzeć. Kibice Pogoni - jestem z wami, mam nadzieję, że ptaszysko w końcu gdzieś odleci, może nawet (o nadziejo!) za granicę. I wtedy wrócą czasy prawdziwej Pogoni, czego wszystkim zainteresowanym życzę. Odpowiedz Link Zgłoś