Dodaj do ulubionych

Arka Gdynia - Legia Warszawa

IP: *.eranet.pl 08.09.06, 19:50
kto wygrał ustawke?
Obserwuj wątek
    • Gość: 78 Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.e-wro.net.pl 08.09.06, 20:12
      a gdzie jest Zidane?
    • Gość: 8 Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.gdynia.mm.pl 08.09.06, 20:16
      ustawka dla arki ale po walce...
      • Gość: hejk Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 12:04
        przed meczem byla? to czemu spora grupka lysych i okapturzonych wychodzila ze
        stadionu na 9, 10 minut przed koncem? Wydawalo mi sie ze wlasnie ida juz sie
        zorganizowac przed ustawka.
    • Gość: Axl Mecze na ywo z wizją ! IP: *.prenet.pl 08.09.06, 20:31
      www.g2.mielec.pl/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=10&Itemid=21
    • Gość: krisbee Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.loonar.pl 08.09.06, 21:11
      Legia do boju! Pokażcie tym ligowym outsider'om gdzie ich miejsce.
    • Gość: kibic Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: 199.79.112.* 08.09.06, 21:25
      Dlaczego w skladzie Legii gralo dwoch Bronowickich ? Czyzby sciagneli Grzeska
      brata z Lecznej ????
      • Gość: zmisek Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 21:28
        oby arka dowiozła prowadzenie do konca, chce jak znam warszawskie szczęscie w 90
        minecie edson pyknie z wolnego:/
      • Gość: WLKP Sedzie juz zrobil swoje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 21:29
        Wasze szczescie sie skonczylo... Zadna miernota (nawet przy pomocy arbitrow) nie
        jest w stanie zdobyc mistrzostwa polski dwa razy z rzedu. Smieszni ci wasi
        obcokrajowcy...
    • Gość: Ryś Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 21:30
      "Witamy gości z gorszej strony Stolicy. W Warszawie tylko Polonia!"- moja
      sympatia do Arki wzrosła :)))
      • Gość: dlnmktw Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 09:59
        > "W Warszawie tylko Polonia!"

Polonię mamy tu w Warszawie tylko wtedy, kiedy przyjeżdża z Bytomia, tak na co
        dzień to nie. Więc to jakieś nieporozumienie.
    • Gość: czerwony latarnik czewonej latarni nie oddamy!!! Arka Hool's&Fishes IP: *.chello.pl 08.09.06, 21:31
      Na poczatku bardzo ładna oprawa wykonaniu kibiców Arki.Ze swiecących czerwonych
      latarni utworzyli rybi łeb.Równiez piłkarze gospodarzy weszli na nową murawę
      trzymajac w dłoniach male czerwone latarenki,które symbolizują przywiązanie
      drużyny i kibiców do ulubionego miejsca w tabeli.
      A wiec do boju czerwoni latarnicy!!!

• Gość: jax Re: czewonej latarni nie oddamy!!! Arka Hool's&Fi IP: *.tpnet.pl 09.09.06, 00:23
        czerwone latarnie sugerują albo
        a) koniec (np. tabeli) albo
        b) dom niezbyt osobisty
        A tacy rzeźnicy jak "piłkarze" Arki: Sobieraj, Jawny czy Przytuła powinni mieć
        zakaz grania wyżej niż buraczana b-klasa. Tylko wielkiej pobłażliwości sędziego
        zawdzięczają te kopacze (nie piłki a po kościach), że Arka nie została
        zdekompletowana
        • Gość: pacal ?? nie została zdekompletowana? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 01:16
          chyba oglądałeś jakąś powtórkę z zeszłego sezonu...

PS. Oglądałem mecz, Jawny grał czysto, chyba nie wiesz co mówisz.
          Dużo bardziej faulowali Sokołowski i Sobieraj.

A propos b-klasy - nie podobają mi się takie żałosne chwyty rodem z b-klasy, jak
          to co zrobił Guerrero przy karnym. Ciekawe czemu sędzia zaliczył bramkę.
          Na powtórkach widać, że bramkarz Arki jeszcze nie jest gotowy do obrony i patrzy
          na sędziego, nie wiem czy w ogóle był gwizdek...
          • Gość: jax Re: ?? nie została zdekompletowana? IP: *.tpnet.pl 09.09.06, 02:43
            Jawny grał czysto? Cóż - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ;)
            A Roger przy karnym zrobił to samo co Moskalewicz przy wolnym. Strzelił "z
            zaskoczenia" Widać sędzia miał cichy gwizdek. Zresztą w tym buczeniu które
            prezentowaliście gdy ktorykolwiek z opalonych był przy piłce można było gwizdka
            nie słyszeć. A bramkarz przy karnym ma patrzeć nie na sędziego, a na tego co
            straela - wtedy ma jakieś szanse ;)
          • Gość: Earnest Pole Siła polskiego oranża IP: *.ists.pl 09.09.06, 09:22
            Ja nie moge. Wy sie tym ekscytujecie :) "Mistrzowie Polski", cholera, kiedyś próbowałem oglądać jakiś ligowy pojedynek i zasnąłem. To dziw, że jeszcze Beenhaker potrafił wydobyć z tej nędzy dobrych piłkarzy. Bo faktycznie są, ale trzeba się namęczyć czasem, bo stara gwardia zasłużonych "ligowców", którzy potrafią przegrywać nawet z budowlańcami, prawnikami, księgowymi itd. powiedzmy np. z Rejkiawiku (np.!), jest w stanie obrzydzić wszystko. A zagraniczni, którzy przyjeżdżaja tu na spacer doskonale się w tym towarzystwie ligowych wyjadaczy czują. Dajcie spokój, ta liga to w szczytowych momentach historycznych może wyprodukować jeden, góra dwa jako tako grające zespoły (11 lat temu Legia, 10 - Widzew, jeszcze jakiś czas temu Wisła... no i nie wiem, pewnie jakiś kibic dołoży tu jakiś jeden sezon swoich ulubieńców w tych ostatnich latach). Generalnie to nędza.
    • Gość: krisbee Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.loonar.pl 08.09.06, 21:35
      1:1 Jeszcze jedna bramka dla legii i bedzie dobrze.
    • Gość: krisbee Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.loonar.pl 08.09.06, 21:46
      co jest pięć czemu nie ma komentaża przecież jest kolo 85 minuty a relacaj na
      żywo zawiesiła się na 66.
    • Gość: tom Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.09.06, 21:55
      Legiunia widać na topie. Nawet przy przewadze jednego zawodnika ze słabiutką
      Arką wygrać nie potrafi. Może jakiś sędzia pomoże? Albo PZPN zamieni ten wynik
      na walkower dla Legii?????
      • Gość: dlnmktw Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 10:01
        > Legiunia widać na topie. Nawet przy przewadze jednego zawodnika ze słabiutką
        > Arką wygrać nie potrafi. Może jakiś sędzia pomoże?

Sędzia to pomógł wczoraj Arce dając wolnego z kapelusza, po którym Moskalewicz
        bardzo ładnie, przyznaję, uderzył.
    • Gość: Lubin Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.09.06, 21:59
      A kogo to interesuje ?? Jestes normalny ??
    • Gość: ja Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:02
      HEJ ARKA GOOL, ARKA GOOL, ARKA gOOL ARKA GOOL ARKA GOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ARKA SIĘ NIE BOI!! ARKA NAJLEPSZA JEST, ARKA TO HULIGANI! ARKA MZKS
      • Gość: anty-kibol Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:18
        Człowieku... Idź się przewietrzyć... Może Ci pomoże! :-D
        • Gość: KaMi Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:52
          Legia miała się przełamać i się przełamała - na pół!
          Szkoda, że nie dostała wpie-rdal, bo miejsce tych patafianów jest w drugiej
          lidze! Ale powoli, w końcu tam trafi. To wstyd, by tak poj-ebany klub
          reprezentował nas w Pucharze UEFA i jeszcze na grał na takim obsranym kurniku!
          • Gość: rossonero Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.chello.pl 08.09.06, 22:57
            brawo ,wielki komentarz ,zwłaszcza podobalo mi sie zakonczenie:))obsrany kurnik
    • Gość: Mario Legia smierdzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 22:11
      a im to sie zawsze uda aha ciekawe czy tam przynajmniej był faul

pzdr dla wszystkich niecierpiących legii uuu...

i oczywiście mariuszkakc.
      • Gość: Robert Re: Legia smierdzi IP: 199.67.138.* 08.09.06, 22:23
        Legia to stara ku..
    • Gość: żenada Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.artnet.pl 08.09.06, 22:30
      Ortografia !!! powinno być Gdyni
    • Gość: rossonero słaba legia a kiedy ona była silna?? IP: *.chello.pl 08.09.06, 22:46
      wysmiewaliscie artykul w wyborczej po meczu z szachtarem na lazienkwoskiej.no i
      gdzie macie te gwiazdy co redaktor krytykowal??włodarczyk ,surma??
      drewno i nic wiecej jak zawsze.
      ciekaw jestem ile meczow zescie kupili w zeszłym sezonie?
      ale zrobia z wami to samo co z koksarzami z Judentusu(powtarzam Judentusu)
      wypier..do serie b zabiora scudetto z taka tylko roznica ,ze tam mieli kogo
      kupowac tutaj drewna nie bedzie gdzie sprzedac.
      • Gość: Ja Re: słaba legia a kiedy ona była silna?? IP: 80.48.30.* 09.09.06, 00:03
        Coz, taka jest postawa kibicow - debili. Nie potrafia pogodzic sie z porazka,
        wiec wszedzie szukaja teori spiskowych i kupowania meczy :P
        • Gość: mp Re: słaba legia a kiedy ona była silna?? IP: 85.128.49.* 09.09.06, 00:29
          hahha, ten mecz tez kupili bo by nawet remisu nie bylo :ASD
      • Gość: Marcy Re: słaba legia a kiedy ona była silna?? IP: 193.192.62.* 09.09.06, 00:33
        Idioto, nawet pojecia nie masz, jakie głupoty wypisujesz i jak świadczysz o włąsnych rodzicach, bo chyba to oni cie chowali? Takie zera jak ty zaśmiecaja nam stadiony, ulice i podworka. I bez nzaczenia sa twoje sympatie klubowe - gdybys wspieral Legia nazwałbym cie tak samo - fuckin' moron!!!
    • Gość: tadgh Ilu reprezentantów Polski gra w Legii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 00:38
      j.w.
      Dziekuje.
    • Gość: Kuba Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.aster.pl 09.09.06, 01:00
      dobre pytanie :-)
      • Gość: kibic Do dupy przeciwnik, do dupy oprawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 10:31
        Najlepszy tekst na trybunach ;D
      • Gość: Piotr Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.chello.pl 09.09.06, 12:10
        A znasz wyniki reprezentacji Polski ???
    • Gość: gref Gazeto, nie róbcie z siebie pośmiewiska!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 10:54
      Co to ma być za tytuł na głównej stronie??? Piszemy GDYNI a nie GDYNII!!!!!
    • Gość: joka Głąby, nauczcie się pisać : Gdyni ,nie Gdynii :/ IP: *.toya.net.pl 09.09.06, 11:22
      Słownik nie gryzie
      • Gość: mirek.nou Re: Głąby, nauczcie się pisać : Gdyni ,nie Gdynii IP: *.aster.pl 09.09.06, 12:34
        a ten piłkarz w czarnym trykocie mógłby więcej biegać!!!
    • Gość: Macu Rasiści? - nie. IP: *.aster.pl 09.09.06, 12:21
      Po pierwsze, chciałbym pogratulować kibicom Arki debilizmnu, polegającego na
      wydawaniu odgłosów mapłpy, podczas gdy przy piłce był czarnoskóry zawodnik.
      Wątpie by fani tego zespołu byli rasistami, stąd nie wiem jak inaczej nazwać
      takie zachowanie. Infantylność.

Ogólnie mecz bardzo interesujący, kibicowałem Arce i jestem bliski stwierdzenia,
      że gospodarze zasłużyli na 3 punkty. Relacja gazety trochę nie rzetelna. Nie
      przypominam sobie aby po stzrale Edsona z wolnego, Witkowski sparował piłkę na
      poprzeczkę. Świetnie przeczytał ten strzał i wybił ją nad bramkę. Autor wspomina
      także jedynie o jedej sytuacji Arkii pod koniec meczu, kiedy w rzeczywistości
      były conajmniej dwie bardzo poważne okazje bramkowe.
    • Gość: IIiiII w Gdyni przez jedno i IP: *.chello.pl 09.09.06, 12:25
      na głównej stronie gazety- szanowni stażyści
    • Gość: SCHLAMPE Kariera Pasieki IP: *.r.strato-dslnet.de 09.09.06, 13:38
      Dariusz Pasieka ist Co-Trainer
      Sofortiger Einstieg beim Training am Freitag

Jetzt ist die nächste Personalie geklärt: Dariusz Pasieka, der zuletzt als Trainer bei Jahn Regensburg gearbeitet hat, ist Co-Trainer beim SCP. Der 41-jährige Ex-Profi steigt sofort ein und steht dem Chef-Trainer Roland Seitz schon beim Freitag-Training (12.00 Uhr auf der Paderkampfbahn) zur Seite. Genau wie Seitz hat er einen Zweijahresvertrag erhalten, der für die 1. und 2. Liga gültig ist.
    • Gość: Maxx Re: Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: 62.93.41.* 09.09.06, 15:40
      Zapraszam na stronę www.USPalermo.pl do Ligi Typerów - dla najlepszych
      przewidziano atrakcyjne nagrody dla najlepszych typerów! Nie czekajcie,
      rejestrujcie się już teraz i grajcie o nagrody!

Pozdrawiam
    • Gość: USTAWKA Arka Gdynia - Legia Warszawa IP: *.85-237-178.tkchopin.pl 09.09.06, 16:04
      nO KTO wygrał----> TYLKO ARKA GDYNIA LEGŁA WARSZAWA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka