Gość: Łuki Zwierzęta nie kibice! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 16:01 Jak dla mnie to są zwierzeta nie ludzie.Nie przyznaje sie do takich wynaturzonych pseudopolaczków! Odpowiedz Link Zgłoś
longer83 zamknac 20.09.06, 16:22 stadion Lechii do konca rozgrywek lub niech mecze beda rozgrywane bez udzialu publicznosci Odpowiedz Link Zgłoś
krytyka.org Postawa posla Kurskiego 20.09.06, 16:26 Abstrahujac od skandalicznej postawy kibicow, chcialbym zauwazyc jak skomentowal cale wydarzenie posel Kurski: "Żenada, zwykła głupota, wystawianie się na łatwy strzał opinii publicznej i mediów". Moze przesadzam, ale mam wrazenie, ze to, co najbardziej zabolalo posla PiS to zly PR pseudokibicow, tak, jakby logika wrogiej opinii publicznej i mediow przeniosla sie z polityki na staniony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmiczer Kolator <lol2> IP: *.crowley.pl 20.09.06, 16:51 Najbardziej zamieszany w aferę tzw. leśny dziadek ma decydowac o takich sprawach <lol> a wy wybiórcza będziecie następni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel z Kanady FIFA IP: 216.191.177.* 20.09.06, 17:10 Polska ma teraz prze..e ... zapomnijmy o Euro 2012. Nie dziwil bym sie jak by FIFA odjela punkty za kualifikacje to Euro 2008. PS. Turystyka w Gdansku bedzie miala swoja "dobra" opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lontrus skandal w Gdańsku IP: 80.55.145.* 20.09.06, 17:47 I pokazaliście swoje całe oblicze beznadziejnej kultury.Teraz możecie mieć satyswakcję, że jesteście na ustach całej Europy postrzegani jako popierdułki bezmózgowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myslenie Boli pajace IP: *.bulldogdsl.com 20.09.06, 17:49 Banany i Rudolf Hess?Czy te pajace juz zupelnie zidiocieli?Niestety jestesmy ciemnogrodem i dlugo nim pozostaniemy.Pewnie pajace sa dumne,ze sie o nich pisze nie zdajac sobie sprawy jak debilne bylo ich zachowanie.ja takim wspolczuje,bez mozgu daleko sie nie zajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jezzi Re: Lechia Ave a jej kibice to zwykłe gnoje. 20.09.06, 18:23 bylem na tym meczu, jesli waszym zdaniem robili to tylko tak zwani "lysi" to jestescie w duzym bledzie. robili tak ludzie wygladajacy powiedzmy na normalnych. jacys ojcowie rodzin itp. to oni udawali malpy, obrazali pilkarzy, rzucali rasistowskie teksty, a na wlasne oczy widzialem jak bananem rzucil dzieciak, ktory mial moze 7 lat. to jest koorestwo, trzeba z tym walczyc, ale prosze nie badzcie hipokrytami, takie rzeczy dzieja sie niestety wszedzie i czy gdansk, czy kielce, czy rzym to w tej sprawie nie ma poteznych roznic. wiem, ze powinno sie na takie rzeczy reagowac, ale nie zareagowalem, zal mi bylo dac se morde obic z powodu "bananowej afery". natomiast jeden tekst mnie rozpie..l, wiem ze to glupi zart, wydaje mi sie ze to bylo wtedy gdy pogon wychodzila na druga polowe meczu, kibice razem krzykneli pare razy "czarno to widze"...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hush nadal kibice zacofani :/ IP: 80.51.232.* 20.09.06, 18:29 przeciez to juz ciagnie sie od x lat takie zachowanie debilne i wciaz powtarzaja ta sama sztampowa regulke, ze "nie podoba nam sie to i bedziemy z tym walczyc" a w zasadzie nic nikt nie robi ku temu! to wystawia niestety negatywny wizerunek dla kazdego kibica. pilkarze powinni bojkotowac takie zachowania zaprzestajac gry. po co tacy kibice skoro zachowanie jest daleko od poprawnego... straszny wstyd i zenada! tu na mysl przychodzi mi niestety zdanie z tekstu posenki zespolu Guernica Y Luno: "nie jestem polakiem, ja sie tu tylko urodzilem a ze mowie tym jezykiem, to kwestia wychowania". patrzac na takich "polakow-kibicow" to wstyd byc takim... pozdrawiam prawdziwych fanow futbolu! precz z rasizmem i niepoprawnym zachowaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trojan Skandal w Gdańsku -babanem w piłkarza IP: *.ladek.pbsi.pl 20.09.06, 18:32 Ciekawe co na to najwyrzsze władze piłkarskie. PODOBNO PRECZ Z RASIZMEM NA STADIONACH. Zawiesić cały klub lechia gdańsk 1mln. zł kary degradacja do najnirzszej klasy rozgrywek. A tak wogule to bym nałorzył na frajerów takie kary żeby się już klub nie podniusł. WIDAĆ JAKICH SKU..ELI KIBOLI MA lechia , FASZYŚCI PEDAŁY I NAJGORSZE DNO!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pgdaskgsa hdsdhfshdf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 18:34 kolator ty pajacu nawet nie waz sie przyjechac do gdanska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.crowley.pl 20.09.06, 20:35 czterech "redaktorow" CHULIGANOW chyba pisalo ten tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdańszczanka Re: Skandal w Gdańsku: bananem w piłkarza IP: *.pl 20.09.06, 21:10 Jestem kibicką Lechii i chodzę na mecze, i jest mi strasznie głupio za zachowanie naszych kibiców. jestem w 100% przeciw rasizmowi i nie popieram takiego zachowania. i uważam, że już po pierwszym ostrzezeniu powinni przerwać mecz. eh wstyd. Gdańsk przeprasza. Odpowiedz Link Zgłoś
starto bez komentarza 20.09.06, 21:06 DEBILE, baranie, tępe, łyse łby, do sprzątania latryn a nie na mecz, chołoto!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były kibic Lechii bez tytułu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 21:09 Przez tych BARANóW przestałem chodzić na mecze juz dawno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veg Re: bez tytułu IP: *.dip.t-dialin.net 20.09.06, 21:39 i kolejny zdecydowany powod aby zamkac ten caly chlew zwany pzpn i polska pilka nozna! polska dla burakow, brak slow, tylko wladzy brakuje jaj aby to wszystko zakonczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
andre_kuba Tak mi przykro , ze Polacy sa tacy nietolerancyjny 20.09.06, 23:26 Mija przyjaciolka pochodzi z brazyli /Bela Horizonte / ( piekne horyzonty ), jak to widzielismy w niemieckiej Tv,to naprawde wstydzilem sie , to co ja mam powiedziec , ze Polacy toco?ß, to kawal holoty , nie obrazajac nie holote , ale z tym mam coraz wiecej problemu kto kim jest , mowia , ze to Niemcy sa ...!1 ale Polakom tez nie malo potrzeba ....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andre_kuba Bylem pare razy w Brazyli ! 20.09.06, 23:37 wierzcie mi ten narod , jest naprwde serdecznie nastawiony do ludzi , nie do tarla do nich cywilizacja z europy ,moze i to dobrze , tutaj w niemczech niktnieodwazyl by sie ich obrzucac bananami , to jest tylko mozliwe np. w gdansku i zacofanym kraju ,gdzie tylko bieda i brak tolerancji dla inny funkcjonuje np. ( dla pedalow) tutaj za takiemokreslenie mozna nawet pojsc do wiezienia , ale wpolsce wszstko jest dozwolone , ale dla czego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz naucz sie pisac i składać wyrazy volksdeutchu IP: 62.29.170.* 21.09.06, 14:38 a nie tutaj opluwasz zza granicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: recenzent rafal z gdanska IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 21.09.06, 00:14 puknijcie sie w te puste czachy idioci - nazywacie sie kibicami barany obolałe nigdy w życiu nie było mi tak wstyd jak we wtorek ; zamknijcie dla tych kretynów stadion i jeszcze niech w centrum gdańska zawisną ich zdjęcia, ja mówię PRZEPRASZAM piłkarzom Pogoni i prosze aby zapamietali z pobytu w Polsce to co najlepsze i pamiętali o tym że normalni ludzie też tu mieszkaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKINI=BEZMÓZGI te łyse matoły to zakała każdego klubu!!!! IP: *.chello.pl 24.09.06, 17:49 zakazać wstępu tym bezzębnym matołom na stadiony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Rzucanie bananami w czarnoskorego pilkarza to zlo 02.10.06, 04:08 to rasizm ale jest cos o czym glupi moralizatorzy z tv albo gazet zapominaja . ludzie maja dosc takich klubow jak pogon . to jest niby polski klub a graja tam w wiekszosci brazilijczycy . to rzucanie odbieram jako zlo ale i jako protest przeciw takiemu zarzadzaniu klubami ze w klubie gra 15 brazylijczykow i 5 Polakow. w polskim klubie maja grac Polacy !!!! tego chcemy my polscy kibice . nie lekcewazcie takich glosow sprzeciwu . wbrew pozorom nie sa one tak glupie jak sie wydaje i ja sie zgadzam z glosami sprzeciwu przeciw brazylijskiej pogonii ale nie zgadzam sie i nigdy sie nie zgodze z sposobem sprzeciwu . Odpowiedz Link Zgłoś
nepal37 zwierzęta z gdańska 17.08.07, 23:49 kibice lechii gdańsk zachowali się jak zwierzęta, należy ich zamknąć w klatce i karmić bananami.... Odpowiedz Link Zgłoś