Gość: dudi Benitez wie,co robi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 13:36 Że Dudka trzyma na ławie a my ciągle dajemy go na nr 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marduk Beenhakker broni Dudka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.09.06, 13:45 Dlaczego kibice wiedza lepiej od trenera, ze Dudek jest slaby? Beenhakker mowi ze niedawno wszyscy chcieli go w bramce. O wypraszam sobie! Ja nigdy nie chcialem tego slebeusza w bramce i moi znajomi tez. KIlku psudo znawcow go popieralo i wszystko. Trenerze nie sluchaj swoich podpowiadaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maskonór Re: Beenhakker broni Dudka IP: *.tktelekom.pl 03.09.06, 13:55 Miałem to samo napisac, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cin Głowacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 13:46 Jeśli chodzi o Głowackiego w kadrze to można zacytować reklamę pewnego browaru: "Nic się nie zmieniło." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kori Re: Głowacki IP: *.catv.net.pl 03.09.06, 13:56 A H iem wszystkim w D. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka101 Beenhakker powinien zapłakać 03.09.06, 14:00 Ludzie co wy gadacie. Cała ta nasza piłka to wielkie nic! Jak można mieć dobrą reprezentację jeżeli piłkę nożną uprawia garstka ludzi w kraju. W każdej grze, a w szczególności w piłce nożnej, wyszkolenie techniczne jest podstawą. Jak na tle innych wyglądają nasi reprezentanci, ciągle gorzej. Z myśleniem na boisku chyba też nie najlepiej. Takie są i wyniki. Szkoda pieniędzy na Leo. Z pustego to on nie naleje. Pojękiwania na forum niczego nie zmienią. Żeby mieć dobrą reperezentację należy mieć dobrą piłkę młodzieżową, uprawianą masowo. Spójrzcie trzeźwo wkoło czy widzicie gromady młodzieży ganiających za piłką? Więcej młodzieży widać z piwem w ręku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek20062 To Polska psychika IP: *.dhcp.oxfr.ma.charter.com 03.09.06, 14:15 Wiara w siebie to podstawa do sukcesu w sporcie, pracy i zyciu. Tego niestety zawsze Polakom brakuje, chyba ze sytucja jest bez wyjscia, czlogi wjezdzaja przez granice to wtedy na konia i z szabelka do boju. Pamietam mecz eliminacji do MS w Londynie. Az wstyd bylo patrzec jak sie bali, mimo tego ze mogli sobie pograc, po i tak wiadomo bylo ze przegraja, to chocby mogli zagrac dla honoru. Czy pamietacie mecze Australii na MS? Tam w pilke prawie nikt nie gra ale Soceroos walczyli do ostatniego nawet z pozniejszym Mistrzem Swiata. Polacy to wyjatkowy narod ktory zawsze grzecznie oddaje inicjatywe i w pas sie klania obcym. Zastanawiam sie od dawna dlaczego tak jest i doszedlem do wniosku ze przecietny Polak jest wychowywany od dziecka aby byc posluszny i cicho siedziec, nic nie gadac. Krzycza na niego w domu, kosciele, w urzedach i w sklepach, to jak ma zdobyc pewnosc siebie. Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Beenhakker powinien zapłakać IP: *.catv.net.pl 03.09.06, 16:04 Tak jest. ZrObmy MŚ w piciu piwa. I postawmy na młodzież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Athanas Re: Beenhakker powinien zapłakać IP: 87.203.141.* 05.09.06, 03:16 Słusznie, jeśliby Clintona zrobić prezydentem Polski to też nie zrobi nam drugiej Ameryki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roztropek1 Re: Beenhakker broni Dudka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 14:05 Trzeba z UEFA załatwić Polsce taką grupę,gdzie rywale będą wygodnym partnerem,nie będą chłopcom przeszkadzać w natarciu na bramkę.Sędzia nie będzie się wogóle wtrącał.Droga do bramki stanie otworem ,a i tak się któryś przewróci albo będzie miał za sliskie korki.Jedno jest pewne w reprezentacji nie ma już miejsca dla:Żurawskiego,Krzynówka,Szymkowiaka,Radomskiego a nawet Dudka.Ich czas/mimo zasług minął/.Nazwiska nie grają.Z tymi piłkarzami,których w tej chwili mamy nie odniesie najdrobniejszego sukcesu najlepszy nawet trener na Świecie.Taka jest prawda i trzeba ją z pokorą przyjąć.Z kozła ogrodnika nie zrobisz,z bardzo słabymi piłkarzami do elity nie awansujesz.Proponuję ,aby prasa dalej robiła z nich gwiazdy papierowe zamiast napisać prawdę o tych beztalenciach,którym na dodatek nie chce się trenować,mają natomiast wielkie ambicje finansowe. Odpowiedz Link Zgłoś
stalactite Po każdej nocy, żony naszych kopaczy skandują: 03.09.06, 14:35 "NIC SIĘ NIE STAŁO!". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on70 Re: Beenhakker broni Dudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 14:52 Jedna wielka żenada!I nie wiem,po co wogóle rozprawiać kto grał,kto nie grał,kto mógł grać.Futbol jaki gra nasza reprezentacja,to piłka z lat 60-tych ubiegłego stulecia.Akcje rozgrywane w tempie takim,że żółw by się połapał,brak jakiejkolwiek inwencji,schemat do bólu,zero szybkości.Wystarczy spokojnie i na chłodno przeanalizować ostatnie występy Polaków.Dostajemy lanie od każdego,kto choć trochę kopie w piłkę.I jeszcze każą mi zapominać o tym co się stało.Ile jeszcze razy?Pytam ile??? Odpowiedz Link Zgłoś
danek121 Beenhakker broni Dudka nie wiem dlaczego 03.09.06, 14:53 To nie pirewszy błąd Dutka i mówienie wciąż o nim jak o wiekim bramkarzu jest polsą megaloomanią. Oglądałem jego prawie wszystkie mecze od przyjścia do Liverpoolu i nigdy nic nie pokazał. A jego błędy były słynne w Anglii. Dawno by nie był pierwszym bramkarz gdyby nie samowite szczęście że rezerwowy łamał sobie wszystko co mógł i musiał bronić Dudek. Teraz gdyby był dobry to nie siedział by na ławie lecz dawno by był kupiony. Kiedy skończy mu się kontrakt to możę zagra w Górniku Łęczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galaktyczny_marcin beznadziejny występ Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 15:06 Oglądając wczorajszy mecz,naszło mnie sporo refleksji i doszedłem do kilku wniosków. Po pierwsze to nie zgadzam sie z Don Leo,że Dudek to powinien być numerem 1 w polskiej kadrze.Przecież to oczywiste że piłkarz notorycznie siedzący na ławce w klubie nie ma takiego ogrania jak ten co gra regularnie.Sam jestem piłkarzem i wiem że nawet najlepszy trening nie zastapi meczu. Co do tego nie mam zadnych wątpliwości. Po drugie naszej reprezentacji potrzebny jest świeży powiew.I to najlepiej dość silny.Moim zdaniem na grę w pierwszym składzie nie zasługują: Dudek,Bąk,Szymkowiak,Franek,Smolarek.Trzeba ich koniecznie zastąpić I po trzecie nasza drużyna nie potrafiła wczoraj atakować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubakubana Dudek to patałach a beenhaker.. IP: *.171.149.54.crowley.pl 03.09.06, 15:07 to wypalony, starej daty trener. Tak ich nawołuje do "niepamięci" ,ze zapomnieli jak sie gra. Powolanie Dudak to skandal. Dlaczego nie Kuszczak?Jest 100 powodów dlaczego on bardziej zasluzyl a nie "maslana ręka" były podopieczny Beenhakera. Tyle sobie obiecywałem po zagranicznym trenerrze,ze nie będzie układów, a tu taki Leos się trafił. Inna sprawa ze za czescia powołan pewnie stał Dziekanowski,a jak on sobie radził jako trener to lepeij sie nie chwalmy... Pól ekipy do wymiany. Zrezygnowac z Dudka, Bąka,Żewłakowa, Krznwka, Szymkowiaka, Frankowskiego i superprzereklamowanego Zurawskiego. I naprawde mamy kim ich zastapic. Takich zawodnikw jak Garguła mamy troche wiecej w lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giddy Beenhakker broni Dudka IP: 212.191.170.* 03.09.06, 15:13 Może czas, żeby Dudek w końcu zrozumiał, że robi się coraz słabszy. Mocze jest o także czas na odejście. Nie gra w swoim zespole, nie był na mundialu. Artur wróc, bo będzie z nasza reprezentacją źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Beenhakker broni Dudka IP: *.2-85.cust.bluewin.ch 03.09.06, 15:22 Kiedy wreszcie zrozumiemy,ze z tej maki chleba nie bedzie! Postawic na mlodych,nawet jak na poczatku beda popelniac bledy jak pozal sie Boze wypalone "gwiazdy".Trzeba pomyslec o przyszlosci.Ta z tym towarzystwem nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brak slow... Beenhakker chyba nie zna Dudka vel Farfocla... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.09.06, 15:32 Nie moge pojac jak Leon moze mowic,ze "po jednym bledzie nie moze wy'#$%^lic Placzka" ? Przeciez cala reprezentacyjna kariera Dudka to nasze spie|"&%$one wieczory,kiedy ogladalismy jego katastrofalne bledy... Kazdy kibic futbolu w Wielkiej Brytanii pytany o Dudka ,tylko sie usmiecha pojednawczo...Jurek vel Farfocel Dudek jest w pilkarskiej Europie powszechnie znany jako blazen."Dudek's blunder","Dudek's error" to najczestsze tytuly popoludniowek z czasow kiedy Placzek gral jeszcze w Liverpool'u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek nic sie nie stało! IP: *.elpos.net 03.09.06, 15:27 chłopaki nic sie nie stało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potejto WY tych wnioskow to nigdy nie wyciagacie IP: *.hsd1.nj.comcast.net 03.09.06, 15:30 Zauwazylem ze oni po kazdym zlym meczu "musza wyciagnac wnioski" i zagrac lepiej nastepnym razem, ale chyba nie potrafia nic wywnioskowac, skoro caly czas graja zle. Nie chce mi sie juz sledzic poczynan tej druzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregory Czas się pożegnać z... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 15:32 Frankowskim,Krzynówkiem,Bąkiem,Jopem,Dudkiem,Radomskim i przede wszystkim Szymkowiakiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potejto prawda IP: *.hsd1.nj.comcast.net 03.09.06, 15:54 trzeba szukac mlodych, zdolnych. Ta stara ekipa to niewiele potrafi, niestety, jak na zawodowych pilkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Beenhakker broni Dudka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.09.06, 15:54 Panie Jacku, ile razy można dawać Wam szansę? Po meczu z Kolumbią, prosiliście, aby dać Wam szansę, to samo było po meczu z Ekwadorem na MS, po meczu z Danią również. Teraz znowu prosicie kibiców o wyrozumiałość. Teraz czas na Was, żebyście swoją grą dali nam szansę, żeby Was nie skreślać. Wszystko zależy od Was samych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiksa Panowie, NIC sie nie stało, Panowie nic sie nie st IP: *.catv.net.pl 03.09.06, 15:59 To tylko kopanie gały. Odpowiedz Link Zgłoś
firemouse Re: Panowie, NIC sie nie stało, Panowie nic sie n 03.09.06, 22:43 Tylko kopanie galy, ale za to kopanie ci kolesie ktorzy kompromituja nas w swiecie dostaja co miesiac tyle, co ja przez 10 lat. To ja tez chce na miesiac do reprezentacji. Gorzej niz nasza "reprezentacja" nie dam rady zagrac, ale z pewnoscia ambitniej. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_hiacynt_wielki Dudek gdyby mial honor sam powinien zrezygnowac 03.09.06, 16:00 z gry, podobnie kilku innych graczy ale coz to znaczy honor jesli chodzi o pieniadze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zurawski to kret Beenhakker broni Dudka IP: 195.212.0.* 03.09.06, 16:05 zurawski wez ty lepiej lopate i idz kop[ac rowy bo pilki to ty kopa c nie umiesz zmieniasz tylko fryzury pedale a nic nie mozesz zdzialac dla Polski ty krecie!! Odpowiedz Link Zgłoś
ljab Beenhakker broni Dudka 03.09.06, 16:25 Nie ma na świecie bramkarza który nie ma na sumieniu głupich bramek. Żałosna jest, natomiast, wypowiedź Dudka. Zwalanie na sędziego to dziecinada. Żeby strzelić gola ze spalonego, czy po ewentualnym faulu to trzeba się na tym spalonym znaleźć, to - walcząc o piłkę - trzeba się rozpychać i dać sędziemu szansę odgwizdania karnego. By nie stracić głupiej bramki nie należy podawać piłki przeciwnikowi na 16 metr od bramki. W całym 2006 roku polska drużyna gra bez jakiejkolwiek koncepcji, na boisku panuje totalny chaos, wszyscy zawodnicy tak przebiegle zmieniają pozycje że przeciwnik ( wczoraj Finowie )nie może połapać się w tych fortelach. Wreszcie ( Kolumbia, Ekwador, Finowie ) postraszą polskich obrońców i jest pierwszy gol. Potem wykonają dwa szybkie podania i ... po ptokach. Wyszkolenie techniczne reprezentantów to ROZPACZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legionista Beenhakker spie... natychmiast ! IP: *.promax.media.pl 03.09.06, 16:33 Ciulów takich jak ty mamy dość. Polska piłka musi kilka lat "odpocząć" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski anglik wstyt jak diabli przez trenera z Holandii IP: *.promax.media.pl 03.09.06, 16:36 Ja sie juz nie przyznaje, ze jestem z Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rio Bravo Beenhakker-takich łamagów jak ty to mamy IP: *.promax.media.pl 03.09.06, 16:38 - i liczymy napeczki, kolejnego nam nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiatr z Holandii siwego dziadka wybiorą na trenera...hahahaha IP: *.promax.media.pl 03.09.06, 16:40 "Listek"- puknij sie w łeb! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Dudek, Franek, Radomski, Szymek, Bak-out IP: *.crowley.pl 03.09.06, 16:48 Dudek, Franek, Radomski, Szymek, Bak-out Ci ludzie nie maja juz zadnej motywacji do gry. Osiagneli dawno szczyt swojch mozliwosci pilkarskich i finansowych. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf jak najszybciej zapomnieć o reprezentacji 03.09.06, 16:48 proponuję zmianę nazwy z 'reprezentacja Polski' na 'kompromitacja Polski' :( lepsza strona życia www.asiaq.pl Odpowiedz Link Zgłoś