etyk1 09.09.06, 18:08 ODRA WYGRA !!!!! TYLKO ODRA MKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JUREK !! Mecz po szychcie IP: 212.106.128.* 09.09.06, 18:11 Jedziemy jedziemy!! GÓRNIK ZABRZE!! AEOAOAOEOAEOA!! :D Gdyby nie zajęcie kibicowałbym z trybun Górnikom! Odra trafiła niestety na bardzo trudnego rywala no i cóz wiecej mowic....wysoka porażka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateoo Mecz po szychcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 18:17 Tylko ODRA MKS!!! nie ma mnie tam...ehhhh ale za tydzień z Arką!a dzisiaj MUSIMY wygrać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYZNAWCZYNI KSG Mecz po szychcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 18:17 DZISIAJ WYGRAMY !!! GDYBY NIE TO żE MIESZKAM ZA DALEKO TO JUż BYM SIEDZIAłA NA TRYBUNACH !!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mod@gazeta Re: Mecz po szychcie IP: *.za.digi.pl 09.09.06, 18:21 i co z was za kibice...siedzicie przed kompem zamiast na stadionie Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_ksg Re: Mecz po szychcie 09.09.06, 18:24 Gość portalu: mod@gazeta napisał(a): > i co z was za kibice...siedzicie przed kompem zamiast na stadionie Nie każdy ma pieniążki na jeżdzenie co tydzien...w zyciu tyle razy byłem na Roosvelta że pare meczów moge sobie odpuścic. W ogole nie rozumie takiej gadaki "Ty jestes kibic a Ty nie bo jestes taki..." nie wiem co to za ocena... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mod@gazeta Re: Mecz po szychcie IP: *.za.digi.pl 09.09.06, 18:26 chyba raz na 2 tygodnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_ksg Re: Mecz po szychcie 09.09.06, 18:31 Gość portalu: mod@gazeta napisał(a): > chyba raz na 2 tygodnie.... Nie wiem czy szanowny MOD liczy mecze wyjazdowe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mod@gazeta Re: Mecz po szychcie IP: *.za.digi.pl 09.09.06, 18:34 sądząc po sposobie w jakim tworzysz zdania chodzisz jeszcze do gimnazjum i mam spore wątpliwości czy twoi rodzice puszczają swoje dziecko na mecze wyjazdowe... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_ksg Re: Mecz po szychcie 09.09.06, 18:42 Gość portalu: mod@gazeta napisał(a): > sądząc po sposobie w jakim tworzysz zdania chodzisz jeszcze do gimnazjum i mam > spore wątpliwości czy twoi rodzice puszczają swoje dziecko na mecze wyjazdowe.. > . Rozumiem. Zdanie rozpoczyna się z dużej literki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wajsmaster Re: Mecz po szychcie IP: *.za.digi.pl 09.09.06, 18:42 no i o co te kłotnie o co.... zajmuj sie pan relacja minuta po minucie a nie czatowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mod@gazeta Re: Mecz po szychcie IP: *.za.digi.pl 09.09.06, 18:46 nie ja nei będe tego tolerował BASTA! Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_ksg Mecz po szychcie 09.09.06, 18:18 Jedziemy jedziemy GÓRNIK ZABRZE AEOAOAOEOAEOA Gdyby nie zajęcie kibicowałbym z trybun Górnikom! Odra trafiła niestety na bardzo trudnego rywala no i cóz wiecej mowic....wysoka porażka :) :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociol Mecz po szychcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 18:21 Jo sądza, że mecze po szychcie są najlepsze. Dziś kurde bele, szef mi kozoł robić do za piętnoście 6 i spoźnia się na szpil, bo jeszcze obiod musza zjeść. Szkoda, ale teroz kibicuja przed monitorem, siedza w szalu i rycza na familoku "KSG GOLA GOLA" ... trzeba pokonać Odra, nic innego nie chca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PETROCHEMIA Mecz po szychcie IP: 89.100.77.* 09.09.06, 18:28 4pkt dla Górnika Pozdro ______________________ Strona o Polskich KIBICACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Mecz po szychcie IP: *.rybnet.pl 09.09.06, 19:05 A reporter Polskiego Radia stwierdził pod koniec pierwszej połowy, że to słaby mecz :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eReS nie ma szans... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 19:05 tylko Górnik KSG! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imperator ODRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 19:10 Goooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TORCIDA Mecz po szychcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 19:27 GÓRNIK GOL GÓRNIK GOL HEJ GÓRNIK GOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eReS Re: Mecz po szychcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 19:30 musi być ekstra mecz... 0:2, szybkie wyrównanie na 2:2... A ja siedzę w pracy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madness Mecz po szychcie IP: *.stk.vectranet.pl 09.09.06, 21:45 odra miała znowu dużo szczęcsia zwłaszcza w koncuwce górnik wreszcie sie przełamał i strzelił na własnym stadionie szkoda że o jednom bramke zamało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Mecz po szychcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 18:34 Tylko Górnik Zabrze \G/ Odpowiedz Link Zgłoś