pl.adex 06.10.03, 04:04 Ale gra na slowach pan dziennikarz Piersiak pisze o piersiach a raczej ich braku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ww Re: Amazonki w klasztorze IP: *.bchsia.telus.net 06.10.03, 04:57 Biedne kobiety ,rzeczywiscie wierza ze ten stary obraz spowoduje jakis cud? CO za zabobon i ciemnota.Maryja ,wieczna dziewica zlituje sie nad nimi? Matka Boska-czy Bog potrzebuje matki? Nonsens za nonsensem.Wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJ-WAJ!!! Re: Amazonki w klasztorze IP: *.zabrze-roosvelta.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 08:37 Gość portalu: ww napisał(a): > Biedne kobiety ,rzeczywiscie wierza ze ten stary obraz spowoduje > jakis cud? CO za zabobon i ciemnota.Maryja ,wieczna dziewica > zlituje sie nad nimi? Matka Boska-czy Bog potrzebuje matki? > Nonsens za nonsensem.Wspolczuje. Ja Ci też współczuję, żeś zatracił człowieczeństwo i stał się zwykłym ...bydlęciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-ite! Guide me...God! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 09:07 Niech wiara wciąż daje nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacques Re: Amazonki w klasztorze IP: *.chello.pl 06.10.03, 13:29 Ja myślę że robienie sobie takich kawałów z tytułem (amazonki..) jak Pan redaktor (nomen-omen) Piersiak, jest nie na miejscu. To tak jakby naigrywać sie z okaleczonych kobiet. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś