Dodaj do ulubionych

Polska - Portugalia

• Gość: Paulinka Polska - Portugalia IP: *.lublin.mm.pl 11.10.06, 22:39
      Ja zawsze wierzyłam w naszych :) i wreszcie doczekałam się tego na co tyle
      czekałam! Brawo Ebi, jesteś najlepszy!!!
      • simonhektor Leon Zawodowiec - ot co! A panowie z PZPN to 11.10.06, 22:42
        no wlasnie - panowie z wydzialu szkolenia PZPN - od jutra jeden pastuje Leosiowi
        buty, drugi nosi za nim teczke, a trzeci robi za szofera!
        • Gość: lola Re: Leon Zawodowiec - ot co! A panowie z PZPN to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:43
          a czwarty loda
          a piaty drugiego :)))))))

bravo panowie!
        • Gość: DKS Re: Leon Zawodowiec - ot co! A panowie z PZPN to IP: *.escom.net.pl 11.10.06, 23:07
          A reszta kosi trawniki na boiskach, społecznie !!!!
    • Gość: Heyu ENGELi S-ka .... IP: *.escom.net.pl 11.10.06, 22:40
      .... do śmietnika. Zabierajcie sie z PZPN-u razem z Listkiem. Malwersanci
      • Gość: ZZZ Re: ENGEL i S-ka .... IP: *.escom.net.pl 11.10.06, 22:55
        Nie pracują spolecznie i koszą trwę na boiskach aż oddadzą skradzione pieniądze,
        które ukradli
        • Gość: ZZZ Re: ENGEL i S-ka .... IP: *.escom.net.pl 11.10.06, 22:57
          miało być NIech.........
    • Gość: lucius manius V IP: *.marton.net.pl 11.10.06, 22:40
      Ja cie pierdziele nie wiedziałem że oni tak potrafią Brawa nawet dla Mariusza
      i Grzesia Oby tak dalej
      • Gość: markus Re: V IP: 195.73.175.* 11.10.06, 22:49
        Wszystkie mecze na ŚLĄSKIM!!!
    • Gość: enonim Re: Polska - Portugalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:43
      POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA, kocham ten kraj :P:P
    • Gość: kibic a nie mowilem?????? IP: *.static.korbank.pl 11.10.06, 22:43
      smolarek atak! żurawski podania!

;-)

patrz 2 wypowiedz na forum

kibic
    • Gość: aaa bronowicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:43
      ktos kur** mowil ze bronowicki sie nie nadaje do kadry??niech sie jeszcze raz
      zastanowi.razem z golanskim sa zajeb****.dawno nie widzialem zeby boczni
      obroncy tak wlaczali sie do ofensywy
      • Gość: LukasD Re: bronowicki IP: *.chello.pl 11.10.06, 23:16
        dokladnie to chcialem napisac...imponowal mi szczegolnie
        Bronowicki...fantastycznie w obronie, pewnie, bez respektu......mila
        niespodzianka jezeli wziasc pod uwage, ze to jego (chyba) 2 mecz w kadrze.
    • Gość: Koroniarz Polska - Portugalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:43
      i co blonski juz ci sie pewnie podobal Golanski. Co? widzisz jaki by byl do dupy
      trener z ciebie. juz go wywaliles po 1 meczu a prawda jst taka ze on jest dobry
      i tyle a ty jestes do dupy i masz twarz pokemona. i jeszcze jedno w dupie byles
      i gowno widziales.
      • Gość: irekdz Re: Polska - Portugalia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.06, 22:48
        jabłonski to niech spada do swojej wioski
    • Gość: Jarq Wygraliśmy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:47
      Nareszcie mamy dobrego slekcjonera i w polskiej piłce dzieje się dobrze.
      Gdybysmy mieli tylko w kraju dobrych politykow to tez by byl podobny efekt...
      Ale nie mozna miec wszystkiego :)
    • Gość: witek Polska - Portugalia IP: *.aster.pl 11.10.06, 22:47
      miałem obejrzec 10 minut meczu i pogodzić się że żyję w kraju gdzie nic a nic
      nie wychodzi, posiedziałem jednak 95 minut z otwartymi ustami...kilka razy
      sprawdzałem czy ci na biało to aby polacy:) Gratuluję
    • Gość: Andy Warchoł SF przez 92 min. a póżniej normalka niestety ale.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:47
      jest światełko w tunelu ;)
    • Gość: um Gdzie Pan jest Panie Stec?? IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 11.10.06, 22:47
      i inni dziennikarze? Gdzie jesteście, Ci którzy nie wierzyli? Potraficie tylko
      krytykować. Bronowicki miał się odnaleźć dopiero w grudniu po kiwkach Ronaldo. I
      co?? No i co pytam się?
    • Gość: Andy Warchoł Dzisiaj się schleję chociaż jestem abstynentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:48
    • Gość: Ragfal Polska - Portugalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:50
      Zupełnie europejski poziom gry polskiej drużyny. Napastnicy wracają do obrony ,
      obrońcy ruszaja do ataku az chce sie o oglądać !!!.
      Dzisiaj widzieliśmy zupełnie inna druzynę coś niesamowitego ,momentami nie
      wierzyłem ,że to gra Polska

Pozdrawiam i czekam na wiecej takich meczy.
      Ragfal
    • Gość: kroq PZPN - Engel - i co teraz powiesz Cioto??? IP: *.chello.pl 11.10.06, 22:51
      Uwierzmy w siebie, w nasze zdolnosci, sile, kreatywnosc!!! Dlaczego Polacy,
      ktorzy wyjezdzaja na do panstw europejskich, pracujacy 2-3 miesiace staja sie
      najlepszymi (best practice), abedac u Nas, sa niedoceniani i traktowani jak
      smieci???? A jak byl przez clay czas traktowany LEO??? Nie chce powiedziec, ze
      polska mysl ternerska to Engel, ale tacy ludzie buduja nasz wizerunek. Panie
      Engel - pierwsze profesjonalizm i zaangazowanie , a potem pisanie ksiazek, ktore
      nie powinny byc wydane!!! PZPN i Engel - chlew, ktory mozna tylko porownac do
      LPR i Romana!!!
    • Gość: Jagiellonia Fan Gratulacje,ale to co zagral Rasiak w 60 minucie... IP: 217.116.110.* 11.10.06, 22:52
      ...nie przez przypadek ma przezwisko Drewnianinho.

Mimo ze wygralismy 2:1 i cieszyc sie trzeba, bo to pierwszy raz po 20 latach
      to... pozostaje niedosyt, mozna to bylo wygrac 4:0 :-)))

Oby grali juz zawsze z taka wiara, technika i zaangazowaniem!

Serio, najlepszy mecz polskiej reprezentacji jaki widzialem w zyciu (na zywo)!
      Gratulacje!
    • Gość: lukas Polska - Portugalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:52
      PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ŻE W WAS NIE WIERZYŁEM, MAM NADZIEJE ZE TO
      NIE TYLKO MÓJ GŁOS I MAM NADZIEJE ZE DOTRZE ON DO NASZYC PIŁKARZY!!!!!!!
      POLSKA GOLA!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: Stary kibol Eeeeeebi IP: *.aster.pl 11.10.06, 22:52
      Brawa, ale za bardzo oslabli w końcówce. Wielki mecz Ebiego i Lewandowskiego.
      Zwracam honor. Świetny Golańskiego i Bronowickiego. Tak trzymac.
    • Gość: adam81w Ale bez huraoptymizmu !! to tylko jeden mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:52
      .
    • Gość: z$ Brawoooo!!! THANKS LEO IP: *.archidoc.pl 11.10.06, 22:53
      tak trzymać !!!
    • Gość: filozof Re: Polska - Portugalia IP: *.devs.futuro.pl 11.10.06, 22:53
      ten sukces byl mozliwy dzieki rzadom PiSu!!!! :))))))))))))
      • Gość: bodo Re: Polska - Portugalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:57
        dwóch Holendrów (Leo i Ebi) - i od razu Polacy sa inni.
        powinnismy sobie jeszcze ściągnąć holenderska królowa - ale byłby raj!

LEO, EBI - całuję w stopy!
        cała drużyna: cudownie, wspaniale, ale nam daliscie wiary w siebie!!!!
        DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Engel - do budy! w końcu nie przeszkadzaj!!!)
    • Gość: Andrzej Brawo, ale napastanicy do ataku, pomocnicy do ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:53
      Tylko niech nasz najlepszy ofensywny pomocnik (Żurawski) gra w pomocy, a dwaj
      najlepsi napastnicy (Smolarek i Jeleń) grają w ataku, a nie na odwrót. Będzie
      jeszcze lepiej.
      • Gość: kibic to samo napisalem jeszcze przed meczem IP: *.static.korbank.pl 11.10.06, 22:55
        2 wypowiedz na forum:)

:-)

kurde, ale sie cieszę!

kibic
      • Gość: MaciejŻurawskifun Re: Brawo, ale napastanicy do ataku, pomocnicy do IP: *.pai.net.pl 11.10.06, 22:58
        Drużyna rozegrała super mecz(LEOŚ JEST NAPRAWDĘ DOBRYM TRENEREM). Ja jednak
        wyróżniłabym 2 piłkarzy. Pierwszym jest na pewno Ebi(wiadomo dlaczego)a
        drugim... Maciek Żurawski. Naprawdę się chłopak napracował, biegał od pola
        karnego do pola karnego podawał no i strzełił w słupek. Wiec uważam że jemu
        słowa uznania się należą. ALe tak ogólnie to BRAWO DLA WSZYSTKICH .
        DZĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • tomik11 Polska - Portugalia 11.10.06, 22:53
      BRAWO!!!! I TAK MAJą GRAC
      BRONOWICKI SUPER:)
      GOLANSKI SUPER:)
      RESZTA TEZ SUPER:)
      SMOLAREK BOSKI A ZURAWSKI PROFESOR TAK DALEJ I BęDZIE DOBRZE
      DZIEKI LEO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: irekdz Re: Polska - Portugalia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.06, 22:58
        a rasiak to pinokio
    • Gość: dufunio Polska - Portugalia IP: 193.24.220.* 11.10.06, 22:54
      wiecie co...? Siedze teraz przed kompem i zastanawiam sie co sie stalo?
      Dlaczego az tak dobrze!? Jedyne logiczne wytlumaczenie to takie ,ktore mowi
      nam ,ze wszyscy trenerzy przed Leo to naciagacze czy cos..
      • Gość: maciek5905 Re: Polska - Portugalia IP: *.acn.waw.pl 11.10.06, 22:56
        Szacunek dla naszych! Przed meczem obstawiałem 0:4, ale tak dobrze grających
        Polaków dawno nie widziałem. Brawo Leo!
      • tomik11 Re: Polska - Portugalia 11.10.06, 22:58
        MASZ RACJE LEO MóWIł ZE POTRZEBA CZASU A NASI WLODARZE CHCIELI OD ZARAZ
        SUKCESOW.CIEKAWE JAK TERAZ SIE CZUJą.TAK GRAJąCEGO ZESPOłU POLSKIEGO DAAAAAAAWNO
        NIE WIDZIAłEM.SZOK POZYTYWNY
    • Gość: sslate Leo jesteś wielki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:55
      Nic dodac , nic ująć. "Stado lwów dowodzone przez barana jest słabsze niz stado baranów prowadzone przez lwa" Napoleon Bonaparte. Baz skojarzeń z polskimi piłkarzami , z których niektórzy zagrali na światowym poziomie.
      • Gość: krzyś Jeszcze nigdy nie widziałę, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:58
        Polska
      • Gość: Ronni Re: Leo jesteś wielki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 23:00
        Winston C. tak na marginesie... Polska Biało-Czerwoni
    • Gość: artur polak Re: Polska - Portugalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:57
      Szanowne Panie i Szanowni Panowie jest to niewatpliwie historyczne zwyciestwo.
      Pamietam ja sp. Kazimierz Deyna wymeczyl nad Portugalia 1:0 z roznego (slynny
      rogal - to tez bylo w Chorzowie). Wtedy Portugalia byla cieniasem. Teraz nim
      nie jest. Nie pamietam tak dobrze ostatnio grajacej Polski. I dziekuje
      wszystkim prawdziwym kibicom. Bylo wspaniale. Zycze takich samych emocji w
      nastepnych meczach. Pozdrawiam.
      • Gość: krzyś Jeszcze polska nie zginęła! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:59
        jeszcze nigdy w moim życiu Polska nie grała tak dobrze! Jeszcze polska nie
        zginęła!!!!!!!!!!!! Dziękujemy!!!!!!!!!
        • Gość: kibic ;-) bos mlody i nie widziales MS '74 i 82:) IP: *.static.korbank.pl 11.10.06, 23:11
          :-)

kiedys bała sie nas nawet brazylia
          • turtlezzz To prawda, ale ost. raz graliśmy tak dobrze w 82 12.10.06, 01:26
            !!!
      • Gość: Jarq Jest spoko ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 23:03
        Oczywiście gol Portugalii pod sam koniec meczu był potrzebny dla oprzytomnienia
        dla naszych piłkarzy ;) Ale to wcale nie zmienia faktu ze grali Profesjonalnie
        przez duze P! Brawa dla Leo, Smolarka i całej kadry! Tak trzymać :) Belgia
        niech sie ma na baczności :P P.S.Christiano Ronaldo powinien dostac po mordce
        za swoje zagrania (nie tylko w tym meczu ale wogole). Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka