Dodaj do ulubionych

Dożywocie dla skruszonych

IP: 62.121.129.* 31.08.06, 00:11
Ciekawe, kiedy Polska piłka będzie naprawdę czysta....
www.reprezentacja.com.pl - "Wszystko o biało-czerwonych"
Obserwuj wątek
    • Gość: precz Listkiewicz, złodzieju, odejdź! IP: *.chello.pl 31.08.06, 00:25
      Już za samą wypowiedź z wiosny (że aresztowany sędzia to jedna czarna owca, a
      99% jest czystych) powinieneś podać się do dymisji. Nie masz honoru, złodzieju?
      • Gość: Masz jeszcze.... Re: Listkiewicz, złodzieju, odejdź! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 02:00
        jakies problemy, czy tez brak mozgu, to Twoja 'jedyna wada'?
    • Gość: nemec nie dziwota IP: *.eastlink.ca 31.08.06, 01:26
      ze przepis jest do.... Czego sie tknie PZPN to do .... Pilka sie zajeli to
      pilka lezy, wymyslili jakis przepis to do niczego. Zreszta oni nie sa od tego
      zeby w PZPN cos sie udalo. Oni sa w PZPN DZIALACZAMI.
    • 4krzych1 Dożywocie dla skruszonych - tylko w Polsce 31.08.06, 03:08
      ... możliwe...
    • Gość: robert Dożywocie dla skruszonych IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.06, 08:00
      Wydajac taka uchwale PZPN wiedzial ,ze siedzi w bagnie po uszy.Teraz jestem
      pewien,ze trzeba ludziom z PZPN zabronic piastowania stanowisk publiczych i
      dzilalnosci w sporcie nawet w najnizszych klasach rozgrywkowych i sporcie
      amatorskim.
      • Gość: manhu Re: Dożywocie dla skruszonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:37
        A co myślałeś, że Listkiewicz nie brał łapówek?:)
        Muszą ostro karać skruszonych, żeby innym nie wpadło coś do łba.
    • Gość: fagot do redagującego informację IP: 85.219.248.* 31.08.06, 08:33
      Jesteś manipulatorem. Dlaczego akcentujesz, ze Ujek gra w GKSie. Chcesz być
      rzetelny napisz, że problem z Ujkiem to sprawa innego klubu. Doczekasz się,
      jestem o tym przekonany, że pozamykają ludzi z Twojej ukochanej legły.
    • Gość: sslate Ta uchwała to pewnie wymysł Kolatora. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 10:03
      Tylko on mógł wymyślic taka głuptę. Ten człowiek to zwykły karierowicz, pozbawiony jakiejkolwiek zdolności przyznania sie do popełnionych błędów. Człowiek, który zatrzymał się w roku 1989.
    • Gość: Kpiny A kto zdyskwalifikuje PZPN?! IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.08.06, 10:29
      Ci matacze to niby w prózni działali?
    • patman Czego oczy nie widzą.... 31.08.06, 10:57
      PZPN najwyraźniej wychodzi z założenia, że jeśli odstraszy się "kapusiów" od donoszenia do prokuratury, wówczas nie będzie problemu.
    • Gość: aero Re: Dożywocie dla skruszonych IP: *.os1.kn.pl 31.08.06, 11:53
      Nie rozumiem, czemu prokuratura tak bardzo chce, zeby PZPN wprowadzilo
      amnestie, bo to ma ulatwic sledztwo.
      Na ch... nam takie sledztwo, w wyniku ktorego wszyscy zostana ulaskawieni?!?!
      Zeby prokuratura miala rekord aresztowan i piekna sprawe na koncie? Ekstra,
      zrobili kupe roboty, ale nikt nie zostal pociagniety do odpowiedzialnosci.
    • Gość: JAROSLAVD Dożywocie dla skruszonych IP: *.wro.vectranet.pl 31.08.06, 12:51
      Żadnej abolicji! Jeszcze czego?! Nie, nie i jeszcze raz nie!!!!
      Głupia propozycja, taka sama, jak to "całe pzpn"! Arykułem (Rybak) i
      komentarzem (Stec), obaj Panowie wpisali się do drużyny Giertycha (...matury!).
      • Gość: Sławek Adamczyk Re: Dożywocie dla skruszonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 12:53
        Janas do więzienia!!!
    • Gość: teka62 rozgonic to IP: *.sulechow.net 31.08.06, 14:07
      całe towarzystwo wzajemnej adoracji (czyt. korupcji ) , pozamykać kogo trzeba
      ( jeśli będą miejsca w więzieniach ! ) i powołać nowy związek piłkarski albo i
      nie
    • ambl Dożywocie dla skruszonych 31.08.06, 15:52
      to jest celowa robota a nie żadna luka w przepisach
    • artur74 Skruszony piłkarz - przyszłym trenerem??? 31.08.06, 21:30
      Strzelam:
      Skruszony 33-letni piłkarz, kombinuje tak:
      Trochę kasy za lewe awansy się dostało jako premię za awans, do tego handlowanie
      meczami, zbiórki na kasę dla sędziego, dla bramkarza drużyny przeciwnej, itd.
      Zgłoszę się do prokuratury, oczyszczę swoje sumienie, uniknę kary więzienia.
      W nagrodę PZPN mnie ułaskawi i za parę lat mogę zostać wzorem dla przyszłych
      piłkarzy, zostając trenerem piłkarskim. W końcu ma się te "kontakty w branży",
      jakby jakiś awansik czy uniknięcie spadku niech walą do mnie w ciemno, nie ma
      spraw nie do załatwienia!

A że sypnę tego i owego? To ch.. nie ludzie, swoich przecież nie ruszę!

Apropos, a za jaki sezon mam sypać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka