Gość: luca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.03, 03:06 No i dobrze, byle nie komentowal Szpakowski albo Szaranowicz.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: better Tak będzie ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.03, 05:37 Inter rozpierdoli Barse, Newcastle rozpierdoli kałużnego i jego kiepściutkie leverkusen, a Manchester może mieć problem z Juve ale i tak wygra ze 4 do 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAWEŁ Re: Liga Mistrzów odkodowana, już we wtorek w TVP IP: *.bydgoska.krakow.pl 14.02.03, 07:37 NARESZCIE!!! TAK TRZYMAC!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Liga Mistrzów odkodowana, już we wtorek w TVP IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 10:08 A jednak mozna.Zaczne mylec czy na powrót nie płacic abonamentu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wienek Re:to chyba cud....:) IP: *.libiaz.net 14.02.03, 17:23 kurcze to chyba cud albo co...:) dla mnie już nie jest ważne kto to będzie komentował ważne że można będzie coś w końcu zobaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weser Re: Liga Mistrzów odkodowana, już we wtorek w TVP IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.03, 07:42 ...ani Zydorowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primo Re: Liga Mistrzów odkodowana, już we wtorek w TVP IP: *.promax.media.pl / 192.168.4.* 14.02.03, 07:52 Gość portalu: luca napisał(a): > No i dobrze, byle nie komentowal Szpakowski albo Szaranowicz.... Nie wiedzialem ze Szaranowicz komentuje pilke nozna? A raczej na pewno jej nie komentuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilka nozna? Re: Liga Mistrzów odkodowana, już we wtorek w TVP IP: *.lanet.wroc.pl 14.02.03, 08:11 zostanmy TYLKO przy tych galach bokserskich! to jest dopiero super! no, moze troszke nudnawe, moze malo kogo interesuje, moze... coz, no moze pilka ma wiecej kibicow niz boks ten tego zawodowy... ale za to w kazda prawie sobote wiadomo czym sie wieczorem zajac - bo na pewno nie ogladaniem TVP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czech Suzin wrooocccc!!! IP: 217.11.243.* 14.02.03, 08:58 Proponuje odkopac Suzina i zrobic z niego specjaliste od LM w towarzystwie Hanki Bielickiej!!!Na pewno byloby ciekawiej niz gdy Szpakowski jest w akcji!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biker Re: Liga Mistrzów odkodowana, już we wtorek w TVP IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.03, 09:28 Gość portalu: luca napisał(a): > No i dobrze, byle nie komentowal Szpakowski albo Szaranowicz.... Dokładnie, powinni sie jeszcze szarpnąć i kupić jakiegoś komentatora z C+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jokasty Re: Liga Mistrzów odkodowana, już we wtorek w TVP IP: 212.14.60.* 14.02.03, 09:52 Bardzo dobrze! Ale P. Szpakowski musi byc!!!! Bez niego nie ma sensu ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazwyczaj Re: Liga Mistrzów odkodowana, już we wtorek w TVP IP: 195.94.193.* 14.02.03, 09:52 pierdoleni monopolisci jebana TVP dostaja kase z abonamentu i reklam a stacje komercyjne musza oddawac swoje najlepsze pozycje, zeby przezyc skurwysyny z TVP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michup9 Re: Liga Mistrzów odkodowana, już we wtorek w TVP IP: *.radwanice.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 10:20 Tylko prosze o zmiane komentatorów w TVP1!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mocarz Re: Liga Mistrzów odkodowana, już we wtorek w TVP IP: 212.191.166.* 14.02.03, 10:55 Chciałbym aby komentowal Szaranowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicxyz@interia.pl Re:TO JEST WSPANIALA WIADOMOSC DLA PRAWDZIWYCH .... IP: *.acn.pl / 10.65.0.* 14.02.03, 10:58 fanow i fachowcow pilki noznej !!!!!!!!!!!! NIE DLA MACEDONII,SAN MARINO,STREJLAUA ,ENGELA I WOJCIKA ! DLA NICH LIGA POLSKICH KOPACZY ,BO INO ONI SIE NA TYM ZNAJA !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mescalito Re: Liga Mistrzów odkodowana, już we wtorek w TVP IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 11:52 Nareszcie LM!!! Moze w koncu do lask magnatow i misyjnych wizjonerow wroci takze program "PILKARSKA KADRA CZEKA"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cooler Re: Liga Mistrzów odkodowana, już we wtorek w TVP IP: *.kutno.mediaclub.pl 14.02.03, 12:29 Szpakowski? Temu panu to juz dawno podziekowali, przeciez od pol roku nie kompentuje nic dla TVP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz borek Re: Liga Mistrzów odkodowana, już we wtorek w TVP IP: *.bydgoska.krakow.pl 14.02.03, 13:38 Hurrrrrrraaaaaaaaa! "Jezu, jak się cieszę"!!! Wresczcie koniec szukania knajp z Polshitem Sport i mędrkowania Mateusza Borka. Strasznie się stęskniłem za Szpakowskim. Mam nadzieję, że to on będzie komentował mecz Arsenal - Ajax. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Optimus Prime No napewno... IP: *.1000lecie.pl 14.02.03, 15:03 Gość portalu: mateusz borek napisał(a): > Hurrrrrrraaaaaaaaa! "Jezu, jak się cieszę"!!! Wresczcie koniec > szukania knajp z Polshitem Sport i mędrkowania Mateusza Borka. > Strasznie się stęskniłem za Szpakowskim. Co ty walisz? Borek jest najlepszym polskim komentatorem od kilkudziesięciu lat. Wie o czym mówi, nie pieprząc jak Szpakowski, który jest komentatorem chyba z przypadku i nie czai o co w tym wszystkim chodzi. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Liga Mistrzów odkodowana, już we wtorek w TVP IP: *.toya.net.pl 14.02.03, 14:49 Niestety, nie sposób sie zgodzic ze stwierdzeniem iż "byle nie komentowal Szpakowski...". Po wyczynach w telewizji publicznej pana Jasiny i ciut lepszego Basałaja na własne oczy zobaczyłem a może raczej usłyszałem, że wciąż nie ma lepszego (komentatora) od Dariusza Szpakowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syniu Niech wróci Szpakowski !!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.03, 15:23 Nie rozumiem dlaczego w TVP nie komentuje juz Szpakowski. Takiego drugiego glosu jak on nie ma żaden komentator w Polsce !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mastat Re: Liga Mistrzów odkodowana, już we wtorek w TVP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.03, 18:57 I dobrze, to mi się podoba. Oto co znaczy właściwy człowiek - Pan Basałaj - na właściwym miejscu. Ja stawiam, że to on będzie komentował Inter:) Odpowiedz Link Zgłoś
antyfan Re: Liga Mistrzów odkodowana, już we wtorek w TVP 15.02.03, 15:36 Zimoch rządzi!! Odpowiedz Link Zgłoś