Dodaj do ulubionych

Beenhakker pozbył się Dudka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 15:48
umarł król - niech żyje król ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: miły Beenhakker pozbył się Dudka IP: *.chello.pl 29.09.06, 15:49
      Life is brutal Mr Dudek, ale cóż zrobić był Pan słabszy niż Boruc i Kowaleski
    • macu3 Brawo za decyzję. 29.09.06, 15:50
      Skład wygląda całkiem obiecująco. Chyba nie jesteśmy w stanie wystawić
      lepszego, przynajmniej na tą chwilę. Jedyną pomyłką jest Pawełek, który
      stracił miejsce między słupkami w wiśle.
      • Gość: kibic Re: Brawo za decyzję. IP: *.waw.cdp.pl 29.09.06, 16:06
        ale tego co osiągnął nikt mu nie zabierze.
        Nawet frustraci internetowi.
        • Gość: Gość Re: Brawo za decyzję. IP: *.tpnet.pl 29.09.06, 16:56
          za co brawo? Gdzie jest Iwański i Żewłakow? I co robi w kadrze Bronowicki. Po
          meczach w Sanoku i Wiedniu pokazał swoją klasę
          • Gość: ? Re: Brawo za decyzję. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 18:36
            a gdzie jest Kosa?
          • Gość: eksperd Re: Brawo za decyzję. IP: *.brnt.cable.ntl.com 29.09.06, 18:46
            tak czytam sklad i o dziwo nie ma w nim super lewego obroncy Pana Z!!!! czytam
            jeszcze raz sklad kadry, gdyz nie wierze uszom, i naprawde brak w kadrze
            najgorszego lewonoznego obroncy z polskim obywatelstwem.

co za ulga. skoncza sie dluuuuugie podania do srodkowego obroncy, skonczy sie
            stanie w miejscu i obserwowanie co sie dzieje 4 metry od lewego naroznioka boiska.

brawo leo, won z tym go,....wnem

pozdro
            • Gość: LoRd QulaG taaa IP: *.nat.student.pw.edu.pl 29.09.06, 19:02
              tylko teraz nie mamy w kadrze żadnego lewego obrońcy... go,...wnem to możesz
              nazywać swoich rodziców czy dzieci, od Żewłakowa sie odwal! to jeden z niewielu
              polskich piłkarzy, którzy są prawdziwymi profesjonalistami... nie jest moze
              najlepszym obrońcą w Europie, ale na pewno trzyma poziom i w defensywie zawsze
              jest pewny... z ofensywą faktycznie gorzej no ale nie mamy zbyt wielu dobrych
              bocznych obrońców...

a co do powołań to własnie dziwią trochę - po co Pawełek i 3 prawych obrońców
              (rozumiem że Bronowicki na lewej) no i czemu nie ma Sznaucnera, całkiem niezły
              jest :)

ale ogólnie OK, podobania mi się podobają :)
              • Gość: ? Re: taaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 19:08
                sr.. to, czemu nie ma kosy>?
                Tego co wszystkie wyliczenia schrzanił stecowi ("nie mamy zawodnika z pola w
                najsilniejszych ligach")
      • Gość: Gość Re: Brawo za decyzję. IP: *.tpnet.pl 29.09.06, 16:53
        nie tylko Pawełek. Protegowani Bobo - Grzelak i Kaźmierczak zagrali w ostatnijm
        meczu jeszcze większą kichę niż Giza w Zabrzu (choć trudno to sobie wyobrazić,
        ale widziałem oba mecze w tv - więc wiem co mówię). A mimo to w kadrze zostali.
        Widać, że powołaniami rządzi Bobo, a Leoś tylko to firmuje
    • Gość: pawelek Beenhakker pozbył się Dudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 15:51
      za rezerwowego Dudzia, rezerwowy ostatnio Pawełek...tylko klub dla którego
      grzeje ławę Mariusz jakby trochę słabszy...
    • Gość: misio zdzisio Beenhakker pozbył się Dudka IP: *.net.autocom.pl 29.09.06, 15:51
      czy franek też musi doprowadzić do jakiejś katastrofy żeby benhaker przejrzał
      na oczy?
      • mooomin szkoda Dudka trochę...no ale nie idzie mu coś 29.09.06, 15:53
        Mam nadzieję, że Boruc i Kuszczak dadzą radę
    • peerelski Beenhakker pozbył się Dudka 29.09.06, 15:55

• Gość: robb Kto zagra na lewej obronie? IP: 212.160.172.* 29.09.06, 15:56
      Żewłak może i nie jest asem, ale lepszego na tej pozycji nie ma.
      Brak Kuszczaka to skandal. Podobnie jak wiara, że obrońca Lewandowski będzie
      kiedyś dobrym pomocnikiem. Przydałby się też Piotrek Brożek.
      • Gość: af Re: Kto zagra na lewej obronie? IP: *.chello.pl 29.09.06, 15:58
        no właśnie! gdzie Żewłakow?
        • Gość: tico Re: Kto zagra na lewej obronie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:08
          mam tylko nadzieje, ze nikomu nie przyjdzie do glowy wystawianie Bronowickiego
          na lewej obronie...
        • Gość: as Re: Kto zagra na lewej obronie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:29
          A gdzie Sznaucner?
        • Gość: eksperd Re: Kto zagra na lewej obronie? IP: *.brnt.cable.ntl.com 29.09.06, 18:48
          mam nadzieje ze se nogi polamal

przynajmniej lewa

gorszego scierwa nie znam

pozdro
      • el_kooba Re: Kto zagra na lewej obronie? 29.09.06, 16:16
        Gość portalu: robb napisał(a):

Przydałby się też Piotrek Brożek.

Taaaa. I kto jeszcze? Stolarczyk może? Dajcie spokój z tymi wszystkimi
        wiślakami. Błaszczykowski, na którego szczerze liczyłem zawiódł w kadrze na
        całej linii, a solidnego Łobodzińskiego, to jakoś nikt nie chce sprawdzić; to
        samo jest z Głowackim (chociaż na niego nigdy jakoś nie liczyłem), Dudką,
        niestety Baszczyńskim i Brożkiem (przede wszystkim z Brożkiem). Żal mi Gizy, bo
        myślę, że to obok Garguły najlepszy środkowy pomocnik w Polsce (może się kiedyś
        jeszcze Zganiacz obudzi, albo Nowacki).
        Myślę też, że czas już na powołanie dla Sasina. Facet zbiera dobre recenzje,
        jest jeszcze dość młody, wartoby go sprawdzić. O Kuszczaku nie wspominam, bo to
        SKANDAL, że nie jest powoływany. Zastanawia mnie tylko, po co było robić
        nadzieję Łągiewce? Chłopak się przejął, a Leo go do wiatru wystawił.
    • Gość: Michał Wszedł do Panteonu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 15:56
      Co by o Dudku nie mówić, wszedł on do Panteonu polskiej piłki. "Wybronił" po
      koleji dwa udziały w MŚ i wywalczył w pięknym stylu Puchar LM. Ale teraz jego
      czas się skończył i pora odejść.
      Lecz do historii polskiej piłki przeszedł - myślę, że jako bohater.
    • Gość: bat huraaaaa IP: *.chello.pl 29.09.06, 15:57
      madra decyzja
    • Gość: jaceloth Beenhakker pozbył się Dudka IP: *.icpnet.pl 29.09.06, 15:59
      no i padła dpiskowa koncepcja Przegladu Sportowego
    • Gość: azek Żewłakow???!!! Zarty jakieś? IP: *.os1.kn.pl 29.09.06, 16:02
      No może kontuzja lub słabsza dyspozycja. Lecz szczerze mówiąc to dla mnie
      wielkie zaskoczenie
    • Gość: m Beenhakker pozbył się Dudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:03
      NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szkoda ze tak pozno! czeka na Kuszczaka w
      kadrze a nie jakiegos Pawelka
      • Gość: niebieski11 Zewlakow ma kontuzje IP: 81.210.24.* 29.09.06, 16:06
        Zewalkow ma kontuzje i dlatego nie dostal powolania, nie warto ryzykowac. Sklad fajny, obiecujacy tylko szkoda ze nie ma Baszczynskiego..
      • Gość: maz Re: Beenhakker pozbył się Dudka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:18
        Good decision! Miejmy nadzieję, że na zawsze, lub przynajmniej do czasu, aż
        wróci na stałe do bramki Liverpoolu! Szkoda, że przy okazji nie pozbył się
        Frankowskiego i Żurawskiego, a nie powołał Baszczyńskiego! Co do Żewłakowa, to
        miejmy nadzieję, że jedynym powodem nie powołania go jest kontuzja.
    • Gość: krk w Ałmaty... :/ IP: *.gdynia.mm.pl 29.09.06, 16:08
      nie "w Ałmaty" tylko w Ałma-acie
      • Gość: erdtfy <a href="http://en.wikipedia.org/wiki/Almaty" target="_blank"> IP: *.demon.nl 29.09.06, 16:13
      • Gość: JaMski Re: w Ałmaty... :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 13:12
        Czas przejść z geografią i historią w XXI wiek a nie pozostawać w Ałma-acie z
        czasów ZSRR. Oby tak nie było z wiedzą o piłkarzach!
    • Gość: bombardier MOJ SKLAD IP: *.promax.media.pl 29.09.06, 16:13
      Kowalewski - Golanski, Bak, Glowacki, Lewandowski, Krzynowek, Gargula,
      Kazmierczak, Grzelak, Matusiak, Jelen
    • Gość: vx Beenhakker pozbył się Dudka IP: *.chello.pl 29.09.06, 16:15
      Co tam robi bramkarz Pawełek ? Chyba tylko sztucznie wzmacnia swoją wartość
      rynkową.

No i następny brylant - Błaszczykowski. Kilka meczów trzeba było na wyrzucenie
      Dudka. Ile fatalnych spotkań w wykonaniu Wiślaka spowoduje wyrzucenie go ze
      składu ?
      • el_kooba Re: Beenhakker pozbył się Dudka 29.09.06, 16:19
        Ja nie wiem, co Leo widzi w tych wiślakach? Błaszczykowski zawiódł (o czym było
        wcześniej), Pawełek to jakaś kompletna abstrakcja, Głowacki, to już w ogóle
        poniżej krytyki, w zasadzie tylko Sobolewski z tej Wisły się nadaje (mój
        ulubieniec Zieńczuk, niestety chyba już nie).
        • Gość: kamil Re: Beenhakker pozbył się Dudka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 18:56
          no widzisz...od tego jest trener...bo ja w przeciwienstwie do ciebie nie lubie
          zienczuka...pokaz mi jego dobry mecz w wisle? na treningach musi prezentowac
          poziom giggsa z najlepszych lat skoro gra w skladzie wisly mimo zmian trenero ;)

leo wybrali...leo decydujel...leo ponosi odpowiedzialnosc ;)
    • Gość: michał tak to sie robi w piłce Jurek - już możesz oglądać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:17
      mecze a nie je partolić - ja tam się z tego ciesze. tylko błagam nie idź więcej
      do studia komentować bo to jest komiczne, otwórz piwko połącz sie z netem i
      już... aha albo pograj w jakąś gre na PC online :)
      • Gość: Gość Re: tak to sie robi w piłce Jurek - już możesz og IP: *.tpnet.pl 29.09.06, 17:07
        albo zadzwoń do Krystyny z Gazowni
    • Gość: aa bez Żewłakowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:17
      to był cgyba jnajsolidniejszy piłkarz w tej szarzyznie.
      • Gość: kibic Żewłakow jest beznadziejny .... :-( IP: *.206.100.208.1dial.com 29.09.06, 17:31
        Żewłakow jest beznadziejny .... :-(
    • Gość: Krystyna z Gazowni wyDudkać Beenhakkera !!! IP: *.eu.org 29.09.06, 16:19
      :-)
      • Gość: joo Re: wyDudkać Beenhakkera !!! IP: *.adsl.alicedsl.de 29.09.06, 16:23
        zostawcie tego Kuszczaka jest za mlody i za malo doswiadczony aby stanac na bramce
        udalo mu sie 1 raz dobrze zagrac w dobrym klubi....
        nawet jakby pojechal to by nie gral ani nie byl na lawce .
        moze wziasc tez tego bramkarza z odense dk a moze samych tylko bramkarzy...
      • Gość: empe Re: wyDudkać Beenhakkera !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:24
        Szanowni Panstwo, o co te krzyki nad bramkarzem Pawelkiem? Od dawna wiadomo, ze
        powolujac sklad repry bierze sie dwoch solidnych bramkarzy i trzeciego
        tzw. "mlodego zdolnego", na wszelki wypadek. Po co Kuszczak ma byc powolywany?
        Zeby sobie z trybun mizerna gre naszych grajkow ogladal? A Pawelek, co by nie
        mowic, to jeden z bardziej utalentowanych mlodych golkiperow i takie
        otrzaskanie sie z kadra to dla niego na pewno jakis pozytyw. Ma slabszy okres w
        karierze, ale zobaczycie, to bedzie kiedys goalie #1 w kadrze...
    • Gość: Edouardo Nie ma żadnego lewego obrońcy??? IP: 195.136.116.* 29.09.06, 16:23
      Nie tylko Dudka - Żewłaka i Łągiewkę i nie ma żadnego lewego obrońcy
    • Gość: szalony dziad Re: Beenhakker pozbył się Dudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:28
      tragizują z tą ostatnią szansą- mamy tylko 3 punkty straty do prowadzącej
      finlandii. Nie jest źle...jeszcze.
    • Gość: kibi Re: Beenhakker pozbył się Dudka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:31
      narszcie rozsądna decyzja. jeszcze powinien się pozbyć bąka.
    • Gość: Misi A kto na lewej obronie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 16:34
      Jak wywalił Żewłakowa to kogo wystawi na lewej obronie?!
    • Gość: WAS nareszcie!!!!!!!!! IP: *.atol.com.pl 29.09.06, 16:39
    • Gość: puchatek Beenhakker pozbył się Dudka IP: 194.134.2.* 29.09.06, 16:39
      bronowicki to do Stali Sanok sie nadaje.
      On sie kopie po glowie a nie gra w pilke.
      Przygladalem mu sie wczoraj prze caly mecz i wlos mi sie jezyl
    • Gość: kibic Legii Powołanie Bronowickiego to śmiech na sali IP: *.chello.pl 29.09.06, 16:45
      i piszę to jako kibic Legii, facet w ostatnich meczach kopie się w czoło i jest
      jedną z najgorszych postaci kompromitującej się co chwila Legii. Powołanie tego
      łamagi to po prostu kompromitacja Beenhakkera i społki. Powstaje też pytanie
      kto zagra na lewej obronie przy braku Żewłaka? Słaby Wasilewski, czy jeszcze
      słabszy Bronowicki (z resztą obaj przesunięci z drugiej strony obrony)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka