Gość: ok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 15:48 umarł król - niech żyje król ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miły Beenhakker pozbył się Dudka IP: *.chello.pl 29.09.06, 15:49 Life is brutal Mr Dudek, ale cóż zrobić był Pan słabszy niż Boruc i Kowaleski Odpowiedz Link Zgłoś
macu3 Brawo za decyzję. 29.09.06, 15:50 Skład wygląda całkiem obiecująco. Chyba nie jesteśmy w stanie wystawić lepszego, przynajmniej na tą chwilę. Jedyną pomyłką jest Pawełek, który stracił miejsce między słupkami w wiśle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Brawo za decyzję. IP: *.waw.cdp.pl 29.09.06, 16:06 ale tego co osiągnął nikt mu nie zabierze. Nawet frustraci internetowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Brawo za decyzję. IP: *.tpnet.pl 29.09.06, 16:56 za co brawo? Gdzie jest Iwański i Żewłakow? I co robi w kadrze Bronowicki. Po meczach w Sanoku i Wiedniu pokazał swoją klasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Brawo za decyzję. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 18:36 a gdzie jest Kosa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eksperd Re: Brawo za decyzję. IP: *.brnt.cable.ntl.com 29.09.06, 18:46 tak czytam sklad i o dziwo nie ma w nim super lewego obroncy Pana Z!!!! czytam jeszcze raz sklad kadry, gdyz nie wierze uszom, i naprawde brak w kadrze najgorszego lewonoznego obroncy z polskim obywatelstwem. co za ulga. skoncza sie dluuuuugie podania do srodkowego obroncy, skonczy sie stanie w miejscu i obserwowanie co sie dzieje 4 metry od lewego naroznioka boiska. brawo leo, won z tym go,....wnem pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG taaa IP: *.nat.student.pw.edu.pl 29.09.06, 19:02 tylko teraz nie mamy w kadrze żadnego lewego obrońcy... go,...wnem to możesz nazywać swoich rodziców czy dzieci, od Żewłakowa sie odwal! to jeden z niewielu polskich piłkarzy, którzy są prawdziwymi profesjonalistami... nie jest moze najlepszym obrońcą w Europie, ale na pewno trzyma poziom i w defensywie zawsze jest pewny... z ofensywą faktycznie gorzej no ale nie mamy zbyt wielu dobrych bocznych obrońców... a co do powołań to własnie dziwią trochę - po co Pawełek i 3 prawych obrońców (rozumiem że Bronowicki na lewej) no i czemu nie ma Sznaucnera, całkiem niezły jest :) ale ogólnie OK, podobania mi się podobają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: taaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 19:08 sr.. to, czemu nie ma kosy>? Tego co wszystkie wyliczenia schrzanił stecowi ("nie mamy zawodnika z pola w najsilniejszych ligach") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Brawo za decyzję. IP: *.tpnet.pl 29.09.06, 16:53 nie tylko Pawełek. Protegowani Bobo - Grzelak i Kaźmierczak zagrali w ostatnijm meczu jeszcze większą kichę niż Giza w Zabrzu (choć trudno to sobie wyobrazić, ale widziałem oba mecze w tv - więc wiem co mówię). A mimo to w kadrze zostali. Widać, że powołaniami rządzi Bobo, a Leoś tylko to firmuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelek Beenhakker pozbył się Dudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 15:51 za rezerwowego Dudzia, rezerwowy ostatnio Pawełek...tylko klub dla którego grzeje ławę Mariusz jakby trochę słabszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio zdzisio Beenhakker pozbył się Dudka IP: *.net.autocom.pl 29.09.06, 15:51 czy franek też musi doprowadzić do jakiejś katastrofy żeby benhaker przejrzał na oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
mooomin szkoda Dudka trochę...no ale nie idzie mu coś 29.09.06, 15:53 Mam nadzieję, że Boruc i Kuszczak dadzą radę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robb Kto zagra na lewej obronie? IP: 212.160.172.* 29.09.06, 15:56 Żewłak może i nie jest asem, ale lepszego na tej pozycji nie ma. Brak Kuszczaka to skandal. Podobnie jak wiara, że obrońca Lewandowski będzie kiedyś dobrym pomocnikiem. Przydałby się też Piotrek Brożek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: af Re: Kto zagra na lewej obronie? IP: *.chello.pl 29.09.06, 15:58 no właśnie! gdzie Żewłakow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tico Re: Kto zagra na lewej obronie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:08 mam tylko nadzieje, ze nikomu nie przyjdzie do glowy wystawianie Bronowickiego na lewej obronie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Kto zagra na lewej obronie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:29 A gdzie Sznaucner? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eksperd Re: Kto zagra na lewej obronie? IP: *.brnt.cable.ntl.com 29.09.06, 18:48 mam nadzieje ze se nogi polamal przynajmniej lewa gorszego scierwa nie znam pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Kto zagra na lewej obronie? 29.09.06, 16:16 Gość portalu: robb napisał(a): Przydałby się też Piotrek Brożek. Taaaa. I kto jeszcze? Stolarczyk może? Dajcie spokój z tymi wszystkimi wiślakami. Błaszczykowski, na którego szczerze liczyłem zawiódł w kadrze na całej linii, a solidnego Łobodzińskiego, to jakoś nikt nie chce sprawdzić; to samo jest z Głowackim (chociaż na niego nigdy jakoś nie liczyłem), Dudką, niestety Baszczyńskim i Brożkiem (przede wszystkim z Brożkiem). Żal mi Gizy, bo myślę, że to obok Garguły najlepszy środkowy pomocnik w Polsce (może się kiedyś jeszcze Zganiacz obudzi, albo Nowacki). Myślę też, że czas już na powołanie dla Sasina. Facet zbiera dobre recenzje, jest jeszcze dość młody, wartoby go sprawdzić. O Kuszczaku nie wspominam, bo to SKANDAL, że nie jest powoływany. Zastanawia mnie tylko, po co było robić nadzieję Łągiewce? Chłopak się przejął, a Leo go do wiatru wystawił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Wszedł do Panteonu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 15:56 Co by o Dudku nie mówić, wszedł on do Panteonu polskiej piłki. "Wybronił" po koleji dwa udziały w MŚ i wywalczył w pięknym stylu Puchar LM. Ale teraz jego czas się skończył i pora odejść. Lecz do historii polskiej piłki przeszedł - myślę, że jako bohater. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth Beenhakker pozbył się Dudka IP: *.icpnet.pl 29.09.06, 15:59 no i padła dpiskowa koncepcja Przegladu Sportowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azek Żewłakow???!!! Zarty jakieś? IP: *.os1.kn.pl 29.09.06, 16:02 No może kontuzja lub słabsza dyspozycja. Lecz szczerze mówiąc to dla mnie wielkie zaskoczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Beenhakker pozbył się Dudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:03 NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szkoda ze tak pozno! czeka na Kuszczaka w kadrze a nie jakiegos Pawelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieski11 Zewlakow ma kontuzje IP: 81.210.24.* 29.09.06, 16:06 Zewalkow ma kontuzje i dlatego nie dostal powolania, nie warto ryzykowac. Sklad fajny, obiecujacy tylko szkoda ze nie ma Baszczynskiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Beenhakker pozbył się Dudka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:18 Good decision! Miejmy nadzieję, że na zawsze, lub przynajmniej do czasu, aż wróci na stałe do bramki Liverpoolu! Szkoda, że przy okazji nie pozbył się Frankowskiego i Żurawskiego, a nie powołał Baszczyńskiego! Co do Żewłakowa, to miejmy nadzieję, że jedynym powodem nie powołania go jest kontuzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk w Ałmaty... :/ IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.06, 16:08 nie "w Ałmaty" tylko w Ałma-acie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erdtfy <a href="http://en.wikipedia.org/wiki/Almaty" target="_blank"> IP: *.demon.nl 29.09.06, 16:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaMski Re: w Ałmaty... :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 13:12 Czas przejść z geografią i historią w XXI wiek a nie pozostawać w Ałma-acie z czasów ZSRR. Oby tak nie było z wiedzą o piłkarzach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombardier MOJ SKLAD IP: *.promax.media.pl 29.09.06, 16:13 Kowalewski - Golanski, Bak, Glowacki, Lewandowski, Krzynowek, Gargula, Kazmierczak, Grzelak, Matusiak, Jelen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vx Beenhakker pozbył się Dudka IP: *.chello.pl 29.09.06, 16:15 Co tam robi bramkarz Pawełek ? Chyba tylko sztucznie wzmacnia swoją wartość rynkową. No i następny brylant - Błaszczykowski. Kilka meczów trzeba było na wyrzucenie Dudka. Ile fatalnych spotkań w wykonaniu Wiślaka spowoduje wyrzucenie go ze składu ? Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Beenhakker pozbył się Dudka 29.09.06, 16:19 Ja nie wiem, co Leo widzi w tych wiślakach? Błaszczykowski zawiódł (o czym było wcześniej), Pawełek to jakaś kompletna abstrakcja, Głowacki, to już w ogóle poniżej krytyki, w zasadzie tylko Sobolewski z tej Wisły się nadaje (mój ulubieniec Zieńczuk, niestety chyba już nie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Beenhakker pozbył się Dudka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 18:56 no widzisz...od tego jest trener...bo ja w przeciwienstwie do ciebie nie lubie zienczuka...pokaz mi jego dobry mecz w wisle? na treningach musi prezentowac poziom giggsa z najlepszych lat skoro gra w skladzie wisly mimo zmian trenero ;) leo wybrali...leo decydujel...leo ponosi odpowiedzialnosc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał tak to sie robi w piłce Jurek - już możesz oglądać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:17 mecze a nie je partolić - ja tam się z tego ciesze. tylko błagam nie idź więcej do studia komentować bo to jest komiczne, otwórz piwko połącz sie z netem i już... aha albo pograj w jakąś gre na PC online :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: tak to sie robi w piłce Jurek - już możesz og IP: *.tpnet.pl 29.09.06, 17:07 albo zadzwoń do Krystyny z Gazowni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa bez Żewłakowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:17 to był cgyba jnajsolidniejszy piłkarz w tej szarzyznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Żewłakow jest beznadziejny .... :-( IP: *.206.100.208.1dial.com 29.09.06, 17:31 Żewłakow jest beznadziejny .... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna z Gazowni wyDudkać Beenhakkera !!! IP: *.eu.org 29.09.06, 16:19 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joo Re: wyDudkać Beenhakkera !!! IP: *.adsl.alicedsl.de 29.09.06, 16:23 zostawcie tego Kuszczaka jest za mlody i za malo doswiadczony aby stanac na bramce udalo mu sie 1 raz dobrze zagrac w dobrym klubi.... nawet jakby pojechal to by nie gral ani nie byl na lawce . moze wziasc tez tego bramkarza z odense dk a moze samych tylko bramkarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: empe Re: wyDudkać Beenhakkera !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:24 Szanowni Panstwo, o co te krzyki nad bramkarzem Pawelkiem? Od dawna wiadomo, ze powolujac sklad repry bierze sie dwoch solidnych bramkarzy i trzeciego tzw. "mlodego zdolnego", na wszelki wypadek. Po co Kuszczak ma byc powolywany? Zeby sobie z trybun mizerna gre naszych grajkow ogladal? A Pawelek, co by nie mowic, to jeden z bardziej utalentowanych mlodych golkiperow i takie otrzaskanie sie z kadra to dla niego na pewno jakis pozytyw. Ma slabszy okres w karierze, ale zobaczycie, to bedzie kiedys goalie #1 w kadrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edouardo Nie ma żadnego lewego obrońcy??? IP: 195.136.116.* 29.09.06, 16:23 Nie tylko Dudka - Żewłaka i Łągiewkę i nie ma żadnego lewego obrońcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalony dziad Re: Beenhakker pozbył się Dudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:28 tragizują z tą ostatnią szansą- mamy tylko 3 punkty straty do prowadzącej finlandii. Nie jest źle...jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibi Re: Beenhakker pozbył się Dudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:31 narszcie rozsądna decyzja. jeszcze powinien się pozbyć bąka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misi A kto na lewej obronie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:34 Jak wywalił Żewłakowa to kogo wystawi na lewej obronie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchatek Beenhakker pozbył się Dudka IP: 194.134.2.* 29.09.06, 16:39 bronowicki to do Stali Sanok sie nadaje. On sie kopie po glowie a nie gra w pilke. Przygladalem mu sie wczoraj prze caly mecz i wlos mi sie jezyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Legii Powołanie Bronowickiego to śmiech na sali IP: *.chello.pl 29.09.06, 16:45 i piszę to jako kibic Legii, facet w ostatnich meczach kopie się w czoło i jest jedną z najgorszych postaci kompromitującej się co chwila Legii. Powołanie tego łamagi to po prostu kompromitacja Beenhakkera i społki. Powstaje też pytanie kto zagra na lewej obronie przy braku Żewłaka? Słaby Wasilewski, czy jeszcze słabszy Bronowicki (z resztą obaj przesunięci z drugiej strony obrony)? Odpowiedz Link Zgłoś