Dodaj do ulubionych

Rasiści z Gdańska trafią do więzienia?

IP: *.bazapartner.pl 20.09.06, 23:25
ładne awanti się nakręciło z tego meczu. kto wie może to zmobilizuje trochę
brazylijskich chlopakow do wiekszej walki na boisku. troszke im tego brakuje
na waznych spotkaniach. czyt. ostatnie spotkanie z lechem.(nie mylić z lechią)
Obserwuj wątek
    • Gość: Zigi Rozalski Rasiści z Gdańska trafią do więzienia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 23:26
      Bananowych kretynow do paki, a francuscy dzienikarze niech sie zajma tymi co zabijaja Zydow we
      Francji
      • Gość: Graniu Re: Rasiści z Gdańska trafią do więzienia? IP: *.amsnet.pl 20.09.06, 23:55
        Małe lanko debilom w areszcie, po 30 tys kary dla kazdego jako jałmużna na
        rzecz głodujących dzieci w afryce i raz dwa się opamiętają kretyni.Śmieszne to
        jest że jeszcze 60 lat temu ci ich idole gwałcili i mordowali ich dziadków,
        widocznie tak lubią, a może pochodzą właśnie z tych gwałtów i są benkartami???
        hmm...Pewnie tak
        • Gość: Olo Re: Rasiści z Gdańska trafią do więzienia? IP: *.p3.InterArena.pl 21.09.06, 00:05
          Proste. Wykluczenie Lechii ze wszelkich rozgrywek ligowych na zawsze.
          • Gość: mzb Bardzo dobrze, ze zrobiło się o tym głośno!!! IP: *.crowley.pl 21.09.06, 11:19
            A Lechia koniecznie powinna zostać zdegradowana. Wtedy to tych pustych mózgów
            dotrze, że źle zrobili. Ciekawe jakby się czuli jakby ich w Afryce obrzucili
            pomidorami
            • Gość: ja i tylko ja A co z Kolatorem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:57
              Jak walczyć?

W Kielcach pokazano - zakazy stadionowe. Dożywotnie. Z tym, że muszą być one
              konsekwentnie egzekwowane.
              Druga rzecz to musi być odpowiednia reakcja pozostałej, przeważającej części
              publiczności. Nie może być tak że "dobrze robią bo to nasi", albo milcząca obojętność (a co
              za tym idzie przyzwolenie).
              Rzecz kolejna - odpowiednia reakcja opini publicznej, władz sportwoych i piłkarskich. A nie
              jak prezydent Gdańska który "nie widział incydentu" czy wiceprezes PZPNu, który pyta
              się "a ile bananów poleciało"? Kompromitacja.
              I kwestia ostatnia - prawne ściganie tych przestepstw. Bo to są w polskim prawie
              przestepstwa. Z tego co czytałem sprawą gdańską poważnie zajęła się prokuratura. Jak
              kilku dostanie zawiasy a przy okazji moze komuś odwieszą jakiś inny wyrok to odechce się
              rzucania bananami. Tu jednak potrzebna jest wpółpraca klubów (monitoring) i policji (jak
              nie ma monitoringu to policyjne środki operacyjne, przede wszystkim zdjęcia i wideo).

Wszystko można tylko trzeba chcieć. A u nas dotychczas przechodzono nad problemem do
              porządku dziennego. Dlatego ciesze się, że wyborcza robi tyle rabanu w tej sprawie. Choć
              moim zdanie jeszcze za mało - np. bardzie powinno się zając skandaliczną wypowiedzią
              Kolatora o ilości rzucanych bananów.
              • Gość: manhu pp terror IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 13:01
                W Szwecji wsadzili księdza do pierdla, bo się wypowiedział, że homoseksualizm jest zły, a tu chcą wsadzać "rasistów". Paranoja!

Jasne, że nie popieram rasistów, ale za takie niewinne obrzucenie bananami do więzienia? Fajnie, że za próbę rozjechania policjanta nie chcą kar. Jakby pobili tych czarnych, to jasne że do więzienia, a za takie głupstwo to po 10 000pln grzywny starczy, a dla Lechii tez jakaś lekka kara np.200 000pln, inaczej kibice będą się podszywać i powodować degradację przeciwnika lub stratę punktów.
        • Gość: piotr Re: Rasiści z Gdańska trafią do więzienia? IP: *.crowley.pl 21.09.06, 09:02
          sam jestes bękartem, błaźnie
          • Gość: StaTom Re: Rasiści z Gdańska trafią do więzienia? IP: *.wroclaw.mm.pl 21.09.06, 09:36
            o i nawet jeden bekart sie odezwal
            • Gość: Przyjaciel Re: Rasiści z Gdańska trafią do więzienia? IP: *.proxy.aol.com 21.09.06, 17:07
              Bekart moze byc dobrym lub zlym czlowiekiem - tak jak kazdy z nas, nie
              wylaczajac Ciebie.
        • Gość: :O) Zgadzam sie Graniu! IP: *.segue.com 21.09.06, 10:56
          Menegele eksperymentowal z ich dziadkami - wyszlo z tego kretynstwo i tak sie
          teraz to ciagnie. Gnojom odcialbym tez penisy dla przykladu.
      • marek_solon Re: Rasiści z Gdańska trafią do więzienia? 21.09.06, 10:16
        zgadzam się, zwlaszcza z drugą częścią zdania

co do pierwszej, to nie wiem, czy paka to najlepsze rozwiązanie. Myślę, że
        raczej skutecznie egzekwowany zakaz stadionowy
        ------------------------------------------------>

pilkazzaklawiatury.blox.pl
        • Gość: jasso Re: Rasiści z Gdańska trafią do więzienia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 12:23
          ale nie może być też tak, że za takie zachowania odpowiada się wyłącznie
          zbiorowo, na tym tracą też kibice, którym daleko do takich zachowań, przy czym
          zadymiarze czują się bezkarni; w tym przypadku klub powinien ponieść karę za
          brak natychmiastowej reakcji, ale konkretni kibole też muszą za to odpowiedzieć,
          żeby się w końcu jeden z drugim nauczył, że za swoje zachowanie sam ponosi karę
    • Gość: Waldas Mnie też się wydaje, iż te palanty które rzucały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 00:11
      banany mają w sobie coś z przodków SS-manów. Gdańsk bardziej niemicki niż
      polski przecież.
      • el_kooba Sam jesteś niemiecki 21.09.06, 12:28
        Uważaj co mówisz. Ja urodziłem się w Gdańsku i jestem Polakiem z dziada
        pradziada, więc stul pysk, bo z tego co mnie uczyli w różnych szkołach, to
        gdańsk był wolnym miastem (podobnie jak swego czasu np. Kraków, chcesz mi
        powiedzieć, że Kraków bardziej jest austryjacki, niż polski?). Nie popieram tych
        bezmózgów, choć pewnie kilku znam. Nie byłem na tym meczu, chociaż chciałem, ale
        moim zdaniem, zdegradowanie Lechii, czy nawet odbieranie jej punktów ligowych,
        to jakaś paranoja. To był mecz pucharowy i nie można wiązać go z ligą. Bardzo mi
        wstyd za to co stało się na tym meczu, zwłaszcza, że może to wpłynąć na decyzje
        związane z Euro 2012, a spore inwestycje już zostały w tym kierunku poczynione.
        Mam nadzieję, że prokuratura złapie tych debili i rzeczywiście chociaż areszt
        zastosuje (a na Kurkowej już może jakieś porządne lanie, skoro mamusia nie
        nauczyła). Aha i odwalcie się wszyscy od prawdziwych kibiców Lechii, bo ten klub
        ma prawdziwych kibiców (patrz chociażby frekwencję na meczach trzecioligowych,
        bywała lepsza, niż w pierwszej lidze).
    • Gość: tomax86 Precz z rasistami !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 00:17
      Jak ja nienawidze rasistów !!!! Rasizm trzeba tępic !!! Każdy klub który ma w
      śród kibićów rasistów trzeba zdegradować do niższej ligi !!! Ale znając życie
      to PZPN da 5 tysięcy kary i będzie po sprawie !!!
      • Gość: kibic Re: Precz z rasistami !!! IP: *.ruch.com.pl 21.09.06, 08:57
        Może napiszesz co ma dać degradacja?
    • Gość: kc1972 dlaczego delegaci PZPNu nie reagują IP: *.e-wro.net.pl 21.09.06, 00:22
      Niech odpowie mi ktoś z PZPNu dlzczego delegaci i sędziowie zezwalają na
      rozgrywanie meczów w podobnych do opisanego przypadków lub nie nakazują
      usunięcia wszelkich rasistowskich flag i plakatów ze stadionu????
    • Gość: Bernard Gui faszyści kontra faszyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 00:43
      do więzienia za rzucanie bananami?!
      co to za faszystowski pomysł???
      a może do obozu zagłady, he?

--
      CAPITALI$M
      fasheiscool.glt.pl/
      • marek_solon Re: faszyści kontra faszyści 21.09.06, 10:25
        no więc właśnie o to chodzi. zgadzam się z Tobą Inkwizytorze;>

nie jestem w stanie zdzierzyc niektórzych pomyslow GW i tok fm. Tok fm
        słuchałem do niedawna regularnie. Ale ciągła nagonka na rząd sprawiła, że
        przestałem uważać to radio za wiarygodne źródło informacji. Dodam, że nie
        głosowałem i nie mam zamiaru głosować na PiS, a tym bardziej na LPR czy
        Samoobrone. Ale są pewne granice przyzwoitości w krytyce, są też granice
        subiektywnego podejścia do polityki, zwlaszcza jesli nazywa się siebie
        dziennikarzem.

------------------------------------------>

pilkazzaklawiatury.blox.pl
    • Gość: Tu$k Nie dla Euro 2012 w Gdansku !!!!! IP: *.nwrk.east.verizon.net 21.09.06, 01:44
      Te miasto nie zasluguje na taka impreze bo swiadomosc ludzi siega czasow
      sredniowiecznych.
      • Gość: jola nie dla me 2012 w Krakowie i Poznaniu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 09:09
        Pewnie jesteś z Krakowa lub Poznania!Przypomnijcie sobie W JAKI SPOSÓB ZOSTAŁA
        POTRAKTOWANA W WASZYCH MIASTACH PARADA GEJOWSKA,czy to aby tez nie przejaw
        rasizmu i ksenofobi!
    • Gość: oun Powinni za karę skrobać IP: 80.50.255.* 21.09.06, 02:49
      kible na polcji.
    • drogibronislaw A za znak krzyża Kuszczaka aresztowała policja... 21.09.06, 03:00
      • Gość: re Re: A za znak krzyża Kuszczaka aresztowała policj IP: *.devs.futuro.pl 21.09.06, 08:31
        co ci sie synku pokrecilo.. Nie kuszcaka ale Boruca i nie aresztowala lecz
        oskarzyla nie policja tylko prokuratura i nie za znak krzyza tylko za
        prowokowanie kibicow rangers.
      • Gość: aga ale ty debil jestes!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 10:05
    • Gość: jej Rasiści z Gdańska trafią do więzienia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 03:15
      ja pamiętam, że w moim mieście była grupa nazistów - poznikali, czyli da się
      zrobić porzadek, jak nie MO to inne subkultury i "niezrzeszeni" mogą wyczyścić
      miasto z tego:)
      • Gość: marek_ wziac sie w koncu za to bydlo! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 21.09.06, 03:38
        dac tym debilom po kilkadziesiat tysiecy kary. jak nie zaplaca w okreslonym
        terminie to do kopalni ich dac, czy gdzies do kamieniolomow po 12 godzin przez
        pare miesiecy. niech to odrobia, a przy okazji pokaza jacy sa naprawde mocni,
        pajace.
    • zwiatrem1 Rasiści z Gdańska trafią do więzienia? 21.09.06, 04:00
      A moze to synaczkowie tatusiów w stylu gunter-wafen???????????
      • Gość: adik Rasiści to największy syf!!!! IP: *.pai.net.pl 21.09.06, 08:03
        Zwykłe pajace, bezmózgi na maksa!!!
        • Gość: marcy A jaka kara spotkała kibiców za palakt z KKK?! IP: 62.233.204.* 21.09.06, 09:05
          Przecież to nawoływanie do nienawisci rasowej w czystej postaci, jak
          zareagowało PZPN?! Gdzie prokurator wtedy był?!?!

Listek - chcesz coś zrobic, to rusz d*pę i wypier*ol rasistów ze stadionów, to
          takie trudne?!?!?! Brak ci ikry?!?!? Dosyć biernosci i chowania głowy w piasek
          przed bandytami!!!
          • Gość: eeeechud listek powie ze łzami w oczach ze jego syna chciel IP: *.gl.digi.pl 21.09.06, 09:34
            i bic za to ze mial koszulke z napisem "listkiewicz"... podobnie robil miller -
            mowil jak to sie nasmiewali z jego wnuczki w przedszkolu..... zaslanianie sie
            rodzina i to najmlodsza to najwieksza jak to pisze GW "podlosc" ze strony tych
            oszustow i gamoni
    • Gość: dario Re: Rasiści z Gdańska trafią do więzienia? IP: 217.153.131.* 21.09.06, 05:51
      Nie sądzę by ktokolwiek trafił za to do więzienia,
      w Warszawie po demolce Starówki złapano kilkadziesiąt osób, też mówiono o
      karach więzienia, potem ucichło i wszyscy wyszli z aresztu,
      "G" im zrobią!! Co najwyżej zakaz wstępu na stadion - to i tak będzie sukces
      • Gość: FFan Re: Rasiści z Gdańska trafią do więzienia? IP: *.hsd1.il.comcast.net 21.09.06, 06:09
        Obawiam sie ze masz racje i tak sie prawdopodobnie stanie.

Powinni isc do wiezienia przynajmniej na 1 miesiac + kara pieniezna, tak dla
        przykladu. Jak nie to kazdy nastepny w ogole nie bedzie sie obawial ze mu moga
        cos zrobic.

• Gość: Marcin Re: eh, tyle obrońców czarnuchów :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 06:22
      Pojeb!!
      • Gość: exe Re: eh, tyle obrońców czarnuchów :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 10:41
        Lepiej zjedz banana zamiast pisać takie dyrdymały !!!!
    • Gość: Cold Kolator = przyglup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 06:29
      i tyle, PRLowski zasciankowiec, ot krotka charakterystyka...
      • Gość: Poznaniak skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 08:07
        Co za ścierwo z tej gdańsjkiej hołoty! Pamiętam takie ich zachowanie na meczu
        Warta-Lechia 5:1 jakies 1,5 roku temu. Śpiewali swoje piosneki o Hessie i
        obrażali naszego czarnoskórego zawodnika. Zwykłe śmiecie. No ale jak sie jest
        zwykły zerem to rodzi sie frustracja. NIE dla Lechii w polskich ligach, NIE dla
        Euro w Gdańsku. Takie rzeczy w Poznaniu sa nie do pomyslenia. Kto mógłw wpaść
        na taki chory pomysł organizacji Euro w Gdansku i Wrocławiu - najbardziej
        faszystowskich, nietolarancyjnych miastach w Polsce???
      • Gość: sslate Kolator = prostacki PRL-owski karierowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:17
        Czego mozna się po nim spodziewać? Jest pierwszą osoba która powinna odejśc z PZPN jeszcze przed Listkiewiczem
    • Gość: soul Rasiści z Gdańska trafią do więzienia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 08:09
      "chuligani mogą by ukarani" buahahaha ale czy będą??
    • Gość: rt Rasiści z Gdańska trafią do więzienia? IP: *.aster.pl 21.09.06, 08:13
      Wielkie brawa - mamy państwo prawa! Przepisy nie są tylko do czytania
    • Gość: robert Niech ida do pierdla i zywic ich tylko bananami... IP: *.dip.t-dialin.net 21.09.06, 08:25
      Bo to malpy przeciez...
      • Gość: aaa Re: Niech ida do pierdla i zywic ich tylko banana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 10:06
        Ja mysle ze powinni to odpracować np zamiatając podwórko ambasady jakiegoś
        afrykanskiego panstwa
    • Gość: Apasz Śląsk i Lechia !!!!!!! IP: 62.29.170.* 21.09.06, 08:35
      Lechia Gdańsk !!!!
      • Gość: zeb Re: Śląsk i Lechia !!!!!!! IP: *.pwpw.pl 21.09.06, 09:32
        Litości,daliście już popis niechcemy tu buraków to jest forum dla ludzi a nie
        dla małp
    • bekon6 Powinni go obrzucac pomirodami to by nie poszli 21.09.06, 09:21
      siedziec a lewaki by tego niezdzierzyli
    • Gość: v Re: Rasiści z Gdańska trafią do więzienia? IP: *.chello.pl 21.09.06, 09:37
      policzyli już te banany?
      Ten idiota który to opwiedzal - Kolator - powinien siedzieć z tymi zwierzętami
      przez trzy lata w jednej celi. Żeby nie zarażał.
    • flamengista dlaczego tak późno? 21.09.06, 10:00
      O rasistowskich i faszystowskich wybrykach kibiców Lechii wiadomo nie od wczoraj.

Sam przeżyłem szok rok temu. Jako kibic Wisły poszedłem na mecz naszej "zgody" z
      Widzewem (akurat byłem na wczasach w Trójmieście). Mało tego, wybrałem się za
      zegar, by poczuć prawdziwą atmosferę na Traugutta.

No i poczułem. Doping sterowany przez skinheadów, flagi o jasnym przesłaniu
      rasistowskim, hasło "wzorem naszym jest Rudolf Hess" - to nie incydenty. To
      główna część oprawy.

Szczęśliwie w Widzewie nie grał wówczas żaden czarnoskóry zawodnik, pewnie też
      dostałby banana.

Takie zachowanie trzeba bezwzględnie wytępić, choćby kosztem degradacji Lechii
      do III ligi.
    • Gość: normalny! Faszystowski pomysł :-/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 10:03
      zamykać do więzienia za rzucanie bananami czy za to, że ktoś nie lubi kogoś za
      kolor skóry to jest dopiero FASZYZM!
      to że kibice Lechii (ci od bananów) to debile to pewne, ale nie mniejszymi
      idiotami są ci co chcą tych rasistów zamykać do więzienia.
      żyjemy w wolnym kraju i KAŻDY ma prawo wyrażać swoje poglądy!!
      oczywiście powinno się tych kiboli ukarać mandatem za zaśmiecanie płyty boiska,
      ale tylko za to a nie za to że "nie lubią murzynów"!

fasheiscool.glt.pl/
      • 1europejczyk Gdyby zamykano za glupote Ty 21.09.06, 10:59
        • 1europejczyk Re: Gdyby zamykano za glupote Ty rowniez 21.09.06, 11:10
          znalazlbys sie od dawna tam gdzie przebywac beda ci co rzucali bananami.
          Rzucanie bananami i nasladowanie malp bylo publicznym wyrazem poparcie i
          propagaowania w Polsce rasizmu: i dobrze ze z polskiego kodeksu karnego takie
          zachowania sa karalne: szkoda ze lagodnie!
          To co dzieje sie od dawna na polskich stadionach jest wyrazem skrajnego rasizmu
          jaki reprezentuja soba nie tylko kibice ale duza czesc polskiego spoleczenstwa.
          Duza jedolitosc polskiego spoleczenstwa nie daje po prostu wszystkim mozliwosci
          do podobnych "demonstracji". Nie wszyscy chodza na mecze.
          • bernard.gui Re: Gdyby zamykano za glupote Ty rowniez 21.09.06, 12:42
            co to za faszystowski bełkot?
            chcesz karać ludzi za POGLĄDY?!
            można karać jedynie za czyny w myśl zasady: chcącemu nie dzieje się krzywda!!!
            ale nie, faszyści tacy jak 1europejszyk będą surowo karać za poglądy, za własne
            myśli...

PRECZ Z FASZYZMEM!
            NIECH ŻYJE WOLNOŚĆ SŁOWA!

ps. pierwszy post (podpisany jako: "normalny!")jest mojego autorstwa - nie
            chciało mi się logować

--
            CAPITALI$M
            fasheiscool.glt.pl/
            • Gość: FFan Re: Gdyby zamykano za glupote Ty rowniez IP: *.hsd1.il.comcast.net 22.09.06, 03:45
              poglady to ty mozesz miec. nie mysle ze do pogladow mozna zaliczyc obsypywanie
              ludzi bananami lub innymi przedmiotami. dzisiaj banan jutro kamien albo noz. do
              paki i tyle tam beda w ciebie mydlem rzucac.. lub bananem.

a WOLNOSC to rowniez wolnosc od przesladowan i bezpieczenstwo. jak mozna byc
              wolnym jak mozesz byc pobity lub upokarzany w kazdej chwili za kolor skory lub
              narodowosc i rzad, sad, policja nic nie jest w stanie zrobic?

Do czego byla ta WOLNOSC SLOWA? Czy ktos ci zabrania pisac? Oni tez moga
              siedziec w wiezieniu i mowic sobie co im mozdzek wymysli.
    • Gość: zoltek Re: Rasiści z Gdańska trafią do więzienia? IP: *.ip.fastwebnet.it 21.09.06, 10:58
      Do najbliższego meczu staramy się opracować program, ale ciężko nam będzie
      walczyć z rasizmem tak, jak zrobili to np. w Kielcach. Trzeba wziąć pod uwagę
      stan techniczny stadionu i to, że nie mamy monitoringu - mówi dyrektor Lechii
      Błażej Jenek

Blazej - jak was Qrfa nie stac to sie wycofajcie z rozgrywek. albo przyznaj ze
      sam popierasz tych idiotow albo przynajmniej nie chcesz im sie narazac bo np.
      ich sie boisz.
    • Gość: henryc Rasiści z Gdańska trafią do więzienia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:00
      Przecież oni tu przyjechali pracować, dlaczego za to się prześladuje. Nie chciałbym aby tak traktowano Polaków w Anglii lub Irlandii. Jeśli tego nie zmienimy to będziemy zawsze traktowani jak naród rasistowski i antysemicki.
    • Gość: rasista Rasiści z Gdańska trafią do więzienia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:01
      a jak obrzucali prezydenta Kwaśniewskiego jajami to bylo swobodne wyrażanie
      swoich poglądów ? czy dlatego że miał biasłą skórę ? ile lat za to
      dostali,przypomnijcie.w Polsce nie ma miejsca dla muslimow i innych.chcę czuć
      się bezpiecznie,chcę być polakiem,czy to karalne już ?
      • Gość: giba Znajdzie się kij na faszystowski ryj IP: *.icpnet.pl 21.09.06, 11:02
        • Gość: rasista bedziesz bil Polaka ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:12
          widać też jesteś rasistowskim ryjem.co dwa ryje to nie jeden.nie,to bez sensu
      • 1europejczyk "Polsce nie ma miejsca dla muslimow i innych." 21.09.06, 11:22
        "chcę być polakiem,czy to karalne już"

Mam nadzieje,ze takich jak Ty, ktorzy "tak" chca "byc Polakami" jest niewielu:
        wierze, rowniez, ze nie jestes praktykujacym katolikiem.
        Ja rowniez chce czuc sie w Polsce bezpiecznie: tacy jak Ty napawaja mnie nie
        tyle strachem ile co poczuciem bezsilnosci wobec glupoty!
        • Gość: rasista cieszę się że się mnie nie boisz,bo ja was tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:29
          was bezpaństwowcow,poczytaj to o tym ryju.i nikogo nie uwazam za glupszego od siebie
        • Gość: Kasienko234 Re: "Polsce nie ma miejsca dla muslimow i innych. IP: *.aster.pl 21.09.06, 12:59
          A ty dupku widać, że jesteś praktykującym katolem. Dlatego jesteś taka
          agresywna. Najpierw trzeba twoich katolskich rodaków zlodzieji (zeżarli prawie
          wszystkie angielskie ryby) i pijaków trzeba wypier.... z innych krajów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka