Gość: Legia-BE IP: *.man.poznan.pl 26.02.01, 11:19 Pamiętacie głąby jak wygrywaliście 2 zero i dalście sobie wbić trzy gole, jak tacy frajerzy??? oj cała Polska się śmiała i śmieje do dziś, to trzeba być skończonymi palantami, boli co??? ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anda Re: RTS MISTRZEM JEST IP: 195.94.197.* 26.02.01, 11:32 A co to jest RTS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widok 9 Re: RTS MISTRZEM JEST IP: 195.117.228.* 26.02.01, 13:50 RTS to skrzyżowanie k.. z mułem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bałuty Re: RTS MISTRZEM JEST IP: 193.9.133.24, 193.9.133.131, 193.9.134.* 27.02.01, 12:31 Nie wiadomo co gorsze erteesik prowincjonalna drużynka coraz niżej w tabeli (na razie I ligi)czy każdy funio brochacz jej kibic z wioski zwanej łódzki kompleks STOLICY. Tylko nie płaczcie za minionymi latami - biedaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
macgav Re: RTS MISTRZEM JEST 02.03.01, 10:57 nie nadymaj się po się osrasz pokurwieńcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCola Re: RTS MISTRZEM JEST IP: *.dtcentrum.pl 07.03.01, 16:16 nie przepadam za RTSem ale byłem rad jak pokonał 3:2 legie cwelwks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK9 RTS A CO TO K........ JEST? - WIEŚNIAKI Z ŁODZI? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.01, 21:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkk Re: RTS MISTRZEM JEST IP: *.supermedia.pl 28.04.01, 16:25 To nie będzie odkrywcze- Jebać Legie. Pozdrawiam wszystkich fanów Polonii, Widzewa i Cracovii. majkk Odpowiedz Link Zgłoś
dj Re: RTS MISTRZEM JEST 27.02.01, 12:41 Robotnicze towarzystwo sportowe? :-) -- "Mów mi Leon a ja nie on" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: RTS = ŁKS = JUDE IP: *.gazeta.pl 28.02.01, 13:03 No nie, na tym poziomie nie moze byc dyskusji. Widzew kilka lat temu byl dobra druzyna i mam nadzieje ze wkrotce znow bedzie w czolowce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia !! Re: RTS - co to jest ??? IP: *.carrefour.com 01.03.01, 11:10 panowie o co ta cała kłótnia. RTS podzieli los kolejorza, a mistrza polski 00/01 już ma LEGIA i to jest jak 2*2!!! Tak się składa że ładnych kilka lat już jeżdżę za swoim ukochanym klubem (legia) i kilkanaście razy byłem w "Mieście Włókienniczym" ale tam rządzi ŁKS. Nie oszukujmy się cała Polska widziała jak RTS spierdala (przed meczem z Białorusią). Cała Legia się śmiała jak wasza flaga wędrowała (pamiętne dla was psy 3:2 gdzie chcieliście zaistnieć i FLAGĘ DO GÓRY KOŁAMI ROZŁOŻYLIŚCIE!!! Panowie, ty się nie ma o co kłucić-po prostu chamstwo i drobnomieszczaństwo!!! Aha myślę że powinniście uczyć się nowej pieśni "W tym roku spadnie..." LEGIA WARSZAWA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
macgav Re: RTS - co to jest ??? 02.03.01, 10:58 tak tak , a mamusia jeszcze zmienia ci pieluszki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: RTS - co to jest ??? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.01, 10:26 Tak, tak! Widzew mistrzem byl i nie raz jeszcze bedzie!!! A wy posrance z legii! ile razy byliscie tak blisko , ile razy sie podniecaliscie? ( ale to zawsze tylko byl przedwczesny wytrysk!!!) i tak od kilku lat. Jak nie Widzew, to Wisla, to Polonia(fee)!!! I tak pewnie do usranej smierci! , az wam wspolczuje! kibic Widzewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icek Re: RTS - co to jest ??? IP: *.cpl.novell.com 04.03.01, 21:18 Powaliło Cię, czy co?! Nasza Legia doszła w Lidze Mistrzów do ćwiećfinału. Ćwierćfinału baranie! A ten wasz RTS co najwyżej sfajdolił się w gacie, gdy wszedł do rozgrywek grupowych. Legia mistrzem jest i basta krzyczałem to nawet z rikszy na Piotrkowskiej! I nikt nawet nie pisnął słówkiem. Popaprańcy! Odpowiedz Link Zgłoś
jwawer Re: RTS - co to jest ??? 04.03.01, 21:37 legia'legia > Mistrzów do ćwiećfinału. Ćwierćfinału baranie! A ten > wasz RTS co najwyżej sfajdolił się w gacie, gdy > wszedł do rozgrywek grupowych. Legia mistrzem jest i > basta krzyczałem to nawet z rikszy na Piotrkowskiej! > I nikt nawet nie pisnął słówkiem. Popaprańcy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belost Re: RTS - co to jest ??? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.01, 00:02 legia doszla do cwiercfinalu lm fartem kogo oni mieli w grupie:blakburn-zawodnicy bili sie miedzy soba;spartak-no coz to dopiero teraz jest druzyna;rosenborg-jak zwykle ciency a widzew gral przynajmniej z europejskiej klasy zespolami a bramka citki to klasyka lm legia jest klasyczna jezeli przegrywa z widzewem u siebie 3:2 prowdzac do 85 minuty 2:0 i co kocmoluchy zawsze bedzie wam za to lyso moze widzew jest slaby obecnie ale nadal ma charakter a was chude lata czekaja gdy skosniaki odejda tekiego kluby nikt nie kupi i co? legia w drugiej lidze!!!!!!!!!!!!!!!!!! HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macgav Re: RTS - co to jest ??? IP: *.iba.waw.pl 05.03.01, 13:39 ty, a gdzie w Warszawie jest Piotrkowska??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icek Re: RTS - co to jest ??? IP: *.cpl.novell.com 05.03.01, 19:09 Gosciu szalony! Piotrkowska, to taka ulica w robotniczym, czerwonym miescie, ktora utrzymuja tacy faceci z Warszawy jak ja, bo gdyby nie Warszawiacy, to poza knajpami na Piotrkowskiej bezrobocie w Lodzi wynosiloby 100%. PS. Z drugiej strony gdyby nie Piotrkowska, to w promieniu 200 km od Placu Zamkowego nie byloby sie gdzie zabawic :((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macgav Re: RTS - co to jest ??? IP: *.iba.waw.pl 06.03.01, 14:41 ty facecie z Warszawy, czy masz jakiś komleks stolicy? właśnie przez takich wielmożnych panów jak ty nikt nie lubi warszawiaków. A co do placu Zamkowego to do Piotrkowskiej mu daleko, zostaje w tyle nawet za Rynkiem krakowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icek Re: RTS - co to jest ??? IP: 147.2.39.* 07.03.01, 10:25 Zeby o kims wydawac sady, to nalezy go troche poznac. A co do Twojej odpowiedzi, to moze najpierw wrocisz na lekcje geografii do VI klasy. Wiedzial (a)bys wowczas, ze krakowski rynek nie znajduje sie w promieniu 200 km. od Placu Zamkowego. Nie ukrywam, ze jest wiele miejsc wartych zainteresowania i odwiedzin, i ktore nie znajduja sie na Warszawce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macgav Re: RTS - co to jest ??? IP: *.iba.waw.pl 06.03.01, 14:42 taki jesteś, bogaty, że nie stać cię na piwo w Stolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icek Re: RTS - co to jest ??? IP: 147.2.39.* 07.03.01, 10:31 I znowy blad. Interpunkcji ucza na lekcjach polskiego w V klasie szkoly podstawowej. Zamiast "taki jestes, bogaty" powinno byc "taki jestes bogaty". Natomiast co do ceny piwa, to zwaz, ze rozrzutnosc nie jest charakterystyczna cecha osob majetnych. No chyba, ze mowimy o Twoim idolu MG. A poza tym na Piotrkowskej nie tylko piwo jest dobre i tanie. Zjezdzaja tam najlepsze towary z calej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Re: wszystko IP: *.pagi.pl 05.03.01, 09:13 o wy kurwy lamusy z internetu potraficie zrobić coś więcej TYLKO LEGIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grgg ZDECHNIJCIE SMIECIE-KIBOLE!!!! IP: 209.167.118.* 23.03.01, 22:13 JESTESCIE GOWNEM, DEBILE. TA CALA PILKA NOZNA I WASZE SPRAWY TO SMROD I GOWNO. DO GAZU Z WAMI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: RTS MISTRZEM JEST IP: 212.244.184.* 05.03.01, 14:45 I tak najlepszym klubem jest LECHIA GDAŃSK, jedyna ma miłości to BIAŁO-ZIELONI. Nienawidzę Lecha Poznań, Cracovi, Poloni W-wa, GKS Katowice no i przede wszystkim ARKI GDYNIA, bo to stara k...wa i świnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: RTS MISTRZEM JEST IP: *.acn.pl 05.03.01, 18:11 Nie wiem ilu widzewiaków wpisało tu swoje opinie, nie wiem też czy byli wśród nich jacy mieszkańcy Warszawy - mieszkańcy Warszawy, nie warszawiacy. Wiem tylko, że jeśli ktoś mieni się rodakiem z Warszawy nie może być kibicem Widzewa, to jawna zdrada Stolycy. Wieszać flagę Widzewa "Warszawa" moga tylko szmaty. Jak można kibicować tej drużynie skoro w Syreniem Grodzie są dwa kluby pierwszoligowe: Legia i Polonia? Sporo kibiców jednej ze stron nie uważa drugiej za godną miana warszawskiej, ale chyba większość z nich zgodzi się ze mną, że kibicowanie RTS-owi to już bardzo gruba przesada. Warszawiak - Legionista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek gówno nie temat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.01, 15:43 co jeden to głupszy jak się czyta te wasze wypociny to żal dupę ściska kibic Izolatora Boguchwała (znacie taki klub kibole - mamuty ???) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człek sam jesteś gówno IP: *.man.poznan.pl 08.03.01, 11:41 a ty obsrańcu to co? myślisz że jesteście lepsi od Wenylatorów Ząbki Małe??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: sam jesteś gówno IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.01, 15:23 tupnij nogą a kundel zacznie szczekać 0:4,0:4,0:4,0:4,0:4,0:4,0:4,0:4,0:4,0:4 mocni tylko w gębie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazy TYLKO MKS POGOŃ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.ciech.waw.pl 09.03.01, 10:27 Pieprzycie i pieprzycie, a Mistrzem sezonu 00/01 i tak będzie MKS POGOŃ SZCZECIN i z Waszej dyskusji nic innego nie wynika. Vice będzie Legia, a Widzew na reszcie przypomni sobie jak to jest w II lidze, zagra sobie z Krisbutem Myszków, to słabiej będzie pamiętał farciarski mecz z Legią (swoją drogą szkoda gadać, żeby taka drużyna w 5 min straciła 3 bramki w TAKIM meczu, szkoda, że dalej gwiazdy z Legii nie wyciągnęły wniosków z tej nauczki, a władze klubu zamiast obnizyć "Gwiazdkom" premie, to zwalniają trenera. Szkoda, bo Legia jest OK, ale będzie łatwiej obyć tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSYH Re: TYLKO MKS POGOŃ !!!!!!!!!!!!!! IP: *.tele2.pl 11.03.01, 22:26 HA, HA, HA- POGOŃ PO PORAŻCE Z GKS-EM MA DUŻE SZANSE!!!! POLONIA MISTRZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś