Dodaj do ulubionych

Materazzi zarabia na ciosie Zidane'a

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:37
żenujące. myślę że dla nike'a to bardziej antyreklama niż reklama.

w8.grono.net/comm/pc/60316/enlist/
Obserwuj wątek
    • Gość: gh Materazzi zarabia na ciosie Zidane'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:37
      g
      • Gość: makaron.do.bicia Makaroniarze Lubią Dostawać :))) IP: 67.64.202.* 20.09.06, 22:59
        te futbolowe mistrzostwa świata
        to farsa, burdel na kółkach i kryminał !!

Przekupieni sędziowie zaliczali
        gole ze spalonego i nie popełnionych
        przewinie na polu karnym !

widownia chamska i nieobiektywna !

gospodarze nacjonalistyczni i złosliwi !

drużyna zwycięzka to po chamsku grająca
        chołota plująca na przeciwników i obrzucająca
        ich obelgami !!!

to już nie jest sport to jest
        rynsztokowy byznes !

• znajomy_jennifer_lopez Faktycznie bohater narodowy Włoch 21.09.06, 10:09
          Widać ich były już premier to nie był przypadek, taki kraj cały, pipier...ny
          • Gość: czekoladowy fuckNike. Reebok is the real deal IP: *.devs.futuro.pl 21.09.06, 11:00
            tyle
        • Gość: franio_ Re: Makaroniarze Lubią Dostawać :))) IP: *.ipt.aol.com 29.09.06, 08:50
          jasne, dobranoc
      • Gość: ;) Re: Materazzi zarabia na ciosie Zidane'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 10:29
        jedyna mądra wypowiedź

;)

pzdr
        zobacz.xx.pl
    • Gość: morfi Materazzi zarabia na ciosie Zidane'a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:38
      Ja już nic nie kupię Nike`a
      • Gość: emilio Re: Materazzi zarabia na ciosie Zidane'a IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.06, 22:45
        Świetny pomysł! Brawo Nike. Zidane do ADIDASA! hi hi
        • Gość: marred Re: Materazzi zarabia na ciosie Zidane'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:48
          Moze by tak szanowni redaktorzy nauczyli sie odmiany zagranicznych nazwisk, to
          zrozumieliby ze pisze sie "na Zidanie" a nie "na Zidane'ie"
          • Gość: asdfer poczytaj PWN. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 00:27
            uwielbiam, jak ktos probuje byc madry na sile... Za PWN: "Apostrofu używamy po
            ‑e nie wymawianym", wlasnie po takim jak w nazwisku Zidane. I choc wygladac moze
            to dziwnie, to forma "Zidane'ie" jest w 100% poprawna...
            • Gość: abadoon Re: poczytaj PWN. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 01:38
              Ja bym jeszcze doradził lekture słownika...
              • Gość: Jasiek Re: poczytaj PWN. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 18:07
                Otóż to... Nawet kropeczki na końcu zdania nie postawił ynteligent jeden.
                • Gość: Miś Na MŚ takiej twardej klaty nie miał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 20:00
                  BEZ SENSU Przecież jak dostał od Zidane'a to od razu padł na ziemie, to co niby
                  taką ma twardą klate...
            • Gość: Red_Devil No właśnie, poczytaj PWN. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 18:14
              "Apostrof [ ' ]. Znak w zasadzie używany tylko w wyrazach obcojęzycznych, np. w
              celu oddzielenia końcówki nazwisk, które kończą się na niemą samogłoskę, a które
              chcemy odmieniać przez przypadki. Np. Antona Malory'ego, ale: Antona Browna;
              Johna Quentine'a, ale: Johna MacNamary."
              więc żaden "na Zidane'ie" LOL BUAHAHAHHAHA.. tylko "na Zidanie"...
              tyle w tym temacie :]
          • Gość: no i dales ciala Re: Materazzi zarabia na ciosie Zidane'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:44
            aaa! jeszcze przecinek przed "że"...:)
          • martin375 Re: Materazzi zarabia na ciosie Zidane'a 21.09.06, 13:35
            W ten sposob nikt nie bedzie wiedzial jak sie poprawnie pisze zagraniczne
            nazwiska....
      • Gość: zzz taka wlasnie reklama najlepiej dziala IP: *.cable.mindspring.com 21.09.06, 06:42
        10 na 100 ludzi sie obrazi, a setki osob ktorzy normalna reklame zapominaja
        natychmiast - ta zapamietaja.
    • Gość: MJ Zarabisty motyw IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.06, 22:45
      przez kazdego znany i o to chodzi.... :D Super:D Nike ma u mnie plus. Cos u
      nich w tym tygodniu kupie:D
      • Gość: rur Re: Zarabisty motyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 23:03
        wręcz przeciwnie!!! włosi to znani footballowi aktorzy i kombinatorzy wiec ta
        reklama dla mnie jest zdecydowanie negatywna, ale jak to w mediach - "nie ważne
        jak o mnie mówią, grunt żeby mówili..."
        a w finale "materac" jakoś inaczej wygladał po ciosie z bani - co najmniej
        jakby go uderzyła ta kula do burzenia murów, bo prawie sie baran nogami nakrył..
        • Gość: Lechu Re: Zarabisty motyw IP: 158.194.196.* 21.09.06, 09:02
          Ta - na mistrzostwach sie wywinal jak ostatnia paniena. na boisku to go wiatr
          lamie.
        • Gość: pasel Re: Zarabisty motyw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 10:48
          wlasnie jakos ze strzalem z bani zidana to nie ma wiele wspolnego!!
          a Włochów nienawidze za ich footbolowe aktorstwo, jak dla mnie miernota i MŚ
          wygrali fartem. Sto razy gorsi od wlochow i gdyby nie bronil barthez tylko ten
          drugi, nie wiem jak sie nazywal to wlosi by przegrali:)

PLAY BEUTIFULL!!!!
          • Gość: pasel Re: Zarabisty motyw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 10:50
            gorsi od francuzów:)
            • sop3l Re: Zarabisty motyw 21.09.06, 18:16
              Taaa , jasne:P
      • Gość: Miras Kup szarą komórkę, będziasz miał choć 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 00:20
        lol
      • Gość: slanggang "Zarabisty" - internet dotarl faktycznie na wies.. IP: *.devs.futuro.pl 21.09.06, 11:02
        ..
    • Gość: bob the builder Materazzi zarabia na ciosie Zidane'a IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.09.06, 22:51
      heh, w finale taki twardy nie byl
    • Gość: kurczus Materazzi zarabia na ciosie Zidane'a IP: *.resetnet.pl 20.09.06, 23:02
      "Włoch starty już sobie zrekompensował z nawiązką" - może ktoś mi wyjaśnić w
      czym starty? czy może jak kapusta starty na surówke...
      • Gość: ass Re: Materazzi zarabia na ciosie Zidane'a IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 20.09.06, 23:04
        dla szmatławcow i reklamy
        najlepiej by było gdyby na kazdym meczu kogos zabili
        Ogladalnosc /sprzedaz by wzrosła
    • Gość: g Re: Materazzi zarabia na ciosie Zidane'a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 23:03
      ja tez sie czuje zażenowany (?)
      Czlowieku faktycznie tak zenujace, pfe!
      • Gość: Brsz FORZA ITALIA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 13:14
        Zal mi wszystkich lamusow ktorzy wmawiaja sobie, ze Wlosi byli najgorsi i
        wygrali fartem. Wygrali, bo byli lepsi od innych i to sie liczy. Pieprzyc
        prostaka Zidana.
        • Gość: vivaitalia Re: FORZA ITALIA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 21:26
          zgadzam się w 100% !
          Dlaczego nikt nie chce uwierzyć, że Włosi mimo, że mają swoje grzeszki to już
          dawno zapomnieli o "catenaccio"?
          Wygrali ten mundial, bo byli najlepsi, mieli najlepszego bramkarza (Buffon),
          najlepszych obrońców (Cannavaro, Grosso), najlepszych pomocników (Gattuso i
          Pirlo) i najlepszych napastników (Inzaghi, Toni i Gilardino)!
          No i mieli jeszcze Tottiego co jest zawsze BAAAARDZO wielkim PLUSEM! ;)
    • Gość: . Re: Materazzi zarabia na ciosie Zidane'a IP: 85.14.114.* 20.09.06, 23:22
      Brak słów.
    • Gość: NIKE = SHIT ale gó....bezsensowna reklama IP: *.chello.pl 20.09.06, 23:22
      dno i syf
    • Gość: gość Materazzi zarabia na ciosie Zidane'a IP: *.chello.pl 20.09.06, 23:33
      dziękuję, ale nie skorzystam - nike spadło na same dno - obraża naszą Nike
      • Gość: thc Re: Materazzi zarabia na ciosie Zidane'a IP: *.resetnet.pl 20.09.06, 23:45
        To jest śmiechu warte, widać, kto jest kto !! Zidane to dobry człowiek:)
    • Gość: Waldas Przygłupie jak cholera. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 00:18
      Przecież ten rzeźnik przez pomyłkę nazywany piłkarzem był znany już wiele lat
      przez MŚ 2006. Słyszało o nim wielu chirurgów a wielu piłkarzy go poczuło (nie
      chodzi o zapach). Moralne i fizyczne dno z niego. Atleta z Oświęcimia.
      • Gość: del pyra Re: Przygłupie jak cholera. IP: *.icpnet.pl 21.09.06, 01:00
        A Zidane to śwętoszek co ??? Szkoda tylko baranie że nie pamietasz jak na Euro
        2000 udeżył łokciem w krtań portugalskiego zawodnika !!! Mógł go nawet zabić !!!
        I kto tu jest większym rzeznikem ??? Żenujacy Zidane !!! Tylko talent go zawsze
        ratował, ale chamem i był na boisku i basta.
        Forza Italia !!! Campeone !!!

P.S.
        Zajefajna reklama !! Brawo !!!
        • Gość: italiano Re: Przygłupie jak cholera. IP: *.its.it 21.09.06, 08:28
          Gość portalu: del pyra napisał(a):

> Forza Italia !!! Campeone !!!

Nie ma takiego słowa "campeone"
        • Gość: Waldas Do del pyry. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 09:46
          Czy ja mówiłem że Zidane to świętoszek ? Nawet o nim nie wspomniałem palancie.
          Oglądałem film z wyczynów Materaca i jestem przerażony. Piszesz o ciosie Zidana
          z 2000 roku, no to brutal hahahaha. Materac w jednym sezonie "unieszkodliwia"
          kilku czołowych zawodników z drużyn przeciwnych.
        • Gość: czlowiek.morze a masz siostrę czy oodałeś ją Materazziemu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 12:08
          w zamian za koszulkę :-P

pomyśl idioto, jakby ktoś do ciebie tak powiedział
          • sop3l Re: a masz siostrę czy oodałeś ją Materazziemu? 21.09.06, 18:21
            Z politowaniem bym na niego spojrzal. Choc przyznalbym po czasie,ze tekst
            matrixa "wolalbym twoja siostre" jest smieszny i...prawdziwy ;)
    • carnivore69 Re: Materazzi zarabia na ciosie Zidane'a 21.09.06, 00:53
      Takie sobie.

Pzdr.
    • Gość: fog I tak ze szmaty robią bohatera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 01:08
      • Gość: eksperd Re: I tak ze szmaty robią bohatera IP: *.brnt.cable.ntl.com 21.09.06, 02:54
        ostatnio zem widzial inna ciekawa reklame nike, generalnie pokazane sytuacje
        sportowcow jak nie wytrzymuja podczas zawodow. np podczas maratonu biegacz
        puszcza hafta; bieg przez plotki, sprinterka przewraca sie o plotek; pilka
        nozna, pilkarz lamie se noge itp itd; motto w butach nike porazki sa mniej
        bolesne czy cos takiego.

lekko kontrowersyjne, ale zawsze jakis pomysl. na pewno sie wyroznia w prownaniu
        do pieknych i usmiechnietych reklam konkurencji

pozdro
        • Gość: eksperd Re: I tak ze szmaty robią bohatera IP: *.brnt.cable.ntl.com 21.09.06, 02:54
          a nike i tak nie kupie bo mnie nie stac ;( hehe hyhy
    • Gość: szwag Materazzi zarabia na ciosie Zidane'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 06:24
      brudny szmaciarz...
    • truten.zenobi Materazzi zarabia na ciosie Zidane'a 21.09.06, 07:29
      dziwne jak można takiego leszcza brać do reklamy i co on w zasadzie reklamuje
      wszak było dokładnie przeciwnie dostał i długo lezał jak jakis maminsynek.

moze powinien reklamować trawę że pomimo iz lezał długo to nie zżółkła?
      • Gość: Torres Reklama trawy to dobry pomysł ;) IP: *.vizja.pl 21.09.06, 09:25
        Dobre - do reklamy TRAWY by się nadawał :D
    • Gość: El Toro Materazzi zarabia na ciosie Zidane'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 07:31
      Bardzo dobrze, że Materazzi zarabia na ciosie Zidane'a. Najwyższa pora
      odróznić, kto tu był ofiarą, kto napastnikiem.
      • senny Re: Materazzi zarabia na ciosie Zidane'a 21.09.06, 08:25
        A ty odróżniasz ?
    • Gość: kamilo86 Materazzi zarabia na ciosie Zidane'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 08:36
      Koleś jest Żalosny jak dostał od Zidane'a to nie mógł się z murawy podnieśc i zwijal się z bulu jak dziecko a tu takiego twardziela zgrywa cfaniak.
    • rudy_rudolf Nike się zmaterazzował 21.09.06, 08:55
      czyli wykonał ruch niezgodny z zachowanie fimry wspierającej sport.ale przeciez
      w tym biznesie liczy się tylko kwota na koncie :(

wygraj szkolenie na
      www.grupa-kreatywna.pl
    • koszmarekopalek facet chciał podbudował swoje ego 21.09.06, 08:58
      i wyszła totalna kompromitacja. żenada. też mi maczo. a zidane go obalił jedną
      główką. głupi makaroniarz.
      • sop3l Re: facet chciał podbudował swoje ego 21.09.06, 18:23
        Raczej madry skoro na tym zarobil i to niemalo. A to zapewne poczatek :)
    • Gość: anka Nike od dzis nie istnieje dla mnie jako firma IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 21.09.06, 09:01
      sportowa a firma dla chuliganow i ziomow
      • sop3l Re: Nike od dzis nie istnieje dla mnie jako fir 21.09.06, 18:22
        1 osoba na 100 ludzi sie obrazi, a setki osob ktorzy normalna reklame zapominaja
        natychmiast - ta zapamietaja. I w tym momecie Nike "sra" na ta jedna.
    • Gość: Torres Materazzi zarabia na ciosie Zidane'a IP: *.vizja.pl 21.09.06, 09:11
      Pewnie miało być śmieszne, a jest żenujące!!! Zarabianie pieniędzy na chamstwie
      i promowanie go wśród młodych ludzi - jak można w ogóle wymyślić taką
      beznadzieję! Dla mnie to jest również reklama anty futbolowa i anty sportowa.
      Inna sprawa to to, że odniesie zapewne sukces - we Włoszech na 100%.
      Nie opowiadałem się po żadnej stronie konfliktu Matterazzi vs Zidane ale teraz
      Włoch naprawdę przesadził zgadzając się na coś takiego!!! A wszystko dla kasy i
      sławy. Jasne, będzie sławny (już jest), szkoda tylko, że kompletnie nie
      przeszkadza mu to, że to sława anty bohatera.
      • Gość: daft Re: Materazzi zarabia na ciosie Zidane'a IP: *.aster.pl 21.09.06, 09:20
        Materazzi nigdy nie będzie tak dobrym piłkarzem żeby zdobyć zajevisty kontrakt
        reklamowy jak Beckam czy Zidane. Fartnęło mu się i postanowił skorzystać z
        okazji bo drugi raz tak szybko i dobrze nie zarobi.
        A Nike, Adidas, Puma, Reebok, Fila to jeden shit. Najlepsze sa buty Reef'a i
        Burtona.
    • Gość: Fernando Wynika z niej, że Zidane to MISTRZ!!! IP: *.vizja.pl 21.09.06, 09:17
      Skoro nawet super samochód nie powalił Włocha i "wezwano" cięższy sprzęt, jasno
      wynika, że cios Zidana był MISTRZOWSKI!!!! Główka Zidana ma większą siłę rażenia
      od tych wszystkich pokazanych testów!!!
      • Gość: maxi Re: Wynika z niej, że Zidane to MISTRZ!!! IP: *.crowley.pl 21.09.06, 09:23
        Lubilem Nike, ale od dzis bojkotuje. Takiego idiote promuja.
      • p.o.box.77 Re: Joga Bonita 21.09.06, 09:26
        no pewnie ża Mistrz. a ja tak lubilem reklamy Joga Bonita z Cantona'em [:D zaraz
        mnie spalą za ten apostrof]
        • p.o.box.77 Re: Joga Bonita 21.09.06, 09:28
          no i dobże że mnie spalą. spolszczenie to raczej [z kim/czym] Kantoną...

także przepraszam.
    • Gość: Ktos jakiś Powinni razem wystąpić IP: *.vizja.pl 21.09.06, 09:29
      Powinni razem wystąpić w reklamie. Pogodziliby się, pokazali, że było minęło
      (jakkolwie nie sądzę że Zidane kiedykolwiek wybaczy Włochowi czy zapomni), a
      forsę powinni przekazać na jakiś dobry cel - np. dla sportowców poszkodowanych w
      trakcie meczu brutalnymi faulami :D
      To byłby happy end.
    • marek_solon Materazzi zarabia na ciosie Zidane'a 21.09.06, 09:34
      żenujące jest to, że to jest pierwsza wiadomość sportowa na gazeta.pl

nie było nic ciekawszego???? sezon ogórkowy już chyba za nami..??

------------------------------------------------------------------->

pilkazzaklawiatury.blox.pl
    • iwanniegrozny Materazzi zarabia na ciosie Zidane'a 21.09.06, 09:45
      niech pokażą we Francji!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka