petar 30.08.06, 13:03 Trafi na trybuny po 2 miesiącach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cuth Kamil Kosowski przeszedł do Chievo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:03 Swietnie. Szkoda tylko, ze na trybuny. Nie ma sie co oszukiwac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Gratulacje, Kamil! IP: *.crowley.pl 30.08.06, 14:50 nie kumam.. czy wlosi nie maja na co wydawac pieniedzy? niczego sie nie nauczyli od niemcow i angoli? kosowski jest dobry tylko w polskiej lidze i gorszych od niej. a w lepszych poleruje dupskiem plastikowe krzeselka na trybunach! zal patrzec jak sie marnuje talent.. ale z drugiuej strony jest tak leniwy, ze to super opcja zarabiac ogladaniem meczow wlasnej druzyny:) no i ta ciekawosc swiata:) Odpowiedz Link Zgłoś
pskrzyn Re: Gratulacje, Kamil! 30.08.06, 15:35 Gość portalu: hehe napisał(a): > nie kumam.. > czy wlosi nie maja na co wydawac pieniedzy? n pewnie nie zapłacili za niego. kosowski to leń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archi Re: Gratulacje, Kamil! IP: *.aster.pl 30.08.06, 16:00 chciałbym żeby wreszcie się spiął i pokazał coś. Talent miał jak mało kto, walczyć też potrafił. Moze juz zmądrzał i powalczy o stałe miejsce w składzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gratulacje, Kamil! IP: 151.204.99.* 30.08.06, 18:31 tak, przeszedl za darmo, bo Niemcom bardziej sie oplaci sprzedac bilet, niz trzymac go na trybunach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poliglota Re: Gratulacje, Kamil! IP: *.elartnet.pl 31.08.06, 12:25 Kosa to leniuch - nie chce sie jezyków uczyć wiec grzeje ławki - a przypominam że włosi też raczej tylko po włosku komunikują, więc Signor Camillo polecam Grammatica Italiana per Stranieri ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosta Re: Gratulacje, Kamil! IP: *.rudanet.pl 30.08.06, 22:59 Idziesz Kosa idziesz!!! Pozdro od kibica Wielkiego Górnika z Zabrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Gratulacje, Kamil! IP: *.nwrk.east.verizon.net 31.08.06, 00:38 zagral w meczu z ecwadorem? nie przypominam sobie by zagral chociaz jedna minute...i szkoda bo to byl jedyny zawodnik kty mial checi do gry za to gral slaby smolarek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Mamma mia! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.08.06, 13:05 Facet ze spętanymi nogami we włoskiej? Ktoś podmienił taśmy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Kamil Kosowski przeszedł do Chievo IP: *.aster.pl 30.08.06, 13:05 Dziwne to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Kamil Kosowski przeszedł do Chievo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:05 wy*****ty przyklad dla mlodych chlopcow w Polsce :-), utalentowany Kosa, ale jednoczesnie glupi jak but i leniwy jak cholera nic nie robiac pogral sobie w Niemczech, Anglii a teraz zagra lub nie, ale zarobi na pewno we Włoszech... ech.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NESTA Miejmy nadzieje,ze ten leń śmierdzący weźmie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:06 WRESZCIE DO ROBOTY I ZACZNIE GRAC JAK ZA STARYCH CZASOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehehe Kamil Kosowski przeszedł do Chievo IP: *.chello.pl 30.08.06, 13:06 hehehheheheheheheehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doe od razu na ławe.za rok wypozyczenie do mattersburg IP: *.icpnet.pl 30.08.06, 13:06 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liban Kamil Kosowski przeszedł do Chievo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:08 To wprost niebywałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: Kamil Kosowski przeszedł do Chievo IP: *.starnettelecom.pl 30.08.06, 13:12 Chievo to bardzo dziwny klub. Wszystkie odpady tam grające odzyskują wiarę i umiejętności. Może to szansa dla Kosy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TP Co za roznica, gdzie bedzie siedzial na lawce. IP: 62.29.253.* 30.08.06, 13:15 Pewnie ani razu nie zagra w meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja88 We włoszech sa bardzo wygodne ławki rezerwowych!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:09 maja tam takie fotele lotnicze ,wiec zycze Ci wszystkiego najlepszego Kamilku "nie bede grał za frytki" Kosowski,zeby Ci sie odciski na du..e nie porobiły Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer W Weronie nie od dziś robi się głupoty. Ale... 30.08.06, 13:18 ...coś czuję, że o tej głupocie nikt nie napisze pięknego dramatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prpr Re: W Weronie nie od dziś robi się głupoty. Ale.. IP: *.aster.pl 30.08.06, 13:20 lol, znawca się znalazł. Co ty wiesz o tym co się robi w Weronie? Widziałeś chociaż jeden ich mecz? Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Re: W Weronie nie od dziś robi się głupoty. Ale.. 30.08.06, 13:34 Nie widziałem. Widziałem za to Kosowskiego i wiem że nawet jego transfer do Czarnych Kozia Wólka byłby wielką wpadką tego klubu. Co zaś się tyczy głupot popełnianych w Weronie to miałem na myśli głupotę opisaną przez Shakespeare'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Sydney teraz albo nigdy! w przeciwnym razie ludziska Ci IP: *.nsw.bigpond.net.au 30.08.06, 13:19 powiedza za pare lat "miales chamie zloty rog"... zycze Ci abys go nie zgubil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: teraz albo nigdy! w przeciwnym razie ludziska IP: *.pools.arcor-ip.net 30.08.06, 13:25 ciekawe czy trener czy murawa tym razem mu przeszkodza ci Wlosi sa jednak popierdo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzus Re: Kamil Kosowski przeszedł do Chievo IP: *.teleton.pl 30.08.06, 13:29 po jakich 2 miesiącach, po 2 tygodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adieu jak dobrze grał - grał włoską piłkę.. IP: 195.117.122.* 30.08.06, 13:31 nigdy nie rozumiałem po co sie pchał do Niemiec tam gra sie siłowo.. a Kamil imponował zwodem i idealnym podaniem, mam nadzieje ze się odrodzi z tej zapaśći.. szkoda było by chłopaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slon i kon Re: jak dobrze grał - grał włoską piłkę.. IP: *.range81-155.btcentralplus.com 30.08.06, 17:59 ale o czym ta dyskusja, przeca on jest juz za stary !!! jeli stalby sie cud odrodzenia formy, to co najwyzej na pol sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy kibic oto obraz kibicow zawistnikow IP: 62.233.205.* 30.08.06, 13:32 a kogo mieli kupic ? Janczyk ?? gdzie on teraz jest ? co robi ? Bonin ? pokazal "klase" w meczu repr To ze koles ma trudny charakter nie znaczy ze nie potrafi grac. Jakos H.Kasperczak potrafil z niego wyzwolic i zaangazowanie i umiejetnosci. Nie ma to jak Polaczki malkontenci. Dajcie mu szanse a potem komentujcie a nie odrazu w bloto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Ty prawdziwy kibic! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:42 Stary Kick and rush było dobre w latach 80 haha a ten Pan nawet tego nie potrafi...a tak miał podbijać ligi...miał w lazio grac..biedaczek w Kaiserslautern się nie wybił...uuuuu a w Southampton to co zawojował? No ale kaska misiu kaska leci..pożal się boże reprezentant od siedmiu boleści...w FM 2006 jakby się dało to zatrudniłbym go do sprzątania kibli na stadionie Plymouth...ale się nie da. Panu Kosowskiemu już podziekujmy..niech nie ośmiesza tej dyscypliny sportu...I pomyślec, że w wieku 39 lat Matthaeus w Bayernie był od niego lepszy tak z 12 razy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papamobil Kamil " wiatr we włosach " Kosowski musi chcąc nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:50 chcąc uczyć się kolejnego języka !!!! Ja pierdziele , przecież jak on skończy kariere to będzie robił za tłumacza i komentatora wszystkich lig europejskich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Kamil " wiatr we włosach " Kosowski musi chcą IP: *.pools.arcor-ip.net 30.08.06, 14:04 myslisz ze do cypryjskiej sie nada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Ty prawdziwy kibic! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:52 PS ale taki Lothar zapier....dalał na treningach...a nie spedzal pol dnia u fryzjera...Kosowski powinien zrobić doktorat po zakonczeniu kariery. Proponuję temat "konsystencja siedzisk krzesełkowych na ławkach rezerwowych lig europejskich" tak tutaj jest ekspertem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: oto obraz kibicow zawistnikow IP: *.pools.arcor-ip.net 30.08.06, 14:03 ile chcesz mu dac szans jeszcze? czy moze czekasz na eksplozje talenu? przciez dla niego liczy sie tylko kasa, a ze na trybunach siedzi to mu na reke bo sie nie spoci i zelu na dynce nie zniszczy z malkontenctwem i Polaczkami to nie ma nic wspolnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy kibic jak to niema ? IP: *.icm.edu.pl 30.08.06, 15:12 a co innego sie tutaj robi ? przeciez to ze przeszedl do wloskiego klubu nie znaczy ze bedzie grac w kadrze wiec skad tyle zawisci i szyderstwa w ludziach z forum ? Zal ze bedzie mial lepiej niz Ty ? Pewnie chetnie bys sam wzial choc polowe tej kasy ktora ona zarabia. Co najb. mnie wqrwia w PL to liczenie wszystkiego (kasy itp) komus A co to Ciebie czy Kogos obchodzi ile koles zarabia i za co ? Chca mu placic ? Widocznie jest tego wart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: jak to niema ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:32 mi nie chodzi o "kase" :-) mi chodzi o jego umiejetności..które są nędzne...cóż będzie prawdziwym wzmocnieniem i jedną z wiekszych gwiazd ligi włoskiej obok adriano, vieiry itd :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crush Re: jak to niema ? IP: 195.20.110.* 30.08.06, 15:53 popieram. w polsce zawsze na 100 osób 80 kipi zawiścią i cieszy się z niepowodzeń innych. żal wam dupy ściska że akurat kamil będzie nas reprezentował w serie A. a kogo byście tam woleli widzieć? verona to super klub- zrobili coś z niczego w serie A. drużyna znana jest z walki i zaangażowania. Kosowski będzie tam pasował. kamil 3m się! przebij się do pierwszej jedenstki i gest kozakiewicza dla forumowych malkontentów. a nawet pozdrowienia środkowym palcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blow Re: jak to niema ? IP: *.aster.pl 30.08.06, 16:54 taak, z walki i zaangazowania.. walke i zaangazowanie to on pokazywal w wiśle.. i to na poczatku.. w kadrze tego zaangazowania mu wystarczalo na czterokrotne przebiegniecie sie z pilka wzdluz linii bocznej. wiekszosc forumowiczow nie jest zawistna.. oni podobnie jak ja pamietaja te fantastyczne wywiady z kosa, w ktorych twierdzil ze daja mu szansy, ze trener go nie lubi... pomiajm stwierdzenie ze nie widzi potrzeby uczenia sie nowego jezyka.. bo jakby chcieli zeby rozumial to by zatrudnili tlumacza... ksiaze w morde kopane. talent ma, niewatpliwie. szkoda ze mentalnoscia odstaje. talent to 10%... 90% to ciezka praca, ktorej kamilek sie mocno brzydzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: jak to niema ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 17:55 Ja mu nie zazdroszczę. Sam mam firmę i przynajmniej wiem za co "zgarniam" pieniądze. I cały czas się rozwijam (a co młody jestem). A Pan Kamil to raczej roztrwonił swój "talent". Żal mi dupy nie ściska. Szkoda, że nie ma takiego Cannavaro już we włoskiej lidze. Pan Kamil mógłby się popłakać przez niego, jakby jakimś cudem zagrał przeciwko Profesorowi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crush Re: jak to niema ? IP: *.echostar.pl 30.08.06, 19:43 zgoda. wiele razy dał ciała co nie znaczy, że nie można mu dać szansy. może przesadziłem nieco z tą zawiścią i ściskaniem wiadomo czego, ale spójrz na te posty- łatwo oszacować proporcje pozytywnych do negatywnych. jest chyba nawet 10/90 a przecież to nasz piłkarz i ma szanse jako jedyny Polak grać w przyszłym sezonie serieA. życzę mu żeby przestał imprezować i zaczął trenować a w swoim wieku ma szanse jeszcze osiągnąć niezłą formę. ech kibice- a kiedyś się pewnie podniecaliście jak kamil biegał z piłą po skrzydełku ;). a wogóle jeżeli uważacie, że chievo ma słabych skautów to może sami zajmijcie się taką działalniością "specjaliści" od wszystkiego- widać jest miejsce na rynku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pacal2 wszyscy mu tak życzą 30.08.06, 23:51 ale nikt w to już nie wierzy, po 2 poprzednich wpadkach. Stąd te negatywne posty. Oby, oby... Ale mnie również się wydaje, że za miesiąc-dwa zaczną się wywiady o wrednym trenerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Kamil Kosowski przeszedł do Chievo IP: 82.177.111.* 30.08.06, 13:36 ...obierać ziemniaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat Kamil Kosowski przeszedł do Chievo IP: *.chello.pl 30.08.06, 14:08 ta a rasiak byl w premiership Odpowiedz Link Zgłoś
nicewarthog Re: Kamil Kosowski przeszedł do Chievo 30.08.06, 14:38 sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3470569.html ateny.... sport.gazeta.pl/pilka/1,65083,3583582.html Werona... Czy "Dzeusowy Romeo vel. Kosa" znów zapłonie, już nie na Partenonie, lecz w Weronie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinm Kamil Kosowski przeszedł do Chievo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:09 nie po dwóch miesiącach, tylko od razu... i czym tu się podniecać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubok Re: Kamil Kosowski przeszedł do Chievo IP: 83.238.147.* 30.08.06, 14:11 petar napisał: > Trafi na trybuny po 2 miesiącach Optymista. Miesiac od rozpoczecia rozgrywek, gora. Odpowiedz Link Zgłoś
macko83 Kamil Kosowski przeszedł do Chievo 30.08.06, 14:14 Musimy wspomagać naszych, a nie tylko ich karcić. Życze Kamilowi powodzenia w serii A!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzezinho Plątonogi na trybuny!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:18 już za kilka tygodni zacznie się stara śpiewka o tym jak go trener i reszta pilkarzy nie lubią!!!Dobrze że przynajmniej na razie go w kadrze nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Kamil Kosowski przeszedł do Chievo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:23 Ja też mu życze powodzenia w Chievo. Mam nadzieje jednak, że będzie zasówał na treningach i poróci do swojej najlepszej formy. Bo ostatnio to faktycznie nauczył się klku języków (anglelski niemiecki a teraz włoski ... jak tak dalej bedzie doskonałym komentatorem i trenerrem - będzie wiedział czego wymagać od zawodnika a czego mu zabraniać :P Ale Kososkiego widział bym w którejś w tych z drużyn www.smog.pl/wideo/2734/pilka_nozna_wedlug_monty_pythona/ zdobył by główną nagrode w dziedzinie filozofii i korone króla strzelców :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Po serie A Re: Kamil Kosowski przeszedł do Chievo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:21 zostaje jeszcze Primera Division i ligue 1. Tam tez maja wygodne lawki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca bramek szkoda... kibicowałem chievo od ich debiutu ... IP: 193.109.212.* 30.08.06, 14:26 a tu taki samobój... Odpowiedz Link Zgłoś