hana0 16.04.04, 18:19 jaki fason stroju pasuje do figury o pelnym biuscie, dosc waskiej talii i pelnych biodrach?? jak sie ubierac aby wygladac szczuplej?? szczegolnie chodzi mi o wyszczuplenie optyczne ud bioder i pupy!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hana0 Re: stroj a sylwetka... 16.04.04, 18:29 doam jeszcze ze nie jestem za wysoka ( 166cm ) ale dosc wysportowana Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: stroj a sylwetka... 24.04.04, 12:38 słuchaj, obojętnie jakie bzdury można usłyszeć - radzę biodrówki, obojętnie jakie - jeansowe, materiałowe gładkie lub z jakimiś kieszeniami i paskami po bokach, czarne i beżowe, eleganckie w kancik czy sztruksowe, dla twojego typu figury (zresztą mojego ulubionego:)) są najlepsze! obniżony stan i lekko rozszerzane na dole nogawki(mogą szorować lekko po ziemi - ale tylko przy butach na płaskiej podeszwie, sportowych) naprawdę powodują że nogi wydają się dłuższe i zgrabniejsze. jestem facetem, mam oczy i nie mam interesu cię okłamywać:) pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.przypkowska Re: stroj a sylwetka... 27.04.04, 12:52 Spódniczki o kroju trapezowym będą w tym wypadku bardzo pomocne. Przy figurze klepsydry nie trzeba uciekać od lekko dopasowanych gór, typu stretchowa bluzka najlepiej w ciemnym kolorze. Radziłabym unikać bluzek koszulowych ze sztywnych tkanin, które przy większym biuście potężają sylwetkę, podobnie jak zbyt agresywne wzory pokrywające ubiór. Pozdrawiam MP Odpowiedz Link Zgłoś
hana0 Re: stroj a sylwetka... 01.05.04, 11:52 Pani Moniko a co ze spodniami?? czy biodrowki to faktycznie dobry wybor przy takiej figurze?? Odpowiedz Link Zgłoś
hana0 Re: stroj a sylwetka... 01.05.04, 19:49 Pani Moniko! a co ze spodniami? czy fason biodrowek faktycznie pasuje do takiej sylwetki?? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: stroj a sylwetka... 01.05.04, 21:05 kurcze, ależ ty desperacko potrzebujesz porady - i widzę musi to być stylistka:) ja tylko dodam, że jeśli źle się czujesz w biodrówkach to ja bym ci je odradzał z całego serca. natomiast jeśli dobrze.. to nikogo bym się nie pytał, po prostu sprawdził jak wyglądam w lustrze i zaufał swojemu poczuciu gustu:) pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
mandi.ole Re: stroj a sylwetka... 03.05.04, 10:21 Zgadzam się z przedmówcą:)) Sama mam dokładnie taką figurę, jak Ty. Kiedyś traktowałam to jak dopust, ale teraz z wiekiem (haha, jaki wiek- 23 lata!) widzę, że nie ma co ukrywać tej jakże kobiecej fogury, a wręcz przeciwnie- EKSPONOWAĆ ją! Spódniczki, spodnie biodrówki, dopasowane bluzeczki- to na prawdę kręci. Oczywiście, musisz czuć się dobrze w tego typu ciuchach, więc najpiewr poeksperymentuj troszkę:) Pozdrawiam. Mandi Odpowiedz Link Zgłoś